Kızlar bende mutluyum en azından almadığım için o kadar yememe rağmen ve hiç spor yapmamama rağmen 300 gram gitmiş.
Bence başarı. Yine de mutluyum.
Başlangıç : 58
Geçen hafta: 55,3
Bu hafta: 55
Galiba haftaya 55 direnç noktamı kırıcam arkadaşlar. Sonra da 54 ten sonra hızlıca eririm ben. sonra da behlül kaçar. O kaçarsa ben hiç durmam. Arada uğrar bakarım size ayyy hala zayıflayamadınız mı derim. O zamanlarda mekikcilerde 2500 mekige ulaşmış olur. VE mekik aleti vücütları ile bütünleşmiş olur.
300 grama ne sevindim he. Bir bardak su dur o aslında ama olsun.
günaydın kızlar bu gün kilo bildirimi herkesin yüzü gülüyor bakıyorum:)))
geçen hafta 51.3
bu hafta 51.0 gitti 300 gram kaldı geriye tam 3 kilo he he he
doğru yolda ilerliyorum darısı hepinizin başına
Evet kesinlikle doğru yolda ilerliyorsun. Hedefimiz aynı. Ama benim yolum daha çok. Daha çok spor lazım bana.
Tebrikler.
olur olur şekerim merak etme bikaç ay önce kıvranıyodum ben burda veremiyorum diye ama bak ben kazandım hayin kilolar değil sende uğraş olucak inşallah
48 e düşelimde çatlatalım milleti şekerim bak sana komplo hazırlıyolar
Vay vay vay.Yakar bacım , Sezen senle bana laf sokmuş."Ben zayıflayıp gideceğim, onlar hala mekik çekip, dua ediyor olacaklar muhahahaha " demiş.Ben tercüme ettim
Gel birlik olalım, el ele verelim, hain ve sinsi planlar yapalım, biz önce gidelim sonra 7/24 buraya gelip sadece Sezen'e laf sokup kaçalım.
Saatlerimizi ayarlayalım, operasyon başlasın
Uleynnnn yakarım bu topiği Ali kaptaaaaannnn
Sözde destek için aynı gruptayız, siz "milleti çatlatalım" derken bizden bahsediyorsunuz
Başka gruba geçip, öyle mi çatlatsak sizi acep?
Hmm işler kızıştı.
Getirin benim atımı, kılıcımı bir de mekik aletimi üleyyyn
olur olur şekerim merak etme bikaç ay önce kıvranıyodum ben burda veremiyorum diye ama bak ben kazandım hayin kilolar değil sende uğraş olucak inşallah
48 e düşelimde çatlatalım milleti şekerim bak sana komplo hazırlıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?