Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 tost, 1 bardak çay
öğle
yarım kase çorba, 1 tabak yoğurtlu ıspanak, az patates salatası, 1 mandalina
ara
1 mandalina
akşam
et sote, 2 dilim ekmek, 2-3 bardak çay az şekerli
su 2.5-3 lt
spor yok

kızlar günaydın ben geçen hafta yeterli paylaşım yapamadım.bu hafta da aynısı olur.okulların son 3 haftası olduğu için yazılı performans ödevi okumaktan vaktim kalmıyor.o yüzden ben gruptan ayrılmak istiyorum

Günaydın,

Winston iftiharla sunar : 79.400 (Hoş, geçen hafta regl sebebiyle şişip 1 kilo fazla olmuştum, şimdi regl bitti 1 kilo gitti, geri kalan gerçek giden kilo 700 gram ama olsun gene de seviniyorum çocuk gibi işte )

Güzel bir gün dilerim herkese.

günaydın kızlar bu gün kilo bildirimi herkesin yüzü gülüyor bakıyorum:)))
geçen hafta 51.3
bu hafta 51.0 gitti 300 gram kaldı geriye tam 3 kilo he he he
doğru yolda ilerliyorum darısı hepinizin başına

Kızlar bende mutluyum en azından almadığım için o kadar yememe rağmen ve hiç spor yapmamama rağmen 300 gram gitmiş.
Bence başarı. Yine de mutluyum.

Başlangıç : 58
Geçen hafta: 55,3
Bu hafta: 55

Galiba haftaya 55 direnç noktamı kırıcam arkadaşlar. Sonra da 54 ten sonra hızlıca eririm ben. sonra da behlül kaçar. O kaçarsa ben hiç durmam. Arada uğrar bakarım size ayyy hala zayıflayamadınız mı derim. O zamanlarda mekikcilerde 2500 mekige ulaşmış olur. VE mekik aleti vücütları ile bütünleşmiş olur.
300 grama ne sevindim he. Bir bardak su dur o aslında ama olsun.

Günaydın arkadaşlar!
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,3 ceviz içi,4 zeytin,domates,maydonoz,yeşil çay
kilo bildirimim
geçen hafta:70.2
bu hafta:70.5
+300gr ne yazık ki
regl öncesindeyim bu kadar + ya şükretmem lazım.Önceden olsa en az 1kg fark ederdi.
Regl sonrasını düşünerek mutlu olayım bari.
iyi günler!

kahvaltım
1/4 dilim kepek ekmek arasına peynir(geç kaldım işe o yüzden ayakta ağzıma attım belki ekmek dahada az olabilir )
ara:
4 tane susamlı çubuk kraker

Vay vay vay.Yakar bacım , Sezen senle bana laf sokmuş."Ben zayıflayıp gideceğim, onlar hala mekik çekip, dua ediyor olacaklar muhahahaha " demiş.Ben tercüme ettim
Gel birlik olalım, el ele verelim, hain ve sinsi planlar yapalım, biz önce gidelim sonra 7/24 buraya gelip sadece Sezen'e laf sokup kaçalım.
Saatlerimizi ayarlayalım, operasyon başlasın

Son düzenleme:

Evet kesinlikle doğru yolda ilerliyorsun. Hedefimiz aynı. Ama benim yolum daha çok. Daha çok spor lazım bana.
Tebrikler.

Evet kesinlikle doğru yolda ilerliyorsun. Hedefimiz aynı. Ama benim yolum daha çok. Daha çok spor lazım bana.
Tebrikler.

olur olur şekerim merak etme bikaç ay önce kıvranıyodum ben burda veremiyorum diye ama bak ben kazandım hayin kilolar değil sende uğraş olucak inşallah
48 e düşelimde çatlatalım milleti şekerim bak sana komplo hazırlıyolar

kahvaltım

1 sb süt
1 yum, 1 zeytin
1 avuç badem
2 kk peynir

3 aydan sonra 58 in altındayım bu hafta.
57.2 ydim aslında 2 gün önce, haftaya daha iyisi olur inş.

Uleynnnn yakarım bu topiği Ali kaptaaaaannnn
Sözde destek için aynı gruptayız, siz "milleti çatlatalım" derken bizden bahsediyorsunuz
Başka gruba geçip, öyle mi çatlatsak sizi acep?
Hmm işler kızıştı.
Getirin benim atımı, kılıcımı bir de mekik aletimi üleyyyn

Ha hayyyy. Bende sizden önce gitmezsem. Sırf gelip size hergün laf etmek için şimdiden sonra daha çok spor daha az yemek,
Derken yarın şubede yeniyıl kutlamamız var. Pastalar börekler mezeler havada uçuşacak, sonraki günde yılbaşı yine aynı, bir sonraki günde abimin doğumgünü var yine aynı. Olsun sonra 4 günüm var. 4 gün hergün spor yaparım aç kalırım sizi geçerim. Sizden önce çıtır olucam. çok pis gaza geldim. Demek bana karşı iş birliği he.

dokunmayın kıza o benim hedef kilo arkadaşım

Ohhh kendime destekçi de buldum. Evet şekerim düşelim 48 kiloya da görelim. Resimde koyarız kız. Şöyle yağsız vücutlarımızı.
Mekikçiler kıskanır bizi. Çıtır oluruz valla.

hemen çizelgemi değiştircektim aslında 58in altına düşmeyi sabırsızlıkla bekliyodum.
karatay grubunda da bildirim yapıyorum ben, bildirim günü yarın.
yarın belki daha iyi çıkarım diye yarın değiştireyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…