Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mutfakta terazi var canım :) bir süre sonra takıntı yapıyorsun (ben öyleyim) valla üşütcem kafayı yakında :)
Bu arada hürrem ne yapcak ya ölcek yada gitcek , yada bizi sülüman onu azad edicek seviyorum osmanlı kıyafetlerini
heleki o altın bakır kalın kemerkere bitiyorumm

selam kızlar bu günkü mnüm
sabah:
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 zeytin
1 bardak çay(şekersiz)
ara:
1 fincan neskafe(şekersiz)
öğlen15:00)
1 porsiyon etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara:
1 pardak greyfurt suyu
benim menü bu kadar kzlar akşam yemeği yok çünkü geç yedim öğleni
su 2 lt
200 mekik
2o dk. plates

Sabah Kahvaltısı

30-40 Gram Peynir
1 Dilim light ekmek
1 domates
Biberiye Çayı

Ara : 4-5 diyet bisküvi

Öğle Yemeği

Bir kase patatez salatası

Ara : 2 avuç içi kadar beyaz leblebi

Akşam Yemeği

Bir kase tel şehriye çorbası

1.5 LİTRE SU

Sabah:
1 peynirli yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
3-4 çatal patates kızartması

Akşam:
1 kepçe ezogelin çorbası
Yarım tabak brokoli
Yoğurt, soğan-domates kavurması
2 lokma ekmek
1 cennet elması
1 küçük kadayıf

patates, şehriye, leblebi hepsi de karbonhidrat canım. sebze veya et yeseydin birinin yerine.
ama miktarları az sanırım.

meyveleri suyunu sıkmadan tüketirsen daha faydalı olur. suyunu içince posasını atıp şekerini almış oluyosun sadece.
menün gayet güzel, sporun fln.
bir de neskafenin içindeki kafein çok zararlı, yasak maddeler arasına alınması için mücadele ediliyor. bunu her neskafe içene söylüyorum artık

winston tatlı krizi için tarçınlı süt içebilirsin. ben tarçın atmadan içiyorum yine tatlı yerine geçiyo sanki süt.
regl dönemini kazasız belasız atlatmanın yolu bol bol su içmek ve spor yapmak. hatta böyle yaparsan reglin sonunda süper kilo veriyosun

Bende regl dönemindeyim yarın ve salı dünü spor var umarım katkısı olur çünki bugünlerde çok halsizim

Haklısın ama karnım ağrıyor, koca bir göbekle ve mızmız bir modla hiç spor yapasım yok
Tatlı için belki birazdan bir portakal yerim, iyi gelir.

Menüleriniz harika bu arada.Özellikle Suhan, akşam yemeklerini çok hafif geçiriyor.Gece 2lere kadar uyanık kalmasami ben de erken yemek ve erken yatma işini halletsem ne güzel olur.

Hasekii, çok sağlıklı yediğin şeyler ama leblebiler, bisküviler sanki araların çok abartılı geliyor bana.Aslında öğünlerin çok sağlıklı, bu kadar acıktırmaması lazım ama sen gençsin ve de çok aktifsen haklı olabilirsin.Ahkam kesmek gibi anlamazsan eğer, diyet bisküvi, leblebi, galeta falan yerine aralarda bir meyve yesen nasıl olur? Ben pek menülerinde meyve göremedim.

Mattika, evde kadayıf stoğu var galiba Son pehlivan da geçen aşureye dadanmıştı sanki, sende de sanki geçende de kadayıf gördüm.(uydurmuyorsam tabii). Eve tatlı sokmamak lazım valla.Bitmedikçe insanın aklı kalıyor.Ben eşime mozaik pasta yapmıştım doğum gününde.Her gece adama koca koca dilimler kesip verdim, o pasta buzlukta kaldıkça benim de aklım kaldı valla.Çok şükür bitti de benim de derdim bitti İnsan varsa istiyor ama yoksa susup oturuyor, o yüzden ben tatlı ve abur cuburu eve sokmama kararı aldım.Umarım bu istikrar bir süre daha gider.

Haklısın canım valla unutum bugün meyve felan yemeği , hareketli deyilim aslında evde yle kös kös oturuyorum bilmiyorum gündüz kolay geçiyor aslında ama saat 6 tan sonra işkence gibi oluyor gereksiz bir acıkma oluyor ama inat etttim azıma birşey sürmicem

80 kiloluk azmandan 50li kilolardaki çıtıra beslenme konusunda nasihatlar Alınmadın değil mi? Ay yazdıktan sonra benim içime oturdu, sanki çok şuurlu bir beslenme uzmanıymışım gibi sana ahkam kesmiş gibi oldum Ama ben sağlıklı beslenmesem de, çevremdekilerin beslenmesini istiyorum napim, kızma bana please.

