- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ha hayyyy. Bende sizden önce gitmezsem. Sırf gelip size hergün laf etmek için şimdiden sonra daha çok spor daha az yemek,
Derken yarın şubede yeniyıl kutlamamız var. Pastalar börekler mezeler havada uçuşacak, sonraki günde yılbaşı yine aynı, bir sonraki günde abimin doğumgünü var yine aynı. Olsun sonra 4 günüm var. 4 gün hergün spor yaparım aç kalırım sizi geçerim. Sizden önce çıtır olucam. çok pis gaza geldim. Demek bana karşı iş birliği he.
oo takımda ortalık kızışmış, ben de 1 aya mezun olayım da hava atayım bari
Ohhh kendime destekçi de buldum. Evet şekerim düşelim 48 kiloya da görelim. Resimde koyarız kız. Şöyle yağsız vücutlarımızı.
Mekikçiler kıskanır bizi.Çıtır oluruz valla.
Bacım şartlar eşit değil, senin 7 kilon var, benim 11 kilom ama işin içinde hasetlik, kıskançlık, gaz olunca akan sular duruyor
Hımm aklıma iki strateji geliyor.
Birincisi; Yakar'ın verilecek daha az kilosu var, onu motive edip, onu senden önce zayıflatmak
İkincisi; "bir şey olmaz" deyip seni gaza getirip, yedirip, şişmanlatmak
Bak önünde doğumgünü, yılbaşı varmış, ye ye, bir şey olmaz
Bacım snein gibi hanım hanımcık şunu yedim, böyle spor yaptım, siz de yapın zayıflayın demiyorki, sabah sabah gelmiş "çatlayın patlayın ben çıtır olup gideceğim, siz arkamdan yağlarınıza sarılıp ağlayacaksınız" diyordokunmayın kıza o benim hedef kilo arkadaşım
Ohhh kendime destekçi de buldum. Evet şekerim düşelim 48 kiloya da görelim. Resimde koyarız kız. Şöyle yağsız vücutlarımızı.
sezen kötü oyunlar dönüyo üstünde sakın yeme arkadaşım bak düşün yeni elbiseler alıcaz mini mini
yazda gelicek of mis gibi tatile gidicez sezen sakın yeme sakın yeme.
Bak bak hemen yan çiziyor. Yok yedi kiloymuş yok 11 kilom varmış. O zaman bende ama 55 kiloyum daha zor kilo veririm. Hem benim mekik aletim de yok.
Hem ayrıca yakarın benden önce zayıflaması problem değil, o benim hedef kilodaşım
İkincisi de bir şey olmazlara da benim karnım tok bi kerem.
Mekik aleti yokmuş sevsinler, yok eşortman almış, yok özel ayakkabı almış, yok lessi yapıyormuş yok Tuğba bilmemkimle spor yapıyormuş, bir okçuluk kalmış yapmadığın
Sonra da gelip benim 50 liralık anam zamanından kalma mekik aletime laf söylüyorsun
Neyse yazdım bir köşeye.
Gün bugündür, yakılsın şenlik ateşleri üleyyn.
Bir ay süre koydum.
Bir ay sonra burada yokum.
29 Ocakta gidiyorum.
Sonra söz mekik aletimi sana kargolayacağım.
Kargoyu da ben ödeyeceğim bu arada
"Bari bir şişmanın işine yarasın" diyeceğim.
Muhahahhaha
ayyy çok güldüm valla ya. Allahta zayıflatarak seni güldürsün emi.
Ben 28 ocakta yokum şekerim buralarda 48 kilo bir hatun olarak elvada diyeceğim size.
Ama gelirim 29 ocakta bakarım 2500 mekiğe çıkmışsın diye.
Hiç yermiyim. Hatta iştahım bile kapandı. Yanımda duran bir kutu çikolatanın ağzını kapattım. Öğlen bile yemek yiyemiycem sanki.
Bu arada ben Akrep burcuyum. Çok pis inadımdır. Tatil, bikini,deniz, kum güneş, mini elbiseler. Ohhhh. Olsun ama bikinili güneşlenirken laptomu da götürürüm ve siz hala mekik mi çekiyorsunuz diye sorarım.
Vay vay vay.Yakar bacım , Sezen senle bana laf sokmuş."Ben zayıflayıp gideceğim, onlar hala mekik çekip, dua ediyor olacaklar muhahahaha " demiş.Ben tercüme ettim
Gel birlik olalım, el ele verelim, hain ve sinsi planlar yapalım, biz önce gidelim sonra 7/24 buraya gelip sadece Sezen'e laf sokup kaçalım.
Saatlerimizi ayarlayalım, operasyon başlasın
Ha hayyyy. Bende sizden önce gitmezsem. Sırf gelip size hergün laf etmek için şimdiden sonra daha çok spor daha az yemek,
Derken yarın şubede yeniyıl kutlamamız var. Pastalar börekler mezeler havada uçuşacak, sonraki günde yılbaşı yine aynı, bir sonraki günde abimin doğumgünü var yine aynı. Olsun sonra 4 günüm var. 4 gün hergün spor yaparım aç kalırım sizi geçerim. Sizden önce çıtır olucam. çok pis gaza geldim. Demek bana karşı iş birliği he.
ay dayanamam .giden gidene bu ne ya .
o çıtır resimlerinize kaş bıyık çizmezsem bende yakar değilim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?