3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Kaç konuna rast geldim. Yaşamak güzel şey değil mi ? Hiç bişey için değmez

ya yine de söylediğim gibi bana aynı durumda olan başka birisinin okuyabilecek olması fikri geliyor ve "amaaan bırakın ölsün" diyemiyorum. ben de EGM sitesinden ihbarda bulundum. Eğer ciddiyse de değilse de tedaviye ihtiyacı var o çok açık.

3. Katin oda balkonundan atlarsak ne olur?
Aşağıda ne olduğuna ve senin düşüş pozisyonuna göre değişir. Boynun kırılıp ölebilirsin. Belin kırılıp sakat kalabilirsin. Felç olabilirsin. Burnun bile kanamayabilir ama beyin kanaması da geçirebilirsin. Yani bin tane ihtimal var. En iyisi deneme bile.

Benim sınıf arkadaşım üniversitedeyken evinin 6. Kattan atlamıştı sevgilisinden ayrıldı diye. Sonuç sakat kaldı okula gelemedi ailesi perişan oldu fizik tedavi için il il gezdiler. Kendisi de bin pişman oldu. 1 yıl sonra alt dönemlerle derse girmeye başladı annesi her gün onunla geldi gitti. 4 yıl böyle çekti şimdi nasıl bilmiyorum ama hayatının hatasıydı işte.

O konuda haklısın tabi ki. Ama insanları da bezdirmiş bir yerde, kimse ciddiye alamıyor. :/

Arkadaşlar eski konularına bi bakar mısınız?

-bi kız neden koluna nihat doğan çizer?
-bi kız erkek için koluna şırınga boşaltır mı
-21 yaşındaki bi kız çirkin midir?
-yere dosya atan bi kız neden atar?

Nasil intiharsa,hangi konusuna yorum yapilsa hemen de gelip okuyor konu sahibi. Aklin gayet basinda. Neden insanlara bu eziyeti yapiyorsun?

Eğer trol değilsen ciddi problemlerin var. Hayat baktığın kadar basit değil... ve yaşamak için eminim çok sebebin var. Kendine gel

Sakat kalırsın ne olcak? Sosyolojik deney peşinde misin nesin? Üstelik ölmek isteyen burda abidik gubidik konular açıp durmaz bi kendine gel artık!!

Ya trollsun ya da problemlerin var. Daha önce de tedavi olman söylendi. Genceciksin yazık ediyorsun kendine.

Intiharda otopsi yapilir mutlaka. Kafa tasini inceleme icin cikarinca karin bosluguna koyup dikiyorlarmis kanamasin diye soyleyim.Ustelik intihar eden ahiretini toptan yakar.Cennet yuzu gormez soyleyim de belki bu bile durdurur dusuneni.Psikiyatriye gidip ilac kullanman hatta hastaneye yatman lazim.Ailene soyle onlar gerekeni yapar.
Ayrica acile boyle atlamis biri getirilmisti.O ayaklar yere cakilmaktan pelte gibi olmustu.Yamulmustu gorsen kusarsin.Yerinde olmak asla istemezdim

Son düzenleme:
Eger yazdiklarin dogruysa ve troll degilsen sunlari soyleyeyim canim icim rahatlasin:

1. Kendini cirkin goruyorsun ama ben Allahin herkese ait bir guzellik verdigine inaniyorum bunu kesfederek parlatabilirsin.

2.Guzel dedigin kizlarin kalpleri kararmis ve cirkinse yuzleri guzel olsa ne yazar.

3.Allah insanlarin sadece kalbine bakiyor yuzune degil.

4.Guzel olup da tecavuze ugrasan ne olacak merak ediyorum boyle bir olay yasamadigina ragmen boylesin bir de boyle dusun.Guzeller de bedelini oduyor hersey disardan goruldugu gibi degil.Herkes iyiyi goruyor ama bedelini gormuyor.

5.Sinavda basarili olmak zorunda degilsin okulunu dondurup kendine gelince tekrar deneyebilirsin veya ailene ben okumayacagim calisacagim dersin ufak bir yerden baslarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…