3 lü tarama testi riski yüksek olması

bnmde leke leke oldugundan ıkıgun normal adet gıbı oldum kan da bıle gorunmeyınce gıdıp dıs cektırdım natıbıyotk kullandm meger 10 hftalkms duyunca sok olmuştum annemde erkekde ustune görmuş bn kızdada oglumdada usutune gördum ıkı ay ılk oyle oldu 4850 kız dogurdum sezerynla oglum 3650 dogdu sezerynla

Maşallah,lekelenmeler oluyor fakat endişe etmiyorum artık.yatın doktora gidicem bakalım hakkımızdan hayırlısı...

Bende telefonuma GÜN GÜN GEBELİK isminde bir uygulama yükledim.Çok güzel bir program oradan takip etmiştim önceki gebeliklerimde,bende dinliyorum kağan kocatepeui özelliklede Banu çiftçiyi dinliyorum güzel aydınlatıcı bilgi paylaşıyor.Bu gebelikte şuan için mide bulantılarımın olmaması çok güzel kuruyemiş ,yoğurt,yeşil sebze,baklagillerden istediğim kadar yiyebiliyorum.iş yapmıyorum ihtiyaçlarım dışında kalkmıyotum yerimden Yarın biraz daha netleşirse herşey ona göre bir yol çizeceğim nasipse,bu arada zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim

Bugün hastaneye gittim.Lekelenme değil artık regli kanaması gelmeye başladı.Doktor dedi değerler yeterince yüksek değil,%60 artış bekliyoruz sağlıklı bir gebelik başlangıcı diyebilmek için,ama yinede muayane edelim dış gebelik olmasın diye,Vajinal Ultrason ile baktı.Biyokimyasal gebelik gibi görünüyor.düşmesine sebepte prolaktin hormonun olduğunu söyledi.pazartesi sağlık ocağına gidip tekrar bhcg baktıracağım.Eğer değerlerde artış var ise salı doktora kontrole gideceğim.Değerler 70 ya da altına düşerse bir ay sonra kontrole gideceğim.Bu süre içinde dostinex kullanmaya devam edeceğim.

allah herseyın hayırlısı versin cnm vardır bı hayır ınsallah kımyasal gebelık degıldır görumcemde gecırdı kımyasal ıkı ay gectı arkasına hamıle kaldı smdı 4 aylık kız bebek beklıyor moralini bozma sen meryem suresını oku bolbol dua mumının sılahıdır inş hayrla sonuclanr

Hakkımızdan hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin.Teslimiyetimiz Allahtan başka kimseye değildir.Dün başlayan sancım ve kanamam kimyasal belirtisi canım,pek üzülmedim sağlıklıksız bir gebelik olacaksa kayıplara razıyım.Bir kaç ay korunup kan değerlerim ve prolaktin değerlerim normale dönerse,önümüzdeki maçlara bakacağız

bnm kızımda dusukden sonra oldu kımyasalda ılacla kendı kendıne bıtıyor amanormal dusuk allah vermesn kımseye evde dusurmustum ozaman bır yıl ara vermsdım arkasına kızım oldu aslında ılaclarla ıcın temzlenıyor dahasaglıklı gebelık yasıyorsun busefer yaradan herseyın hayrlısını versın

Canim merhaba son durum nedir??,

Canim merhaba son durum nedir??,
Merhaba,25 Haziran'da doktora gittim o gün kananam da başladı ve dr biyokimyasal gebelik dedi.pazartesi günü tekrar bhcg baktır değerler 70 altına düşmüşse kürtaj ve kontrole gelmene gerek yok dedi.Bhcg 13 lere düştü.Kansızlık vardı kanamam yoğun olduğu için sürekli başım dönüyor çok halsiz ve yorgunum dinleniyorum.Dostinex kullanacağım ağustosun ilk haftasında kontrole gidip prolaktin seviyeme baktıracağım.Bir kaç ay kan değerlerim normale dönene kadar korunacağım.Tekrar kayıp yaşamak istemiyorum.Bakalım hayırlısı...Bu arada aenin bebiş nasıl?

