Bir dünya yedüklerüm;
Sabah; yeşil çay bir yumurta
öğle; mercimek çorbası
akşam; köfte, piyaz, accuk patates püresi, yarım dilim mozaik pasta
Millet akşamı hafif geçirir ben tam tersi yaptım.
Dukancı kızlar sizi takip ediyordum ya, ben de bir kaç gün atak yapayım diyordum gizli gizli.
Ama sonuçları beğenmedim, hoş siz zayıfsınız gerçi ama gene de beklediğim etkiyi göremedim.
Ben gene 3-5 kilo verdikten sonra Montiyi deneyeceğim hem et diye ısrarı da yok, ben rahat yaparım gibime geliyor ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. :26:
pekte birşey yememişsin ya .vicdan yapacakbir durum yok. dukancı bacılar hem bir sürü et yiyip bu yoklukta paralarından oldular hemde okadar aç kaldılar sonuç ziroo.bende yedim baklavaları içli köfteleri börekleri anca 400 gr almışım. tıka basa yeselerdide 1-2 gr verirlerdi zaten.
sezen vallaha azmine hayranım canımya ben senin kadar istikrarlı değilim bu hafta dağıldım dağıldım
bende regl dönemindeyim seninde sölediğin gibi tatlı krizine girdimya dün malesef dokuzkat yedim of dedim dünya varmış ne stres kaldı ne bişey kuş oldum kuş
dukana gelince aslında iyi bi diyet ama ben hep ataktan sonra saçmalıyorum sapıtıyorum
1 hafta daha dayanamadım sporda yapmıyorum tamamen salmış durumdayım.
annemde dün kızdı adam gibi yemek ye ne bu böle diye menümü yazayım barik
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 parça peynir
1 sb süt(yağsız)
1 tutam maydanoz
1 tane yeşil biber
öğlen:
yoğurt çorbası
1 porsiyon makarna
akşam:
yoğurt çorbası(1 kase)
yağsız et sote
1 dilim kepek ekmeği
ara:
iş te olduysa burda oldu 9 kat :18:
dayanamadımya Allahım nolur winston okumasın bunları dilinden kurtulamam artık Allahım nolur ya
benim hedef ilk önce 69 du, sonra 65 oldu, sonra 59.9Günaydınlaaaar,
Suhan geç kaldın okudum bile muhahaha şimdi seni kınayacağım.
Yok ya arada tatlı candır, regl zamanı bir kere bence anlayışlı davranılabilir, ben de dün yarım dilim mozaik pasta yedim.Ama tadı nasıl olmuş diye baktımBenim reglime daha bir de 10 gün var yani, benimki pisboğazlıktandı kesinlikle
Arada olur özetle, ben sadece yoğurt çorbası ve makarnayı sevmedim.Birinde pirinç var, diğeri makarna.Aynı öğünde 2 karnonhidrat bence hoş değildi ama dukan abi öyle diyorsa bilemeyeceğim.Her şekilde afiyet olsun, löp löp et olmasın.
Mattika, sen bu gidişle 45lere hedefi çekersen hiç şaşırmayacağım.Epey motivasyon dolmuşsun ne güzel, ben bir hedefime ulaşsam daha aşağısı, yok 100 gram aşağısı falan dinlemeden, davullar çalıp, sevinçle gideceğim buralardanİnşallah istediğin vücut tipine kısa sürede kavuşursun.
Bana gelince; dün akşam yemeğinde biraz saçmaladım ama bugün inşallah toparlayacağım.Bir de evde insanın annesi bile olsa düzeni değişiyor ve epey zorlanıyor.Kardeşim onu da yesin, bunu da özlemiştir yesin diye pişir, taşır durdum, e onun tadına bak, bu koktu, bu etti derken diyet acınacak hale geliyor.Nasılsa 1 hafta kadar daha bende kalacak, ona uyarsam acınacak hale düşeceğim, o yüzden kendime çeki düzen vermem lazım.
Hepimize mutlu ve huzurlu bir gün ve haftasonu dilerim.
Akşamda hafif olmayan bir şey yok gibi sanki ama. Tabii normal yediklerini düşününce sen bunları 1 hafta yerdin.
Montiyi bende çok inceledim ama sanki bana kilo aldırır gibi geldi yok hersabah 3 dilim ekmek illa yenecek yok herşeyin yanında o yencek bu yenecek bana fazla geldi açıkçası. Ben de sanki bugün daha hafifiim. Ama sabah tuvalete mi gitsem yoksa su mu içsem yoksa tartılsam mı arasında kalıp tuvalet bile gidemeden koca 2 bardak suya saldırdım. nerden baksan 450 gr falan su içtim ondan tartılmadım moralim bozulmasın diye. Sonra ya ben her sabah bu çelişkiyi yaşıyorum deli gibi susuz kalkıyorum ama tuvalete de acil gitmem gerekiyor her sabah birini tercih etmem gerekiyor. Ya zıplaya zıplaya su içiyorum. Ya tuvalete gidip koşa koşa suya gidiyorum. en iyisi klozetin yanına bir şişe su koyayım ben.
Ben valla hiç aç kalmadım deli gibi yiyorum. Ayrıca hergün tatlı yiyorum. Meyveli yoğurt sütlaç yapıyorum kendime uygun. Ohhh mis gibi hemde hiç vicdan yapmadan yiyorum.
Naptın hani bir hafta daha idare edecektin. Ben gerçi hala ataktayım. Ama herhalde sen kendini çok aç bıraktın. Ben aç kalmadığım için sorun olmuyor. Keşke kepeği alsaydın. Ayrıca ben hrügn 1 tane meyveliyoğut yiyorum yulaflı sütlaç yapıyorum yani hiç sıkıntım yok. Diyet yapıyor gibi değilim sadece kurban bayramında gibiyim. Sürekli et gerçi bu haftayı hep tavukla geçirdim maliyetten kar ediyim diye iyi de oldu hem kalorisi de az.
