Selamlar,
Sağlıklı bir kahvaltı ile güne başladım, regl sebebiyle koca bir göbekle evde geziyorum
Gergin ve depresif bir moddayım, tatlı krizine girmeden şu 2-3 günü atlatırsam iyi olacak.
Se_zen eğlenmene sevindim, onca ciddi bankası grubunu bir an öyle çıldırmışçasına dans ederken düşündüm de gülümsedimHerkes ne güzel stres atmış, arada yemek de yenilmeli, eğlenilmeli de, sonuçta hakediyoruz.
Mattika ne güzel kilonu koruyorsun, o 3 kiloya neden taktın anlamadım.Fotolarında da dediğim gibi ben bir fazlalık göremedim, tabii en iyi sen bilirsin ama bence vücut hatların güzeldi, ben bir yerinde diyet, spor yapılası bir orantısızlık göremedim.
Son pehlivan (Zeynep galiba? ) listelerine bakıyorum da güzel yalnız şunu merak ettim.Geçen sayfalarda 2,5 ayda 25 kilo verdiren liste yazmıştın sanırım, onu mu uyguluyorsun yoksa başka bir şey mi? Kilo verimin nasıl merak ettim.
Destinam ve başkan, sesleriniz çıkmıyor alooo, gizli gizli yiyor musunuz yoksa spor mu yapıyorsunuz
Hasekii, senin de listene bayılıyorum.50 gram bilmemne, 20 gram bilmemne yazmıyor musun gülümsüyorum.Ya hassas mutfak tartın var ya da gramajdan elinle ölçüyorsunAma iyi yapıyorsun, insan ölçüp biçtikçe ne kaç kaloridir haberdar oluyor.Ben geçen ceviz yiyecektim, canım çekti, tanesi 25 kaloriymiş.8-10 tane yiyecektim, sen geldin aklıma, hesapladım 250 kalori ediyor.Bunun yerine bir ceviz bir de elma yerim eder 75 kalori falan dedim.Yakında senin gibi bu 10 gram, bu 5 gram diye hesaba başlarsam, sebebim sen olacaksın
Kızlar bu arada benim Hürrem Star kanalına geçmiş.Mustafa da eşek kadar olmuş.Diğer kadro hala taş gibi ama Mustafa 20 yaşına gelmiş sankiÇabuk mu bitirecekler acaba? Mustafa öldürülecek, pargalı idam edilecek, ee Kanuni de çıkmaz can değil ya ölecek falan, sanki bu sezon biter gibime geldi, iyi alışmıştım valla.
Akşama çorba yapacağım, hem hafif yemiş olurum hem de pişir, taşır eziyeti olmaz
Herkese güzel bir pazar dilerim.
Sabah Kahvaltısı
30-40 Gram Peynir
1 Dilim light ekmek
1 domates
Biberiye Çayı
Ara : 4-5 diyet bisküvi
Öğle Yemeği
Bir kase patatez salatası
Ara : 2 avuç içi kadar beyaz leblebi
Akşam Yemeği
Bir kase tel şehriye çorbası
1.5 LİTRE SU
selam kızlar bu günkü mnüm
sabah:
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 zeytin
1 bardak çay(şekersiz)
ara:
1 fincan neskafe(şekersiz)
öğlen15:00)
1 porsiyon etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara:
1 pardak greyfurt suyu
benim menü bu kadar kzlar akşam yemeği yok çünkü geç yedim öğleni
su 2 lt
200 mekik
2o dk. plates
patates, şehriye, leblebi hepsi de karbonhidrat canım. sebze veya et yeseydin birinin yerine.
ama miktarları az sanırım.
