3 Saniyede Aşık Olmak

Ben de uzuluyorum karsimdakini de uzuyorum cunku hep hoslanmayi biraktiginda karsindaki senden hoşlanır ya öyle bisey oluyor :)
Insallah bulurum tek temennim o cok tesekkur ederim

Acaba diyorum asik olunca bu hislerim gecer mi ya da yine birinden biraz ilgi görünce yine hoslanir miyim kimseden hoslanmak istemiyorum cok sinir bozucu bisey 1 kisi olsun tam olsun

ergenlikten canım hormonlardan relax

Hayatinizda hickimse olmadi mi sizinde benim gibi baksaniza 40 yasina gelip hala bizim gibi olanlar varmis

olmadı :) hoşlandıklarım çook oldu biri geri dönüş yaptı ve soğuyarak konuşmayı kestim. ben de 18 yaşındayım umarım yaştan dolayıdır, ben de çok korkuyorum evlenirsem sonra pişman olursam diye. bir de hayatımda kimse olmadı bu zamana kadar ilk olanla evlilik kurmak istiyorum böyle bir hevesim var.

Ayniyizz
Bende bi kisi olsun tam olsun istiyorum ama ayni anda 100 kiside aklim kalabiliyo cok ac gozluyum tabi yüz bulunca iğreniyorum

bunu bir erkege sakın söyleme ve her hoslandıgına bakıp durma sıpsevdi durumuna erkekler farklı gözle bakar

Kulağa saçma geldiğinin farkındayım ama ben şimdiki sevdiğim çocuğa ilk görüşte aşık oldum ve neredeyse 3 yıldır da seviyorum.sizin gibi bir sürü kişiden hoşlanmıyorum ama, ilginçmiş.sadece hoşlanıyorsanız, beğenmek anlamında, çok da tuhaf değil o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…