her sey konusulmusta..dinimizde zinanin cok büyük bir günah oldugunu kimse yazmamis...her sey okadar normllesmiski...yazzik cok yazik..insanlik ölmüs..hersey yapaylashmis.hayvanlarda normal olabilir bu durum ama biz insaniz..Allah biz insanlari cok farkli yaratmis....ne olursa olsun nisanliykende sözlüykende..ne durumda olursa olsun ister fizik olarak ister baska türlü...hangi kitapta yaziyor erkekler yapar normal diye...ayrica benim erkek arkadsimda olsa böyle bir serefsizlige asla kabul edemezdim..bi insan ya iradesine sahib cikar yada cikamaz..bunun evlilikle nisanlilikla alakasi yok....kadinlarimiz bunu normallesmis gördüyse erkeklere ne söyleyebilirizki artik
sadece genel ev olsa..malesef arkadaslar bu yolun yolcusu kızlarla takıpıp sevgılı ayagına bellı sure kullanan arkadaslarda var!!! hangısı daha kotu orasıda ayrı bı mevzu... bence bu konular cok karıştırılmamalı ya yapan yapmıyorum der ne yanı hepsı doğrucu köyündenmi cıkma!!! yapmıyorum diyen gerçektende yapmıyomu acaba kım garantisini verebilirki bence bi söze bukadar itibar etmeyin zaten kişi azbuçuk tarzını belli eder!! benim sevgilim kesinlikle yapmıyo yapmam aşkım diyoları geçin!!! he size o güveni veriyomu gerisi boş çokta kurcalamamak gerekiyo!
yapmayın kızlar erkek arkadaşlarınız rahip değil ,değil mi? sizdende ihtiyaçlarını gideremeyeceklerine göre napsın garipler... ha evlenince yaparlarsa haklısınız bu tepkinizde.. ama bu kadarda abartmayın bence...erkek anatomisi bayan anatomisindan fizyolojisinden farklı işler. sizin için cinsellik yaşamasanızda olur belki (en azından evleninceye kadar ) ama onlar için değil...
Yüz vermiyorum suan triplerdeyim isterse 1 ay konusmasin benle bu konuda cok ciddiyim yeter her dedigini yaptim kapan dedi kapandim evden disari çikma dedi cikmiyom ev okul ev okul kendime kiyafet bile begenip alamiyorum annemi yolluyorum yinede fedakarlik bilmiyo bide gelmis erkeklere baktigimi idda ediyoya afakanlar basiyo beni dengesiz dua etsin 3yilin hatri var seviyorum aklima geldikce saçlarimi yolasim geliyo su natasalarin soyu kesilir insalllah
doğru söylüyosun cnm geneleve hepsi gitmiyor ama bir çoğu günübrlik sevgili edinip sadece cinsel amaçlı birlikte oluyolar. benim sevgilim de benden önce 2 kadınla böle bi ilişki yasamıs hepsinde de amaçlar belliymiş... yapmadım dese inanmazdım.. yapmadım diyen çoook ama erkekler toplumun da verdiği rahatlıkla bu konularda bizden daha rahat. benleyken yaparsa ama affetmem... başka bi tene dokunup gelip bana dokunursa allah a havale ederim...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?