Bende regl dönemindeyim yarın ve salı dünü spor var umarım katkısı olur çünki bugünlerde çok halsizimwinston tatlı krizi için tarçınlı süt içebilirsin. ben tarçın atmadan içiyorum yine tatlı yerine geçiyo sanki süt.
regl dönemini kazasız belasız atlatmanın yolu bol bol su içmek ve spor yapmak. hatta böyle yaparsan reglin sonunda süper kilo veriyosun
winston tatlı krizi için tarçınlı süt içebilirsin. ben tarçın atmadan içiyorum yine tatlı yerine geçiyo sanki süt.
regl dönemini kazasız belasız atlatmanın yolu bol bol su içmek ve spor yapmak. hatta böyle yaparsan reglin sonunda süper kilo veriyosun
Haklısın ama karnım ağrıyor, koca bir göbekle ve mızmız bir modla hiç spor yapasım yok
Tatlı için belki birazdan bir portakal yerim, iyi gelir.
Menüleriniz harika bu arada.Özellikle Suhan, akşam yemeklerini çok hafif geçiriyor.Gece 2lere kadar uyanık kalmasami ben de erken yemek ve erken yatma işini halletsem ne güzel olur.
Hasekii, çok sağlıklı yediğin şeyler ama leblebiler, bisküviler sanki araların çok abartılı geliyor bana.Aslında öğünlerin çok sağlıklı, bu kadar acıktırmaması lazım ama sen gençsin ve de çok aktifsen haklı olabilirsin.Ahkam kesmek gibi anlamazsan eğer, diyet bisküvi, leblebi, galeta falan yerine aralarda bir meyve yesen nasıl olur? Ben pek menülerinde meyve göremedim.
Mattika, evde kadayıf stoğu var galibaSon pehlivan da geçen aşureye dadanmıştı sanki, sende de sanki geçende de kadayıf gördüm.(uydurmuyorsam tabii). Eve tatlı sokmamak lazım valla.Bitmedikçe insanın aklı kalıyor.Ben eşime mozaik pasta yapmıştım doğum gününde.Her gece adama koca koca dilimler kesip verdim, o pasta buzlukta kaldıkça benim de aklım kaldı valla.Çok şükür bitti de benim de derdim bitti İnsan varsa istiyor ama yoksa susup oturuyor, o yüzden ben tatlı ve abur cuburu eve sokmama kararı aldım.Umarım bu istikrar bir süre daha gider.
Haklısın canım valla unutum bugün meyve felan yemeği , hareketli deyilim aslında evde yle kös kös oturuyorum bilmiyorum gündüz kolay geçiyor aslında ama saat 6 tan sonra işkence gibi oluyor gereksiz bir acıkma oluyor ama inat etttim azıma birşey sürmicem
Haklısın ama karnım ağrıyor, koca bir göbekle ve mızmız bir modla hiç spor yapasım yok
Tatlı için belki birazdan bir portakal yerim, iyi gelir.
Menüleriniz harika bu arada.Özellikle Suhan, akşam yemeklerini çok hafif geçiriyor.Gece 2lere kadar uyanık kalmasami ben de erken yemek ve erken yatma işini halletsem ne güzel olur.
Hasekii, çok sağlıklı yediğin şeyler ama leblebiler, bisküviler sanki araların çok abartılı geliyor bana.Aslında öğünlerin çok sağlıklı, bu kadar acıktırmaması lazım ama sen gençsin ve de çok aktifsen haklı olabilirsin.Ahkam kesmek gibi anlamazsan eğer, diyet bisküvi, leblebi, galeta falan yerine aralarda bir meyve yesen nasıl olur? Ben pek menülerinde meyve göremedim.
Mattika, evde kadayıf stoğu var galibaSon pehlivan da geçen aşureye dadanmıştı sanki, sende de sanki geçende de kadayıf gördüm.(uydurmuyorsam tabii). Eve tatlı sokmamak lazım valla.Bitmedikçe insanın aklı kalıyor.Ben eşime mozaik pasta yapmıştım doğum gününde.Her gece adama koca koca dilimler kesip verdim, o pasta buzlukta kaldıkça benim de aklım kaldı valla.Çok şükür bitti de benim de derdim bitti İnsan varsa istiyor ama yoksa susup oturuyor, o yüzden ben tatlı ve abur cuburu eve sokmama kararı aldım.Umarım bu istikrar bir süre daha gider.
