Ayyy bu feriha beni baydıı...imdattt..................
diyetisyen diyetlerine benziyor senin, her öğünde ekmek var.23 aralık cuma menüsü
sabah
2 kk peynir
2 dilim tambuğdayunu ekmek
maydanoz
1 domate
ara
1 şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 tabak aşure ( çocuklar ikram etti öğlen )
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
ara
2-3 mandalina
bu arada kızlar gün içinde ne yerseniz yeyin akşam 8 den sonra su ve şekersiz çay dışında bişey almayın ağzınıza.
gündüz düzenli yersek akşam yememek kilo verdiriyor. gündüz sapıttıysam da kilo almamı engelliyor.
uykuda da yağ yakıyomuşuz en az yatmadan 4 saat öncesinde yeme işini bitirmek lazımmış bunun için.
akşam yemeyin yağları uykuda yata yata yakın
böyle yazınca daha anlaşılır oluyo canımSabah : 50 gram Süzme peynir
Bir Dilim light ekmek
bol yeşillik(maydonoz dereotu)
Biberiye Çayı
bir adet zencefil şeker
Ara : 2 galeta , incir kurusu(1 adet)
Ara : Leblebi
Öğle : Kapuska(1 tabak)
2 kaşık bamya(etli) yemeği
Bir dilim light ekmek
Akşam : Bir kase dolusu nestle nesfit (sütle birlikte )
2 Galete Yarım muz(tarçınlı)
Öncelikle suhan tebrik ederim seni. Ama kıskandım.
Ve sonra bugün menüm berbat. Tatlı isteğime daha fazla dayanamadım. Kayısılar da kesmedi bugün beni.
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
Öğle
1 tabak kapuska
1 tane haşlanmış tavuk but
1 kase kadar yoğurt
Ara
Bir sürü kayısı(6-7 tane)
Akşam
3 tane ızgara tavuk burger
biraz peynir
Veee sonraaa
kızımın çikolatasından ısırdım.
1 tane ceviz ve kayısı yedim
kızımın muzundan ısırdım
sonra dayanamayıp puding yaptım ve robotun dibinde kalanları kaşıkladım.
Ben bugün ne yaptıımmmmm
Biberiye çayı çok güzel yağyakıyor gecensene çoook memnun kalmıştım(günde 2 bardak şartıyla ,fazla ,zmeyin zehirlenme ihtimaliniz var)
Günaydınlarrrrr,
Artık evde 4 bireyiz; eşim, ben, kedimiz ve yeni yavru kargamız"Sen yakında ayı da sokarsın bu eve" diyor eşim Nihayet 1001 telefonun sonunda belediyeden koca ağı olan sopayla bir adam geldi ve 2 dakikada yakaladı.Ve balkona koyduk.Ohh üstümden bir yük kalktı valla.Çok şükür yakalayabildik sonunda.
Sabah kahvaltısı; yeşil çay, bir dilim ekmek, azcık peynir, bir yumurta.
Yarından itibaren kararlı bir biçimde devam edeceğim böyle her sabah farklı menülerle olmaz.
Herkese güzel bir cumartesi dilerim.
Biberiye çayının tadı nasıl merak ettim.Ben yeşil çaya bile zor alıştım, pek botanikçi değilim de
Gene de ne varsa doğada var tabii ama işlenmiş şeylere alışa alışa insan pek bir doğadan uzaklaşıyor.
İstanbul bugün çoook soğuk.Kar yağsa da bari şu ayaz kesilse, hava daha yumuşar.
Hiç dışarı çıkasım yok.
Güzel bir film ayarlayacağım, yanına da bir Türk kahvesi (şekersiz), ohh ayaklarımı uzatıp, dizlerimde polar battaniye ile eski zaman güzelleri gibi yatacağım
Sezen'in yılbaşı balosu bu gece miydi acep? Umarım iyi eğlenir.
sevindim kargaya. sonunda yani.Günaydınlarrrrr,
Artık evde 4 bireyiz; eşim, ben, kedimiz ve yeni yavru kargamız"Sen yakında ayı da sokarsın bu eve" diyor eşim Nihayet 1001 telefonun sonunda belediyeden koca ağı olan sopayla bir adam geldi ve 2 dakikada yakaladı.Ve balkona koyduk.Ohh üstümden bir yük kalktı valla.Çok şükür yakalayabildik sonunda.
Sabah kahvaltısı; yeşil çay, bir dilim ekmek, azcık peynir, bir yumurta.
Yarından itibaren kararlı bir biçimde devam edeceğim böyle her sabah farklı menülerle olmaz.
afiyet olsun canım, light gıdaların her türlüsünden uzak durmanı öneririm. normalden daha fazla işlenmiş oluyolar ve işlenmiş demek kanserojen demek.Kahvaltımız hemen hemen aynı olmuş
Sabah Kahvaltım
Biberiye çayı ( Bir bardak)
Bir Dilim Light ekmek
30 gr beyaz peynir
Bir yumurta
Domates ( 1 adet)
Sağlılıklı az atıştırmalı bol sporlu cumartesiler diliyorum( en çok kendime)
sevindim kargaya. sonunda yani.
kahvaltın güzel olmuş, sağlıklı olmuş en azından
afiyet olsun canım, light gıdaların her türlüsünden uzak durmanı öneririm. normalden daha fazla işlenmiş oluyolar ve işlenmiş demek kanserojen demek.
bitki şaylarını sallama mı içiyosun aktardan bitkisi mi alıyosun. sallama içiyosan içindekileri bi oku, form çayının içinde kimyasallar vardı bi ara almıştım da
Ne kadar erken yeme işini bitirişsiniz kızlar ya, ne güzel.
Benim eşim sabah kahvaltı etmez gider, öğlen zaten işte yer, akşam bir tek aynı masaya oturuyoruz diye ben de bekliyorum onu.
7de işten çıkar, 7yi 10 geçe evde.7yi çeyrek geçeden önce yemeğe başlamıyorum yani, en geç yedi buçukta da bitiyor yeme işi ama 6larda bitirmek daha iyi olsa gerek.Gerçi ben 2 den önce yatmıyorum, yatana kadar nerdeyse yemeğin üzerinden 7 saat geçmiş oluyor.
Bu arada karga da ben gibi pisboğaz çıktı.Islak ekmek, ekmekli süt, ceviz ve su koymuştum balkona.Bir kase ıslak ekmeği yemiş yutmuş.Ayıklanmış cevizle, sütün yüzüne bakmamış.Yakında karganın önüne yarım kase yoğurt koyarsam, onu da rejime sokarsam şaşmayın
Herkese kaçamaksız, mutlu bir gece dilerim.
neler yedin içtin suhan.azıcık tüyo ver bize
Sabah : 50 gram Süzme peynir
Bir Dilim light ekmek
bol yeşillik(maydonoz dereotu)
Biberiye Çayı
bir adet zencefil şeker
Ara : 2 galeta , incir kurusu(1 adet)
Ara : Leblebi
Öğle : Kapuska(1 tabak)
2 kaşık bamya(etli) yemeği
Bir dilim light ekmek
Akşam : Bir kase dolusu nestle nesfit (sütle birlikte )
2 Galete Yarım muz(tarçınlı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?