Getcekten dogmadigi surecr net anlasilmiyor son yapilan ultrason dahi gelisme geriligi vardi ertesi gun dogurdum 4 kilo 54 cm dogduAmin cnm sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Maşallah cnm. Hamilelik sürecinde hepimiz anladık ki doktorların her söylediğini çok ta büyütmemeliyiz. Ben de ikili teste o kadar kafayı takarken 39. Haftada doğan bebeğim küvözde kaldı. Yani nerden neyle karşılaşacağını bilemiyor insan. Rabbim dermansız dert vermesinGetcekten dogmadigi surecr net anlasilmiyor son yapilan ultrason dahi gelisme geriligi vardi ertesi gun dogurdum 4 kilo 54 cm dogdu
Cok gecmis olsun simdi sagliklidit umarim kendimi ojadar uzdum hamilelikte simdi sutum yok kahroluyorumMaşallah cnm. Hamilelik sürecinde hepimiz anladık ki doktorların her söylediğini çok ta büyütmemeliyiz. Ben de ikili teste o kadar kafayı takarken 39. Haftada doğan bebeğim küvözde kaldı. Yani nerden neyle karşılaşacağını bilemiyor insan. Rabbim dermansız dert vermesin
Çok şükür toparlanıyor cnm yavaş yavaş. İnşallh senin sütün de gelir. Sağabilirsen bir pompa alıp sağ çünkü sağdıkça artıyor cnmCok gecmis olsun simdi sagliklidit umarim kendimi ojadar uzdum hamilelikte simdi sutum yok kahroluyorum
Valla bugun sagdim ama 20 ml ancak cikti tirle ile sagdim biyerdrn sonra hem sut gelmedi hrm gogsum cok acidiÇok şükür toparlanıyor cnm yavaş yavaş. İnşallh senin sütün de gelir. Sağabilirsen bir pompa alıp sağ çünkü sağdıkça artıyor cnm
kuvezden korkmayın bnm oglum 12 gun kaldı normal dogum ypmsdım 6 yasnda hıc sıkıntımız yok coksukur kızım 11 aylık sezeryan dogurdum oda 7 gun kaldı devmlı emzırmeye cagrıyolar ona gorede taburcu edıyolar allah yrdmcınız olsun tez vakıtte kurutlur ıns. sezerynda sutum azdı devmlı sagdım petıbor sutumu cogaltıyordu ondn yedım hastaneye gıttıkce sut yolladm suan 11 aylıgız sukur bıseyımız yok bn uclu testıde ıkılı testıde kacırdım kızımda yptırmadım 7gun durdu bskada bısıkıntı yasamadık cok testlerı kötu cıkıpda saglıklı dogum yapan gordum uzulmeyın allah bı avazda kurtarsnÇok şükür toparlanıyor cnm yavaş yavaş. İnşallh senin sütün de gelir. Sağabilirsen bir pompa alıp sağ çünkü sağdıkça artıyor cnm
Benim malum baslikta anlatigim gibiydi amniyosentez iyi gelmisti detaylida tek arter tek ven dendi gelisigim geriligi baslamisti 3 hafta kadar hatta dogumdan 12 saat once son ultrasonda degerler hala ayniydi 3 hafta geri bebek bi dogdu 4 kilo 54 cm yani ultradon ve testlerde bir yere kadarkuvezden korkmayın bnm oglum 12 gun kaldı normal dogum ypmsdım 6 yasnda hıc sıkıntımız yok coksukur kızım 11 aylık sezeryan dogurdum oda 7 gun kaldı devmlı emzırmeye cagrıyolar ona gorede taburcu edıyolar allah yrdmcınız olsun tez vakıtte kurutlur ıns. sezerynda sutum azdı devmlı sagdım petıbor sutumu cogaltıyordu ondn yedım hastaneye gıttıkce sut yolladm suan 11 aylıgız sukur bıseyımız yok bn uclu testıde ıkılı testıde kacırdım kızımda yptırmadım 7gun durdu bskada bısıkıntı yasamadık cok testlerı kötu cıkıpda saglıklı dogum yapan gordum uzulmeyın allah bı avazda kurtarsn
O testlerin yanılma payı var diye duydum ve testler de çok zararlıymış. Zaten çocuk down sendromlu ise yapacak bişey yok kiMerhaba hanımlar.Benim 5 gün önce yaptirmis oldugum 3 lu tarama testinde b hcg ye gore riskim 1:53 cikti cok yuksek ve tedirgin edici bir risk.dr hemen amniyosentez istedi yarin sabah yapilacak.anlamadigim down sendromu disinda baska bir sebepten bhcg yukselemez mi benim degerim suan 153780 mom deger 8.25 ense kalinligi 1.5 idi burun kemigi de iyidi suyunda sorun yoktu bugune kadar hicbir anormallik gorunmedi 3 lusubde hcg si yuksek cikip saglikli dogum yapan var mi
