kilo bildirimi
geçen hafta 58
bu hafta 57,5
tebrikler
senin azmini gördükçe bende hevesleniyorum.
57kg görmek ne güzel olurdu.
ben ortada kaldım böyle çekimser çekimser
48 kilo olsam 1,65 boyla çirkin olurum ya, bana 55 yeter bilemedin 53-54 olsun.
mekikçi olmaya daha yakınım gibi mekik aletim de var, kaç taneyle başlasam acaba. bugün yürüyüş de yapmadım video da.
duş almaktan korktum çok soğuk, duş alıp evden çıkıyorum bi de.
mekikçi gençlik beni aranıza alın
Kızlar ya bu gaz verme işi fazla olmuş herhalde. Akşamdan beri kimsecikler yok ortalıkta. Napıyonuz mekik mi çekiyonuz.
Gizli gizli. Hainler. Ama ama ben daha başlayamadım. Şimdi de cips yiyorum. Var mı öyle milleti gaza getirip oturup cips yemek.
Ağlamak istiyorum. Siz kesin spor yapıyornuz ben de göbek yapıyorum
İyi geceleerrrr,
Ben çok gaza gelen bir insanmışım onu anladım yaHayır, normalde çok mülayim, böyle hırsı falan olmayan, kimseye karışmayan, bulaşmayan, gevşek bir tipim.Amaaa birisi gelip de "yapamazsın, edemezsin, ben yaparım sen de böyle bakarsın" dediğinde içime canavar kaçmış gibi oluyorum
Dışarda spor işi yalan oldu, eşim çok yorgunmuş, bekle bekle bunaldım ben de madem spora gidemiyorum, mekik çekeyim dedim.Taaam 1100 tane çektim. (Gün toplamı)Her gün artırarak gideceğim.7buçukta da en son bir kase çorba içmiştim, üstüne de 3 kupa şekersiz çay içtim.Midem resmen açlıktan kıpırdanıyor vallaAma ağzıma bir şey sürmedim, sürmeyeceğim de. Biraz önce de eşimle konuştuk, eskisi gibi kilo veremeyeceğimi, yavaşlayacağını söyledi.Ama nato kafa, nato mermer işte.Ona da çemkirdim."Sezen ile sen göreceksiniz üleeeyn" dedim.
Kedim şu an mama yiyor, hayvanın maması bile şu an benim için iştah kabartıcı
Onun mamasına ya da başka zararlı bir şeye yönelmeden, bu akşam erken yatacağım.
Yarına daha hafif ve daha mutlu uyanırız inşallah.
günaydın kızlar bakıyorum akşam dökdürmüşünüz gene:)
vallaha bende ne gaza gelirmişim akşam gittim azcık bulgur pilavı yedim yanında ne kadar süs biberi varsa yemişim onun üstünede dünyanın suyunu içtim tabi sabaha kadarda tuvaleti bekledim
sonra başladım spora en son yere yapışmışım (300 mekikten sonra oluyo tabi bunlar) annem geldi beni kazıdı yeredn artık kıpırdıyamıyodum.
1 bardakta süt etirmiş yok anne dedim bana ilişme rakiplerimiz fırsat kolluyo açık veremem dedim yazık kadında ne rakibi kızım diyo
saatler geçtikçe karnımdan garip sesler gelmeye başladı kalk mine dedim kalkta yat uyu böyle atlatabilirsin ancak dedim ve yattım.
neyseki sabah iyiydim güne 1 bardak greyfurt suyuyla başladım
kahvaltım:
1 bardak greyfurt
1 dilim kepek ekmeği
1 parça tulum peyniri
ara için bişey getirmeyi unutmuşum bu gün o yüzden öğlen yemeğini bekliycem
öğlen:
2 tane biber dolması
1 bardak ayran
akşam:
1 kase mercimek çorbası
bukadar kızlar.
Kızlaaar bende kilomu paylaşayım
geçen hafta 79.3
bu hafta 81,0
sorularım olcek size...
Geçmişte göz gezdirdiğim kadarı ile hasekii adlı yarışmacı artık paylaşım yapmıyor değilmi?
Destinamı izinli yazdım
pehlivansonda takımdan ayrıldı...
---
bu saate kadar bavul kapattım durun sayayım.... el bagajlarıyla birlikte 9 parça!!!!! tabii bunlardan 4ü büyük gerisi ufak.... daha bir sürü işim var ama onlarda yarın akşama kalsın...
bu arada hasekii nin paylaşım yapıp yapmadığını buraya yazarmısınız?? ona göre eklenecek bu hafta listeye!!
İyi akşamlaaarrr,
Ahanda nasıl bildim, bakın ,duyun , görün, kınayın Sezen gitmiş hamburger yemiş, hem de hamburgerin en babasını
Halini düşünebiliyorum.Millet "kredi istedik, hatun vermedi ama bu çok hoşuna gitti, sırıta sırıta "olmaz" dedi, sanki para kendi cebinden çıkıyor, vermedi diye bir sevindi bir sevindi" demişlerdir:2:
Ben de artık menü yazacağım ya, bu ne arkadaş, kurabiyeler, hamburgerler ayıp olmuyor ama benim yediklerim hep sağlıksız, yok öyle şey
Sabah: 1 kase mercimek çorbası
2 poşet yeşil çay
Öğle: 1 kase yoğurt (çorbam bitmişti)
Ara: 2 fincan yeşil çay
1 mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası
3-4 fincan şekersiz siyah çay
Su: 2 litre içtim.
Spor: 1000 mekik (400ü bitti)
Spor 2: 1 saat parkta aletli spor.
Eşimi bekliyorum, gelsin yemek yiyelim , biraz da keyfi gelsin sonra doğru dışarı spora, ondan sonra da mekik sayımı tamamlayıp, duşumu alıp, buraya daha hafif ve de hasetlendiren bir tabloda geleceğim. Bu da böyle biline
Herkese afiyet olsun.
Gölge_Çiçeğim, buyur sen de gel bize, bize katılana, kışın kömür yazın dondurma hizmetimiz bedava.Metrobüsü de evinin önünden geçiririz bu gazla yakındaGel, gel burada hayat var, çıtırlık var, motivasyon var, dostluk var, irade var.Ee daha ne olsun bacım değil mi?
Yakında 3. takım ve 3.5. takım olursa şaşırmayacağım.
3. takımda şu an; Mekikçiler, 48likler ve Çekimserler bulunmakta
Herkese afiyet olsun.
silah arkadaşım 1100 mekik çok harika .kargoda gelmedi gitti.bu hızla basacam kargo şirketini verin şu aleti. millet cips yerken 100 mekik çekmem lazım .allahım sen nelere kadirsin .çıtır kızlar bu gidişle olacak topiş kızlar.
mattika aramıza hoş geldin bacııııımmm. doğru seçim doğru karar doğru takım .
sanada bu yakışırdı.eğitim dünyamızın bir neferi olarak.
fizik google çiçeği burdan size sesleniyorum. bacım çok geç değil gelin katılın bize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?