3 lü tarama testi riski yüksek olması

Birdaha hamile kalsam hicbir testi yaptirmam asssla

Günaydın arkadaşlarSanırım hamileyim az önce evde test yaptım çift çizgi bugün sağlık ocağına gideceğim.Prolaktin seviyem çok yüksek olduğu için ilaç kullanmaya başlamıştım.İlacı kullanmaya devam ediyorum.Hamile kalmadan önce biraz spor yapıp göbek eritmek için ağır plank egsersizleri ve pilates yapıyordum.Umarım bebeğime birşey olmamıştır.Bizim içinde dua eder misiniz..Gebeliğim belli olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Gelişmeleri yalnızca burada size yazacağım

cnm spor yapma yuksek raflara uzanma sporu sanırım uc dort ay ılk aylarda yasaklıyolar hurma kusburnu bıtkısel caylar ıcme rahmı genısletıyor hayırlısı olsun ınsallah kımseye dort ay soyleme derım nazara ınanırmısın bılmem ama ikinci evladm karnmda olunce ucuncuye kaldıgımda kımseye dort ay demedım ondn snra rhaahttım ınsallah senıde rabbım hayrlı bır evlad nasıb eyler bnmkızım bır yasnda oglum 6yasnda oldu ınsallah sennkı ıkız olur ıkısını bır yasarsın

agırlık felanda kaldırma aklında olsun bn ıgne vuruyodum bır yıl dusunmemısdım dusukden snra o donemde caylarıma felan tarcın koyuyordum kalmayı cabuklastırıyor bn kızımı uc aylık ken ogrndım cunku usutune gordum ıkı cocukdada ıkı tane yeter allaha sukur allah olmayana nasıb eylesın dıyorum saglık ocagına gıdıp gelırkende dıkkat et kendıne

Canim merhaba oncelikle senin icin cok sevindim.korkma kuranda bile yeri var gebeligini bilmiyorken yaptigin seylerden hem sorunlu degilsin hem bebegine zarar grlmez ben 2.kizima hamile.oldugumu bilmiyorken tam 8 defa dis rontgenine girdim ayrica antibiyotik ve apranax kullaniyordum hem de calisiyordum hemde ayakta gelismelerden bizi haberdar et merak ederim dualarim seninle

Canım ya,Allah razı olsun.Ne güzel
Canım yaa,Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin.Öyle duygulandım ki şuan bu mesajı ağlamaktan zır yazıyorum.Kimse ile paylaşmıyacağım bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrrnrnr ve hamileliğim belli olana kadar.Bugğnden itibaren daha dikkatli olacağım inşallahSağlık ocağına gidip kan verdim.Bu 5.gebeliğim bakalım hakkımızdan hayırlısı...

Çok sağ ol rabbim senden de razı olsun.Evlatlarınızın ve sizlerin karşısına her daim iyi insanlar çıkarsın. Gelişmeleri buradan yazarım inşallah

Tahlil sonuçlarımda bhcg 132.2 çıkmış pazartes tekrar gidip tahlil yaptıracağım nasip olursa

Amin Bu akşam hafif kanamam oldu Yarın sağlık ocağına gidip tekrar test yaptıracağım.
kanamadan korkma olabılır bn uc ay adet gordum meger ozaman saglık ocagına ıkıkere test negatıf cıktımı snra adet snra 20 gun bklemek lazmmıs tekrar test yptrdm dıs cektrdım bıde negatf dıye ozaman meger bebek 10 hftalıkms ıkı cockdada normal adet gormustum ıkı ay ama pembemsı hafıf hafıf tesetlerıde saglk ocagnda yptrdm halde hamıleken negatf gorundu

hayırlısı olur ınsallah
Amin Bu akşam hafif kanamam oldu Yarın sağlık ocağına gidip tekrar test yaptıracağım.
Bugün yeniden test yaptırdım.Bhcg 187,7 çıktı.26 hazirana randevu aldım.Bakalım hakkımızdan hayırlısı...

ooo super kan degerın yukselıyor senn kesın hamılesın cnm bnm oglum da 600 lere cımıstı ondada normal ıkı ay adet gordugum ıcın ogrenmem 2aylıkken oldu kızdada kan da bıle gorunmedı 10 hftalıkken gorundu senn degerler yukselmıs ınsallah hyırlısı guzel haberlerını alırız

Canım benim sen anlattıkça içime ferahlık geliyor.Bugün yine kahverengi lekenmeler oldu dün geceden bu yana belimde ağrı var.Bugün bir yakınımız vasıtasıyla randevumuzu perşembe gününe doçent doktora aldık.2.bebekte çok midem bulanıyordu reglime bir hafta kala bhcg 331 çıkmıştı.Bunda reglimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen 187.7 gelince biraz endişelendim.Göğüslerimden sıvı geldiği için dostinex kullanıyordum.Belki o yüzden değerlerim daha geç arttıyordur.Evde sürekli yalnızım tv izlenem,kitapta bir yere kadar okuyorsun. yalnız kalıncada insan telefonu eline alınca araştıyor Artık araştırıyorum.Buraya bakıp kapatıyorum

bnde hamılelıgım surecnde devamlı burdan bılgı alısverısı yptım bırde youtubede kagan kocatepe ıdı sanırım kadın dogumcu onun vıdeoları gleısım surecnde devamlı ızledım bnde kalp dınleme cıhazı vardı devmlı dınlerdım kapl atısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…