- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
konumuz 3. köprü ve güzergahı olunca haliyle urladaki villar için de ayrı bir konu açabiliriz
taşekkür ederim. hatırlattığın iyi oldu..Topluca saldırmak mı ?
Cezalar kalktığında karşıt görüştekilerin konularını ne hale getirdiğini biliyoruz bazılarının.
En basitinden Oky'nin Uruguay konusu.
hahah aman ben kaçayım topluca geldiler şimdi bir gaza basacaklar eyvah eyvah 3 olacak
siz cevap veriyorsunuz ya bana ne hacet
taşekkür ederim. hatırlattığın iyi oldu..
yansıtma yansıtma :)) he he hatırladım o konuyu iyi oldu be sizde hemen kışkırıverdiniz :)
konuya yorum yapalım lütfen kişisel sataşmalar görüyorum tabi o kışkırtma olmuyor demi evet evet olur mu hiç :)))
Sen tartışmayı bilmiyorsun,yaptığın sadece hakaret etmek ve kışkırtmak.
Yansıtma mı ? Yoo,herkes seviyesini belli etmişti.O yüzden uğraşma artık.
yansıtma yansıtma :)) he he hatırladım o konuyu iyi oldu be sizde hemen kışkırıverdiniz :)
konuya yorum yapalım lütfen kişisel sataşmalar görüyorum tabi o kışkırtma olmuyor demi evet evet olur mu hiç :)))
rahatsızsan neden alıntılıyorsun ?
bırak alıntılama laf söyleme cevap verme .... yok olur mu öyle şey mümkün değil hem rahatsız ol hem prim ver ne yaman çelişki...
hadi canım ben yazmıcam devam ediyormusun bakalım ...
gezicilerin bir çoğu bu evlerde oturuyordur kesin
oh evinden ormanına bak sonra taksimde eylem yap
Cevap vermesem de bir şey değişmiyor.Kendi kendine yazmaya devam ediyorsun.Kışkırtıyorsun,bu konuda ve o konuda olduğu gibi.Cevap verince kışkırdı oluyor.
Konu neydi sahi 3.köprüydü.
Sen saniyormusunki onlar villaciklarindan cikip Taksim´e eyleme gidiyorlar
Cogu ancak klavye basinda Twitter "geziciligi" yaparlar, olan gaza gelip kendini Taksim´de bulan garibanlara olur.
bu mesajda iyi oldu. buda bir itiraftır..yansıtma yansıtma :)) he he hatırladım o konuyu iyi oldu be sizde hemen kışkırıverdiniz :)
kışkırma o zaman ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?