3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım

Eklentiler

• IMG_5201.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugün yine test yaptım gecikmemin 8 günü softec marka ve bebe time yaptım sabah ikiside çift çizgi çıktı hemen şimdi ne yapmalıyım belirtim yok arada adet olacak gibi oluyorum sonra bisey yok bunlarda bugünkü testlerim

Eklentiler

• IMG_20250401_092415.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20250401_092411.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
Tebrik ederim gebesiniz kan verin bi an önce

Merhabalar adetim 1 Mart’ta ben 29 Mart’ta bu testi yaptım silik çikti aynı gün kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı daha adet olmadım 30 saniyede silik çizgi çikti

Kan verdim beta hcg: 2605 :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 5 aydır denıoduk kimyasal oldu biri. Bal çörek otu tarçın karışımı yaptım bu ay, ve yumurtlamaya yakın belime yakı taktım çok şükür gebelik gerçekleşti. Resmi tatilden sonra kadın doğum uzmanına görünücem inşallah:)

Amin inşallah canım ne zaman öğrendiniz regl geçti mi önce mi

Belirtileriniz neydi benim 3gundur fln Sağ kalçam ağrıyor yürüme kalkma sırasında sapıtma yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi
Memede hassasiyet, regl olcakmış gibi ara ara ağrı vardı. Hala var batma şeklinde. Yürümede herhangi bi sıkıntı olmadı.Akıntım kıvamlı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Oruç tutarken gebe kalmışım.

Ben sapıttım o zaman bayramda baya yürüdük ordan oraya hayırlısı olsun inşallah sağ saglim elinize almayı nasip eder allahim

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah birşey sormak istiyorum da belime yakı taktım yazmışsınız ya o nasıl oluyor yani hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum birde bal çörek otu falan bunları her gün mü tükettiniz

Hanımlar biliyorsunuz ben geçen ay yumurtlama takibi yaptım ama bu ay yapmıyorum akışına bırakmak istedim farkettim ki takibi yaptığımda ister istemez stres oluyorum o yüzden sadece gün aşırı ilişki olarak devam ediyorum. Dün ve bugün özellikle bugün daha yoğun yumurta akı kıvamında akıntım oldu bu yumurtlama olmak üzere anlamına mı gelir yoksa yumurtladım mı?

Yumurtan çatlamış oluyor bildigim kadarıyla

Adetim bittikten 3 gün sonra bel çukuruma yakı taktım. Eczanelerde satılıo kaplan resmî olanından alın. Adetliyken de adetimin 2.gününden itibaren karışım yaptım bal çörek otu ve tarçın karışımı. 10 gün tükettim. Allah nasip etti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…