80 kiloluk azmandan 50li kilolardaki çıtıra beslenme konusunda nasihatlarAlınmadın değil mi? Ay yazdıktan sonra benim içime oturdu, sanki çok şuurlu bir beslenme uzmanıymışım gibi sana ahkam kesmiş gibi oldum Ama ben sağlıklı beslenmesem de, çevremdekilerin beslenmesini istiyorum napim, kızma bana please.
Bu arada yarın çorba detoksuna başlayacağımMattika canım, vurmaya başla lütfen Beni de kendime getirten, sopalayan kişi burada mattika'dır, hoş ben dinlemeden gene kafama koyduğumu yapıyorum ama kızcağız kendini helak ediyor bana doğru olanı göstermek için.
Burada da bir topik vardı.Birisi 85 kilodan 55 kiloya iki ay çorba içerek düşmüş.Lahana falan da değil ha, mercimek, yoğurtlu çorba, şehriye falan.Yağsız yapmış, içine ara ara et didiklemiş ve bol meyve yemiş.Diyorumki ben de güzel güzel çorbalar yapsam, sporla desteklesem, meyveden de vitamin alsam, ara sıra et de koysam içine sizce 5 günde 5 kilo diyeti, yok isveç diyetinden falan daha sağlıklı olmazmı? Sonuçta sebzeli çorbalar olacaki yanında da meyve, et de almış olacağım, yoğurt falan da eklesem kalsiyum falan da almış olurum, yumurta ile de terbiyelerim falan.Yani tabii ki gene sağlıksız ama kötünün içinde en iyisi bu geldi bana.Şimdilik planım bu.Görelim, bakalım.
canım biliyorum hayatının sıkıntılı bi dönemindesin ama bu kadar olumsuzlama kendini. kendine ve evrene pozitif davran
bi başlasan çok hızlı gidecek kiloların durduramıcaksın kendini.
hem boşver etek fln, o bile bol gelcek yakında. ben sana inanıyorum
iki ayda 20 kilo mu vermiş yani o kişi.
bence acilen tahlil chek up fn yaptırmalı sağlığı yerinde mi acaba
normal şartlarda 20 kilo 5-6 ayda verilir. alınmamak üzere verilir.
şu diyet bu diyet yapıp duranların sonra 2 katını geri aldığını anlattığı yerleri de oku winston
ben sadece yorum yapıyorum, karışmayayım nasılsa dinlemiyo diyorum ama dayanamıyorum, içim elvermiyo.
80 kiloluk azmandan 50li kilolardaki çıtıra beslenme konusunda nasihatlarAlınmadın değil mi? Ay yazdıktan sonra benim içime oturdu, sanki çok şuurlu bir beslenme uzmanıymışım gibi sana ahkam kesmiş gibi oldum Ama ben sağlıklı beslenmesem de, çevremdekilerin beslenmesini istiyorum napim, kızma bana please.
Bu arada yarın çorba detoksuna başlayacağımMattika canım, vurmaya başla lütfen Beni de kendime getirten, sopalayan kişi burada mattika'dır, hoş ben dinlemeden gene kafama koyduğumu yapıyorum ama kızcağız kendini helak ediyor bana doğru olanı göstermek için.
Burada da bir topik vardı.Birisi 85 kilodan 55 kiloya iki ay çorba içerek düşmüş.Lahana falan da değil ha, mercimek, yoğurtlu çorba, şehriye falan.Yağsız yapmış, içine ara ara et didiklemiş ve bol meyve yemiş.Diyorumki ben de güzel güzel çorbalar yapsam, sporla desteklesem, meyveden de vitamin alsam, ara sıra et de koysam içine sizce 5 günde 5 kilo diyeti, yok isveç diyetinden falan daha sağlıklı olmazmı? Sonuçta sebzeli çorbalar olacaki yanında da meyve, et de almış olacağım, yoğurt falan da eklesem kalsiyum falan da almış olurum, yumurta ile de terbiyelerim falan.Yani tabii ki gene sağlıksız ama kötünün içinde en iyisi bu geldi bana.Şimdilik planım bu.Görelim, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?