3 Saniyede Aşık Olmak

bu durumun kesinlikle yaştan. yaşın ilerledikçe de kimseden hoşlanamıyorum demeye başlarsın.

yaş ilerledikçe bir seçicilik mi artıyor desem yoksa yaş küçükken insan tamamen duygusal davranıyor da zamanla mantık da mı ön plana çıkıyor desem tam bilemiyorum.

zamanla geçer. hele aşık olunca kesin geçer.

Kimseden hoslanamamakta cok kötü en iyisi birini bulup sorunu kökten çözmek

Deli çağlardaki ilişkiler pek basit kalmıyor.En büyük hatalar ve bir ömür boyu yarası kalacak acılar o deli çağlarda yaşanıyor.İlişkinin basiti olmaz.Sen basit diye başlarsın bilmediğin,engelleyemediğin bir yere varır.Bu yaşlar çabucak kapılıp gidilecek yaşlar.

bende karsılık bulunca o kısıyı elde edınce soguyorum bırakıyorum.bu huyumdan nefret edıyorum hersey elde edınceye kadar

Bununla yaşla başla alakası yok psikolojik karakteristik bi özellik bu
Flörtöz kişiliksin beğeniceksin hoşlanacaksın bakışacaksın ama iş birlikteliğe gelince cazibesini yitirecek kaçacaksın kaçan değil kovalayan olmak ve yakalayınca bırakmak isteyeceksin

Yani bu hep böyle devam edicek öyle mi

ben o yaşlarda onları düşünmüyordum
çoktan icraate geçmiştim
bence hemen kendini hayallere kaptırarak kafanda yarattığın karakterden hoşlanıyosun
ee sonra çocuk beklediğin gibi çıkmayınca da soğuyosun.

Nasil icraate gecilir ki ya acaba turkan soray bakislari hala ise yariyor mudur

Hoşlantı, etkilenme falan bunlar normal şeyler karşındakinin de tipi iyi olduğundandır Birgün gerçekten aşık olursan o zaman bu duygularının ne kadar komik olduğunu görürsün Yani kalpten sevdiğin birinden hemen öyle kolay vazgeçemezsin, birini sevicem diye de zorlama doğal süreç kendiliğinden olur :)

sen esittir ben demektir.. resmen beni anlatmissin

18 ama ben herseyde oyleyım sadece erkek konusunda da degıl ne bılıyım bırsey ıcın olsun olsun diye dıretırım o sey olur ılk sanıye ılgılenırım sonra cope atarım.

Hormonların coşmuştur canim dert etme geçer :)

benim yakın bir arkdaşım da böyle o da senin gibi hemen hoşlanıp aşık olabiliyor ve işin kötü tarafı çok ciddiye alıp önemsiyor ve hep sonunda üzülen o oldu . Umarım üzülmezsin ve gerçek aşkı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…