3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski moda anlatirdi..oda gidermis bekarken.....sonra ben tepki verince seni denedim saka yaptim dedi....nasil mideleri aliyor anlamiyorum..insan nasil oluyorda düsünemiyor..bu g.evlerdeki kadinlarinda abileri anneleri babalari var onlarin yerine keskem kendilerini bi koyabilseler bir an....düsünseler bunu vicdanlarina siginarak..ama nerde o insanlik...

ewet annelere dusuyorda iradesine sahip olamiyorsa ailesinin ne kadar sucu var??
benim tanidigim biri evlenmeden once yasamis ve doymus evlendikten sonrada hayatini duzene soktu esine cocuguna cok iyi bakiyor..simdide haci oldu.tek kritere gore erkekleri degerlendiremeyiz..kadinlar konusunda iradeliyse atiyorum kumar oynar icki icer yada esine cocuguna bakmaz..yani bakir olmasi mutluluk icin cozum degil..o ALLAHla onun arasinda her koyun kendi bacagindan asilir.ona bakarsak bircok kez evlenmis kadinda lanetleniyor diye yaziyor..her isimiz kurana uygun mu yapiyoruz?herkesin sinavi farkli hayatta..

bildigim kadariyla milattan oncede genelev kulturu vardiiidegisen birsey yok simdide var..talep arz meselesi..
sapiklar icin iyi bir yer etrafta kucuk kizlari taciz edip,tecavuz edecegine oraya gitsin daha iyi..

Son düzenleme:
benim demek istedigim farkliydi ama neyse...zaten herkez istedigini yapiyor dedigin gibi her koyun kendi bacagindan asilir.....sonucta imtihan dünyasinda yasiyoruz...

yapmayan erkek warmıdr??

ya 2 ya 3

ya genelewde yada benzeri bi ortamda görüolar işlerini..

benim nişanlımında dosyası kabarık (genelew değil ama günübirlik sewgililikle) hemde baya çok hızlı bi bekarlık dönemi yaşadıda kendisi :hulya:

benden önceydi diorum, herkes seçimlerini yaşar diorum we geçiorum..

ama hayatında ben warken böle bişeyini duyarsam şeyini kesiorum we kokoreç yapıorum:roflol:

şaka biyana, tabi hoş değil böle bişe, gerçekten yaptıysa bunu üstelik barışacağınızı bile bile yaptıysa hiç hoş olmamış..

şaka olduğuna inanıosanızda biraz tribinizi atın derim:1ninca:

Birlikte değilmişsiniz o süre zarfında.. Bence bu sizi ilgilendirmemeli..

aynen canım sana çok çok katılıyorum.zaten bana bekarken senle bişeyler yaşamam lazım yoksa seni aldatırım diyen bir erkek ne kadar sadakat sahibi olabilir.o zaman evlenincede sırtını dönüp yattığın zaman başka kadnlara gitmeye müsait böyle bir adam yol ver canım yol ver gitsin..erkektir yapar diye eski kafa ninelerimiz söylermiş gelinler evde tutmak için,helede sözlüyken bunu söyleyen bir erkeğe asla güvenemem ben başımada gelmedi değil.sepetledim gitti.uçkuruna sahip çıkacak erkek dedğin ben nişanlıyken nişanlımın elini tutmaya çekinirdim acaba beni yanlış bir kız olarak görürmü? diye o da bana sarılmaya utanırdı.şimdikiler herşeyi evlenmeden normal görüyor.ondan sonra kızla her istediğini yaşayıp evlenmeden tekmeyi koyuyorlra. sonrasımı sonra gidiyor bakire bi kızla evlenmeye,kendi yaptıklarını unutuyorlar.yazık yazık.oğullarımızı çok iyi yetiştirmemeiz lazım anneler...nasıl olsa erkek diye birşey yok benim kitabımda......lmaz:

bu kabul edilebilir bir şey değil bence. ihtiyaç bu cümlesinin arkasına sığınıyorlar. Kesinlikle kabul edemem böyle bir şeyi...

sadece genel ev olsa..malesef arkadaslar bu yolun yolcusu kızlarla takıpıp sevgılı ayagına bellı sure kullanan arkadaslarda var!!! hangısı daha kotu orasıda ayrı bı mevzu... bence bu konular cok karıştırılmamalı ya yapan yapmıyorum der ne yanı hepsı doğrucu köyündenmi cıkma!!! yapmıyorum diyen gerçektende yapmıyomu acaba kım garantisini verebilirki bence bi söze bukadar itibar etmeyin zaten kişi azbuçuk tarzını belli eder!! benim sevgilim kesinlikle yapmıyo yapmam aşkım diyoları geçin!!! he size o güveni veriyomu gerisi boş çokta kurcalamamak gerekiyo!

doğru söylüyosun cnm geneleve hepsi gitmiyor ama bir çoğu günübrlik sevgili edinip sadece cinsel amaçlı birlikte oluyolar. benim sevgilim de benden önce 2 kadınla böle bi ilişki yasamıs hepsinde de amaçlar belliymiş... yapmadım dese inanmazdım.. yapmadım diyen çoook ama erkekler toplumun da verdiği rahatlıkla bu konularda bizden daha rahat. benleyken yaparsa ama affetmem... başka bi tene dokunup gelip bana dokunursa allah a havale ederim...zemuszemus

Sonuna kadar katılıyorum

kuzum sen el değmemiş erkekmi arıyorsun
o zaman sana kötü bir haberim var kendisini evleneceği kadına saklayan
ve sadakatle onu bekleyen bi erkek yok
hem o bunu gerçekleştirirken ayrıymışınız
geçmişe mazi,geleceğe niyazi derler-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 inşallah kız dua edelim ayin yapalım muskalar yazalım köklerini kurutalımkaydirigubbakcemile3
kendi herifleri yetmiyo bizimkilere sulanıyolarklava:

yok değil arkadaşlar... var tanıyorum
ama genelev falan ne bileyim yapıyosa da söylemesin :sm_confused:

boluda genel ev yok bence şaka yapmış

yapmış olsa söyleyemezdi bence . gittin gittin bunu söylecek kadar pişkin olamaz insan.

Kadını erkeği yok bunun isteyen istediği haltı yer! sonrasında da vebali ona aittir! Ben en çok her bi naneyi yiyip de sevgilisinin dar pantolonunu çıkartıp, poposunu, kafasını örttürene kızıyorum. Madem öyle kardeşim sen de bakir kalacaksın!
Flütünü de odanda çalacaksın!

erkeklere göre her konuda onlar haklıdır,kadınlar haksız,muhakkak her işe sölenecek sözleri vardır.
bu şaka kötü bir kıyaslama olmuş...ben tahammül edemezdim kesin...

yani 'biz kopamıyorduk barışacağımız kesindi o dönem' diyorsun ama belki de o böyle düşünmüyordu ümidini kesmişti ilişkiden bilemiyorum.

daha çok bunu sana anlatması tuhaf bence yani bu tarz konularda şaka yapılmaz.

canım aynen benım eskı erkek arkadasımında bu şekılde olmuş yanı gulmeyın ama artık genel eve ıhtıyaçmı kaldıkı tıpı bıraz duzgunse zaten bıntane yoldan toplar goturur.. bence hayırrr askımm kımseyle bırlıkte olmadım dıyenı ıyı dusunuceksın!! bıcogumuz şuda hemfıkırız sanırım oncesınde ve sonrasında yapmıyorum dıyen yalan der ama bırısıyle gonul bağı varken bı başkasına dokunması gercekten cok uzucu.... bı arkadasımız cok guzel orneklendırmıs flutDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…