Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşamda hafif olmayan bir şey yok gibi sanki ama. Tabii normal yediklerini düşününce sen bunları 1 hafta yerdin.
Montiyi bende çok inceledim ama sanki bana kilo aldırır gibi geldi yok hersabah 3 dilim ekmek illa yenecek yok herşeyin yanında o yencek bu yenecek bana fazla geldi açıkçası. Ben de sanki bugün daha hafifiim. Ama sabah tuvalete mi gitsem yoksa su mu içsem yoksa tartılsam mı arasında kalıp tuvalet bile gidemeden koca 2 bardak suya saldırdım. nerden baksan 450 gr falan su içtim ondan tartılmadım moralim bozulmasın diye. Sonra ya ben her sabah bu çelişkiyi yaşıyorum deli gibi susuz kalkıyorum ama tuvalete de acil gitmem gerekiyor her sabah birini tercih etmem gerekiyor. Ya zıplaya zıplaya su içiyorum. Ya tuvalete gidip koşa koşa suya gidiyorum. en iyisi klozetin yanına bir şişe su koyayım ben.

Ben valla hiç aç kalmadım deli gibi yiyorum. Ayrıca hergün tatlı yiyorum. Meyveli yoğurt sütlaç yapıyorum kendime uygun. Ohhh mis gibi hemde hiç vicdan yapmadan yiyorum.

Naptın hani bir hafta daha idare edecektin. Ben gerçi hala ataktayım. Ama herhalde sen kendini çok aç bıraktın. Ben aç kalmadığım için sorun olmuyor. Keşke kepeği alsaydın. Ayrıca ben hrügn 1 tane meyveliyoğut yiyorum yulaflı sütlaç yapıyorum yani hiç sıkıntım yok. Diyet yapıyor gibi değilim sadece kurban bayramında gibiyim. Sürekli et gerçi bu haftayı hep tavukla geçirdim maliyetten kar ediyim diye iyi de oldu hem kalorisi de az.

benim hedef ilk önce 69 du, sonra 65 oldu, sonra 59.9
sonra 58, en son 55, sanırım 54 yapıcam ya da 52 karar veremedim.
ulaşılır görünen hedefler koymasam yapamıyorum.
74 iken 55 deseydim asla veremem deyip vazgeçerdim

ben de herkese hafif bi gün diliyorum

kurban bayramında gibi mi

Sezen Ümit usta gibi Sezen usta olmuş Yok kepekten, yulaftan bilmemneler falan, hadi bakalım.Gerçi şişman mantığı derki "sütlaç yiyerek kim zayıflayabilir ki?" Ama bazen belirli yemekler ya da farklı menüler insanın metabolizmasını farklılaştırabiliyor.Hayırlı olsun bakalım.Ben eti çok sevmiyorum ya, hele tavuk, 2 gün yesem gıdaklamaya başlıyorum, kırmızı eti bi derece daha çok seviyorum ama o da yok pirzola yok bilmemne derken aylık maliyet kiradan fazla oluyor Ben hep diyorum bu Dukan işi zengin işi diye, yok salamlar, pastırmalar, pirzolalar bilmemneler.Monti öyle değil ama Monti emekli işi tam Sabah kalk ekmekle kahvaltı yap, öğle akşam istediğini ye ama her öğün ne yersen yanına salata ve yoğurt ye, meyve yiyeceksen sabah erkenden ye, kaçamak yapma, pro ile karbonu da yanyana getirme, al sana bitti Monti zayıflatmaz da kiloyu korur diye düşünüyorum o yüzden insana benzedikten sonra bir ömür dikkat ederek montici olmaya karar verdim, bakacağız artık.

Kızlar merhaba..

Valla aslında haklısınız okadar yemek yememe rağmen 500 gram iyi.. ama karar verdim ben haftaya bireysele giricem girmesem bile 1 kilonun üstünde kilo vermiş olmak istiyorummmmn başarıcaaaam

ve gelelim bu haftanın listesineee

3. Takım 238. Etap

S_A ( 81,0/ 80,5 / 0,5 / 0,62% )
fizik ( 68,6 / 68,3 / 0,3 / 0,44% )
yakar76 ( 64,4 / 64,8 / -0,4 / -0,62% )
destinam ( 81,2 / 79,5 / 0,7 / 0,86% )
se_zen ( 55,7 / 55,0 / 0,7 / 1,26 % )
winstonlight ( 80,0 / 78,4 / 1,6 / 2,00 % )
gölge-çiçeği ( 70,6 / 69,3 / 1,3 / 1,84%)
mattika ( 58,5 / 57,0 / 1,5 / 2,56%)
suhan2 ( 52,0 / 51,6 / 0,4 / 0,77% )
ejje89 (108,8 / 108,8 / 0,0 / 0,00% ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
zencefiil ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye

3. takım toplam yüzde 1,08%

az veya çok kilo verdik... ben hepinizi kıskandım valla... ama kararım kesin haftaya SA kesinlikle 1 kilodan fazla vermiş olacak... bu arada daha fazla kalamayacam. evin sadece 1 köşesi net çeiyor diye 2 büklüm oldum.. akşamada sinemaya gidicez eşimle ve kuzenlerle.. sümelanın şifresi hadi görüşürüz kızlar.

kaptan benım hesaplama dogrumu bır bakarmısın benmı yanlıs hesaplıyorum ?

