- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Simdi okulu bitirip meslegimi elime aldiktan sonra ne bilim kendimi kocamis hissederim simdi hazir deli caglarimdayken birisi olsaydi keske
Yaşından dolayı hemen etkilenmen normal.Ama inan bana hiç sevgilim olmadı diye acele etm.O kadar gençsin ki,neleeeeerrr neler çıkacak karşına.ve sen yaş alıp olgunlaştıkça,öyle şıp diye aşık olmayacak,başka meziyetlerede dikkat edeceksin.
Estf. kimseye okul bittikten sonra kocar demiyorum ki ben kendimi oyle hissederim sadeceöh öldür bizi
Deli çağlarında ablalarının ne hatalar yaptığını okumuyorsun burada galiba :) Boşver 18 li yaşlar erkeklerinin kafaa ne alemde... muhtemelen sen de ben buna 2-3 yılımı verdim ama diye dövünürsun burada.Keske bu genc deli caglarimda olsaydi diyorum
Oyle degil de artik hersey daha resmilesiyor, ciddilesiyor gibi ne biliyim takim elbiseli beyler bayanlar görüyorumhem benim yaşım 35 ama hala deliyim. sen 30 undan köşede dantel mi örüyoruz sanıyrsun. hıh
Estf. kimseye okul bittikten sonra kocar demiyorum ki ben kendimi oyle hissederim sadece
Oyle degil de artik hersey daha resmilesiyor, ciddilesiyor gibi ne biliyim takim elbiseli beyler bayanlar görüyorum
Deli çağlarında ablalarının ne hatalar yaptığını okumuyorsun burada galiba :) Boşver 18 li yaşlar erkeklerinin kafaa ne alemde... muhtemelen sen de ben buna 2-3 yılımı verdim ama diye dövünürsun burada.
Kariyerine, kendi kişiliğine yatırım yap asıl.
git kızOyle degil de artik hersey daha resmilesiyor, ciddilesiyor gibi ne biliyim takim elbiseli beyler bayanlar görüyorum
yok yaw ne takım elbisesi, 30 yaşındayım benim patenlerim vargitar falan çalıyorum bildiğin 20 li yaşlar
Şimdi boyfriend zamanı diyorsun. Abla tavsiyesi sadece, hani hemen etkileniyorum diyorsun, erkek arkadaşın olsa da hayatının en merkezine oturtma bari.Zaten kendimi gelistiriyim sukadar dil ogreniyim su kurslara gidiyim diye diye bunalima girdim ben oyuzden algilarim acik heryerden sevgili adaylari seciyorumcok bunaldim
Aynen öyle aaah aahhoşlanma yada aşk değil seninkisi :) sadece diğerleri gibi benimde sevgilim olsun isteği
Ben ruhsuz oldugum icin severim öylelerinihaa unutmadan senin yaşındaki genç erkekler senden çok daha deli unutma
Bundan cok korkuyorum iste. Bunca bekleyisten sonra heralde altin taslarla beslerim ayaklarini falan yikarimŞimdi boyfriend zamanı diyorsun. Abla tavsiyesi sadece, hani hemen etkileniyorum diyorsun, erkek arkadaşın olsa da hayatının en merkezine oturtma bari.
Ozaman evli değilsiniz mi? Bence siz istisnasiniz ya, konserlere falan gidiyomusunuz ya da partilere ne biliyim genclerin yaptigi şeylere(ben biraz bu konuda kıt oldugum icin baska napiyolar bilmiyorum)
Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
Buarada suana kadar hic sevgilim olmadi yasim 18. Normalde birine sarılmayı opmeyi hic sevmem ama hoslandigim kisiye sarilmak dertlerimi anlatmak huzur bulmak istiyorum. Ha isin komik tarafi karsilik bulursam soğuyorum boyle abuk subuk bi durum yasiyorum
Biz bu yaşta bunlari düşünmezdik ders calisirdik diyenler olacak butun günümü bunlari düşünerek gecirmiyorum tabiki ben de ders calisiyorum
Yaa oyle dusunme en pisman olunan donemlerdesin. Ben 6 yıldır uni okuyorm iste son senemdeyim simdi hala da genc ve deliyim yani :) merak etme tam zamani asil bu yastan sonra.Keske bu genc deli caglarimda olsaydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?