Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlaaarrrrr
ben geldim sabaha sezenin sölediği müziklerle başladım etkisi nedir bilmiyorum ama rahatlatıyo be insanı güzel site beğendim arada bakılabilir.
bu günkü menümü yazayım
sabah:
1 bardak süt (yağsız)
kahvaltı yapamadım bu gün işe geç kaldığım için sadece süt içip çıktım şimdi arkadaş poğoça getirdi aam ben ye-me -dim ha ha ha mekikçiler duydunuz mu? ama çok güzel görünüyolarda ya atlayasıım geldi :18:
öğlen:
kapuska var
akşam:
aynı kapuska
su 2lt
akşam bitki çayı

sezen şişlik var demişsin sudan olabilir mi acep?
yoksa yediklerine bakıyorum bi gariplik yok gayet iyi bekle bakalım perşembe bi tartılalım kesin bi sonuç alırız diye bekliyorum ama bakalım artık olmassa plan değişikliğine gideriz

Bende akşam zor tuttum kendimi. Bakın kendimi tutmuş halim aşağıda.
Kayınvalidem dün balık yapacaktı. Ama yanlış balıkları bulmuş dolapta. Büyük balık beklerken ben ne göreyim istavrit kıvamına levrek. Biz onları bizim ufaklığa yaparız diye almıştık. Akşam o vardı benim zaten direk gözüm doymadı. Birde o bir balığın yarısına da kzıım yedi. Aman yeterki yesin de. Ben toplasan iki çatal balık ve roka yedim yani. EE sonra da doyamadım. Evde bir kaşık tavuk vardı onu yedim. 1 dilim pastırma yedim. Canımda tatlı istedi artık bitki çayının içine tatlandırıcı katıp içtim hiç adetim değildir normalde. Kızımda elinde bir halley annecim bunu sen ye diye ısrar ediyorum. Dedim bak anneler yerse şişko olur. Kızlar yerse büyür. Baktım sonra bana vermiyor. UZatıp uzatıp yersen şişko olursun diyor.

yani nefsinle mücadle etmişsin sezen tebrik ediyorum kardeş seni
ama ben kötü durumdayım winstonla yakar duymasın heran herşeye saldırabilirim o modda dolanıyorum etrafta ya
satacam diyetini diyo içimden bi ses boşver ye gitsin diyo diğer ses dur sen napıyon bak yeni etek aldın sonra giremesin içine diyo
ya ben ne yapcam ya

Ye gitsin sonra pişmanlık duyarsın.ama yiyeceksen sıcak bir şeyler ye .yerkende bu yediğim sıcacık lezzetli şeyleri , şuan yarısı donduş aç ve bezgin yakara itaf ediyorum dersin .vasiyetimdir.

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün çok iyi durumdayım. Suhancım yulaf kepeğini kesin almalısın.
Geçen sefer ben becerememiştim ama bu sabah muhteşem bir şey yaptım. çok doyurucuydu.
Böyle ne desem bilemedim omletle yufka arası bir şey.
1,5 kaşığı kepek
7 yk süt
2 yumurta beyazı ile yaptım.
Ekmek kıvamında birşey oldu. dürüm gibi. 2 tane çıktı.
İçine peynir ve maydonoz sardım yedim. Acayip tokum şimdi.
Uzun zamandır yediğim en doyurucu şeydi.
Hafta sonu da misafirlerim gelecek. Kendime kısır yapıcam kepekten, yanına muffin yapıcam yine kepekten,
Ohhhh. Tavuklu haydarili salata yaparım yanına da.
Kesin misafirler de benim yediklerimden isterler.
Ama vermiycem onlara bol kalorili yağlı şeyler yapıcam.
çok mutluyum çook. Tokum ya ondan. Sende al kepeği canım. 1 günde geliyor. 3 paket aldım kargo parasıyla 34 lira tuttu.
Gerçi ben kepekten çok kargoya verdim para. 12 lira aldılar.

dün akşam yine yasaklı şeyler yedim
ama dün dünde kaldı diyorum.

kahvaltım:

1 yumurta
1 avuçiçi peynir
2 zeytin, 1 kase yoğurt
1 çb ceviz+fındık

45 dk yürüyüş yaptım, yürümesem şimdiye tekrar 70 olcaktım heralde

bi bakayım şeker ama şuan kendimi iyi hissetmiyorum bide sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadım ya tabi onunda etkisi çok fazla.
neyseki öğlen yemeğine az kaldı gideyimde acılı kapuskamı yiyeyim o beni ayağa kaldırır:))

Ye gitsin sonra pişmanlık duyarsın.ama yiyeceksen sıcak bir şeyler ye .yerkende bu yediğim sıcacık lezzetli şeyleri , şuan yarısı donduş aç ve bezgin yakara itaf ediyorum dersin .vasiyetimdir.

yakarım canım benim sizin orası hala donuyomu nasıl dayanıyonuz ya bişeyler yapmıyolar mı kışın ortasında ne kadar dayanabilceniz valllaha ben çatladım burda.

Tünaydınlaaar,
Sabah 10da matkap sesiyle uyandım, yukardaki Japon ve Türk karışımı insanları epey bir içimden andım, biraz temizlik derken anca geldim.
Yoğurdum bitmiş, en son yoğurt maceramda kapıda kaldığımdan, dışarısı da kış ayazı olduğundan açıkçası çıkmak istemedim.
Hazır hala hastayım, vitamin niyetine diye portakal yedim yanında da yeşil çay.

