23 aralık cuma menüsü
sabah
2 kk peynir
2 dilim tambuğdayunu ekmek
maydanoz
1 domate
ara
1 şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 tabak aşure ( çocuklar ikram etti öğlen )
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
ara
2-3 mandalina
canım menüne baktımda galeteler fazla olmuş sanki ne dersin? mesela arada galete yerine sadece incir yeseydin bence daha iyi ederdin, ikinci aranda zaten leblebi var yani çok acıkmazdın.öğle yemeğinde bana göre fazla olmuş kapuska ve bamyadan sadece birini tercih etseydin çok daha iyi olurdu ayrıca ekmekte var.sabah kahvaltınsa iyi zeytinde eklersen çok daha iyi olur.
Çok yiyorum evet haklısınız ay hali dönemine sonunda girdim bugün oldum onun sıkıntısıyla çok yedim pazartesinden itibaren sıkı tutcam işi bu kadar labalilik yeter demi canım sporuda yapamıyorum doğru düzgün pazartesi salı spordayım 3 gün yine eskisi gibi 30dk yürüyüşe başlıcam(düzenli olarak)
Annemle alışverişe çıkcam pazartesi proteini bol gıdalar alıcam tavuk+yumurta:)
Suhan valla hırsızlık yapıp senin menülerini takibe alıcam kızma bana :)
Senin gibi yapmak zor ama olsun :)
Sabah Kahvaltım
Biberiye çayı ( Bir bardak)
Bir Dilim Light ekmek
30 gr beyaz peynir
Bir yumurta
Domates ( 1 adet)
Öğle Yemeği
Kapuska (1 tabak)
1 dilim ihe light ekmek
Ara: bir küçük kase puding(çok pişmanım ama krize girmiştim)
Akşam yemeği
light ekmekten bir tost
tel şehriye çorbası
yok be canım vallaha zor değil ben sadece akşamları dikkat ediyorum kendimi çözdüm akşamları yemediğimde kesinlikle sonucunu alıyorum bide yemeklerim hep aynı saatte oluyo yani bu konuda baya bi düzenliyim:)) akşamları 5.5 dan sonra kesinlikle ağzıma bişey koymuyorum ve erken yatıyorum yani yemek için kendime fırsat vermiyorum:))
senin menülerinde iyi canım ama biraz ucundan kırpmak gerekiyo mesela sabah kahvaltın iyi öğlen yemeğinde kapuska baya iyi bi seçim bende severim ama yanında asla ekmek yemem
puding hiç saymıyorum
akşam yemeğindede tostu çıkarıp sadece çorba içseydin iyi olurdu çünkü zaten şehriye çok doyurucu bişey makarna gibi düşün şehriyeyi yani bukadar canım.
Kızlar merhaba...
20 gün önce kendime bir sürü kıyafet aldım.... aldıklarımın arasından 1 etek ve bir kot hafif dardı ben zayıflayıp içine girecektim... zayıflayamadım ve şimdi etek basenlerimden çıkmıyor yukarı... kendimden nefret ediyorum ben ya!!!!!!!!!!! offf offf 80 kilo kocaman bişeyim ben ne haddime benim yeni kıyafet almak??
bugün yediklerim şu ana kadar sadece kahvaltı ettim... içimden hiçbirşey yemek gelmiyor.. bütün sorunlar aynı zamanda geliyor...
herkese günaydın.
sabah 1 yumurta 3 ince dilim sucuk
7 yeşil zeytin 1 dilim ekmek.
öğle
tavuk haşlama 1 but
salata
akşam salataya balık ekleyeceğim
30 dakika
bu sabah tartıldım çok mutluyum perşembeden bu güne kadar yarım kiloda olsa vermişim. baya iyi geldi moral motivasyon açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?