Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aşure dışında menü süper bayıldım
ama su ve sporu göremedim

Çok yiyorum evet haklısınız ay hali dönemine sonunda girdim bugün oldum onun sıkıntısıyla çok yedim pazartesinden itibaren sıkı tutcam işi bu kadar labalilik yeter demi canım sporuda yapamıyorum doğru düzgün pazartesi salı spordayım 3 gün yine eskisi gibi 30dk yürüyüşe başlıcam(düzenli olarak)
Annemle alışverişe çıkcam pazartesi proteini bol gıdalar alıcam tavuk+yumurta:)

Sabah Kahvaltım

Biberiye çayı ( Bir bardak)
Bir Dilim Light ekmek
30 gr beyaz peynir
Bir yumurta
Domates ( 1 adet)

Öğle Yemeği

Kapuska (1 tabak)
1 dilim ihe light ekmek

Ara: bir küçük kase puding(çok pişmanım ama krize girmiştim)

Akşam yemeği

light ekmekten bir tost
tel şehriye çorbası

evet protein çok iyi olur hem tok tutar hemde daha fazla enerji verir.

Suhan valla hırsızlık yapıp senin menülerini takibe alıcam kızma bana :)

Senin gibi yapmak zor ama olsun :)

yok be canım vallaha zor değil ben sadece akşamları dikkat ediyorum kendimi çözdüm akşamları yemediğimde kesinlikle sonucunu alıyorum bide yemeklerim hep aynı saatte oluyo yani bu konuda baya bi düzenliyim:)) akşamları 5.5 dan sonra kesinlikle ağzıma bişey koymuyorum ve erken yatıyorum yani yemek için kendime fırsat vermiyorum:))

senin menülerinde iyi canım ama biraz ucundan kırpmak gerekiyo mesela sabah kahvaltın iyi öğlen yemeğinde kapuska baya iyi bi seçim bende severim ama yanında asla ekmek yemem
puding hiç saymıyorum
akşam yemeğindede tostu çıkarıp sadece çorba içseydin iyi olurdu çünkü zaten şehriye çok doyurucu bişey makarna gibi düşün şehriyeyi yani bukadar canım.

hasekii bizim kilolarımız fazla olmadığı için vermemiz dahada zor oluyo özelliklede bazı kilolarda takılıp kalıyoruz o nedenle inan daha fazla çabalamamız gerekiyo.
ben diyetisyene gittiğimde aynen böyle sölemişti bana ideal kilonuza yaklaştıkça kilo vermeniz çok daha zor olur dedi.o nedenle biraz çabalaman gerekiyo canım ama inan sonucunu alıyosun.

4 km yürüyüşümü de yaptım, akşamı 5 te yediğimden baya acıktım ama aç uyumak kilo vermede çok etkili.
kilo korumada da çok etkili, ne yiceksen gündüz yiceksin 8 den sonra lokma yemiceksin, kilo alınmıyo o zaman.
ama hafta içi 7 de evde oluyorum geç kalıyorum, hergün 5te yiyebilsem keşke

herkese günaydın.
sabah 1 yumurta 3 ince dilim sucuk
7 yeşil zeytin 1 dilim ekmek.
öğle
tavuk haşlama 1 but
salata
akşam salataya balık ekleyeceğim
30 dakika
bu sabah tartıldım çok mutluyum perşembeden bu güne kadar yarım kiloda olsa vermişim. baya iyi geldi moral motivasyon açısından.

Son düzenleme:

Valla Çok İyi Fikir erken yatmak keşke bende erken yatabilsem uyku problemim var benim

Haklısın valla ne diyim bu aralar şımardım kendime gelmem lazım acil hemde
evdeyim hep can sıkıntısından anladım ben bunu :=)

kahvaltım

1 peynirli yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
3-4 çatal patates kızartması

kilo verirken paratesin hiçbir türünü yememiştim, kızartma yedim yaa
eşim benim bu kiloyu kabullendiğimi görünüşümden memnun olduğumu o yüzden diyete odaklanamadığımı söylüyor.
gerçekten eski görüntüme göre çok memnunum, 42-44 giyerken dün 38 beden pantolon aldım kendime.
31 beden kotlarım dolapta öylece duruyor ben 27 beden giyiyorum artık.
3 aydır kilomu koruyorum, 1 alıp 1 vererek.
ama en az 3 kilo daha vermeliyim ve bu fikri bilinçaltıma kabul ettirmeliyim önce.

Kızlar günaydınnn
Yılbaşı derdim bitti.
Ama muhteşem geçti. Çoookkk uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Ayaklarımın altı su topladı. Akşam 8den gece 12 ye kadar bir dakika bile oturmadan ve dumadan deli gibi oynadım.
Ayrıca kıyafetim, saçım, başım, makyajım çok güzel oldu. Çok sevdim kendimi. Hergün çalıştığım insanlar bile beni tanımakta zorlandı. Bütün akşam iltifat duydum. Çok hoşuma gitti.
Deli gibi eğlendim. Hatta saat 10:30 dan sonra topuklu aykkabılar falan çıktı salonda deli gibi tepindik. İnsanların ne kadar oynamaya ihtiyacı varmış.
Menü falan yazamayacağım çünkü ne kadar abarttığımı hatırlamıyorum bile. Baloda herkese şu banu alkanın omuz tüylerinden ve maskeler dağıttılar. Onlarla iyice çoştuk.
Hayatta bankacı topluluğu denmezdi o gruba.

