- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Yakar bacım moral bozmak yok, sen geçen hafta biz ağlarken şenlik ateşleri kurmuş, üstünden atlıyordun, papaz pilav yemez her gün, arada vücut da kendini kasacaktır, sıkıntıya mahal yok, sabırla gidecek bu kilolar.Sen se_zen'e falan yanaşma boşa, "yok çişliyim" falan diye kendini kandırmış, sana daha gerçeklerle yüzleşen bir rambo lazım; yani ben
Se_zen ve gölge çiçeği, destinam tebrikler kızlar.Valla verelim de isterse 10 gram olsun, ben razıyım.Tartıda artıları görmediğim müddetçe yaşama daha bağlı oluyorum
Bu arada 2 yeni üye vardı, onlara ne oldu ki? Sesleri hiç çıkmıyor.
geçen hafta 58.5
bu hafta 57
hiç beklemiyodum, bir de geçen perşembeden beri tartılmamıştım. sık sık tartılınca strese girip daha az veriyorum sanırım.
winston pijamaları çıkar da tartıl, en seksü halinle
merak etme her zaman seksü tartılınca aynı hesaba çıkıyo
başkanda yok ortada ?? acaba bildirim yarınmıydı ?? ben bıseyler yemege kacıyorum kızlar görusuruz
canım ben aksam ugrarım kılo bıldırımı bugun
benım kılom 80.5
500 gram gıttı
Vay tebrikler, ee o zaman boşa akşamları mızmızlanmışsın kaçamak yaptım diye.Belki de metabolizmanı biraz fazla yiyerek aktif etmişsindir.Güzel olmuş.Yiyerek bu kadar kilo vermek ve de az kilolu bir bünyede bence çok büyük başarı.
Bu hafta toparlandık çok şükür.
Yakar'da geçen hafta verdiği için o da şu an mesut olmalı.
Bir başkan kaldı bir de Fizik galiba bildirmeyen.
Fizik de kuş kadar yiyenlerden olduğundan o da vermiştir.
Başkan ve onun tahin-pekmezleri, hamur işleri ve sürekli pişirip taşıran annesi ve kayınvalidesi şu an için merak konusu :18:
vayyyyyyyy bu hafta süper herkes , ben sabahtan beri gidip gelip tartılıyorum :))
yenı uyeler ya bır gazla gelıp yazıp vazgectıler dıyetten yada ortamı begenmedıler
benım kılom 80.5
500 gram gıttı
benım kılom 80.5
500 gram gıttı
bizde onları beğenmeyiz hıh.
Biz gül gibi geçinip gidiyoruz. Ohhh miss gibi de zayıflıyoruz.
Baksanıza neredeyse herkes zayıflamış.
selam kızlar naptınız bakalım bu gün kilo bildirimi var:)))
bu hafta 51.6 ha ha ha günlerdir nefis mücadelesi veriyoum sonuca bakın sonuca
ne yapayım ben böle diyeti ya
valla cok ıyı yarım kg ...sanırım bu hafta bızım takım dereceye gırıcek...butun takımlar bızı konusucak ..
sezen biraz sıksan bir aya kadar mezun olursun...benım daha 4 ayım var düşün..
Dukan hani atakta çok kilo verdiyordu canlar? :26:
Ya size uymadı ya da balon misali bir şeyleri yanlış yiyip, patlattınız balonu.
Genelde atak evresinde 3-5 günde, 3-5 kilo verenler oluyordu gerçi sizin kilolarda çok değil ama 300-500 gram az değil mi?
Boşverin Dukan'ı, mekik kardeşliğine katılın siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?