Sabahki komedimi anlatayım.Sabah 8de kalktım, dün gece içtiğim sulardan böbreklerim çatlayacaktı, tuvalete gittim, o arada tartıya bindim.Baktım azalmış kilocuklar gene, gidip not edecektim (excel dosyasına gün gün not alıyorum ) neyse dedim 8de de uyanılmaz git yat, gittim yattım 10da kalktım tekrar tuvalete gidip, sıvı aktardım sonra gene tartıldım ve -200 gram Yani bu gazla biraz daha yatıp ara ara wcye gidecektim ama vücudun da bir su oranı var, ha bire insan wcye gidemezki dedim Yani yeni bir yöntem keşfettim; afedersiniz çiş yaparak zayıflama Gerçi sonrasında 1 bardak su içince eski hale geri dönülüyordur belki ama kimin umrunda, ben sevindim işte

Yarından mutluyum, umutluyum.Bu hafta çok iştahsız ve hastaydım, epey de yoğurt yedim.Yılbaşı ödeminide attığımı düşünüyorum, daha ne olsun.

Bir haftalık sınavım bu gece yarısı başlayacak.Kardeşim geliyor.Bir hafta kalır bende kesin, o ara işte irademe sahip olabilirsem, bu iş devam eder gider, ama biliyorum ki bir yudum bile yersem her şey yalan olur.O yüzden iradeyle devam edeceğim.

Hafif bir gün dilerim hepimize.

Son düzenleme:
kızlar ben çok kötüyüm sabah sabah moralim öyle bozulduki... bütün günüüm mahvoldu

kahvaltıda 1 tost 2 yumurta yedim kahvaltıdan yarım saat sonrada 1 browni intense yarım paket cerezza mısır cips 1 kutu kola zıkkımlandım

afiyet olsun diyen varmı bilemem ama ben endim bogazında kalsın dıyorum dokunsanız aglıcam moralım oyle bozuk

e güzelmiş Ay bu durumda bile bu bana tebessüm ettirdi ya Allah razı olsun senden sen bize diyet listesi yazsana... sabah uyan çiş yap tartıl öğle yemeği ye çiş yap aayy aayyy ne kadar ayıp ama gülesim geldi

canım benimde canım sıkılınca bazen yaparım böle şeyler canın falan mı sıkkın yada ne bileyim adet döneminde misin?
yada kendini çok mu sıktın bazen ölede olur bana tutarım tutarım kendimi sonra puuuuufff kıtlıktan çıkmış gibi ne var ne yok yerim acaba seninki hangisi ama genede moralini bozma kaldığın yerden devam et.
mankenler bile şey yapıyomuş bi gün fazla kaçırınca ertesi gün çok hafif şeyler yiyolarmış.

ben geldımmm , bugun daha ıyıyım , gecmısı okudum , ne guzel herkes ıcındekını dökmüş , rahatlamıs cok sevındım daha bır kaynaşmışsınız

winston , ben 2,5 ay calısmadıgım dönem paso yatıp uyumustum uyuyunca vucut daha cok efor mu sarfedıyor nedır bılmem bende o ara kg vermıstım , ama bu hastalık ınsanda ıstah bırakmıyor kendımı zorluyorum kuvvet gelsın dıye zor yıyorum ınsallah toparlanınca gerı tepmez dıyorum aylardı görmedıgım kıloyu gördum ama cok halsızım dun basım dönuyordu bugun daha ıyıyım bol şekerlı cay ıcıyorum artık

kaptan sanada allah sabır versın ne zaman dönuyorsun sen ?

diğer kızlarda ıyı gördugum kadarıyla , yakar bacım koy yanına ayaklarının altına bır ısıtıcı daha , yoksa rapor alıp 3 ay gelmem de yazık valla ya...

winston sana katılıyorum düşününce günde 2 lt su içiyoruz elbetteki bu tartıya artı olarak yansıyacak.
ama çiş olayına bende gülmekten öldümya

Se_zen düşünce gücüyle zayıflayacakmış, ben de çiş gücüyle zayıflayacağım
Artık perşembeleri 3 kere çiş yapmadn kilo bildirmeyeceğim, benim hesaba göre 1 kilo bile eksikl çıkabilir Çiş, miş kim anlayacak değil mi? Sanki kim yağdan, kim kastan, kim çişten kaybediyor bilemiyoruzki Öff keşke kıtsal sırrımı paylaşmasaydım, şimdi perşembe herkes defalarca çiş yapıp, eksik çıkacak, burada benim buluşumla zayıflayacak.
Telif hakkı isterim.
Patentini alayım.
"Çişle zayıflama ! Evet hanımlar, istediğinizi yiyorsunuz, spor da yapmıyorsunuz ama bol bol çiş yapıyor, Angelina Jolie oluyorsunuz, Halil pazarlama kapınızdaaaaa"

yakarım canım benim sizin orası hala donuyomu nasıl dayanıyonuz ya bişeyler yapmıyolar mı kışın ortasında ne kadar dayanabilceniz valllaha ben çatladım burda.

yok canım ya . nerde 15 günden falan bahsediyorlar. evden elektirikli ısıtıcı getirdim ama oda büyük ısıtmıyor. paltoyla oturuyorum. eve gittim öğlen ısınamadan geri işe dön. bu arada 2 kase çorba içtim dayanamayıp 1 içli köfte yedim .ekmek falan yok. şekersiz kahve içtim. geldim iyice donup eve gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…