3 lü tarama testi riski yüksek olması

Bende o cesareti gosteremedigim icin amniyosentez oldum

Ben de sizin gibi ayrıntılı ultrason yaptırdım 2 kez perinatoloji uzmanına. 2 lim riskliydi. Özellikle sordum fetal DNA yaptırimmi diye gerek yok dedi. Sizin perinatolog ne dedi acaba. İyi çıkınca yine de yapalım falan dedimi. Ben kendime kızıyorum yine de yaptırsaydım diye ama bir yandan da doktor bu işin piri olmuş ona güvenmeliyim diyorum ki bana söylediği fetal DNA da da hatalar çıkabiliyor şeklindeydi. Merak ettim sizin doktor ne dedi.

benim gittigim dr bu rahatsizligin kesin tanisi amiyosentez dedi sivi aldirmak gerekiyormus onun icinde artik gec dedi bitanesi hatta bu 2 li 3lu taramalarin hic bir onemi olmadigini iyi deriz kotu sonuc cikar kotu deriz iyi sonuclar cikar demisti

benim gittigim dr bu rahatsizligin kesin tanisi amiyosentez dedi sivi aldirmak gerekiyormus onun icinde artik gec dedi bitanesi hatta bu 2 li 3lu taramalarin hic bir onemi olmadigini iyi deriz kotu sonuc cikar kotu deriz iyi sonuclar cikar demisti
Allahım inşallah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Paranoyak oldum artık öylemi böyle mi diye düşünmekten. Amniyosentez ben de yaptırmazdım zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Allahım inşallah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Paranoyak oldum artık öylemi böyle mi diye düşünmekten. Amniyosentez ben de yaptırmazdım zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
kac haftalik oldun canim aynen bende Allaha biraktim hakkimizda hayirli olan neyse rabbim onu nasip etsin anneyiz herseyi arastirioruz bende ayni durumdayim psk tadavi alsammiki diyorum hatta kaygilar oluyot bazen

kac haftalik oldun canim aynen bende Allaha biraktim hakkimizda hayirli olan neyse rabbim onu nasip etsin anneyiz herseyi arastirioruz bende ayni durumdayim psk tadavi alsammiki diyorum hatta kaygilar oluyot bazen
26. haftanın içindeyim. Ultrasonda falan hiçbir bulgu yok. Sadece ikili testte betahch Yüksek çıkmıştı o da risk oranımı yükseltti otomatik olarak. Tek başına o değere takılma dese de doktorlar öyle olmuyor. Küçük bir ihtimal bile olsa tedirgin oluyoruz işte belki sağlıklı düşünemiyoruz ama hormonların da etkisi var telefonu düşüremiyorum elimden. Ayni şeyleri okuyup duruyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

bende okumamaya calisiyorum ama olmuyor bende oyleyim risksiz basit test varmis maliyeti uygun olsa biraz yaptirirdim 2000 tl den baslio dedi prof siz nerde ikamet ediosunuz kacinci gebelik

bende okumamaya calisiyorum ama olmuyor bende oyleyim risksiz basit test varmis maliyeti uygun olsa biraz yaptirirdim 2000 tl den baslio dedi prof siz nerde ikamet ediosunuz kacinci gebelik
Ben aslında o testi yaptırabilirdim fetal DNA testi. doktorum gerek yok dedi. Artık inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi. 2. gebeliğim. 34 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…