Kızlar merhaba..
Valla aslında haklısınız okadar yemek yememe rağmen 500 gram iyi.. ama karar verdim ben haftaya bireysele giricemgirmesem bile 1 kilonun üstünde kilo vermiş olmak istiyorummmm n başarıcaaaam
ve gelelim bu haftanın listesineee
3. Takım 238. Etap
S_A ( 81,0/ 80,5 / 0,5 / 0,62% )
fizik ( 68,6 / 68,3 / 0,3 / 0,44% )
yakar76 ( 64,4 / 64,8 / -0,4 / -0,62% )
destinam ( 81,2 / 79,5 / 0,7 / 0,86% )
se_zen ( 55,7 / 55,0 / 0,7 / 1,26 % )
winstonlight ( 80,0 / 78,4 / 1,6 / 2,00 % )
gölge-çiçeği ( 70,6 / 69,3 / 1,3 / 1,84%)
mattika ( 58,5 / 57,0 / 1,5 / 2,56%)
suhan2 ( 52,0 / 51,6 / 0,4 / 0,77% )
ejje89 (108,8 / 108,8 / 0,0 / 0,00% ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
zencefiil ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
3. takım toplam yüzde 1,08%
az veya çok kilo verdik... ben hepinizi kıskandım valla...ama kararım kesin haftaya SA kesinlikle 1 kilodan fazla vermiş olacak... bu arada daha fazla kalamayacam. evin sadece 1 köşesi net çeiyor diye 2 büklüm oldum.. akşamada sinemaya gidicez eşimle ve kuzenlerle.. sümelanın şifresi hadi görüşürüz kızlar.
Destinam'ın %2 bilmem kaç küsür çıkıyor, geçen haftadan önceki de benim yanlış hesaplanmıştı, hoş bireyselde derece alacak değildim ama gene de arada kaynamış, grup ortalamasını düşürmüştüİstersen hesaplamaları birisi kontrol etsin, hatta destina muhasebeci miydi ne, ondan daha iyi denetleyici olmaz sanki Arada dalgınlıktan farkedilmeyebilir çünkü.
Yeni üye olan ej (nickini tam hatırlamıyorum) grup isteğinde bulunurken de vakti olmadığını ama haftalık bildirimde bulunacağını yazmış, şimdi bildirimde de bulundu.Eğer her gün düzenli yazmıyor diye diskalifiye ettiysen bilemem ama zaten mazeretini bildirmişti.
sabah 1 haşlanmış patates
öğlen 3 tane sucuk. 1 dilim ekmek .kk kadar peynir 6 tane zeytin.2 tatlı kaşığı tahin pekmez.
akşama 1 haşlanmış patates.
öğlen biraz fazla kaçyı ama nedense canım kahvaltılık birşeyler istedi. 1 demlik yeşil çay sabah ve öğlen içildi.öğlen fazla yersem akşama fazla acıkmam diye düşündüm. haftaya en az 1,5 kğ vermeliyim. takım listesine baktımda bir ben artıdayım. ne ayıp bana. akşam 21 dak. koşu yürüyüş karaşımı bir şey yaptım . 700 mekik çektim. fazlasını çekemedim. yorgunluktan ve akşam buzlarımın erimesinden dolayı uyumuşum.herkese iyi tatiller.
Birisi mekik aleti mi dedi?Şu an sırtımı duvara yaslamışım, ayakları da mekik aletinin kafamı koyduğum minderine koymuşum bu satırları yazıyorum Velinimetim olan mekik aleti ayak minderi de oldu ya artık kendime bir şey demiyorum
Kardeşimin bir ton bavullarını mekik aletinin olduğu yere koyduk, şimdi yerim dar mekik çekemiyorum
Hımm en kısa sürede bu bahaneleri yok etmeliyim.Gidişatımı beğenmedim bir yayılma söz konusu, hadi bakalım[/QUOT
yerin sıcak galiba. genleşdiğine göre aman bak insan soğudumu öyle gidiyor.100 de olsa çek derim.
bende tesadufen gırdım gördum lısteyı yayınlamıs allahtan kaptan , neyse aynalara mesaj attım ben kaptana yetısemedım dıye , aslı şudur , bız eskıden öyle yapardık , herkes hesaplardı kendı kılosunu ve yuzdesını kaptan kopyalardı acaba öyle mı yapsak ?
bu arada muhasebecımıydı ne ne demek ya :)))
Valla bacım, önce kızımla evdeyim, geziyoruz tozuyoruz dedin, dedim ev hanımı.Sonra toka, boncuk, incik yapıyorum dedin dedim güzel sanatlar falan bitirmiş, çocuk olduktan sonra evden hobi amaçlı ve de eve maddi katkı amaçlı el işi yapan bir hatun.Bir ara yazın çalışıyorum otelde dedin, dedim animatör falan yazdan yaza çalışıyor, sanki bir ara yalan olmasın muhasebeci diye okudum, sonra da sormaya korktum, şimdi doktor çıkarsın diye
Valla bacım, senin meslek ne?
hahahhaahhaaa ay dogru valla
pekı kısa özet geceyım pardon kızlar
20 yıllık muhasebecıyım...
son 10 yıldır bır otelın muhasebe müd.yard.calısıyorum
2 yıldır butık toka tarzında toka yapıyorum blogum ve sıtem var
kışın oteller kapalı oldugu ıcın kızımla evde oturuyorum özeti budur..
belım agrıyor mekık falan cekemıycem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?