Gözünü sevdiğim gezicilerinde vardır buralarda villası
Konuya yorum yapmadan "gezici" diye suçlamara giren , çok alkışladığın konu sahibinin yorumlarına bir dön de bak .
İçeriğinde bu cümlendeki tüm özellikler var.
1.BAMBAŞKA yere çekmek. (gezici)
2.ÇİRKİN iftiralar ( geziciler oturuyor)
3.Kendi gibi düşünmeyenlere saldırmak . ( geziciler nerede )
4.Konuyu okumadan yapılan ilk yorum teması (gezici)
5.Ordan bir kelime seçer ( hangi kelimeyi seçti de işi geziciye bağladı, o onun hayal gücü orayı tam çözemesem de sanırım "ağaç" ı aldı)
Ben de alkışlıyorum cidden
keşke biraz okusan,araştırsan..
Üzülüyorum ben hayata sabit bir noktadan bakan gençleri görünce..
Karşıt görüşünü savunursun çatır çatır konuşuruz...
Sen olayı hemen çatlada patla moduna sokuyorsun malesef
Konuya yorum yapmadan "gezici" diye suçlamara giren , çok alkışladığın konu sahibinin yorumlarına bir dön de bak .
İçeriğinde bu cümlendeki tüm özellikler var.
1.BAMBAŞKA yere çekmek. (gezici)
2.ÇİRKİN iftiralar ( geziciler oturuyor)
3.Kendi gibi düşünmeyenlere saldırmak . ( geziciler nerede )
4.Konuyu okumadan yapılan ilk yorum teması (gezici)
5.Ordan bir kelime seçer ( hangi kelimeyi seçti de işi geziciye bağladı, o onun hayal gücü orayı tam çözemesem de sanırım "ağaç" ı aldı)
Ben de alkışlıyorum cidden
yazdığın kişide aynını yazmış bu arada
Allah aşkına sizin yazdığınız yorumlara bi bakın benim açtığım konuda nerden seçidi o kelime hepiniz birden saldırmadınız mı? kapatılan konulara bi bakarsanız nasıl kapatıldı anlarsınız!
Allah aşkına sizin yazdığınız yorumlara bi bakın benim açtığım konuda nerden seçidi o kelime hepiniz birden saldırmadınız mı? kapatılan konulara bi bakarsanız nasıl kapatıldı anlarsınız!
Urla'daki villaları ne zaman göreceğiz? O bölge kimindi sahiden
Helikopterle geliyormuş oraya.
Ordan köprü geçmeyeceği için sorun yokdevam edebilirler
garipçe SARIYERDE değil mi
Ben İstanbuldan bahsetmiyorum, URLADA YAPILAN VİLLALARDAN bahsediyorum hani su duvarı bir danışman tarafından yükseltilen
Gözünü sevdiğim gezicilerinde vardır buralarda villası
gezicilerin bir çoğu bu evlerde oturuyordur kesin
oh evinden ormanına bak sonra taksimde eylem yap
bu villalar yapılırken kaç tane ağaç kesildi allah bilir o zaman nerdelerdi bu geziciler
konumuz 3. köprü ve güzergahı olunca haliyle urladaki villar için de ayrı bir konu açabiliriz
Ah hatırlatmanız için çok teşekkür ederim. Tıpkı ele verir talkımı kendi yutar salkımı gibi oldu.
o atasözünü kk alemine öğretenden de Allah razı olsun kopyala yapıştır her yerde aynı atasözü bana gına geldi bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?