Insan bilmek emin olmak istiyor iste hazirlamak icinkendini 3 luler 2 liler kesinlikle yaniltiyorO testlerin yanılma payı var diye duydum ve testler de çok zararlıymış. Zaten çocuk down sendromlu ise yapacak bişey yok ki
Yanlış anlamayın ama doğunca bir bağ oluşur. Allah’ın lütfe dersin ama test yanlış çıksa aldırsan ve çocuk normal bir çocuksa. Bu şekilde duymuştum aldıranları.Insan bilmek emin olmak istiyor iste hazirlamak icinkendini 3 luler 2 liler kesinlikle yaniltiyor
Elbette olusur anlatmaya calistigim.yasam.kosullarini duzeni vs ona gore hazirlamak elbettr bag olusur insanin evladi ve evet aldiranlarin cogunun cocugu da saglammisYanlış anlamayın ama doğunca bir bağ oluşur. Allah’ın lütfe dersin ama test yanlış çıksa aldırsan ve çocuk normal bir çocuksa. Bu şekilde duymuştum aldıranları.
Evet cnm ben de hergün sağıp götürdüm virüsten dolayı almadılar içeri. Sütümü biberonla verdiler. 15 gün kaldı. Çıktı şimdi evdeyiz çok şükür. Buradaki arkadaşlarla test sonuçlarımız konusunda birbirimize hep destek olduk. Bundan sonra da burayı okuyanlara umut olalım inşallah. Rabbim tüm evlatları korusun inşallahkuvezden korkmayın bnm oglum 12 gun kaldı normal dogum ypmsdım 6 yasnda hıc sıkıntımız yok coksukur kızım 11 aylık sezeryan dogurdum oda 7 gun kaldı devmlı emzırmeye cagrıyolar ona gorede taburcu edıyolar allah yrdmcınız olsun tez vakıtte kurutlur ıns. sezerynda sutum azdı devmlı sagdım petıbor sutumu cogaltıyordu ondn yedım hastaneye gıttıkce sut yolladm suan 11 aylıgız sukur bıseyımız yok bn uclu testıde ıkılı testıde kacırdım kızımda yptırmadım 7gun durdu bskada bısıkıntı yasamadık cok testlerı kötu cıkıpda saglıklı dogum yapan gordum uzulmeyın allah bı avazda kurtarsn
Insallah burda konusulanlar baska endiseli annelerede umut ve moral olsunEvet cnm ben de hergün sağıp götürdüm virüsten dolayı almadılar içeri. Sütümü biberonla verdiler. 15 gün kaldı. Çıktı şimdi evdeyiz çok şükür. Buradaki arkadaşlarla test sonuçlarımız konusunda birbirimize hep destek olduk. Bundan sonra da burayı okuyanlara umut olalım inşallah. Rabbim tüm evlatları korusun inşallah
Sonunda sagligina kavussunda bugunlrrde gecer sadece sabir bende cok uzuldum o yuzden bebegin kordonunda ki 1 arter yokolmustucok sevindim arkadaslar keske hic yaptirmasaydi. guzel bir gebelik gecirseydim ama imtihan isde bizde premutere dogduk bebegimi stresden besleyemedim zayif dogdu 1 hafta kuvezde kaldik bizde Allahim bundan sonra bahtinida sagliginida guzel eylesin insallah
İnşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Sütünüzü sağıp vermeye çalışın yoksa da hiç üzülmeyin mama verin. Toparlanacak kuzularımız inşallahcok sevindim arkadaslar keske hic yaptirmasaydi. guzel bir gebelik gecirseydim ama imtihan isde bizde premutere dogduk bebegimi stresden besleyemedim zayif dogdu 1 hafta kuvezde kaldik bizde Allahim bundan sonra bahtinida sagliginida guzel eylesin insallah
Allah herkese hayırlısını versin. Ben yaptırmayı çok düşünmüyorumElbette olusur anlatmaya calistigim.yasam.kosullarini duzeni vs ona gore hazirlamak elbettr bag olusur insanin evladi ve evet aldiranlarin cogunun cocugu da saglammis
Bebeğiniz nasilDogumu gerceklesen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?