Bende o cesareti gosteremedigim icin amniyosentez oldumGenelde doğum kararı olanlar amniyosentez yaptırmıyor... bende bir kaç yazıya denk geldim ve etraftaki duyumlara .... hatta ki arkadaşımın kardeşine yeterli bulgu alınamadı denmiş... ikinci sefer amniyosentez istememiş... doğum yapmış bebeği gayet sağlıklı doğmuş... o kadar cesaretli biri değilim ... birde doktoruma bu konuda çok güveniyorum... perşembe günü bir çok şey belli olur umarım ve bu durum...
Umarım benimde temiz çıkar...Bende o cesareti gosteremedigim icin amniyosentez oldum
Geldi mi sonuclarinUmarım benimde temiz çıkar...
Henüz gelmedi ... Sabırsızlıkla bekliyoruz ...Geldi mi sonuclarin
Bekliyoruz haberiniHenüz gelmedi ... Sabırsızlıkla bekliyoruz ...
Malesef iyi bir haberim yok... doktorum aradı ve sonuçlar kötü dedi... yarın gideceğim doktora ...Bekliyoruz haberini
Yapma yaMalesef iyi bir haberim yok... doktorum aradı ve sonuçlar kötü dedi... yarın gideceğim doktora ...
Dr dan cikinca haber verirsin bizedeMalesef iyi bir haberim yok... doktorum aradı ve sonuçlar kötü dedi... yarın gideceğim doktora ...
Veririm...
kac haftaliktin canim uzme kendini vereceginiz karar hakkinizda hayirli olsun insallah
Ben de sizin gibi ayrıntılı ultrason yaptırdım 2 kez perinatoloji uzmanına. 2 lim riskliydi. Özellikle sordum fetal DNA yaptırimmi diye gerek yok dedi. Sizin perinatolog ne dedi acaba. İyi çıkınca yine de yapalım falan dedimi. Ben kendime kızıyorum yine de yaptırsaydım diye ama bir yandan da doktor bu işin piri olmuş ona güvenmeliyim diyorum ki bana söylediği fetal DNA da da hatalar çıkabiliyor şeklindeydi. Merak ettim sizin doktor ne dedi.Kizlar ayrintilim guzel gecti cok sukur hersey gayet iyi saglikli ilerliyor haftasiyla uyumlu dedi gittigim dr prof bana kqlirsa bu tarama testleri cok gereksiz dedi iyi dersiniz kotu kotu dersiniz iyi cikar kesin tani amiyosentez dio ben aldirmak istemedigim icin hic o risklere girmedim rabbime emanet kuzzum ultrason muanesinde yuzu belli oluyo ablasinin bebekligine benzettimisde bizden boyleee
benim gittigim dr bu rahatsizligin kesin tanisi amiyosentez dedi sivi aldirmak gerekiyormus onun icinde artik gec dedi bitanesi hatta bu 2 li 3lu taramalarin hic bir onemi olmadigini iyi deriz kotu sonuc cikar kotu deriz iyi sonuclar cikar demistiBen de sizin gibi ayrıntılı ultrason yaptırdım 2 kez perinatoloji uzmanına. 2 lim riskliydi. Özellikle sordum fetal DNA yaptırimmi diye gerek yok dedi. Sizin perinatolog ne dedi acaba. İyi çıkınca yine de yapalım falan dedimi. Ben kendime kızıyorum yine de yaptırsaydım diye ama bir yandan da doktor bu işin piri olmuş ona güvenmeliyim diyorum ki bana söylediği fetal DNA da da hatalar çıkabiliyor şeklindeydi. Merak ettim sizin doktor ne dedi.
Allahım inşallah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Paranoyak oldum artık öylemi böyle mi diye düşünmekten. Amniyosentez ben de yaptırmazdım zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah.benim gittigim dr bu rahatsizligin kesin tanisi amiyosentez dedi sivi aldirmak gerekiyormus onun icinde artik gec dedi bitanesi hatta bu 2 li 3lu taramalarin hic bir onemi olmadigini iyi deriz kotu sonuc cikar kotu deriz iyi sonuclar cikar demisti
Allahım inşallah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Paranoyak oldum artık öylemi böyle mi diye düşünmekten. Amniyosentez ben de yaptırmazdım zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
kac haftalik oldun canim aynen bende Allaha biraktim hakkimizda hayirli olan neyse rabbim onu nasip etsin anneyiz herseyi arastirioruz bende ayni durumdayim psk tadavi alsammiki diyorum hatta kaygilar oluyot bazenAllahım inşallah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Paranoyak oldum artık öylemi böyle mi diye düşünmekten. Amniyosentez ben de yaptırmazdım zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
26. haftanın içindeyim. Ultrasonda falan hiçbir bulgu yok. Sadece ikili testte betahch Yüksek çıkmıştı o da risk oranımı yükseltti otomatik olarak. Tek başına o değere takılma dese de doktorlar öyle olmuyor. Küçük bir ihtimal bile olsa tedirgin oluyoruz işte belki sağlıklı düşünemiyoruz ama hormonların da etkisi var telefonu düşüremiyorum elimden. Ayni şeyleri okuyup duruyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallahkac haftalik oldun canim aynen bende Allaha biraktim hakkimizda hayirli olan neyse rabbim onu nasip etsin anneyiz herseyi arastirioruz bende ayni durumdayim psk tadavi alsammiki diyorum hatta kaygilar oluyot bazen
bende okumamaya calisiyorum ama olmuyor bende oyleyim risksiz basit test varmis maliyeti uygun olsa biraz yaptirirdim 2000 tl den baslio dedi prof siz nerde ikamet ediosunuz kacinci gebelik26. haftanın içindeyim. Ultrasonda falan hiçbir bulgu yok. Sadece ikili testte betahch Yüksek çıkmıştı o da risk oranımı yükseltti otomatik olarak. Tek başına o değere takılma dese de doktorlar öyle olmuyor. Küçük bir ihtimal bile olsa tedirgin oluyoruz işte belki sağlıklı düşünemiyoruz ama hormonların da etkisi var telefonu düşüremiyorum elimden. Ayni şeyleri okuyup duruyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ben aslında o testi yaptırabilirdim fetal DNA testi. doktorum gerek yok dedi. Artık inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi. 2. gebeliğim. 34 yaşındayımbende okumamaya calisiyorum ama olmuyor bende oyleyim risksiz basit test varmis maliyeti uygun olsa biraz yaptirirdim 2000 tl den baslio dedi prof siz nerde ikamet ediosunuz kacinci gebelik
benimde 2. gebeligim 30 yasindayimBen aslında o testi yaptırabilirdim fetal DNA testi. doktorum gerek yok dedi. Artık inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi. 2. gebeliğim 34 yaşındayım
Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.benimde 2. gebeligim 30 yasindayim
insallah canim insallahhHakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?