- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Kafa buluyor boşluktan.ciddiye almamak lazim.
Gercekten dalga gecmiyorum. Biktim artik sorun cikiyor psikatriste ruh sagligi uzmanina gittik kardesimin sinavi seneye kaldi annem hasta babam hasta gibi
Ablacim sen ne kafaya takiyorsun dalga geçiyor belli bi de özeline yazmişsin.Kendini yormaya değmez akli sıra bizimle egleniyor.NehirMehir evladım gel konuşalım önce,bak profil sayfanada yazdım bizidinle olurmu ..
Derdinni güzalca anlat bizlere yardımcı olalım sana..
İsaretleyememe korkusu var testleri sorulari okuyamama sorunu cikti isaretleyemiyorum testleri sorulari cogunu bos birakiyorum
Gercekten dalga gecmiyorum. Biktim artik sorun cikiyor psikatriste ruh sagligi uzmanina gittik kardesimin sinavi seneye kaldi annem hasta babam hasta gibi
Ee bunun için ölmeye deger mi hadi canına kiydin okul için degermiydi çok zor sa bırak okulunu dışardan bitirİsaretleyememe korkusu var testleri sorulari okuyamama sorunu cikti isaretleyemiyorum testleri sorulari cogunu bos birakiyorum
Ablacim sen ne kafaya takiyorsun dalga geçiyor belli bi de özeline yazmişsin.Kendini yormaya değmez akli sıra bizimle egleniyor.
Hem gerçekten intihar edicek kişi buraya gelip konu acar mi? Boyle bi mantık mi var intihar etmeden önce KK'ya bi soruyim nerdeyse mekan önerin oradan atliyim dicek.
Kızlar kimse yazmasin yeterince ilgi çekti amacına ulaştı.
İsaretleyememe korkusu var testleri sorulari okuyamama sorunu cikti isaretleyemiyorum testleri sorulari cogunu bos birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?