3 lü tarama testi riski yüksek olması

Amniyosenteze riskli diyorlar ama bence abartilacak birsey yok ben kanuni de yaptirdim hergun ez az 5 tane amniyosentez yapan perinatolog yilda kimbilir kac tane yapiyordur uzman ellerde bir problem olmuyor zaten 3 gun yatak istirahati veriyorlar ignenin girdigini bile farketmedim sadece siringaya su cekilirken 2-3 sn lik bir regl sancisi gibi sanci oldu cokkk hafif okadar

Doktorum hiç risk yok dedi... birde tabi kendisi defalarca yaptığı için .... bebeğin pozisyonu da uygunmuş... sadece şu an zaman geçmek bilmiyor....

Bir doktora daha danışıp öyle amniyosentez yaptirsaniz?

Kizlar ayrintilim guzel gecti cok sukur hersey gayet iyi saglikli ilerliyor haftasiyla uyumlu dedi gittigim dr prof bana kqlirsa bu tarama testleri cok gereksiz dedi iyi dersiniz kotu kotu dersiniz iyi cikar kesin tani amiyosentez dio ben aldirmak istemedigim icin hic o risklere girmedim rabbime emanet kuzzum ultrason muanesinde yuzu belli oluyo ablasinin bebekligine benzettim isde bizden boyleee

İyi gozu
İyiymiş gözün aydın canım. Bende inanıyorum sağlıklı bebeklerimiz

Ayyy hdi cok.sevindim rabbim.kucagimiza da almayi nasip etsin insallah

Her iste bir hagir vardir grnelde risk yuksek.cikanlarin temiz.cikiyor
İnşallah Yaradana sığındım... güzel haberleri şuraya yazmak için can atıyorum... nifty testi yüksek risk çıkıp amniyosentez sonucu iyi çıkanların yazılarını okuyorum arada bir.... umudumu yitirmemek için .... öyle anlatılmaz bir duyguymuş ki bu...

Umudunuzu yitirmeyin. Benim gittiğim perinatolog nifty testi olumsuz çıkan ve kendisine gelen bir hastaya ultrasonda detaylı baktığını ve hiçbir sorun görmediğini söylemişti. Yani nifty testi gibi kandan bakılan genetik testlerde de yanılma payı var. Amniyosentez kesin sonuç veriyor zaten. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Hepimizin inşallah

Hepimizin inşallah
Canim ben bugun bir yazi okudum kadinin amniyosentez sonucu %99 kesin down lu cikiyor dogum.karari aliyorlar cocuk bir doguyor ki sapasaglam kaldi ki amniyosentez ennn kesi sonuctur yanilma payi yok gibi neredeyse

Canim ben bugun bir yazi okudum kadinin amniyosentez sonucu %99 kesin down lu cikiyor dogum.karari aliyorlar cocuk bir doguyor ki sapasaglam kaldi ki amniyosentez ennn kesi sonuctur yanilma payi yok gibi neredeyse
Genelde doğum kararı olanlar amniyosentez yaptırmıyor... bende bir kaç yazıya denk geldim ve etraftaki duyumlara .... hatta ki arkadaşımın kardeşine yeterli bulgu alınamadı denmiş... ikinci sefer amniyosentez istememiş... doğum yapmış bebeği gayet sağlıklı doğmuş... o kadar cesaretli biri değilim ... birde doktoruma bu konuda çok güveniyorum... perşembe günü bir çok şey belli olur umarım ve bu durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…