3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

Bosver sen onu sarisin,saglicakla al kuzunu kucagina.Bende ikisi de var,sor ki farkli mi,asla.
Ben de kiz hayalleri kurardim bir cogu gibi,ama gordum ki kalbinin parcasinin herbiri ayni degerde..
Doğru söylüyorsun canım. Aynen öyle. Ha bir de su var ki gerçek bisey yani kiz da olsa erkekte olsa büyüdüğünde yarin bir gün yani herşey olabilir. Ki bazen cocugun da kocan da senin dostun degil. Yalan mı? Bazıları da cok övünür o ovunenler en cok çekenler çocuklarından. Eziklik boyle bisey..

3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şok 🤯 Olsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Kurban olsunlar o 3.kıza... Millet ne aptal ya. İnsanın elinde mi bu durum ağzı olan konusuyor. Şu cahillerden temizlesenize etrafınızı..
Biz de 3kız kardeşiz anneme de zamanında çok denilmis bu tür laflar. Ama inanın biz o kadr memnunduk ki... Çok şükür 😊 3kız gibisi var mı ya.. Resmen lütuf. Anneme halen diyorum çok sanslıymıssın. Bende simdi 2.ye hamileyim ve bir kızım var bu 2.bebeğimim kız olmasını o kadr çok istiyorum ki elbette önce sağlıklı olsun ama gönlümden gecen bu... Birbirlerine kardes kanki dost olsunlar 🙏🏿 💕 iyi gecşnsinler hep mutlu olsunlar brbir kıymetini bilsinler. Sağlıklı olsunlar. Benim en büyük temennim bu ve bir daha diyorm o salak bos zihniyet senin 3 kızına tatlısın yavruskona kurban olsun ❤️

Size moral olsun diye söylemiyorum benim babam çok oğlan olmasını istiyordu Allah hep ardarda kız verdi aksine amcamın on tane oğlu oldu hep babamın yüzüne vururlardi hani babam bir sürü kızı var bir tane tek oğlu var oda uzaklarda biraz hayırsız babam hep derdi keşke oda kız olaydı şimdi babam evde padişah gibi kizlar etrafında fır döner hizmet görür yeterli babam kizimdesin hemen dibindeyiz annem öldü ama babam hiç yalnız kalmadı çok şükür şimdi babamın tek bir kız torunu var diğerleri oğlan hergun kızı arar konuşur ha o amcama ne oldu o on tane oğlan amcamın malını yediler bitirdiler amcami öldüğünde bir oğlan kaldıramadı cenazeyi babam parasıyla herşeyi yaptı amcam için iyide yaptı babamın o begenmedikleri kızları hep öğretmen oldular hep kapımızı asindirirlar amca bu kızı bize ver diye ne oldum değil ne olacam demeli Allah in işine karisilmaz

benim bebegim belki hic olmayacak millet cinsiyet begenmiyor...
ah cok sinirleniyorum..
herkese gereken cevabı verin ve anne olabildiginiz icin sükredin.

Allah ne guzel pirlanta gibi 3 evlat nasip etmis size.lutfen cinsiyet ayrımı yapmayı bırakalım artık.nice aile evlat hasreti çekiyor.insanlar sürekli konuşur sürekli eleştirir.kulaklarinizi olumsuz söylemlere kapatmalısınız.onemli olan o evladın ailesine vatana hayırlı bireyler olarak yetişmesi. Gerisi boş..

Bir arkadaşım 3 kız kardeşti babası erkek cocuklarini sevmezdi bir tane daha kız evlat edinmislerdi. Aklıma o geldi :)
Ben bekarım evlensemde cocuk düsünmüyorum ama bir evlatkık almayı cok isterdim. Kız cocugu isterdim özellikle. Türkiye de kendine güvenen,akıllı,başarılı, ruh sağlığı düzgün mutlu bir kız cocugu yetistirmek büyük başarı bence. Altın madalyalara layık. O etraf kizin doğduktan sonra da ne güzel yaslaninca sana bakacak 3 cocugun var diyecek. Her seye bi cevapları var.

5 Kız kardeşiz arada ölen iki erkek kardeşim var doğup yaşamadılar yani. Annem en küçüğümüze doğum yaptığında 41 yaşında idi bende 18 :) düşünün aradaki farkı biz büyüttük onu el bebek gül bebek. Bir gün annem kucağında severken, babaannem ey kurban olduğum Allahım sanki ilk çocuğu gibi seviyorsun demişti de bakakalmıştık. Anneme de ne yani sevmeyeyim mi hepsinin tadı farklı demişti. Ne fark eder evlat evlattır. Kolay mı doğurup büyütülüyor. Rabbim hayırlısını versin. ( bu arada annem tek çocuk o yüzden çok çocuğu var. Bi de 6 aylıkken yetim kalmış, anneye hasret büyümüş. Çocuğu çok sever kendisi :)) anneye ve kardeşe hasretlik çekmiş. )

içinden gelenleri watsap tan çok güzel bi şekilde yaz döşe.. ayıp böyle yorumLar yapıp beni üzmeniz Allah katında da ayıp günah de aramayın beni de..
siz üzüleceğinize onlar düşünsün hatalarını...

