• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

Bunlar ne biçim yorumlar yahu? Siz erkek analarına saydırırken hiç ben ne diyorum ne yazıyorum diyor musunuz bakıyor musunuz yazdıklarınıza? Erkek isteyenlere beddua eden bile olmuş. Yahu iki seçenek var ya kız ya erkek. Hamile kalırken ikisini de göze almıyor musunuz? Kız evlat berekette erkek değil mi? Niye evlendiniz o zaman elalemin oğullarıyla? Hayatımda böyle şeyler duymadım ne kadar öfke dolu yorumlar. Erkek evlat evin bereketini mi götürüyo aynı mantıkla? Elaleme karışıyo dediğiniz kocalarınız için günde yüz kere anacı kocam diye konu açıyorsunuz. Yapmayın etmeyin ne erkek annesinin ne kız annesinin birbirine üstünlüğü yok. Üstünlük yetiştirebilmekte. Şu forumda bir normal sezeryan analığı iki cinsiyet analığı hiç bitmiyor çok üzücü.
Ay okumadım tüm yorumları ama sizin yorumunuza denk gelince. Öyle yorumlar mi yapılıyor. Ya ben Allah bağışlasın(cümlenin evlatlarını) 8 yaşında oğlum var.Dunya bir yana oğlum bir yana , kızım olsa da aynı şeyi söylerdim.Evlat evlattir cinsiyeti olmaz. Ama gerçekten benimde etrafımda kız anneleri konuşurken çok densiz yorumlar yapabiliyorlar yani oyle konuşmalar ki çok enteresanlar.Biraz saygı ve birazda empati.Ne demek Allah kız evlat versin veya ne demek Allah erkek evlat versin.Ayiptir, günahtır...Hepsinin ağzinin payını sağlam verdim yeri gelince ben, o ayrı da . Evlatta cinsiyet ayrımı yapanlar benim için insan sayılmazlar. Sorun yok yüzden . Sizde üzülmeyin, önemsemeyin💞

Allah ne veriyorsa hayirlisini versin, milleti bosver. Millet herseye konusur, gozunun ustunde niye kasin var derler. ise yaramaz, hayirsiz bir erkek evlat olacagina 10 tane saglikli kizin olsun.
hic uzulme, hem bence kizlar daha kolay :) erkeklerle ugrasmak cok zor ozellikle ergenlikte.
Saglikla al kucagina, millete kulagini kapat "ya he he" de gec :)

3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şok 🤯 Olsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Öyle diyenlerin ağzına kürekle vurasim var nasıl söylemler onlar Allah tan korkun ya sağlıklı olsun deyin güzel dualar edin bu ne saçmalıktır bu devirde artık bakmayın siz onlara benimde iki prensesim var dunyalara değişmem Rabbim sağlık hayırlı ömür versin evlatlarimiza

Nedir tepki gösterdiginiz kısım öğrenebilir miyim? Sizin de mi 4 oğlunuz var?
“Leş gibi testesteron koktu” cümleniz gerçekten komik değiş.
Burda dört kızı olan bir anneye ev leş gibi östrojen koktu deseler yine hoş gelmez.
Benim kayınvalidem de kız istemiş olmamış. Ama bugün birinin bile tırnağını kız çocuğa değiştirmez, çok kızı olan bir annenin değiştirmeyeceği gibi.
Sorub o dalga geçtiğini anneye dördüncü oğlan olacak bilse yine vazgeçmezdi oğlundan isterdi.
Hoş değil bu yorumlar

bu Bir gerçek. Kadına toplumun bakışı belli. Kız çocuğuna bakış neden farklı olsun.
neyse bizler de buradayız. Herkes aynı şeyi düşünmüyor.
Ne güzel çocuklarınıza iyi bir anne olacaksınız. Başkaları önemli değil. sizin düşünceniz önemli.

“Leş gibi testesteron koktu” cümleniz gerçekten komik değiş.
Burda dört kızı olan bir anneye ev leş gibi östrojen koktu deseler yine hoş gelmez.
Benim kayınvalidem de kız istemiş olmamış. Ama bugün birinin bile tırnağını kız çocuğa değiştirmez, çok kızı olan bir annenin değiştirmeyeceği gibi.
Sorub o dalga geçtiğini anneye dördüncü oğlan olacak bilse yine vazgeçmezdi oğlundan isterdi.
Hoş değil bu yorumlar

Bu kadar takılıp üzerine düşülecek birşey söylemedim, komşumuz da 4.oglundan vazgeçmedi biz de bebekliginde 3.oglani nasi sevdiysek 4.yu de öyle sevdik kucagimizda büyüdü yani. Bilmiyorum oğlum olsa ve bana biri şakasına dese ki leş gibi testosteron koktu falan, güler geçerim. Dert aramiyorum kendime çünkü

