Amniyosenteze riskli diyorlar ama bence abartilacak birsey yok ben kanuni de yaptirdim hergun ez az 5 tane amniyosentez yapan perinatolog yilda kimbilir kac tane yapiyordur uzman ellerde bir problem olmuyor zaten 3 gun yatak istirahati veriyorlar ignenin girdigini bile farketmedim sadece siringaya su cekilirken 2-3 sn lik bir regl sancisi gibi sanci oldu cokkk hafif okadarBencede
Diğer özel hastane doktorum daha gebeliğin başında söylemişti... hatta ki ense kalınlığını 4.3 ölçmüş....
Yıllardır gittiğim güvendiğim doktorum ise 2.1 ölçmüştü... ense kalınlığını yorumlarken normal üst sınıra yakın diye rahatlattı beni... 4. Ayda amniyosentez yaparız rahat ol dedi... ben ısrar ettim nifty yapalım diye oda beni iyi tanıdığı için gerek yok ama tamam dedi... sanırım oda yüksek çıkacağını beklemiyordu ...çünkü bulgular sadece ense kalınlığı herşey güzeldi.... zaten aklında amniyosentez vardı... daha net ve kesin olması için...
Hangi gun yaptiracaksinDoktorum hiç risk yok dedi... birde tabi kendisi defalarca yaptığı için .... bebeğin pozisyonu da uygunmuş... sadece şu an zaman geçmek bilmiyor....
Bir doktora daha danışıp öyle amniyosentez yaptirsaniz?Merhaba hanımlar.Benim 5 gün önce yaptirmis oldugum 3 lu tarama testinde b hcg ye gore riskim 1:53 cikti cok yuksek ve tedirgin edici bir risk.dr hemen amniyosentez istedi yarin sabah yapilacak.anlamadigim down sendromu disinda baska bir sebepten bhcg yukselemez mi benim degerim suan 153780 mom deger 8.25 ense kalinligi 1.5 idi burun kemigi de iyidi suyunda sorun yoktu bugune kadar hicbir anormallik gorunmedi 3 lusubde hcg si yuksek cikip saglikli dogum yapan var mi
Tam 3 dr a danistim risk cok yuksekti 1/53 neyse ki yaptirdim sonuclar.temiz cikti subat basi da 2.duzey var simdiye kadar bir sorun cikmadi cok sukurBir doktora daha danışıp öyle amniyosentez yaptirsaniz?
Hangi gun yaptiracaksin
Peki yanlis anlamazsan birseh sorucam eger sonuc iyi gelmezse ne yapmayi dsunuyorsun sen olumsuz dusunme iyi cikacak mutlaka.ben meraktansoruyorumPAZARTESİ
Peki yanlis anlamazsan birseh sorucam eger sonuc iyi gelmezse ne yapmayi dsunuyorsun sen olumsuz dusunme iyi cikacak mutlaka.ben meraktansoruyorum
İyiymiş gözün aydın canım. Bende inanıyorum sağlıklı bebeklerimizKizlar ayrintilim guzel gecti cok sukur hersey gayet iyi saglikli ilerliyor haftasiyla uyumlu dedi gittigim dr prof bana kqlirsa bu tarama testleri cok gereksiz dedi iyi dersiniz kotu kotu dersiniz iyi cikar kesin tani amiyosentez dio ben aldirmak istemedigim icin hic o risklere girmedim rabbime emanet kuzzum ultrason muanesinde yuzu belli oluyo ablasinin bebekligine benzettimisde bizden boyleee
Ayyy hdi cok.sevindim rabbim.kucagimiza da almayi nasip etsin insallahKizlar ayrintilim guzel gecti cok sukur hersey gayet iyi saglikli ilerliyor haftasiyla uyumlu dedi gittigim dr prof bana kqlirsa bu tarama testleri cok gereksiz dedi iyi dersiniz kotu kotu dersiniz iyi cikar kesin tani amiyosentez dio ben aldirmak istemedigim icin hic o risklere girmedim rabbime emanet kuzzum ultrason muanesinde yuzu belli oluyo ablasinin bebekligine benzettimisde bizden boyleee
Seninde amniyosentezin vardi canim yaptirdin mi?PAZARTESİ
Çarşamba gününe ertelendi... duaSeninde amniyosentezin vardi canim yaptirdin mi?
Her iste bir hagir vardir grnelde risk yuksek.cikanlarin temiz.cikiyorÇarşamba gününe ertelendi... duaederek bekliyorum....
İnşallahHer iste bir hagir vardir grnelde risk yuksek.cikanlarin temiz.cikiyor
Umudunuzu yitirmeyin. Benim gittiğim perinatolog nifty testi olumsuz çıkan ve kendisine gelen bir hastaya ultrasonda detaylı baktığını ve hiçbir sorun görmediğini söylemişti. Yani nifty testi gibi kandan bakılan genetik testlerde de yanılma payı var. Amniyosentez kesin sonuç veriyor zaten. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahİnşallahYaradana sığındım... güzel haberleri şuraya yazmak için can atıyorum... nifty testi yüksek risk çıkıp amniyosentez sonucu iyi çıkanların yazılarını okuyorum arada bir.... umudumu yitirmemek için .... öyle anlatılmaz bir duyguymuş ki bu...
Hepimizin inşallahUmudunuzu yitirmeyin. Benim gittiğim perinatolog nifty testi olumsuz çıkan ve kendisine gelen bir hastaya ultrasonda detaylı baktığını ve hiçbir sorun görmediğini söylemişti. Yani nifty testi gibi kandan bakılan genetik testlerde de yanılma payı var. Amniyosentez kesin sonuç veriyor zaten. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canim ben bugun bir yazi okudum kadinin amniyosentez sonucu %99 kesin down lu cikiyor dogum.karari aliyorlar cocuk bir doguyor ki sapasaglam kaldi ki amniyosentez ennn kesi sonuctur yanilma payi yok gibi neredeyseHepimizin inşallah
Genelde doğum kararı olanlar amniyosentez yaptırmıyor... bende bir kaç yazıya denk geldim ve etraftaki duyumlara .... hatta ki arkadaşımın kardeşine yeterli bulgu alınamadı denmiş... ikinci sefer amniyosentez istememiş... doğum yapmış bebeği gayet sağlıklı doğmuş... o kadar cesaretli biri değilim ... birde doktoruma bu konuda çok güveniyorum... perşembe günü bir çok şey belli olur umarım ve bu durum...Canim ben bugun bir yazi okudum kadinin amniyosentez sonucu %99 kesin down lu cikiyor dogum.karari aliyorlar cocuk bir doguyor ki sapasaglam kaldi ki amniyosentez ennn kesi sonuctur yanilma payi yok gibi neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?