Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

napayım herkes çete kurmuş mekikçiler 48liler diye
ben kaldım ortada, bi an önce mezun olup gideyim dedim napayım.

ama 58 in altına inmek için kaç ay uğraştım, ben ne zaman 55 olurum bilinmez

sen bize katıl . rahat rahat verelim bu kiloları birileri kurabiye pasta yiyormuş .nasıl 48 olacaklarsa yiyin yiyin siz .ne olacak bir lokma kurabiyeden.

o çıtır resimlerinize kaş bıyık çizmezsem bende yakar değilim .

Ay yakar, Allah iyiliğini versin su içiyordum püskürttüm suyu valla ekrana
Sen gene insaflısın, ben onlara sakal da çizecağim.
Hepsini Cübbeli Ahmet Hocaya benzeteceğim

Eşimi aradım, "akşama yorgun gelme, parka gideceğiz, spor yapacağız" dedim. Eğer ben tek gidersem, "bak şişko gelmiş, zayıflamaya" derler ama eşim 100 kilo, onu götürmüş, yanında da onu beklerken can sıkıntısından iki üç alete biniyor havasında olacağım (Kimi kandıracaksam artık )

Sezen duy beni;
Hergün 1 saat aletli spor (ama benim aletim yok deme, ben de belediyenin diktiği aletlere bineceğim )
Günde 1000 mekik (bu arada dün 1050 çektim, kendi eski rekorumu da kırdım)
Günde 3 litre su
Günde 3-5 fincan yeşil çay
Çorba detoksu diyeti

Eee daha ne olsun değil mi? Sen de ye çikolataları, tatlıları.
Görüşeceğiz 29 ocakta.
Ha pardon sen 28 ocakta gitmiş olacaktın değil mi?

Yakar, silah arkadaşım !
Gün bugündür.
Çek kılıcını, bin mekik aletine, bir gün gelsin ve bize Se_zen hasetinden "Pis sıskaaalaaarrr" diye haykırsın, çemkirsin.
Mekik kardeşliğinin gücünü gösterelim.

bacım sen hiç merak etme biz tası tarağı toplayıp her keşlerle helalleşirken bunla ay az kaldı 1 kilom kaldı diyecekler.ay yeni bir icat çıkmış hapşurunca kilo verdiriyor biz demi alsak diye muhabbet ederken biz astalavista topiş bebekler diyor olacağız.

Son düzenleme:

bacım sen hiç merak etme biz tası tarağı toplayıp her kesle helalleşirken bunlar ay az kaldı 1 kilom kaldı diyecekler.ay yeni bir icat çıkmış hapşurunca kilo verdiriyor biz demi alsak diye muhabbet ederken biz astalavista topiş bebekler diyor olacağız.

Aynen, katılıyorum.
Bak sabah iki kanka atıp tutuyorlardı, sonra biri kurabiye yedi, öbürü kimbilir neler yiyordur, şimdi ikisi de sessiz
Biz önümüze bakalım, onlar yağlarına baksınlar

Bu arada başkan gelince, topiği birbirine girmiş bulacak
Şimdiden savunmamı yapayım hakim bey; herşeyi sabah sabah sezen başlattı, fitili soktu, ateşi yaktı, ortalığı tarumar etti.Suhan da onu destekledi, o da se_zen'in yanında olarak bize çemkirdi
Biz de Yakar ile kendimizi savunduk.
Olay budur

Neyse onlar yiyedursun, biz çalışalım.
Acuk ev temizliği yapayım, acuk da mekik.

sayın başkanım ek savunma talebinde bulunuyorum. biz kendi halimizde kendi kendimize mekik çekerek abuk sabuk diyetler yaparak zayıflamaya çalışan iki birbirinden güzel ama hafif etli butlu kızlarız. herşeyi sezen başlattı. suhan devam ettirdi. biz sadece nefsi müdafa ettik okadar ekleyeceğim başka bir şey yoktur.

napayım herkes çete kurmuş mekikçiler 48liler diye
ben kaldım ortada, bi an önce mezun olup gideyim dedim napayım.

ama 58 in altına inmek için kaç ay uğraştım, ben ne zaman 55 olurum bilinmez

Çete isimlerimize bayıldım ya. Sen bize yakısın. bizim çeteye alalım seni.

o çıtır resimlerinize kaş bıyık çizmezsem bende yakar değilim .

