3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Sağlığın yerinde olsun yeter ki her şeye sıfırdan başlarsın. İntihar çare olsa et derim ama önemli olan hayatta kalıp mücadele etmek. İntihar edecek psikolojide de olduğunu düşünmüyorum. Allah kimseye yaşatmasın ama o psikolojide olan biri buraya konu açacak durumda bile olmaz. Senin sadece yardım alman ve tedavini aksatmaman gerekiyor. Böyle konu açmak yerine sorununu yaz belki çözüm bulabiliriz.

Gercekten dalga gecmiyorum. Biktim artik sorun cikiyor psikatriste ruh sagligi uzmanina gittik kardesimin sinavi seneye kaldi annem hasta babam hasta gibi

NehirMehir evladım gel konuşalım önce,bak profil sayfanada yazdım bizidinle olurmu ..
Derdinni güzalca anlat bizlere yardımcı olalım sana..
Ablacim sen ne kafaya takiyorsun dalga geçiyor belli bi de özeline yazmişsin.Kendini yormaya değmez akli sıra bizimle egleniyor.
Hem gerçekten intihar edicek kişi buraya gelip konu acar mi? Boyle bi mantık mi var intihar etmeden önce KK'ya bi soruyim nerdeyse mekan önerin oradan atliyim dicek.
Kızlar kimse yazmasin yeterince ilgi çekti amacına ulaştı.

İsaretleyememe korkusu var testleri sorulari okuyamama sorunu cikti isaretleyemiyorum testleri sorulari cogunu bos birakiyorum

Sorunlarim var diyorum niye reklam pesinde olayim

ölmek kolay olanı ama boynunun omuriliğinin zedelenmesi var tatlım.ömür boyu sakat kalırsın boyundan belden aşağın tutmaz vebirilerine mahkum yaşarsın.ben böyle insanları hergün görüyorum ve çok zor inanki. hayatta hiçbirşey insanın kendisinden vazgeçecek kadar önemli olmamalı. kendisinden vazgeçmeyi geçtim rabbinden vazgeçmek bu. 3-5 sene sonra arkanı dönüp yok artık ya ben kendime bu eziyetleri üzüntüleri neden yaşatmışım diyeceğin şeyler için özellikle

Gercekten dalga gecmiyorum. Biktim artik sorun cikiyor psikatriste ruh sagligi uzmanina gittik kardesimin sinavi seneye kaldi annem hasta babam hasta gibi

tamamda biz senin icin ne yapalim polisimi arayım sana yardim için...burdaki insanlari korkutup eline ne geciyor ...dalga gecilecek konu degil ...egmnin internet sitesine bu yazdiklarini gondersem onlarda mudahale ederler

İsaretleyememe korkusu var testleri sorulari okuyamama sorunu cikti isaretleyemiyorum testleri sorulari cogunu bos birakiyorum
Ee bunun için ölmeye deger mi hadi canına kiydin okul için degermiydi çok zor sa bırak okulunu dışardan bitir
Saçma sapan ölüm intihar düşüncelerini sil aklindan giden geri gelmiyor maalesef

İnşallah şakadırda diyorum,yinede bu işin şakası yok olsun ya yazmak bişi kaybettşrmez bana..

Bi falci kadin cok fedakarlikta bulunmussunuz cok haksizliklar yapilmis dedi. Cok temiz kalbi olan kizsiniz dedi. Ailemle catismalarim oluyor neden bunlari yasiyorum erkeklerin dedigini takiyorum

Bu kizin ana babasi da muhtemelen sorunludur. Yoksa saglikli bir aileden boyle bir birey dusunemiyorum. Evladim ailen senle ilgilenmiyor mu yahu? Acikogretim okuyorsun ama dersleri kafan almiyor. Bu yuzden de kendi kendine şiklari isaretleyemiyorum korkutorum gibi birsey uydurdun ailene ve doktoruna. Bir de kafayi dış gorunusunle bozmussun. Nolcak senin bu halin? Surekli geliyorsun burda sacmaliyorsun? Bunun ailesine ulaşilsin ya. Bu kizi kontrol altinda tutsunlar.

Dersleri kafam aliyor ama sorun cikiyor ailem ilgileniyor

Bumu intihar girişim için yaptığın sorunları bas etmenin yolu üzerine gitmek bugün boş bırak yarın çözmeye çalış öbür gün çözdükçe yaparsın asla pes etme heleki ders okul gibi şeyler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…