- Konu Sahibi anabelmontero
-
Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
Buarada suana kadar hic sevgilim olmadi yasim 18. Normalde birine sarılmayı opmeyi hic sevmem ama hoslandigim kisiye sarilmak dertlerimi anlatmak huzur bulmak istiyorum. Ha isin komik tarafi karsilik bulursam soğuyorum boyle abuk subuk bi durum yasiyorum
Biz bu yaşta bunlari düşünmezdik ders calisirdik diyenler olacak butun günümü bunlari düşünerek gecirmiyorum tabiki ben de ders calisiyorum
Kimseden hoslanamamakta cok kötübu durumun kesinlikle yaştan. yaşın ilerledikçe de kimseden hoşlanamıyorum demeye başlarsın.
yaş ilerledikçe bir seçicilik mi artıyor desem yoksa yaş küçükken insan tamamen duygusal davranıyor da zamanla mantık da mı ön plana çıkıyor desem tam bilemiyorum.
zamanla geçer. hele aşık olunca kesin geçer.
Deli çağlardaki ilişkiler pek basit kalmıyor.En büyük hatalar ve bir ömür boyu yarası kalacak acılar o deli çağlarda yaşanıyor.İlişkinin basiti olmaz.Sen basit diye başlarsın bilmediğin,engelleyemediğin bir yere varır.Bu yaşlar çabucak kapılıp gidilecek yaşlar.Artik diyorum kendime basit bi iliski istiyorum ya basit dediğim oyle soyle olsun boyle olsun şusu busu olsun demiyorum sadece beraber huzur buldugum biri olsun baska bisey istemiyorum. Ailemle arkadaslarimla pek biseyimi paylasmam guvendigim bi insan olsun paylaşiyim dertlesiyim istiyorum ahh ahh yasim cok genç ama zaten bu deli caglarda olmycakta ne zaman olacak
bende karsılık bulunca o kısıyı elde edınce soguyorum bırakıyorum.bu huyumdan nefret edıyorum hersey elde edınceye kadarBenim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
Buarada suana kadar hic sevgilim olmadi yasim 18. Normalde birine sarılmayı opmeyi hic sevmem ama hoslandigim kisiye sarilmak dertlerimi anlatmak huzur bulmak istiyorum. Ha isin komik tarafi karsilik bulursam soğuyorum boyle abuk subuk bi durum yasiyorum
Biz bu yaşta bunlari düşünmezdik ders calisirdik diyenler olacak butun günümü bunlari düşünerek gecirmiyorum tabiki ben de ders calisiyorum
Yani bu hep böyle devam edicek öyle miBununla yaşla başla alakası yok psikolojik karakteristik bi özellik bu
Flörtöz kişiliksin beğeniceksin hoşlanacaksın bakışacaksın ama iş birlikteliğe gelince cazibesini yitirecek kaçacaksın kaçan değil kovalayan olmak ve yakalayınca bırakmak isteyeceksin
Sizin yasiniz kacbende karsılık bulunca o kısıyı elde edınce soguyorum bırakıyorum.bu huyumdan nefret edıyorum hersey elde edınceye kadar
ben o yaşlarda onları düşünmüyordum
çoktan icraate geçmiştim
bence hemen kendini hayallere kaptırarak kafanda yarattığın karakterden hoşlanıyosun
ee sonra çocuk beklediğin gibi çıkmayınca da soğuyosun.
Yani bu hep böyle devam edicek öyle mi
Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
18 ama ben herseyde oyleyım sadece erkek konusunda da degıl ne bılıyım bırsey ıcın olsun olsun diye dıretırım o sey olur ılk sanıye ılgılenırım sonra cope atarım.Bununla yaşla başla alakası yok psikolojik karakteristik bi özellik bu
Flörtöz kişiliksin beğeniceksin hoşlanacaksın bakışacaksın ama iş birlikteliğe gelince cazibesini yitirecek kaçacaksın kaçan değil kovalayan olmak ve yakalayınca bırakmak isteyeceksin
Hormonların coşmuştur canim dert etme geçer :)Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
60 saniyede...?3 saniyede asik olan 21 saniyede evlenecek kivama gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?