- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Iyide adam erekte halde deilse biseyler hissetmemen cok normalAcı o an olmadı duş aldıktan sonra yanma,kaşınma oldu. 3 saat boyunca ilişkiye girdik ama sürekli ereksiyon halinde değildi tabi
canım eşin boşalmışsa
ve sırf senin için yapıyorsa
zevk almaman normal
arkadaşlar yanılıyorsam söyleyin
ama bence kadın istenildiğini hissettiğinde daha çok zevk alır
zevk almasını sağlamak için adamın kendisini zorlaması durumunda
daha beter teper
ben cinsellikten zevk alan ancak hiç boşalma yaşamayan bir kadınım
bunu bir sorun olarak ta görmedim açıkcası
sende demi benzer birşey var diycem ama
sen direk zevk almadığını belirtmişsin
İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım
Girdik ama ben odun gibiyim.odun bile hissederdi bişey ama ben de tık yokk
Ahahaha
Hakikaten 3 saat nedir ya insanda hal kalmaz
hahahhassesli güldüm işyerinde..
doğru ama cidden,3 saat gözüm ayrıldı okuyunca,ben sdece okuyunca böyle oldum,konu sahibi yaşarken nasıl oldu acaba..
Iyide adam erekte halde deilse biseyler hissetmemen cok normal
İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım
Evet benim için devam etti bi saatten sonra.yoksa o tatmin olmuştu.ya ben de normalde geç de olsa sürtünmeden dolayı(vajinayı kastetmiyorum) bi anlık zevk alıyordum ama bu sefer hiç olmadı.istemiyorum yeter dedim izin vermedi sen de bişey hissetmezsen bencillik olur diye
Ne kadarlık evlisiniz? İlk defa ilişkiye girmiş gibi anlatmışsınız.
Evet benim için devam etti bi saatten sonra.yoksa o tatmin olmuştu.ya ben de normalde geç de olsa sürtünmeden dolayı(vajinayı kastetmiyorum) bi anlık zevk alıyordum ama bu sefer hiç olmadı.istemiyorum yeter dedim izin vermedi sen de bişey hissetmezsen bencillik olur diye
Ön sewişmeyi uzun tutunca zevk alıyon mu peki
Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun
hiç normal değil
o halde
yani anladığım kadarı ile sen hissetmedim derken
zevk hissetmedim den ziyade
giriş ve çıkışaları hissetmediğinden bahsediyorsun
:26::26::26:
evet bu tıbbi bir rahatsızlık olabilir
ihmal etme
bu durum genelde çok sayıda doğum yapmış kadınlarda vajinal genişlemeden
kaynaklı olur
yada vajinal his kaybından ileri gelir ki
bunun nedeni ile
çok afedersin
dilinin şekli nden kaynaklı oluyor
ben kendi sorunum için
burda açtığım ilk konudan sonra bolca araştırma yaptım
ama en iyi bilgiyi
jinekolog dan alabilrsin
Çok da değişmiyor açıkcasıya araştırdım,yazı makale ne bulursam okumaya çalıştım ama çözüm yok
Tamam da ben zaten hissettiğim zamanda vajinamdan kaynaklı bişey hissetmiyorum ki.ayrıca üç defa erekte olmuştu kısa da sürmedi ilk ikisi.ama ben odunum odunn
Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?