3. köprüye hayır diyenlerin Sarıyer ormanı villaları

1 yorum : 5 tl
1 alıntı : 50 tl
Artı rep : 2,5 tl
Eksi rep : 2,5 tl

Hadi kızlar bastırın Alaraey 'e villa alalım da sussun

Neyseee ben lazere gidicim. Tüylerimi satıp villa alicim . Size iyi sohbetler

Gözünü sevdiğim gezicilerinde vardır buralarda villası

yazdığın kişide aynını yazmış bu arada

sen olgunsun tamam anladıkda genç lafından cümlenin tamamından anlaşılamıyor :)))

Allah aşkına sizin yazdığınız yorumlara bi bakın benim açtığım konuda nerden seçidi o kelime hepiniz birden saldırmadınız mı? kapatılan konulara bi bakarsanız nasıl kapatıldı anlarsınız!

Urla'daki villaları ne zaman göreceğiz? O bölge kimindi sahiden

siz daha ilk yorumdan insanlara iftira attınız
yok ben atmadım yazmadım diyecekseniz alıntılayayım

sırf sizin o yorumunuzu gördükten sonra tüm hevesim kactı
konuya yorum atmayı dahi bilmiyorsunuz

Kin gütmeye gerek yok . Bir konuda zıt fikirlere bürünenler diğer konuda aynı fikirde tek bir yumruk olabilir bu KK'Da. Yeter ki bazı üyeler gibi bel altı vurmasın kimse. Niyeti iyi olsun.
Kapatılan konular değil konumuz.

Tamam doğru siz haklısınız siz biliyosunuz herşeyi geçmişte yaşananlarıda siz biliyosunuz herşey dört dörtlüktü..bazı yazarlarda zaten biyerlerinden uydurupta yazıyolar yazılarını tabi canıııııııım

karşı taraf okumuyor öyle mi ?
peki nerden anladın bunu evimde gizli kamera varda ordan mı bakıyorsunu
olgun bayanın ettiği cümleye bak hele birde burda olgunluk taslar okumuyor araştırmıyormuşum :))))
bu nasıl bir mantık söylesene ya nerden biliyorsun kimin ne yaptığını ne okuduğunu
altı üstü sosyal bir platformdasın nerden neyi biliyorsun allah aşkına
burda kimin ne olduğunu nasıl biliyorsun kalp gözün mü açık :)))))))))
ya nasıl bir mantık bu ya hayır kuracağın cümle sayısının sınırlı olduğu bir yerde milletin bilgi dağarcığını ölçüyor varmı böyle bişey ya hayretler içerisindeyim :)))))))))))))

Ben İstanbuldan bahsetmiyorum, URLADA YAPILAN VİLLALARDAN bahsediyorum hani su duvarı bir danışman tarafından yükseltilen

konumuz 3. köprü ve güzergahı olunca haliyle urladaki villar için de ayrı bir konu açabiliriz

Son düzenleme:
Ah hatırlatmanız için çok teşekkür ederim. Tıpkı ele verir talkımı kendi yutar salkımı gibi oldu.

o atasözünü kk alemine öğretenden de Allah razı olsun kopyala yapıştır her yerde aynı atasözü bana gına geldi bilmem anlatabildim mi

o atasözünü kk alemine öğretenden de Allah razı olsun kopyala yapıştır her yerde aynı atasözü bana gına geldi bilmem anlatabildim mi

Kadınlar Kulübü Kazen tarafından açılmadan önce de bizler birey olarak vardık, elbette burası bize cok sey kattı ama siz bunu KK aleminden öğrendiyseniz birşey söyleyemeyeceğim.

Durup dururken yazdıklarımdan alıntı yapıp beni kışkışrtmaya çalışmanız hiç hoş değil, beni germeyin banlanmayalım.

''Edepli,edebinden susar.Edepsiz ben susturdum sanar.''Bana da bu laftan gına geldi.Verecek cevap olmayınca,düşünceler sağlam temele dayanmayınca,boş atıp dolu tutturmaya çalışınca laf burda son buluyor.Tabi bir de edep-edepsiz kıyasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…