Ah be canim uzuldum bu.kacinci uzuntun senin rabbim ennn kisa zamanda saglikli.bir hamilelik nasip etsin sana brnimki napsin klasik huysuzluklar sorluyor beni.cok huysuz bir bebek

Ah be canim uzuldum bu.kacinci uzuntun senin rabbim ennn kisa zamanda saglikli.bir hamilelik nasip etsin sana brnimki napsin klasik huysuzluklar sorluyor beni.cok huysuz bir bebek
Güzel temenni ve dua için çok sağ ol.Allah razı olsun hepinizden şu virüs döneminde aylardır aileme ve kimseye gidip gelmiyorum ailem ve eşimin ailesinden de kimse düşük yaptığımı bilmiyor.Kimseye anlatamadığım için evde resmen bunalıyorum.Bu 5.gebeliğimdi inan hamile olduğumu öğrendiğimde sevinç değil , adını koyamadığım değişik bir duygu kaplıyor.İçinde korkunun gölgesine sığınmış bir umut var.Ama umutlarım hiç yeşermiyor.İnan hiç bağ kuramıyorum . Eşime bu sefer bağ kurup sevmek sevinmek istiyorum dedim ama yine bağ kuramadım.Dedim bu bebiş yine düşecek.Ama ben inanıyorum rabbimin en güzeli ne ise onu yaşatıyor.Bilmediğimiz kim bilir ne hayırlar vardır.Bebişin anne karnında strese çok maruz kaldı o yüzdendir belki...İnşallah en kısa zamanda uslu ve huzurlu bir bebiş olur.Allah'a emanet olun

Evet sorunlardan cok.perisan olduk huysuz oldu peki 5 dusugunde sebebi neymis dr lar ne diyor

Evet sorunlardan cok.perisan olduk huysuz oldu peki 5 dusugunde sebebi neymis dr lar ne diyor
Sorunlar bitmiyor ki
Ah be canım sorunlar bitmiyor kiGeçen gün Geçici olarak göremedim.Kullandığım ilacın yan etkisidir diye bıraktım.Çünkü daha önceki düşüğümde de dostinex kullanmıştım ve geçici görme kaybı yaşamıştım.Yan etkilerinde 100/1 kişide görülebilirmiş.Piyango yine bana vurduHemen ertesi gün de gitrim Beni endokrin bölümüne sevk etti.Bakalım önümüzdeki hafta orada ne çıkacak.prolaktin seviyesinin yükselmesi geçici görme kaybı vs. hipofizdeki problemlerden olabiliyormuş.Hakkımızdan hayırlısı bunda da vardır bir hayır...Son düşüklerin sebebi prolaktinmiş dedi doktor

Merhaba arkadaşlar,
ENDOKRİNOLOJİ uzmanı geçici görme kaybını ilacın yan etkisine bağlı olduğunu ,lupus antigülan testimin pozitif çıkmasından dolayı bende antifosfolipid sendromu olabileceğini tekrarlayan gebelik kayıplarımın sebebinin bunun olabileceğini belirterek romatoloji uzmanına yönlendirdi.Bende prof.gitmeyi tercih ettim.Çünkü 1 yıldır sürekli ayaklarım ağrıyor sürekli yorgun ve halsizim ve çok şiddetli baş ağrılarım olduğu içinde gidecektim fakat başka sıkıntılardan romatolojiye gitmeye sıra gelmemişti.Doktorum Antifosfolipid tanısı koyabilmek için 12 hafta sonra tekrar bir kaç test yapılması gerektiğini söyledi.Yapılan testler (lupus antigülan,beta2 glikoprotein,antikardiyolipin.ANA ) testlerini yaptırdım.Diğer testlerimin hepsi negatif çıktı.Lupus testim tekrar pozitif çıktığı için bana lupus teşhisi konuldu.Tekrarlayan gebelik kayıplarımın sebebinin bu olduğunu,hamile kalır kalmaz aspirin ve heparin tarzı kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlamam gerektiğini belirterek bana plaquenil diye bir ilaç verdi.Hamilelikte lupus daha da alevlendiğini söylüyorlar.O gün eşim beni hastaneden alacaktı.Fakat telefonda iyi olmadığını söylediği için apar topar eve geçtim.Gece acile gittik tahlil tomografi derken ertesi gün eşimin kovid testi malesef pozitif çıktı.Şuan evde tedavi görüyor.Romatoloji doktorumun bana verdiği ilacın aynısını şuan eşim tedavi sürecinde kullanıyor.Banada test yapıldı sonucum negatif çıktı.112 servisindeki doktorlar lupus hastası olduğum için eşimle aynı dönemde ilaca başlamamın şans olduğunu söylüyorlar.Şimdi öyle dua ediyorum ki,iyi ki hamile değilmişim.Bizler bizim başımıza iyi ya da kötü şeyler geldiğinde bizim için hayır mı şer mi bilemiyoruz.Rabbimin bizleri için en iyisini bilendir.