Kızlar merhaba...

20 gün önce kendime bir sürü kıyafet aldım.... aldıklarımın arasından 1 etek ve bir kot hafif dardı ben zayıflayıp içine girecektim... zayıflayamadım ve şimdi etek basenlerimden çıkmıyor yukarı... kendimden nefret ediyorum ben ya!!!!!!!!!!! offf offf 80 kilo kocaman bişeyim ben ne haddime benim yeni kıyafet almak??

bugün yediklerim şu ana kadar sadece kahvaltı ettim... içimden hiçbirşey yemek gelmiyor.. bütün sorunlar aynı zamanda geliyor...

Selamlar,
Sağlıklı bir kahvaltı ile güne başladım, regl sebebiyle koca bir göbekle evde geziyorum
Gergin ve depresif bir moddayım, tatlı krizine girmeden şu 2-3 günü atlatırsam iyi olacak.

Se_zen eğlenmene sevindim, onca ciddi bankası grubunu bir an öyle çıldırmışçasına dans ederken düşündüm de gülümsedim Herkes ne güzel stres atmış, arada yemek de yenilmeli, eğlenilmeli de, sonuçta hakediyoruz.

Mattika ne güzel kilonu koruyorsun, o 3 kiloya neden taktın anlamadım.Fotolarında da dediğim gibi ben bir fazlalık göremedim, tabii en iyi sen bilirsin ama bence vücut hatların güzeldi, ben bir yerinde diyet, spor yapılası bir orantısızlık göremedim.

Son pehlivan (Zeynep galiba? ) listelerine bakıyorum da güzel yalnız şunu merak ettim.Geçen sayfalarda 2,5 ayda 25 kilo verdiren liste yazmıştın sanırım, onu mu uyguluyorsun yoksa başka bir şey mi? Kilo verimin nasıl merak ettim.

Destinam ve başkan, sesleriniz çıkmıyor alooo, gizli gizli yiyor musunuz yoksa spor mu yapıyorsunuz

Hasekii, senin de listene bayılıyorum.50 gram bilmemne, 20 gram bilmemne yazmıyor musun gülümsüyorum.Ya hassas mutfak tartın var ya da gramajdan elinle ölçüyorsun Ama iyi yapıyorsun, insan ölçüp biçtikçe ne kaç kaloridir haberdar oluyor.Ben geçen ceviz yiyecektim, canım çekti, tanesi 25 kaloriymiş.8-10 tane yiyecektim, sen geldin aklıma, hesapladım 250 kalori ediyor.Bunun yerine bir ceviz bir de elma yerim eder 75 kalori falan dedim.Yakında senin gibi bu 10 gram, bu 5 gram diye hesaba başlarsam, sebebim sen olacaksın

Kızlar bu arada benim Hürrem Star kanalına geçmiş.Mustafa da eşek kadar olmuş.Diğer kadro hala taş gibi ama Mustafa 20 yaşına gelmiş sanki Çabuk mu bitirecekler acaba? Mustafa öldürülecek, pargalı idam edilecek, ee Kanuni de çıkmaz can değil ya ölecek falan, sanki bu sezon biter gibime geldi, iyi alışmıştım valla.

Akşama çorba yapacağım, hem hafif yemiş olurum hem de pişir, taşır eziyeti olmaz

Herkese güzel bir pazar dilerim.

Son düzenleme:
sezen sevindim güzel geçmesine akşamının. :118:

suhan yeni bi elbise almıştım içine girmek için uğraştım fln demişsin fotoğraf isteriz.

winston o resimdeki halimden 3-4 kilo daha verdim, ordaki pantolon durmuyo üstümde artık ama kasa dönüşmüş üst bacaklarım var. yürü yürü kas oldular.
38 beden pantolonun beli hafif bol bacakları tam oldu, o bacaklara pilates vs yapıcam o arada da 3 kilo daha versem güzel olur.
ömrüm boyunca 70 lerde gezindim 60 ın altına indiğimde bayram ettim ama 55 olursam tam bayram olcak.
bir de ben oldum artık dersem hemen kilo alıyorum, vermeye çalışırken kilo koruyorum da en azından.

dışarısı pek soğuk, ütü yaptım, çamaşır vs. sıkıldım şimdi de avm dışında gitcek bi yer de yok. bizim de yılbaşı partisi yapsalar bari

canım biliyorum hayatının sıkıntılı bi dönemindesin ama bu kadar olumsuzlama kendini. kendine ve evrene pozitif davran
bi başlasan çok hızlı gidecek kiloların durduramıcaksın kendini.
hem boşver etek fln, o bile bol gelcek yakında. ben sana inanıyorum

Senin adına çok sevindim az az gitsin yağlardan gitsin demi
valla bende bugün yeltendim tartıya ama hastalıktan dolayı gözüm korktu fazla mazla çıkar mazaalah tartılmadım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…