Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bacım şartlar eşit değil, senin 7 kilon var, benim 11 kilom ama işin içinde hasetlik, kıskançlık, gaz olunca akan sular duruyor
Hımm aklıma iki strateji geliyor.
Birincisi; Yakar'ın verilecek daha az kilosu var, onu motive edip, onu senden önce zayıflatmak
İkincisi; "bir şey olmaz" deyip seni gaza getirip, yedirip, şişmanlatmak

Bak önünde doğumgünü, yılbaşı varmış, ye ye, bir şey olmaz

Son düzenleme:
sezen kötü oyunlar dönüyo üstünde sakın yeme arkadaşım bak düşün yeni elbiseler alıcaz mini mini
yazda gelicek of mis gibi tatile gidicez sezen sakın yeme sakın yeme.

Bak bak hemen yan çiziyor. Yok yedi kiloymuş yok 11 kilom varmış. O zaman bende ama 55 kiloyum daha zor kilo veririm. Hem benim mekik aletim de yok.
Hem ayrıca yakarın benden önce zayıflaması problem değil, o benim hedef kilodaşım
İkincisi de bir şey olmazlara da benim karnım tok bi kerem.

dokunmayın kıza o benim hedef kilo arkadaşım
Bacım snein gibi hanım hanımcık şunu yedim, böyle spor yaptım, siz de yapın zayıflayın demiyorki, sabah sabah gelmiş "çatlayın patlayın ben çıtır olup gideceğim, siz arkamdan yağlarınıza sarılıp ağlayacaksınız" diyor Gel de arkasından sinsi planlar kurma yani

oo takımda ortalık kızışmış, ben de 1 aya mezun olayım da hava atayım bari

Mattika, senin durduğun kabahat.3 kilo var, o da ne ki? Senle yarışa falan girilmez, ilk senin mezun olmanı dört gözle bekliyorum zaten, hakettin.Se_zen benden sonra mezun olsun da kim benden önce mezun olursa olsun İşler çok pis kızıştı Haxır benim ortak da (destinam) ortalar da yok, Se_zen'i rakip ilan edeyim kendime bari Ama önce senin de 4 kilo alman lazım ki verilecek kilolar eşitlensin

Ohhh kendime destekçi de buldum. Evet şekerim düşelim 48 kiloya da görelim. Resimde koyarız kız. Şöyle yağsız vücutlarımızı.
Mekikçiler kıskanır bizi. Çıtır oluruz valla.

Koyun koyun, ben de en kötü o resimlerin çıktısını alıp, buzdolabına yapıştırırım, bakıp bakıp "Se_zen bile zayıfladı, ben niye zayıflayamayayım? " deyip 1 haftaya kalmaz ben de zayıflarım

sezen kötü oyunlar dönüyo üstünde sakın yeme arkadaşım bak düşün yeni elbiseler alıcaz mini mini
yazda gelicek of mis gibi tatile gidicez sezen sakın yeme sakın yeme.

Hiç yermiyim. Hatta iştahım bile kapandı. Yanımda duran bir kutu çikolatanın ağzını kapattım. Öğlen bile yemek yiyemiycem sanki.
Bu arada ben Akrep burcuyum. Çok pis inadımdır. Tatil, bikini,deniz, kum güneş, mini elbiseler. Ohhhh. Olsun ama bikinili güneşlenirken laptomu da götürürüm ve siz hala mekik mi çekiyorsunuz diye sorarım.

Mekik aleti yokmuş sevsinler, yok eşortman almış, yok özel ayakkabı almış, yok lessi yapıyormuş yok Tuğba bilmemkimle spor yapıyormuş, bir okçuluk kalmış yapmadığın
Sonra da gelip benim 50 liralık anam zamanından kalma mekik aletime laf söylüyorsun
Neyse yazdım bir köşeye.
Gün bugündür, yakılsın şenlik ateşleri üleyyn.
Bir ay süre koydum.
Bir ay sonra burada yokum.
29 Ocakta gidiyorum.
Sonra söz mekik aletimi sana kargolayacağım.
Kargoyu da ben ödeyeceğim bu arada
"Bari bir şişmanın işine yarasın" diyeceğim.
Muhahahhaha

Son düzenleme:

ayyy çok güldüm valla ya. Allahta zayıflatarak seni güldürsün emi.
Ben 28 ocakta yokum şekerim buralarda 48 kilo bir hatun olarak elvada diyeceğim size.
Ama gelirim 29 ocakta bakarım 2500 mekiğe çıkmışsın diye.

İyi hadi bakalım.
30 ocak geldiğinde ikimizde burda hala zayıflamaya debeleniyor olmayalım da
Çok pis madara oluruz valla
Neyse ben azcık sende olmayan ama bende olan mekik aletiyle çalışayım

benimde yükselenim akrep şekerim vallaha dumanını attırırız biz buranın bu inatla

bu arada öğlen yemeğimi yedim geldim onuda yazayım gerçi pek iştahsızım bu gün bişey yiyemedim ama:))
2 yk. kıymalı patates yemeği
havuç salatası
1 lokma ekmek
2 minik kurabiye

kızlar allah iyiliğinizi versin
adı üstünde takım burası, dayanışma içinde olmanız lazım
ama türk değil miyiz gaza getirmek her zaman işe yarar
ben de çok pis gaza geldim bayadır da burdayım, mezun olma vakti yakındır.

ok. anlaşıldı merkez. operasyon başladı.

o bankanın müdürünün ben telefonunu bulayım da 0 dört güne paso kutlama koysun. hergün pasta börek .gelde dayan . gitmek varmı bakalım bu ellerden . acayip hasetlendim şimdi .

Ohhh kendime destekçi de buldum. Evet şekerim düşelim 48 kiloya da görelim. Resimde koyarız kız. Şöyle yağsız vücutlarımızı.
Mekikçiler kıskanır bizi. Çıtır oluruz valla.

o çıtır resimlerinize kaş bıyık çizmezsem bende yakar değilim .

ay dayanamam .giden gidene bu ne ya .

napayım herkes çete kurmuş mekikçiler 48liler diye
ben kaldım ortada, bi an önce mezun olup gideyim dedim napayım.

ama 58 in altına inmek için kaç ay uğraştım, ben ne zaman 55 olurum bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…