Dalga mi geciyorsunuz anlamiyorum buna uzulmeniz sikilmaniz bile ne kadar simariklik olurken kiymetini bilseniz ne guzel suan sizin yerinizde olmak isteyen kac kisi var su forumda bir bilseniz Allah veriyor ona bile kucumseyerek bakiyor bazi insanlar iflah olmaz
Bırakın böyle insanlara neyin tesellisini veriyosunuz.
Bazen böylelerine bakıyorum kendime bakıyorum her ikimizde imtihandayız diyorum.

Bi de şey vardı. Evleneceğin kişi nereli diye sorduklarında "Van, Batman, Diyarbakır, Malatya" vs. vs. deyince olsun onlar da insan diyenler var. Cahillik bakî.. Dünyanın sonu geldi artık ötesi yok ama hala memleket ırk din renk cinsiyet ayrımcılığı devam ediyor ve asla düzelmeyecek... Tamam kardeşim evet ben de 2 kızın üstüne bir de erkek evlat isteyebilirim ama bu tepki nedir ya söylenen laflar.. Hiç mi düşünmüyorlar anne üzülür laflarıma dikkat edeyim diye??

Nasıl bir çevreniz var? Hangi yüzyılda yaşıyor bu insanlar. Ha erkek ha kız ne fark ediyor? Bu devirde hala bunu konuşuyor olmak beni çok üzüyor.

Eşinize kızmayın 2 kız evladın üstüne erkek çocuk istemiştir kendince de haklıdır ancak arayanlara cevabını verin neden içinize atıyorsunuz ?

Benim de iki oğlum var 3.su de kız olsa iyi olur diyenlere siparişle değil bu işler isteyen kendi yapsın diyorum.

Herkes herşeye karışır oldu.

Babaneme ölene kadar oğullari baktı. babanemin 8 oglu 1 kızi vardi.halami kız olsun diye en son dogurmus.babanem altına yapiyordu halam "ben kocamdan utaniyorum annem altina yapiyor ev kokuyor elin cocugu diye babami arayip sikayet ediyordu, bir seferinde kadin yemek sırasinda öksürdü diye halam annesine kızıp sofradaki bütün yemekleri çöpe dökmüstü babanem cok üzülmüştü.
Ananem 89 yasinda öldü 5 kızi 3 oglu var. Ananeme ölene kadar kizlari bakti.
Yani bu isin kızı erkeği yok. Ben cinsiyet ayrimciligi yapan insanlardan nefret ediyorum. Genelleme yaparak kız veya erkek diye günah alınıyor. Bunun obür dunyasi var. Benim bir oğlum var evimin güneşi. Aslan oglum diye seviyorum.kızım olsaydida prensesim diye severdim. Cocuk hasretiyle yanan hastane kapilarinda ne kadar kardeslerimiz var. GÜNAHHH
Kesinlikle öyle. Rabbim aratmayıp yalvartmadı ya buna çok şükür. Benimde babamlar 8 kardeşler 4 kız 4 erkek ama babanneme gelinlerinden bi annem kızlarındanda 2 kızı baktı sadece. Hayırsız olan evlat kız da olsa erkekte olsa aynı.
hatta ben en başta hayırlısı ise hep oğlum olsun isterdim çocukluğumdan beri sebepsizce. Doktor erkek dediğinde bile sevinmemiştim. 2. Si olurda nasip olurda yine erkek olsa üzülmem. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da önemli olan o

Kesinlikle öyle. Rabbim aratmayıp yalvartmadı ya buna çok şükür. Benimde babamlar 8 kardeşler 4 kız 4 erkek ama babanneme gelinlerinden bi annem kızlarındanda 2 kızı baktı sadece. Hayırsız olan evlat kız da olsa erkekte olsa aynı.
hatta ben en başta hayırlısı ise hep oğlum olsun isterdim çocukluğumdan beri sebepsizce. Doktor erkek dediğinde bile sevinmemiştim. 2. Si olurda nasip olurda yine erkek olsa üzülmem. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da önemli olan o

Bende asla cinsiyetci degilim evlat evlattır. Rabbimin gücüne gider verdigi gibi almasinida bilir diye düsünürüm. Hepsi melaike hepsi cennet kokulu. Rabbime şükürler olsun. Rabbim kimseye aratmasin nasip etsin her kadina.

Back
X