Acı o an olmadı duş aldıktan sonra yanma,kaşınma oldu. 3 saat boyunca ilişkiye girdik ama sürekli ereksiyon halinde değildi tabi
Ramazandan kaynaklı olabilir canım.Oruç tutuyorsan vücut bitkin düşmüş ve buna sebep olmuş olabilir.
Ayrıca böyle dalgavari yorum yapanlara da kıl oldum.Milletin sıkıntısıyla dalga geçmek çok ayıp.
Yanı eşiniz görev gıbı görünce bişey hıssetmıyorsunuzkendim için konuluyorum
genelleme yapmıycam
dediğim gibi benim boşalamama sorunum var
bu koınuda eşim ara ara deneme yapmaya yılmıyor
yani amacı benim boşalmamı sağlamak
ve bu dönemlerde
aynen senin gibi bende hiç bir zevk almıyorum
oysa kendisi odaklı olarak hareket ettiğinde
yani hani canı çektiğinde diyim
yada zevk almak için yaklaştığında
bu sefer bende etkileniyor ve zevk alıyorum
anlayacağın olayın
psikolojik olduğunu düşünüyorum
regl inin sonunda meydana gelmesi tamamen tesaüf
Ben spor yapan insanların cinsel hayatlarının pek iyi olmadıgını duymuştum.Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor
Evet ya. Bende ne gurursuz birini bulmusum arkadasSağol bacım
Adam artık nasıl hırslandıysa...Malum erkekler bunu gurur meselesi yapabiliyor:44:
Sağol bacım
Adam artık nasıl hırslandıysa...Malum erkekler bunu gurur meselesi yapabiliyor:44:
benim 2 ay oldu 1 sene daha bekleyeyim madem
Ben spor yapan insanların cinsel hayatlarının pek iyi olmadıgını duymuştum.
odun olsa çatlardı 3 saattte..
bi süre sonra zaten yalama olmuştur zaten..
Şimdi okudum yorumunuzu.jinekoloğa gitmeyi ben de düşündüm ancak psikolojik mi yoksa fiziki bir rahatsızlığım mı var onu bilmiyorum
öyleymiş baksana.
beklemek gerekiyormuş ne bir gün önce ne bir gün sonra...tam doldurcan yılını..
Ciddimi neden kii
Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor
önce jinekoloğa gitmelisiniz,fiziksel bir sorun yoksa psikiyatriste yönlendirir zaten..
ilk gece korkusu,geçmiş yaşantıda tacize maruz kalma vs gibi şeyler yaşadınız mı? bu tür şeyler de cinsel hayatı etkiler..
En akli basinda yorum yapan sizsiniz. Biz de ilk aylarimizda 1 de baslayip 4te bitiriyorduk mesela. Bu sadece adamin surekli gidip gelmesi degil ki. Arada dinleniyoruz birbirimizle oynuyoruz guluyoruz devam ediyoruz. Bu arkadasin da boyle olmustur. 3 saate taktiniz yani. Sanki ne olmus hey Allahim ya.
Ben de ilk 2 ay hicbir sey hissetmiyordum ama ondan sonra nasil zevk aldığımı buldum ve iliskiden sonra bütün vucudum bosaliyor. Siz de bu sorunuzu bi bulun. Muhakkak ki bir zevk alma sekliniz vardir. Eger hissetmiyorsaniz da bir doktora görünün. Demekki hissizlik var ve ayrica ilk defa mi boyle hissiz oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?