vereceginiz mantıklı açıklamalar tükendikce neden saldırıyorsunuz anlamıyorum.
o villalarda gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin aileleri oturmuyor herhalde...
bir sürü insanın sokaga cıkmasını begenmiyor olabilirsiniz, elestirebilirsiniz fakat her kim ise orada oturanlar sırf cehape zihniyeti işte diyip sevesniz de sevmeseniz de halkın bir parcası olan insanlara iftira atamazsınız...
evet o haberin kaynagı var fakat sizin burada yazdıklarınız da destekler nitelikte.
"kışkırmayın" ne demek... bunun bir sonraki kelimesi "kuduruk" diye mi devam edecek yani...
butun turbanlılar aslında cıplaklıgı savunuyormus ve teshirciymis dese birisi buna haklı olarak bir suru insan karsı cıkardı. evet yanlış bir haber demekte neden bu kadar zorlanıyor hatanızı kabullenmemekte ısrar ediyorsunuz anlayamıyorum...
ben kendi penceremden baktım olaya katılan olur katılamayan olur bunun adı kışkırtma oldu bir anda
bence de öyle.. bu eyleme doğacılar da katıldı gezi eylemine ama sayıları azdı , bence gerçek doğacı her yanlışın arkasında olur madem gezciler biz doğacıyız diye haykırıyorlar bu habere de bir cevap versinler ... üzerine alınanlar cevap versin yani ben doğacıyım ve gezide eylem yaptım diyenler..
bir kelime söylüyorsun hurrra herkes üzerine alnıyor ya tek tek sen değil, yok sende değil diye yazığ belirtmem mi lazım
Yaşlarınız kaç?
Ciddi ciddi soruyorum, kaç yaşındasınız sizler?
Ergenlik çağlarındaysanız beni hiç uğraştırmayın zira ben kadınlar kulübünde moderatörlük yapıyorum.
Ben doğacıyım ve ağaçların kesilip villa yapılmasına da, köprü yapılmasına da karşıyım.
Bu amaçla yapılan bütün eylemlerde yer aldım ve alacağım. Devletin bu alanları koruması taraftarıyım.
Yaşlarınız kaç?
Ciddi ciddi soruyorum, kaç yaşındasınız sizler?
Ergenlik çağlarındaysanız beni hiç uğraştırmayın zira ben kadınlar kulübünde moderatörlük yapıyorum.
poffff
ben insanların eylem yapmasına değil, sahte doğacıların eylem yapmasına kızıyorum ...
çekin istediğniz yöne çekin pofffff poffff
En son bunu sordugumuzda akil yasta degil bastadir cevabi aldik mune.
Profilde belirtilse ne guzel olur.En azindan kucuk der ugrasmazsin cidden.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben kendi penceremden baktım olaya katılan olur katılamayan olur bunun adı kışkırtma oldu bir anda
bence de öyle.. bu eyleme doğacılar da katıldı gezi eylemine ama sayıları azdı , bence gerçek doğacı her yanlışın arkasında olur madem gezciler biz doğacıyız diye haykırıyorlar bu habere de bir cevap versinler ... üzerine alınanlar cevap versin yani ben doğacıyım ve gezide eylem yaptım diyenler..
bir kelime söylüyorsun hurrra herkes üzerine alnıyor ya tek tek sen değil, yok sende değil diye yazığ belirtmem mi lazım
bana mı sordunuz bu soruyu ?
yapılan yorumlardan biri bana sorulmuş gibi duruyor ...
poffff
ben insanların eylem yapmasına değil, sahte doğacıların eylem yapmasına kızıyorum ...
çekin istediğniz yöne çekin pofffff poffff
olgun insanın yorumuna da bakın hele !!
Sarıyerdeki villamdan bildiriyorum. Burada kahve içmek harika yoldaşlarım.
kışkırtıcı, ortalık karıştırıcı "yansıtmayı " senin kadar mükemmel kullananı görmedim
makarnacı dediğiniz adamlar mı oturuyor burdakarar verin artık akp liler makarnacı değilmiydi, cahil değilmiydi vs.....
kışkırma sende bu kadar zayıf ve güçsüzmüsünher lafa kışkırıyorsun
yine başlamışlar gezicilerle ne alakası var tek suç onlarda mı diye tekrar tekrar okuyun yazdığımı yapanda, izin verende , oturanda demişim :)))))
Ben söylediklerimden sorumluyum sizin anladıklarınızdan değil..........
Sorum tek kişiye sorulmuş gibi mi duruyor alaraey?
peki ne güzel işte
bende diyorum ki gerçek doğacılar yapmalıydı eylemleri
bakın şimdi tekrar aynı olay olsun yine halk diyecek ki bunlar yine ortalık karıştırıcı
ve gezide olduğu gibi herşey amacından sapacak halkta inanamayacak gezi tam bunun örneği
peki hanfendi dediniz ki ben gerçek doğacyım ve eylemlerde bulunuyorum
haberdeki resimleri gördünüz peki bu evler yapılırken neden eylem yapılamadı
şimdi diyeceksiniz ki izin veren x parti tamam hadi öyle kabul edelim izin veren x parti diyelim
izin veren son derece suçlu zaten ben izin verene toz kondurmayın demedim
ama doğacılar nerdeydi o zaman
ha bir de şu var bodrum tarafları sahil tarafları resmen traşlanıyor oteller villalar yapılıyor yapılmaya da devam ediyor hani nerde eylem ?
Hayirdir sana noluyo ?Seninle mi konusuyorum ? Muneyle fikrimi paylasiyorum Sana noluyo?Bulasma bana.Git ötede alintilandigin kisilere sar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?