sezen siz kaçta cıkıyorsunuz bankadan ? normalde 7-8 den önce bırakmıyorlar degılmı
aaa nasıl duymadın yaw , sabahları aç karnına tuvalete cıktıktan sonra uzerınızde gıysılerınız olmadan derler hep , bırde sen buyuk tuvaletını yaptıktan sonra dene ahahahhaa
Valla genel olarak bu ara 6,30 da falan çıkmaya başladık.
Bir ara sürekli 7,30 ve 8 de çıkıyorduk. Bazen 10u falan bile buluyordu. Yine bazen geç çıkıyoruz ama arada oluyor.
Ya aslında müdüre bağlı. Müdür çıkınca herkezler çıkıyor. o varken çıkmıyoruz.
ah en fazla 2 gün gidiyo böyle. bakalım bu defa kaç gün tutucam kendimiMenüler bayaa düzelmiş bakıyorum. Menü süper, su süper, spor da var. Daha ne olsun.
kızların dediği gibi sabah kıyafetle tartılıyosan hep aynı kıyafetle tartılman lazımBen hiç afedersiniz çiş öncesi, çiş sonrası tartılmamıştım.Bana çok ilginç geldi, ondan altın bulmuş gibi oldum
Menün güzel olmuş, artık akşam şişkinliğin ve abartın olmayack gibi.
Eski mattika geri gelmiş sanki
ben 7 de geliyorumçok geç yaaa, desene en ıyısı ögretmen olmakmıs...3 te evine git oh ne guzel yaa
günaydın kızlar
benim
geçen hafta: 70,60
bu hafta: 69,30
herkese günaydın.
tartıya çıktım canım sıkıldı.
başlangıç:68
geçen hafta:64,4
buhafta :64.8
ben neler hayal ediyordum bu hafta 63 leri görürüm diyordum .( all sana gördün işte.)
moralim bozuldu ama acayip hırslandım.
sezen- suhan sizi ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim hiç.hep beni winston yoldar çıkarıyor.( haftaya kadar onlar iyi geçineyimde bana laf saymasınlar)ah ah ne hallere düşürdü beni kaynanatör. düşmana bile yağcılık yapıyorum.
günaydın kızlar
benim
herkese günaydın.
tartıya çıktım canım sıkıldı.
başlangıç:68
geçen hafta:64,4
buhafta :64.8
ben neler hayal ediyordum bu hafta 63 leri görürüm diyordum .( all sana gördün işte.)
moralim bozuldu ama acayip hırslandım.
sezen- suhan sizi ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim hiç.hep beni winston yoldar çıkarıyor.( haftaya kadar onlar iyi geçineyimde bana laf saymasınlar)ah ah ne hallere düşürdü beni kaynanatör. düşmana bile yağcılık yapıyorum.
günaydın kızlar
benim
tebrikler . gayet güzel ...
Ohh içimin yağları eridi. Sabah sabah moralim bozulmuştu. Seni görünce rahatladım. Hani zayıflıyordun, hani gülecektin bize, bu kadarmıyıdı senin bütün hırs. Yemezler öyle winston yoldan çıkardı falan.
Şaka bir yana bu ne hal yakar bacım. Oldu mu hiç geçen hafta o kadar ver bu hafta al 400 gr. Çişlimiydin. (ay bu topiği bir çiş aldı gidiyor) Aaaa ama sen böyle yaparsan bizi kim gaza getirecek.
Süpersin ortim. Maşallah. dur senin şu listeleri tekrardan inceliyim. Çubuk kraker falan dedik ama bak sen 1 kilodan fazla verdin.
Çubuk kraker stoğu yapıcam.
olsun ya sıkma canını haftaya toparlarsın .
tebrıkler darısı basıma tam 10 kg var
Geçen hafta: 55,7
Bu hafta:55
Tamam iyi değil biliyorum. Ama ben çok çiş yapmadım.
herkese gunaydın
sabah sabah ılk iş kalktım tartıldım ve geldım ,
bu hafta 79.5
aksam 6 dan sonra agzıma sadece 1 bardak cay koydum o kadar
hastalık işe yaradı bu hafta
valla canım neler cekıyor bakma , ama tutuyorum kendımı , birde spora baslasam kaslarım sıkılaşsa , aksamları en guzelı sıcak bıseyler içip oyalanmak , birde evdekılerın bısey yememesi lazım galıba ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?