3 kat mı 1. Kat mı?

kesinlikle 3. kat.
1. kata da alttan soğuk vurur neticede kütahya'dan bahsediyoruz.
zaten bu tarz şeyleri düşünerek merkezi sistem yapmışlar bence.
3. katta soğukla alakalı çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ben merkezi sistemden dolayı. diğer türlü kombili olsa alt kat kombi yakmayınca sizin evinizin ısısı etkilenirdi az da olsa.
valla 3. katın hem manzarası var hem tepenizden gürültü derdi yok. ha gürültü alttan, yandan da gelebilen bişey ama üstten gelmesi farklı bişey. döşemeler ince ise üst katın ayak sesini bile duyuyorsunuz

8-9 sene en üst katta, 4. katta oturdum.
şu an 3. kattayım.
buradan çıksam yine üst katlar bakarım hatta daha da yüksek isterim mümkünse 8-9. kat falan

giriş veya zemin, giriş üstü ya da 1. kat falan oldu mu sanki sokaktaymışız gibi geliyor bana. gelen geçen bakar. ayrıca giriş katların bir de apartman kapısı sesi rahatsızlığı da oluyor.

Millet halılarını falan yıkıyordu dediniz 1. Kat terasta demek ki ortak alan size ait değil. Ve üst kattakilerin bütün pisliği de gürültüsü de sizin orada olacak alt kat dükkan ise zaten buz olur kışın ekstra değilse bile gene soğuk olur.
Ben sanırım 3.kata seçerdim yani izalosyon iyiyse çatı fln derdi yok ise 3. Kat en fazla kışın biraz serin olur üst kat diye yazın da sıcak ama olsun yine de 3.kat ..

Balkonda halı fln yıkıyorlarsa aşağıda birşeyler çırpabilirler, bide çok ses olur o yüzden 3. Kat.

çocuk olsada olmasada 3. kat çocuk büyüyecek nasıla 1. kat hırsız olayı çöpü gürültüsü olur

3. Kat kesinlikle. 1. Kat gider kokusu daha çok oluyor. Böcek daha çok olur. Gelen gecenin sesi.. Daha çabuk tozlanır.
Teras cazip gibi geliyor ama sonra temizliği sıkıntı.

Oturup terasta halı yıkanıyorsa o halıların pisliğini direkt üstünüze silkeleyecekler demektir.

3.kat net.

Zaten apartmanın ortak alanıysa çocuğu 3.kattayken de oraya indirebilirsiniz. 1.katta otursanız bile herkes o terasa girip çıktığı için zaten çocuğu yalnız bırakmanız zor olur.

En güzeli birbirine sahip çıkan çocuk grubu, onun için de 1.katta oturmanıza gerek yok.

3.kat

Yillarca 1.katta oturduk asla tavsiye etmiyorum.

Ust katlarin bütün gürültüsü evde sokağın kalabalık gürültüsü evin önünde çift kale maçlar kale olarak bizim balkon ,zile basmalar.

Yukari katlardan halı,sofra bezi silkelemeler,aşağı çöp atmalar yedikleri içtiklerini,hatta kullandıkları pedleri çocuk bezini aşağı atmalar.

Yukari katların borusu tikanirdi sular bizden çıkardı yaptirincaya kadar akla karayı secerdik.

1.katta oturuyorsanız herşeyi çekmek zorundasınız derlerdi birre

Şimdi son kattayim dünya varmış.

Akdeniz bölgesinde oturuyorum yazları çok sıcak ama ev sıcak değil hatta bizede almayın çok sıcak olur kışın soğuk olur dediler tam tersi

Alali 10 yılı geçti damdan akıntı vs olmadı.

Son ve 3. Kattayım memnunum. 1. Katında çocuğu var. Bahçeyi falan daha fazla kullanıyor ama o da hep der imkan olsa 3. Katı isterdim diye.

Bahçeli bir site değilse ilk kat asla tercih etmem. Güvenlik, temizlik herşey zor ilk katta. Güzel güneşte almaz, 3.kat daha iyi bence.

Çocuk için gerekli güvenlik önlemleri alınacaksa 3.kat.
Ben yüksek giriş dairede oturuyorum, çok da seviyorum fakat camlar aşırı kirleniyor, üst komşu gürültüsü sıkıntısı oluyor arada, eve bir defa hırsız girmeye çalıştı başaramasa da biz korktuk.
Yani bir dahakine en azından bir kat üst olsun istiyorum sanırım.

Teras ortak alan değil ben mutfağından çıkıyorum bana ait

Kesinlikle 3.kat
8yıl zeminde oturdum.çok dua ettim yüksek kat olsun diye.çok şükür şimdi zeminde sayarsak 3.katta oluyorum .çok sükur

Yıllarca üst kat gürültüsü ve pisliğini çekmiş biri olarak üst kat derim ama yine de siz bilirsiniz.
Terasın pisliğini toplamak hep size kalacak..
Üstelik halısını yıkamak isteyen diğer komşularınız da olacak kullanmak isteyecekler büyük ihtimalle.
Burada bile sürekli üst kat komşu sorunları açılıyor.

Kesinlikle 3.kat. İzolasyon iyiyse soğuk-sıcak durumları olmuyor. Hatta annemler dublekste oturuyor, herkes soğuk olur , akar vs demişti hiçbiri olmadı , Bizim eski ev 1.kattı çok pişman olmuştuk

Fiyat aynı teras arkatarafa denk geliyo balkonları yok arka tarafta altı bodrum ıste soğuktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…