Ahh ben de muzdaribim bu durumdan. Benzer başlık açmayı düşündüm.. benim de 3. Oğlum olacak. Ilk baslarda kiz dendi. Herkes daha bi sevindi sonra bi kiz bi erkek derken en son erkek dendi. Yas itibariyle olsa gerek ikili tarama yüksek çıktı aldırmayı düşünmedim doktorlar amniyosentez yaptırmadığım için garipsediler bile. Su dünyada sağlık gibisi var mı ya? Cok şükür en son gayet sağlıklı dediler. Hiç kiz evlat büyütüp yetiştirmediğim icin beni bir telas almıştı. 2. Oğlum o kadar hareketli ki kalabalik bir aile olalim cocuklarimiza kardeş olsun diye 3. De yaş geçmeden olsun istedik. Simdi 2 numara tam 1 yaşında ve kardeşiyle arasinda 1.5 yaş olacak ben çok mutluyum. Daha ne isterim? Yeni yeni cinsiyet soranlara bu da oğlan deyince hemen ses tonu değişiyor yaa neyse olsun olsjn saglik olsun bilmem ne.. kime neyse anlamadim gitti. Onlar mi bakip buyutecek yetistirecek? Gercekten şuursuzluk şükürsüzlük, başka bir şey değil. Neymiş erkeklerin ergenliği varmış cok zor geçecekmiş vs vs. Kiz olunca çok iyi rahat geçeceğinin garantisi var sanırım. Her birey ayrıdır kardeşler bile bambaşkadır. Sağlık olsun huzur olsun gerisi boş. Boş konusanlara takilmayalim..
Hay Allah razı olsun resmen duygularıma tercüman olmuşsun.. Takılmayayım diyorum.. Bir değil 2 değil... Buda mı kız neyse olsun... Lafa bak yaaa.. Bir hayırlı olsun sağlıkla gelsin demek zor geliyor.. Ama buraya yorum yazan herkese çok çok teşekkür ederim valla moral oldu.. Kendime geldim.. 3.de olsa ilkmiş gibi davranacağım ona 🥰 sizede banada Allah kolaylık versin cahil insanlarla uğraşmak 3 çocukla uğraşmaktan daha zor valla...

Hayır yok da napsin dört oğlunu evden mi atsın?
Mizahın da bir sınırı olmalı.

Nasi bı sınırı olmalı mesela hanımefendi? Böyle giderse sizin narin egolariniz incinmesin diye millet ağzını acamiycak zaten. Duyar kasmanin da bı sınırı olmalı.

Bunlar ne biçim yorumlar yahu? Siz erkek analarına saydırırken hiç ben ne diyorum ne yazıyorum diyor musunuz bakıyor musunuz yazdıklarınıza? Erkek isteyenlere beddua eden bile olmuş. Yahu iki seçenek var ya kız ya erkek. Hamile kalırken ikisini de göze almıyor musunuz? Kız evlat berekette erkek değil mi? Niye evlendiniz o zaman elalemin oğullarıyla? Hayatımda böyle şeyler duymadım ne kadar öfke dolu yorumlar. Erkek evlat evin bereketini mi götürüyo aynı mantıkla? Elaleme karışıyo dediğiniz kocalarınız için günde yüz kere anacı kocam diye konu açıyorsunuz. Yapmayın etmeyin ne erkek annesinin ne kız annesinin birbirine üstünlüğü yok. Üstünlük yetiştirebilmekte. Şu forumda bir normal sezeryan analığı iki cinsiyet analığı hiç bitmiyor çok üzücü.
Bu yazıyı defalarca alıntılamak.istiyorum.o kadar okkalı bir cevap ki ...

3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şok 🤯 Olsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
kız evlat rahmet demişler ne mutlu size allah hepsine uzun ömür versin inşallah.
kim ne der diye dinlemeyin her şeyin hayırlısı.
siz deyin çok mutlu oldum 3. kızım yolda diye o zamn en baştan vermiş olursunuz cevabi

Benimde oğlum oluyor diye kayınvalidem beni teselli edercesine konuştu olsun kızım o da evlat diyor. Cinsiyet önemli mi Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi mühim değil

Oyle dıyenlerle muhabbetı kes bence agızlarının payınıda ver cok ısterdım 3 kısım olsun araları yakın ama bır kız bır erkek oldu dahada cesaretımde yok. Cok sanslısın bence kulak asma kımseye tabı her ınsan kızda olaun erkekte ıkısının yerıde farklı ama 3 kız hep hayalımdıı🥰 saglıklı olur ınsallahh

E ama siz de demişsiniz kızım olacağını duyunca çokta üzülmedim. Yani 'üzülmüşsünüz' ama çok değil bunu anladım. Kendinizden yola çıkarak değerlendirin milleti. Siz bile yarı bu kafadayken milletin hepten bu kafada olmasını takmayın, söyler susarlar. Sağlıklı olsun gerisi için kimseye laf düşmez ama milletin ağzı durmuyor işte bu konularda . Önemseyip kafaya takmaya değmez.

Benim iki oğlum var küçüğüm zihinsel engelli. Pipisi olması birşey değiştirmiyor. Erkek yada kız rabbim akıl beden ruh sağlığı versin hem yavrularımıza hem bizlere. Hı bir oğlun olsa onunda tadını alsan güzel olurdu. Ama rabbim sana evlat gibi 3 damat nasip etsin şimdiden üzme kendini. Mutsuz annenin mutsuz bebeği olur. 💓💓💓
Sevgiyle kal

oy kizlari düsünsene büyüdüklerinde evin nesesi, nazi, güzelligi
bol kiz cocugu olan aileler hep mutlu gelir bana
Sartlarim el verseydi cok cocugum olsun isterdim cogunu da kiz isterdim
civil civil bir ev ne kadar güzel, herkese nasip olmuyor bak.bana bir kiz bir erkek nasip oldu
kimisine 4 erkek, kimisine 2 kiz bir erkek, hepsinin de tadi baskadir
oglum var onun da sevgisi baska, üc kizli evin de tadi baska
evlattan güzeli var mi, ne güzel saglikla büyüsünler nasip etmis Allah sana
üzülme hic ama bu tavri takinanlardan uzak dur,gereksizler

Back
X