Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

takım olarak sapıtmışız bugün herkes neler neler yemiş.
neyse daha bi hafta var.. herkese kaçamaksız bir haftasonu diliyorum, başta kendime

diyetisyen diyetlerine benziyor senin, her öğünde ekmek var.
beyaz ekmek yeme en azından. tam buğday çavdar fln ye.
akşam ekmek yerine bi tabak sebze yemeği yesen daha iyi olurdu

bu arada kızlar gün içinde ne yerseniz yeyin akşam 8 den sonra su ve şekersiz çay dışında bişey almayın ağzınıza.
gündüz düzenli yersek akşam yememek kilo verdiriyor. gündüz sapıttıysam da kilo almamı engelliyor.
uykuda da yağ yakıyomuşuz en az yatmadan 4 saat öncesinde yeme işini bitirmek lazımmış bunun için.
akşam yemeyin yağları uykuda yata yata yakın

Biberiye çayı çok güzel yağyakıyor gecensene çoook memnun kalmıştım(günde 2 bardak şartıyla ,fazla ,zmeyin zehirlenme ihtimaliniz var)

böyle yazınca daha anlaşılır oluyo canım

kayısılardan çok bişey olmaz sabah veya öğle yedikten sonra.
çikolata puding vs. akşam değil de öğle fln yesen yağ olmaz.

offf millete yorum yapana bakın:26::26:

Biberiye çayı çok güzel yağyakıyor gecensene çoook memnun kalmıştım(günde 2 bardak şartıyla ,fazla ,zmeyin zehirlenme ihtimaliniz var)

yağ değil, su atıyomuş bitki çayları.
hiç kullanmadım bitki ot vs. ben ilaçlara da karşıyım bitkilere de.
bitkileri tercih ederim de bilinçli kullanmak lazım, bilmediğimden içmiyorum
siyah çay ve su

Günaydınlarrrrr,

Artık evde 4 bireyiz; eşim, ben, kedimiz ve yeni yavru kargamız "Sen yakında ayı da sokarsın bu eve" diyor eşim Nihayet 1001 telefonun sonunda belediyeden koca ağı olan sopayla bir adam geldi ve 2 dakikada yakaladı.Ve balkona koyduk.Ohh üstümden bir yük kalktı valla.Çok şükür yakalayabildik sonunda.

Sabah kahvaltısı; yeşil çay, bir dilim ekmek, azcık peynir, bir yumurta.
Yarından itibaren kararlı bir biçimde devam edeceğim böyle her sabah farklı menülerle olmaz.

Herkese güzel bir cumartesi dilerim.

Kahvaltımız hemen hemen aynı olmuş

Sabah Kahvaltım

Biberiye çayı ( Bir bardak)
Bir Dilim Light ekmek
30 gr beyaz peynir
Bir yumurta
Domates ( 1 adet)

Sağlılıklı az atıştırmalı bol sporlu cumartesiler diliyorum( en çok kendime)

Biberiye çayının tadı nasıl merak ettim.Ben yeşil çaya bile zor alıştım, pek botanikçi değilim de
Gene de ne varsa doğada var tabii ama işlenmiş şeylere alışa alışa insan pek bir doğadan uzaklaşıyor.

İstanbul bugün çoook soğuk.Kar yağsa da bari şu ayaz kesilse, hava daha yumuşar.
Hiç dışarı çıkasım yok.

Güzel bir film ayarlayacağım, yanına da bir Türk kahvesi (şekersiz), ohh ayaklarımı uzatıp, dizlerimde polar battaniye ile eski zaman güzelleri gibi yatacağım

Herkese güzel bir cumartesi dilerim.

Sezen'in yılbaşı balosu bu gece miydi acep? Umarım iyi eğlenir.

:) yeşil çay pek tuaf geliyor tadı gerçi biberiye farklı deyil
hava sağuk kapalı istanbul ağlıyor desem yeridir ayağımı kıpırtadacak halim yok

sevindim kargaya. sonunda yani.
kahvaltın güzel olmuş, sağlıklı olmuş en azından

afiyet olsun canım, light gıdaların her türlüsünden uzak durmanı öneririm. normalden daha fazla işlenmiş oluyolar ve işlenmiş demek kanserojen demek.
bitki şaylarını sallama mı içiyosun aktardan bitkisi mi alıyosun. sallama içiyosan içindekileri bi oku, form çayının içinde kimyasallar vardı bi ara almıştım da