Hay allah neler yasamissiniz esinize cok gecmis olsun sizin icjnde en azindan artik sorununuz ne biliyorsunuz bu cok önemli tum kotulukler geride kalsin ve bir an once guzel haberinizi duymak isterim

Hay allah neler yasamissiniz esinize cok gecmis olsun sizin icjnde en azindan artik sorununuz ne biliyorsunuz bu cok önemli tum kotulukler geride kalsin ve bir an once guzel haberinizi duymak isterim
Güzel temenni ve duanız için çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlünden geçen tüm güzel ve iyi niyetli dualarını kabul etsin.Sizin bebiş nasıl oldu? İnşallah biraz huysuzluğu geçmiştir

Güzel temenni ve duanız için çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlünden geçen tüm güzel ve iyi niyetli dualarını kabul etsin.Sizin bebiş nasıl oldu? İnşallah biraz huysuzluğu geçmiştir
Hala huysuz malesef anladim ki huyu boyle canimi okudi 4 aydir goz altlarim mosmor artik ama napalim saglik olsun gecicek bu gunler

Hala huysuz malesef anladim ki huyu boyle canimi okudi 4 aydir goz altlarim mosmor artik ama napalim saglik olsun gecicek bu gunler
Allah kolaylık versin.Sizin hamilelik çok stresli geçmişti.Anne karnında bunun bebeğe yansıdığını söylüyorlar bence gerçeklik payı çok yüksek,ki kardeşimde hamilelikte çok stres yaşamıştı.Oğlu gerçekten kök söktürdü.İnsallah kısa sürede geçer annesi,ne yapsin çocuk zorlu yollarda hayata tutunmaya çalıştı.Her engele rağmen sana bir kez daha anneliği yaşattı.huysuzluğu yaramazliği da nazarligi olsun

Allah hepimizin evlatlaribi saglikla bize bagislasin cok isterim saglikli bir dogum yapmanizi nerdeyse 1 yil olacak ugrastinjz uzuldunuz cabaladiniz kolay degil rabbim mukafatini verecek mutlaka iyi haberinizi duymak isterim

Allah hepimizin evlatlaribi saglikla bize bagislasin cok isterim saglikli bir dogum yapmanizi nerdeyse 1 yil olacak ugrastinjz uzuldunuz cabaladiniz kolay degil rabbim mukafatini verecek mutlaka iyi haberinizi duymak isterim
Merhabalar. Konunuzun büyük kısmını okudum. Çok şükür bebeğiniz de sağlıklıymış. Ben bir şey sormak istiyorum. İkili tarama riskim düşük çıktı ama hcg mom 3,75 çıktı. Yani yüksek. Yüksek hcg değerinin sebebini çok araştırmışsınız. Acaba bi sonuca varabildiniz mi? Yani nedeni neymiş diye? Arıyorum ama bir bilgi bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…