Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezen siz kaçta cıkıyorsunuz bankadan ? normalde 7-8 den önce bırakmıyorlar degılmı

Valla genel olarak bu ara 6,30 da falan çıkmaya başladık.
Bir ara sürekli 7,30 ve 8 de çıkıyorduk. Bazen 10u falan bile buluyordu. Yine bazen geç çıkıyoruz ama arada oluyor.
Ya aslında müdüre bağlı. Müdür çıkınca herkezler çıkıyor. o varken çıkmıyoruz.

aaa nasıl duymadın yaw , sabahları aç karnına tuvalete cıktıktan sonra uzerınızde gıysılerınız olmadan derler hep , bırde sen buyuk tuvaletını yaptıktan sonra dene ahahahhaa

O zaman desene benden 5 kilo oynar Yok valla ben hep eşortmanlarımla tartılıyorum, tuvalet öncesi sonrası da demem, neyse halim çıksın falim hesabı.2 parça pijama ne kadar yük ekleyecekki üstüme? Millete ne diyeceğim? "Aslında 79 kiloyum ama siz beni bir de don dahil her şeyi çıkarınca tartın, o zaman 75 çıkıyorum"
Ay gece gece güldüm, var mıdır öyle kıyafetliyim ondan fazla kilolu duruyorum diyen

Hürrem bugece pek sönük ya.Fragman işini bu kanal abarrttı.Nikah dahil her şeyi verdiler , şimdi hiç heyecanlı olmuyor.İbrahim Paşa'ya da eskiden acırdım , şimdi gelse kellesini ben alırım, o derece gıcık oldum, hele karısı Hatice tam pınar süzme yoğurt Beyim bilir havalarında, len düdük sen ki koskoca sultansın, kocan seni aldattı biliyorsun hala "paşam paşam iyi misin, hoşmusun?", paşalar kovalasın seni e mi?

ben küçükken hatılıyorum bir sit-com vardı yabancı , zenci bir dadı vardı cok tatlı , tartılırken basındakı tokayı bile çıkarırdı , o geldi aklıma , ama öyledir hep sabah ac karnına wc den sonra tartılırım ben , hatta uzerımde yelek bile varsa 500 gr farkeder

televizyonda bisey yok bende pcde film izliycem hürremin nikahını beklıyorum bende

çok geç yaaa, desene en ıyısı ögretmen olmakmıs...3 te evine git oh ne guzel yaa

Vay vay Hürrem nikahı da kıydırdı,içimin yağları eridi.Sanki kendi nikahımmış gibi sevindim
Kaynana her devirde kaynana işte, şimdi Hürrem'in burnundan getirir, bundan sonra biraz daha aksiyon başlar.
Hürrem gene kilo mu almış ne, bir gıdık yapmış, kestirse 5 kilo rahat eksilir öyle böyle değil.
Ohh ona baktım, kendimi gene ince hissettim ego tatmini tamamdır

Menüler bayaa düzelmiş bakıyorum. Menü süper, su süper, spor da var. Daha ne olsun.
ah en fazla 2 gün gidiyo böyle. bakalım bu defa kaç gün tutucam kendimi

kızların dediği gibi sabah kıyafetle tartılıyosan hep aynı kıyafetle tartılman lazım
200 gr fazla çıkar pijamanın biri diğerinden, kilo aldım diye üzülürsün boş yere.

çok geç yaaa, desene en ıyısı ögretmen olmakmıs...3 te evine git oh ne guzel yaa
ben 7 de geliyorum

herkese günaydın.
tartıya çıktım canım sıkıldı.
başlangıç:68
geçen hafta:64,4
buhafta :64.8
ben neler hayal ediyordum bu hafta 63 leri görürüm diyordum .( all sana gördün işte.)
moralim bozuldu ama acayip hırslandım.
sezen- suhan sizi ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim hiç.hep beni winston yoldar çıkarıyor.( haftaya kadar onlar iyi geçineyimde bana laf saymasınlar)ah ah ne hallere düşürdü beni kaynanatör. düşmana bile yağcılık yapıyorum.

Son düzenleme:

Ohh içimin yağları eridi. Sabah sabah moralim bozulmuştu. Seni görünce rahatladım. Hani zayıflıyordun, hani gülecektin bize, bu kadarmıyıdı senin bütün hırs. Yemezler öyle winston yoldan çıkardı falan.
Şaka bir yana bu ne hal yakar bacım. Oldu mu hiç geçen hafta o kadar ver bu hafta al 400 gr. Çişlimiydin. (ay bu topiği bir çiş aldı gidiyor) Aaaa ama sen böyle yaparsan bizi kim gaza getirecek.

günaydın kızlar
benim
geçen hafta: 70,60
bu hafta: 69,30

Süpersin ortim. Maşallah. dur senin şu listeleri tekrardan inceliyim. Çubuk kraker falan dedik ama bak sen 1 kilodan fazla verdin.
Çubuk kraker stoğu yapıcam.

olsun ya sıkma canını haftaya toparlarsın .

günaydın kızlar
benim
geçen hafta: 70,60
bu hafta: 69,30

tebrıkler darısı basıma tam 10 kg var

herkese gunaydın

sabah sabah ılk iş kalktım tartıldım ve geldım ,

bu hafta 79.5

aksam 6 dan sonra agzıma sadece 1 bardak cay koydum o kadar

hastalık işe yaradı bu hafta

tebrikler . gayet güzel ...

sağolun kızlar valla çok bişi olmasada 6lı rakamları görmek beni o kadar mutlu ettiki bundan sonrasıda gelir inş...
evet ortim bende diyodum nası olcak çubuk krakerle falan diye ama herhalde bünyeye değişik geldi o yüzden verdim birde akşam 7den sonra sudan başka bişi yiyip içmemek lazım sanırım aslında dün 68.90 ı görmüştüm ama dün akşam fındık ceviz meyve işini abarttım birazneyse artık bidahaki haftaya daha ii olur...
ayrıca yakarcım canın hiç sıkılmasın hepimizin oluyo gel gitleri ben 2 aydır 3 kilo anca verebildim mesele 100 gr 200 grla gidiyordum hep...

Son düzenleme:
valla canım neler cekıyor bakma , ama tutuyorum kendımı , birde spora baslasam kaslarım sıkılaşsa , aksamları en guzelı sıcak bıseyler içip oyalanmak , birde evdekılerın bısey yememesi lazım galıba ya..

evdekilerin ikide bir şeyleri burnuma kadar dayayıp yesene yesene demesi geriyor artık beni.

Günaydıııınlaaar,

Başlangıç 90 (Nereden nereye diye gaza geleyim diye yazıyorum ) -Kasım 2. hafta
Geçen hafta ; 80 (yılbaşı haftası şenlikli lanet kutlamaları)
Şimdi 78.4 -Ocak 2. hafta

Aslında daha fazla vermeyi bekliyordum ama olsun, bu arada dünkü eşortmanlarım ipte ıslak hala, yeni kalın eşortmanımla tartıldım, bir de çişliyim , bir de daha büyük tuvalete 2 gündür çıkmıyorum, bilmiyorum bunlar belki bir yarım kilo oynatırdı (Şişmanın umudu bahaneler işte )

Neyse buna da şükür diyoruz, moral bozmuyoruz, diyete devam ediyoruz, sporu da bırakmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…