- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
Se_zen düşünce gücüyle zayıflayacakmış, ben de çiş gücüyle zayıflayacağım
Artık perşembeleri 3 kere çiş yapmadn kilo bildirmeyeceğim, benim hesaba göre 1 kilo bile eksikl çıkabilirÇiş, miş kim anlayacak değil mi? Sanki kim yağdan, kim kastan, kim çişten kaybediyor bilemiyoruzki Öff keşke kıtsal sırrımı paylaşmasaydım, şimdi perşembe herkes defalarca çiş yapıp, eksik çıkacak, burada benim buluşumla zayıflayacak.
Telif hakkı isterim.
Patentini alayım.
"Çişle zayıflama ! Evet hanımlar, istediğinizi yiyorsunuz, spor da yapmıyorsunuz ama bol bol çiş yapıyor, Angelina Jolie oluyorsunuz, Halil pazarlama kapınızdaaaaa"
zayıflama yöntem ve deneyimleriniz bölümüne yeni bir topik aç. çişle zayıfla. artık yazarız sayfa sayfa .
ben geldımmm , bugun daha ıyıyım , gecmısı okudum , ne guzel herkes ıcındekını dökmüş , rahatlamıs cok sevındım daha bır kaynaşmışsınız
winston , ben 2,5 ay calısmadıgım dönem paso yatıp uyumustum uyuyunca vucut daha cok efor mu sarfedıyor nedır bılmem bende o ara kg vermıstım , ama bu hastalık ınsanda ıstah bırakmıyor kendımı zorluyorum kuvvet gelsın dıye zor yıyorum ınsallah toparlanınca gerı tepmez dıyorum aylardı görmedıgım kıloyu gördum ama cok halsızım dun basım dönuyordu bugun daha ıyıyım bol şekerlı cay ıcıyorum artık
kaptan sanada allah sabır versın ne zaman dönuyorsun sen ?
diğer kızlarda ıyı gördugum kadarıyla , yakar bacım koy yanına ayaklarının altına bır ısıtıcı daha , yoksa rapor alıp 3 ay gelmem de yazık valla ya...
Yazacaktım da, millete "ayakkabı boyasına cif döküp sabah aç karnına yalayınca 300 gram gidiyor" desen, ülkede cif ile ayakkabı boyası yok satar, şimdi benim fikrime de uyup bol bol işeyeceğiz diye millet günde 5-6 litre su içer, su zehirlenmesi, böbrek yetersizliği diye uğraş dur.
Yoksa bilinçli şişkolar için iyi bir yöntem
emin ol yapan bir deli çıkar. bazen kilo verdirir denilen her şeyi yapan tipler var . onlardan biri olarak geçen sene baya umutsuzum . 155 cm boyla olmuşum 77 kilo insandan bozma yeni bir tür çıkmış ortaya . internette bir karışım tarifi buldum yok şöyle kilo verdirir. yok 10 günde 15 kilo falan filan. yaptım içtim. geberiyordum ya resmen midemi delecektim. yani yazrsan yapan bir salak çıkar kesin. denemesi bedava. sonuçları 3. sayfalarda okuruz artık.
çaresizlik umutsuzluk insana neler yaptırmı yor ki. aslında iş çok basit biraz boğazını tut birazda hopla zıpla iş bukadar da yılların alışkanlıkları var .7 yıldır kilolarla başım dertte.geçmişe bakınca her haftasonu mangal partileri tatlısız akşam yok nerdeyse çayın yanına şu bu yok aa kapı gıcırdadı kutlayalım .hadi yemeğe gidelim aa yemek yedik üstüne künefe falan filan hep böyle şeyler yapmışım . saçmalık ya . her şeyin çoğu zarar azı kararmış . yeni anlıyorum .
Kutlama mı? Biraz önce eşim aradı, geçen cuma bir iş görüşmesine gitmişti şimdi tekrar aramışlar 2. görüşme için cumaya randevu vermişler.Hem o hem de ben çok sevindik.Eşim direkt "akşama kutlayalım" dedi
"Valla ben portakal yiyeceğim, çok çok kabuklarından çiçek yaparım, öyle kutlarım ama sen ne yersen ye" dedim
Çok sevindim, inşallah istediğimiz gibi sonuçlanır ve hayırlı şeylere vesile olur. (Çarşamba hutbesi de benden)
Hava çok soğuk kızlar ya, kedi gibi evde yayıldım duruyorum, yemekler hazırlamam lazım, evi temizlemeliyim ama benden pek hareket yok şimdilik. Akşama kadar işlerimi bitirmeliyim ki, Hürrem'i keyifle izleyeyim.O bitince de kardeşim gelmiş olur zaten.O varken iş yapacak halim yok ya
Neyse temizlikçi Behlül kaçar.
Sizlere hafif akşam yemekleri diler.
Sabah:
1 yumurta
1 avuçiçi peynir
2 zeytin, 1 kase yoğurt
1 çb ceviz+fındık
Ara:
1 paket form bisküvi
Akşam:
1 kase karnabahar
1 kase kurutulmuş yeşil fasülye
2 kase yoğurt, 2 sarma(bulgurlu)
spor: 45 dk tempolu yürüyüş
su 2-3 lt
winston şekerim güzel bulmuşsun çişle zayıflama
ama zaten bu bol su içmek demekbol su içmek yağ yakımını sağlıyo ve ödemi atıyo.
bi dönem ben de yapardım akşam içerdim suyu bol bol sonra tartılırdım
bir de gece boyu tuvalete taşındıktan sonra sabah tartılırdım, akşamdan sabaha 2,5 kilo giderdi
100 gr da olsa eksik görmek için ne hallere giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?