3 saat yaa

En akli basinda yorum yapan sizsiniz. Biz de ilk aylarimizda 1 de baslayip 4te bitiriyorduk mesela. Bu sadece adamin surekli gidip gelmesi degil ki. Arada dinleniyoruz birbirimizle oynuyoruz guluyoruz devam ediyoruz. Bu arkadasin da boyle olmustur. 3 saate taktiniz yani. Sanki ne olmus hey Allahim ya.
Ben de ilk 2 ay hicbir sey hissetmiyordum ama ondan sonra nasil zevk aldığımı buldum ve iliskiden sonra bütün vucudum bosaliyor. Siz de bu sorunuzu bi bulun. Muhakkak ki bir zevk alma sekliniz vardir. Eger hissetmiyorsaniz da bir doktora görünün. Demekki hissizlik var ve ayrica ilk defa mi boyle hissiz oldunuz?

Yanı eşiniz görev gıbı görünce bişey hıssetmıyorsunuz

Bu normal bence

Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor
Ben spor yapan insanların cinsel hayatlarının pek iyi olmadıgını duymuştum.

Ben spor yapan insanların cinsel hayatlarının pek iyi olmadıgını duymuştum.

aynen efor spora gittiğinden konu sahibi arkadaşım sende mantıklı bişey söyle 3 saat dersen burdaki evli hatunlar tepki verir doğal olarak kız bende evliyim ya 3 saat cıks olmaz

reglin hemen bitiminde isteksiz ve kuru olmanız biraz hormonlarla ilgili.

Şimdi okudum yorumunuzu.jinekoloğa gitmeyi ben de düşündüm ancak psikolojik mi yoksa fiziki bir rahatsızlığım mı var onu bilmiyorum

önce jinekoloğa gitmelisiniz,fiziksel bir sorun yoksa psikiyatriste yönlendirir zaten..
ilk gece korkusu,geçmiş yaşantıda tacize maruz kalma vs gibi şeyler yaşadınız mı? bu tür şeyler de cinsel hayatı etkiler..

Ay biz bi ilk evlendiğimiz gün gece 12 gibi otele geldik sabaha kadar ısrarla denedik olmadı yani adam bırakır yatardida ben her seferinde bu sefer yapabilirim diye düşündüm olmadı birde iki saat uyuyup 7 saatlik yola çıkmıştik..Yani iyi dayanmışsiiz 3 saat çok uzun bir süre..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu konu gerçek mi ya Hiç mi sıkılmadınız arkadaşım

öyleymiş baksana.
beklemek gerekiyormuş ne bir gün önce ne bir gün sonra...tam doldurcan yılını..

alakası yok öyle olsa buraya kimse konu açmaz.asıl kasdedilen şeyin cinselliği ve kendi vucudunu tanıma olayı oldugunu düşünüyorum ben.

Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor

Siteyi biliyorsunuz güzel kardeşim, açmayın bu konuları buralara, yazık değil mi sinirlerine

Merak edenlere de söyleyeyim bu performansın yeme içme ile hiç bir alakası yok, yapı meselesi, iddialaşmayın bu konularda, herkesin kocası bir olacak diye bir kaide yok. Kimi günde bir kez zor olur, kimi günde 3-4 kez hoplaya zıplaya gider. Kadın bir akıl danışayım demiş, tek dert kocasının performansı mı kaldı ayıp ama ya

Gidin güzel güzel doktora kardeşim, bir rahatsızlık var belli ama dermanı burada değil

Son düzenleme:

ilk gecemiymiş ?................

Aynen anlattığınız gibi.3 saate takan arkadaşlar bunu bi okusun.benim 3 saat diye vurgulama sebebim o kadar zamanda bişey hissetmemem.yoksa 3 saat boyunca hangi insan evladı erekte halde kalır ?
İlk defa değil hep geç hissediyorum ama hiç bu kadar olmamıştı.oruçla alakası yok çünkü oruç tutmuyordum akşam gusül almıştım.Sorunumu bulayım da nasıl işte?dr jinekolog mu psikolog mu olmalı onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…