Bu arada yarın çorba detoksuna başlayacağım Mattika canım, vurmaya başla lütfen Beni de kendime getirten, sopalayan kişi burada mattika'dır, hoş ben dinlemeden gene kafama koyduğumu yapıyorum ama kızcağız kendini helak ediyor bana doğru olanı göstermek için.

Burada da bir topik vardı.Birisi 85 kilodan 55 kiloya iki ay çorba içerek düşmüş.Lahana falan da değil ha, mercimek, yoğurtlu çorba, şehriye falan.Yağsız yapmış, içine ara ara et didiklemiş ve bol meyve yemiş.Diyorumki ben de güzel güzel çorbalar yapsam, sporla desteklesem, meyveden de vitamin alsam, ara sıra et de koysam içine sizce 5 günde 5 kilo diyeti, yok isveç diyetinden falan daha sağlıklı olmazmı? Sonuçta sebzeli çorbalar olacaki yanında da meyve, et de almış olacağım, yoğurt falan da eklesem kalsiyum falan da almış olurum, yumurta ile de terbiyelerim falan.Yani tabii ki gene sağlıksız ama kötünün içinde en iyisi bu geldi bana.Şimdilik planım bu.Görelim, bakalım.

sorma canım kadayıf sardım baya var, ama az az şerbetliyorum. dün tatlısını dökmüştüm bugün bitti.
ben dün de yedim bugün de. eşim anlayışlı yapmasam sormaz ama yapınca güzel yiyo, kıyamıyorum.
ayda 3-4 kilo verdiğim dönemlerde adamı da tatlısız bırakmıştım, bi ara o da vermişti 1-2 kilo pilav makarna yapmadığımdan.

regl dönemim baya ağrılı geçer. ilk 10 dk zorluyor ama sporun ağrı kesici özelliği de var. canım istemiyo halsizim deme spor yap. hem tatlı krizini geçirir hem ağrı sızı halsizlik kalmaz.

winston şekerim dediğin gibi bildiğini okuyosun. bi doğum gününde çok yedin diye hemen geri kilo aldın, metabolizmayı bozduğundan oluyor bu.
sağlıklı beslenince bikaç gün bozsan abartsan bile almıyo vücut. dengesini koruyo.
çorbayla da verdiğin yağ değil su olcak, kas olcak.
vücutta su oranını düşürmek tehlikelidir.

ne diyeyim herkese sağlıklı kilo vermeler

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün kaçamak günü olmuş gibi bende katıldım ne yazık ki

kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,4-5 zeytin,domates,az peynir,yeşil çay
ikindi ve akşam:lazanya yedim.Biraz abarrtım cok yedim.Çok seviyorum .:18:
yaklaşık 2 saat yürüdüm.2lt ye yakın su yatana kadar biraz daha içerim.
Bu saatten sonra bolca yeşil çay artık.

iki ayda 20 kilo mu vermiş yani o kişi.
bence acilen tahlil chek up fn yaptırmalı sağlığı yerinde mi acaba

normal şartlarda 20 kilo 5-6 ayda verilir. alınmamak üzere verilir.
şu diyet bu diyet yapıp duranların sonra 2 katını geri aldığını anlattığı yerleri de oku winston

ben sadece yorum yapıyorum, karışmayayım nasılsa dinlemiyo diyorum ama dayanamıyorum, içim elvermiyo.

ah canım inşallah o etekde bol duracak......

----

kızlar bugün bütün gün bavul kapattım.. dünde bütüüün akşam çamaşır katlamıştım. şimdi bir yığın çamaşır gene beni bekliyor

türkiyeye gitmeme çok az kaldı cumartesi sabah 4 te yolculk başlicak

Olmadı sabah normal insan kahvaltısı yapar, öğlen, akşam bir kase çorba içerim.Diğer abidik gubidik diyetlerime göre daha makul geldi, bilmiyorum.Dediğin doğru, kafama koymuşsam ne dense nafile işte.Olmadı bir kaç gün denerim baktım zorluyor, sonuç vermiyor bırakırım.

Ara ara Umutsuz ev kadınları'na bakıyordum, orjinaline göre tabii ki vasat ama bazı sahneleri eğlenceli.Şimdi denk geldi, şekersiz çayımla ayaklarımı uazatıp biraz dizi keyfi yapacağım.
Herkese şimdiden iyi geceler.

ay öyle şey olurmu estafurlahh yha önerileriniz benim için baştacıdır , sen benden çoook tecrübelisin canım yha herzaman duymak isterim canım benim
bende pazartesiye iyi bir diyet listesiyle başlamak istiyorum gündüz kolayda 6 dan sonra zor geliyor bana altı üstü 5kilom var ama beceriksiz ben veremiyorum niye akşam 6 dan sonra abartısız elim ayağım koyuyor valla tirtir sabah kahvaltımdan memnununm öğlede fena olmuyor aralara meyva yerleştiricem bir akşam kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…