3 saat yaa

birlikte olurken sizde boş durmayın klitorisinizi uyarın faydası olur belki

İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım

Ramazandan kaynaklı olabilir canım.Oruç tutuyorsan vücut bitkin düşmüş ve buna sebep olmuş olabilir.
Ayrıca böyle dalgavari yorum yapanlara da kıl oldum.Milletin sıkıntısıyla dalga geçmek çok ayıp.

Ben burda daha neler okuycam yarabbim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Giriş çıkışları hissediyorum ama verdiği bi duygu yok.sanki elini elime sürtüyor.zevk yok yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum

kendim için konuluyorum
genelleme yapmıycam
dediğim gibi benim boşalamama sorunum var
bu koınuda eşim ara ara deneme yapmaya yılmıyor
yani amacı benim boşalmamı sağlamak
ve bu dönemlerde
aynen senin gibi bende hiç bir zevk almıyorum

oysa kendisi odaklı olarak hareket ettiğinde
yani hani canı çektiğinde diyim
yada zevk almak için yaklaştığında
bu sefer bende etkileniyor ve zevk alıyorum
anlayacağın olayın
psikolojik olduğunu düşünüyorum
regl inin sonunda meydana gelmesi tamamen tesaüf

Arkadaşlar ben gece uyuyana kadar gizlice ağladım.saat 6 da ancak uyuyabildim.sizin için dalga konusu olsun diye de konu açmadım.24 yaşındayım ve cahil de değilim.rica ediyorum yorum yazanlar ya ciddiye alsınlar yada yorum yapmasınlar.biraz anlayışşş.başkasının problemi sizin alay konunuz olmasın

ilk 1- 1.5 yıl zevk alınmayabilir
kadın zamanla zevk almaya başlar
siz yinede doktora gidin

bunu kim demiş? hangi bilimde yazıyor bu çok merak ettim. 1-1,5 yıl ne süresi alışma süresi mi?
1-1,5 yıl ısınma turu gibi koşması mı lazım yani?
ilk haftalar olabilir ama ondan sonra sorun olmaması lazım. 1,5 yıl çok uzun. yanlış yönlendirmeyin insanları.

ay ne bileyim şimdi gidip kocama bi daha tavır yapıcam, elalemin adamları 3 saat uğraşıyo sen totonu dönüp uyuyorsun diye
Koalina senin yorumlarin beni cok gulduruyor cok yasa emi. Bende hanfendinin konusunu esime anlatayim aksam. Feyz alsin dimi ama Şaka bi yana sizi de dusunmesi iyiymis ama 3 saat devam etmesi abarti olmus.

Ciddi ciddi yazıyorum...
Her kadına göre değişir bu işler...
Bazıları her defasında zevk alır, bazısı 2-3 kere de bir..
Ki siz daha 6 aylık evlisiniz bence bu normal..
Ve 3 saat süren bir ilişkide zaten insan yorgunluktan bayılır birşey hissedemez...

Burda bazilarinin görevi bu canim : dalga gecip kücumsemek!!
Sen bakma onlara gül gec cevap bile verme ..

adam 3 kere de erk. olmuş ipekcim..adama ne yedirip ne içiriyor acaba..enteresan bir çift...

Arkadaşım şu alayvari yorumlara bi rica etsem artık son verir misin? Gerçekten hiç mi hiç hoş değil

adam 3 kere de erk. olmuş ipekcim..adama ne yedirip ne içiriyor acaba..enteresan bir çift...

arka arkaya yani.
ne ki sırrı hakket merak ettim. bir çok kadına derman olabilir bu sır.
şurada kaç kadın var kocam isteksiz diye konu açıyor.

6 değil nerdeyse 10 aylık evliyim

benim 2 ay oldu 1 sene daha bekleyeyim madem

Arkadaşım şu alayvari yorumlara bi rica etsem artık son verir misin? Gerçekten hiç mi hiç hoş değil

alay değil ki,ciddi yazdım ben..sizin sorununuz kadar 3 saat olayı da ilginç gerçekten de o yüzden..bilmiyorsanız söyliyeyim de..3 saat çok abartıdır,adamın da 3 kere erk. olması anormladir..bu kadar ısrar hele hiç normal edğildir..sanırım eşiniz de pek tecrübeli değil,bu kadar ısrarcı olmuş,isterse 10 saat devam etseydi,sonuç daha fena olurdu..
önceki yorumumu da okumadınız heralde,doktor önerdim size..okuyun isterseniz..

arka arkaya yani.
ne ki sırrı hakket merak ettim. bir çok kadına derman olabilir bu sır.
şurada kaç kadın var kocam isteksiz diye konu açıyor.

Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor

Koalina senin yorumlarin beni cok gulduruyor cok yasa emi. Bende hanfendinin konusunu esime anlatayim aksam. Feyz alsin dimi ama Şaka bi yana sizi de dusunmesi iyiymis ama 3 saat devam etmesi abarti olmus.

Sağol bacım
Adam artık nasıl hırslandıysa...Malum erkekler bunu gurur meselesi yapabiliyor:44:

dalga değil ki bu ülkenin kanayan yarası. kaç konu açıldı ya da açmaya utanan kaç kadın var şurada biliyor musun?"kocam isteksiz" vs diyen.
söylesin de insanlar faydalansın bari.
3 saat ciddi bir rakam

Şimdi okudum yorumunuzu.jinekoloğa gitmeyi ben de düşündüm ancak psikolojik mi yoksa fiziki bir rahatsızlığım mı var onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…