1.7 kg vermıs olmam gerekmıyormu ?

sabah gene tartıldım , 79.4 geldım 300 gr daha gıttı...

Son düzenleme:

ejje89 bildirimde bulundu. dün geç satteydi ve sabah ta düzeltme yapmış. gözünden kaçmış olabilir.kararlılığını tebrik ediyorum. sinemada iyi eğlenceler.

sabah 1 haşlanmış patates
öğlen 3 tane sucuk. 1 dilim ekmek .kk kadar peynir 6 tane zeytin.2 tatlı kaşığı tahin pekmez.
akşama 1 haşlanmış patates.
öğlen biraz fazla kaçyı ama nedense canım kahvaltılık birşeyler istedi. 1 demlik yeşil çay sabah ve öğlen içildi.öğlen fazla yersem akşama fazla acıkmam diye düşündüm. haftaya en az 1,5 kğ vermeliyim. takım listesine baktımda bir ben artıdayım. ne ayıp bana. akşam 21 dak. koşu yürüyüş karaşımı bir şey yaptım . 700 mekik çektim. fazlasını çekemedim. yorgunluktan ve akşam buzlarımın erimesinden dolayı uyumuşum.herkese iyi tatiller.

Destinam'ın %2 bilmem kaç küsür çıkıyor, geçen haftadan önceki de benim yanlış hesaplanmıştı, hoş bireyselde derece alacak değildim ama gene de arada kaynamış, grup ortalamasını düşürmüştü İstersen hesaplamaları birisi kontrol etsin, hatta destina muhasebeci miydi ne, ondan daha iyi denetleyici olmaz sanki Arada dalgınlıktan farkedilmeyebilir çünkü.

Yeni üye olan ej (nickini tam hatırlamıyorum) grup isteğinde bulunurken de vakti olmadığını ama haftalık bildirimde bulunacağını yazmış, şimdi bildirimde de bulundu.Eğer her gün düzenli yazmıyor diye diskalifiye ettiysen bilemem ama zaten mazeretini bildirmişti.

bende tesadufen gırdım gördum lısteyı yayınlamıs allahtan kaptan , neyse aynalara mesaj attım ben kaptana yetısemedım dıye , aslı şudur , bız eskıden öyle yapardık , herkes hesaplardı kendı kılosunu ve yuzdesını kaptan kopyalardı acaba öyle mı yapsak ?

bu arada muhasebecımıydı ne ne demek ya :)))

Son düzenleme:

Birisi mekik aleti mi dedi? Şu an sırtımı duvara yaslamışım, ayakları da mekik aletinin kafamı koyduğum minderine koymuşum bu satırları yazıyorum Velinimetim olan mekik aleti ayak minderi de oldu ya artık kendime bir şey demiyorum
Kardeşimin bir ton bavullarını mekik aletinin olduğu yere koyduk, şimdi yerim dar mekik çekemiyorum

Hımm en kısa sürede bu bahaneleri yok etmeliyim.Gidişatımı beğenmedim bir yayılma söz konusu, hadi bakalım

Valla bacım, önce kızımla evdeyim, geziyoruz tozuyoruz dedin, dedim ev hanımı.Sonra toka, boncuk, incik yapıyorum dedin dedim güzel sanatlar falan bitirmiş, çocuk olduktan sonra evden hobi amaçlı ve de eve maddi katkı amaçlı el işi yapan bir hatun.Bir ara yazın çalışıyorum otelde dedin, dedim animatör falan yazdan yaza çalışıyor, sanki bir ara yalan olmasın muhasebeci diye okudum, sonra da sormaya korktum, şimdi doktor çıkarsın diye

Valla bacım, senin meslek ne?

bende muhasebeci diye hatırlıyorum ama biz mi yanlış anladık acaba?

Yakar,
Genleştim valla.Kardeşim sabah 6ya kadar bilgisayardaydı , uyumadı,Şimdi uyuyor diye ben de küçük odadayım.Kalorifer sağımda cayır cayır yanıyor, sırtıma yastık koydum, ayağımın altında da mekik minderi, öbür yanımda bol tüylü sıcacık bir kedi ohh yaysam şu keyifle bir ömür yayarım böyle valla.Nedense gevşedi gönül yaylarım valla.
Mekik çekecek psikolojim yok, kedi gibi mayıştım valla.
Akşam olsun , hayrolsun o zaman bakarız artık.

hahahhaahhaaa ay dogru valla

pekı kısa özet geceyım pardon kızlar

20 yıllık muhasebecıyım...

son 10 yıldır bır otelın muhasebe müd.yard.calısıyorum

2 yıldır butık toka tarzında toka yapıyorum blogum ve sıtem var

kışın oteller kapalı oldugu ıcın kızımla evde oturuyorum özeti budur..

belım agrıyor mekık falan cekemıycem....

hadi bakalım. verdim 1,5 kiloyu deyip salma kendini. (diyenede bak pehh) daha bahara çoook var.

Anlaşıldı merkez tamam
2 ay sonra şüphelinin mesleğini bulduk tamam.

Şişko Behlül kaçar.
Kafamda bir saç boyası şeysi var, eğer içime Rambo kaçarsa çıkıp saç boyası arayacağım.
Kardeşimi kaldırayım, ona kahvaltı falan derken koş koş başlar zaten.
Herkese hafif, mutlu, keyifli bir cuma ve de haftasonu dilerim.
Esen ve zayıf kalınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…