Evet herkes öyle diyor kansorejen ama ben istanbul halk ekmekten alıyorum light ekmeyi o yüzden içim rahat
Bitki çaylarını (form çayı hariç) hepsi aktardan alınıyor(annem fatmagülün suçu nedeki ebenine gibidirde)

iyi günler arkadaşlar!
kahvaltı:yumurtalı ekmek,domates,3-4 zeytin,peynir,yeşil çay
akşam:2haşlanmış tavuk budu,1domates,1kase hoşaf,2kasık kıymalı patlıcan,3kasık erişte pilavı

yazarken utandım kendimden ne çok yemişim.
üstüne bide sütlü kahve içeceğim.Özledim sütü.
40 dk yürüyüş.Birazda temizlik yapcam inşallah.
1.5lt su.içmeye devam ediyorum.

okullar kapandıktan sonra memlekete gitmek istiyorum hayırlısıyla.
o zamana kadar 3kg daha verebilsem süper olur.
suhan ı görünce şevkim arttı.işin kötüsü iştahımda arttı.
olacak inşallah.

Sabah:
1 sb süt
1,5 yum
1 kk peynir, 1 zeytin
Yarım dilim tereyağlı ekmek
1 tk reçel

Akşam
1,5 kase ezogelin çorbası
Salata, yoğurt
2 küçük kadayıf

bugünkü yeme işini bitirdim, kadayıf yememem lazımdı dayanamadım.
5 te yedim ama akşamı, en azından erken bi saat (teselli)

Ne kadar erken yeme işini bitirişsiniz kızlar ya, ne güzel.
Benim eşim sabah kahvaltı etmez gider, öğlen zaten işte yer, akşam bir tek aynı masaya oturuyoruz diye ben de bekliyorum onu.
7de işten çıkar, 7yi 10 geçe evde.7yi çeyrek geçeden önce yemeğe başlamıyorum yani, en geç yedi buçukta da bitiyor yeme işi ama 6larda bitirmek daha iyi olsa gerek.Gerçi ben 2 den önce yatmıyorum, yatana kadar nerdeyse yemeğin üzerinden 7 saat geçmiş oluyor.

Bu arada karga da ben gibi pisboğaz çıktı.Islak ekmek, ekmekli süt, ceviz ve su koymuştum balkona.Bir kase ıslak ekmeği yemiş yutmuş.Ayıklanmış cevizle, sütün yüzüne bakmamış.Yakında karganın önüne yarım kase yoğurt koyarsam, onu da rejime sokarsam şaşmayın

Herkese kaçamaksız, mutlu bir gece dilerim.

ilk zamanlarda yemek için bende eşimi bekliyordum.Evlendiğimden beri kilo almamın öncelikli sebebi bu.
Gerçi senin eşin daha erken geliyormuş.Benim ki 8 9 10 hangisi denk gelirse.Tabi o saatte yemek yenirse olacaklar ortada.
Erken gelmediği sürece ben eşimle yemek yemiyorum artık.Tabi zayıflamamı istediği için bu durumu destekliyor.
Aç yattığım sabahlarda tartıda kesin fark oluyor.

neler yedin içtin suhan.azıcık tüyo ver bize

selam kızlar vallaha giremedim bugün nete haftasonu malum işler güçler gerçi işte yapmadım ama alışveriş falan işte tiyo istemişsiniz ne desem ben siz bilemedimki ne yediysem ne yaptıysam hergün gramı gramına yazıyorum buraya ne eksik ne fazla sporlarımıda düzenli olarak yapıyorum tek püf noktası bu başkada bişey yapmadım ama ne zamandır bekliyodum ben böle bi düşüşü geç bile kaldı yani.
bu günkü menümüde yazayım bu arada
sabah:
1/4 simit
2 zeytin
1 parça beyaz peynir
ara:
türk kahvesi
öğlen(15:00)
istavrit
roka
akşam:
1 kupa meyve suyu(portakal+greyfurt)
su tamam ama bu gün spor yapamadım biraz yürüdüm sadece

canım menüne baktımda galeteler fazla olmuş sanki ne dersin? mesela arada galete yerine sadece incir yeseydin bence daha iyi ederdin, ikinci aranda zaten leblebi var yani çok acıkmazdın.öğle yemeğinde bana göre fazla olmuş kapuska ve bamyadan sadece birini tercih etseydin çok daha iyi olurdu ayrıca ekmekte var.sabah kahvaltınsa iyi zeytinde eklersen çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…