- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi leylimley11223344
Allah’ım ne tuhaf insanlar var ya... Üzülmeyin öyle de bi severlerki göz bebeği olur herkesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun canım. Aynen öyle. Ha bir de su var ki gerçek bisey yani kiz da olsa erkekte olsa büyüdüğünde yarin bir gün yani herşey olabilir. Ki bazen cocugun da kocan da senin dostun degil. Yalan mı? Bazıları da cok övünür o ovunenler en cok çekenler çocuklarından. Eziklik boyle bisey..Bosver sen onu sarisin,saglicakla al kuzunu kucagina.Bende ikisi de var,sor ki farkli mi,asla.
Ben de kiz hayalleri kurardim bir cogu gibi,ama gordum ki kalbinin parcasinin herbiri ayni degerde..
Kurban olsunlar o 3.kıza... Millet ne aptal ya. İnsanın elinde mi bu durum ağzı olan konusuyor. Şu cahillerden temizlesenize etrafınızı..3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Bırakın böyle insanlara neyin tesellisini veriyosunuz.Dalga mi geciyorsunuz anlamiyorum buna uzulmeniz sikilmaniz bile ne kadar simariklik olurken kiymetini bilseniz ne guzel suan sizin yerinizde olmak isteyen kac kisi var su forumda bir bilseniz Allah veriyor ona bile kucumseyerek bakiyor bazi insanlar iflah olmaz
Bırakın böyle insanlara neyin tesellisini veriyosunuz.
Bazen böylelerine bakıyorum kendime bakıyorum her ikimizde imtihandayız diyorum.
Kesinlikle öyle. Rabbim aratmayıp yalvartmadı ya buna çok şükür. Benimde babamlar 8 kardeşler 4 kız 4 erkek ama babanneme gelinlerinden bi annem kızlarındanda 2 kızı baktı sadece. Hayırsız olan evlat kız da olsa erkekte olsa aynı.Babaneme ölene kadar oğullari baktı. babanemin 8 oglu 1 kızi vardi.halami kız olsun diye en son dogurmus.babanem altına yapiyordu halam "ben kocamdan utaniyorum annem altina yapiyor ev kokuyor elin cocugu diye babami arayip sikayet ediyordu, bir seferinde kadin yemek sırasinda öksürdü diye halam annesine kızıp sofradaki bütün yemekleri çöpe dökmüstü babanem cok üzülmüştü.
Ananem 89 yasinda öldü 5 kızi 3 oglu var. Ananeme ölene kadar kizlari bakti.
Yani bu isin kızı erkeği yok. Ben cinsiyet ayrimciligi yapan insanlardan nefret ediyorum. Genelleme yaparak kız veya erkek diye günah alınıyor. Bunun obür dunyasi var. Benim bir oğlum var evimin güneşi. Aslan oglum diye seviyorum.kızım olsaydida prensesim diye severdim. Cocuk hasretiyle yanan hastane kapilarinda ne kadar kardeslerimiz var. GÜNAHHH
Kesinlikle öyle. Rabbim aratmayıp yalvartmadı ya buna çok şükür. Benimde babamlar 8 kardeşler 4 kız 4 erkek ama babanneme gelinlerinden bi annem kızlarındanda 2 kızı baktı sadece. Hayırsız olan evlat kız da olsa erkekte olsa aynı.
hatta ben en başta hayırlısı ise hep oğlum olsun isterdim çocukluğumdan beri sebepsizce. Doktor erkek dediğinde bile sevinmemiştim. 2. Si olurda nasip olurda yine erkek olsa üzülmem. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da önemli olan o