Süperdi bu. Ama öyle kaşdı bıyıktı, sakaldı bizi etkilemez, çıtırlığımız bozulmaz bizim. anca çarşaf falan giydirmeniz lazım.
Yani kaşlı bıyıklı da olsak kıskanacaksınız bizi.

Tamam akrebim, yükselenim akrep hatta çok inadımdır. Ama sen benden beter çıtkın ya. Napalım birimizin işine yarasın bari.
Ben burda uğraştım uğraştım senle öğlende gidip bir güzel whoper yedim. Çok fenayım çok. Yerken de bir taraftan sırıtıyorum. Olsun ben whoper ve çikolata da yesem 48 kilo olurum ama hemde mekik aletim bile olmadan.

ye ye canımbenim inan hiç bir şey olmaz . belki vücud şaşırır siz yedikçe şişmanlayacağına zayıflar . benim bir arkadaşım vardı yedikçe zayıfladı .(inandılar mı acaba)

Ne oluyor ya ben size saldırmadım bi kerem siz alındınız üstünüze hemen. Benim 51 kilocuk 48likler çetesinden arkadaşıma da saldırmayaım lütfen. Biz kurabiye whoper bile yesek diyetimiz diyettir. Sizin gibi aç kalıp bütün gün hasetten mekik çeksek şimdiye kadar buraların tozunu attırmıştık. Başkanım itiraz ediyorum biz suhanla zayıflıycaz diye bizi çekemediler. Resim falan ekliycez diyince kıskançlık yaptılar. Benim suçum yok. suhanın hiç yok. O beni yanlız, savunmasız bulduğu için bana destek olmaya çalışıyordu.Davanın 29 ocağa ertelenmesini ve kimin haklı olduğunun ortaya çıkmasını talep ediyorum.

boşuna uğraşmayın kızlar gelin yol yakınken vazgeçin bu sevdadan bize yetişemezsiniiizzzzz
sadece mekikle olmaz bu işler yemeyi keseceksiniz.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar
48ler çetesine de bol kaçamaklı bir akşam dilerim

amanın nolmuş burda savaş çıkmış giden gidene ya o kadar acele etmeyin ben baya bi burda olcam bu gidişle neyse artık giderseniz bende burda kayıt memuru olurum napim...

havanızı sevsinler . yiyin çikilotaları kurabiyeleri siz . onlar benim yerime herşeyi hallediyorlar zaten.

ucundan ucundan bişey olmaz okadardan
akşama giyerim sauna eşofmanlarımı offf mis gibi terlerim binerim bisikletime yaparım pilatesimi ne kurabiye kalır nede başka bişey

sezencim yaz şuraya akşam menünüde çatlasınlar.
akşam:
3 yk bulgur pilavı
turşu
30 dk bisilet
30 dk pilates
300 mekik
varmı arttıran

korkma sen sezencim 29 ocağı bile bulmaz bizim iş yakında sona erer.
sen şu davetlere dikkat et yeter

Ya evet canım ya. Ne korkucam ben mekikcilerden, Hatta düşünüyorumda bir kiloda fazladan mı versek, şanımız yürüsün diye.

üzgünüm arkadaşlar siz enzor verilen kilolardasınız. unutmayın..

Ya işte ondan o kiloları bile sizden hızlı vericez, artık iyice hasetlenirsiniz. 48 lilere zor diye bir şey yok.

havanızı sevsinler . yiyin çikilotaları kurabiyeleri siz . onlar benim yerime herşeyi hallediyorlar zaten.

İşin güzel tarafında biz onları yiyerek zayıflıycaz ve siz yemeden zayıflayamadınız diye artık sinirden mekik aletlerinizi duvarda parçalıycaksınız.

amanın nolmuş burda savaş çıkmış giden gidene ya o kadar acele etmeyin ben baya bi burda olcam bu gidişle neyse artık giderseniz bende burda kayıt memuru olurum napim...

Yok ortim merak etme sen, mekikciler yanlız bırakmaz seni. Arada bizde uğrarız günlük mekik sayılarına bakarız. Yanlız bırakmayız seni.

Yanlız kızlar koca gün ne güldüm ya.
Herkes te suratıma bakıyor kredi kullandırmakta ne var bu kadar komik diye. Evde olsm kahkadan ölürdüm herhalde.
Olsun gülmekte epey kalori yaktırıyor.
düşünsenize ya bunun bilmem nesi yetmiyor diye bağırırken bir taraftan sırıtan bir tip.
Çok eğlendim valla bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…