Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar arkadaşımdan az önce msj geldi size yazmazsam çatlarım beni çok güldürdü

iyi arkadaş sütyene benzer herzaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir.
*rahatlatıcıdır*destek verir*sımsıkı tutar ve*herzaman kalbine en yakın yerdedir.
kötü arkadaş ise dar dona benzer ne yaparsan yap kıçına kaçar. bu mesajı arkadaşlarına göndermezsen memelerin sarkarmış.

hani filmlerde olurya yıldız kayarken esas kız veya oğlan dilek tutar. sabah kalkarlar aman gerçekleşmiş. ne var bende sabah kalksam 55 kilo olmuşum. ne var ya çok mu istediğim.

allah iyiliğini versin. çok güldüm. ama ne güzel benzetmeler yapmışlar.

ben geldim kızlar dondum resmen ya artık yaz gelsin Allahım nolur kar falan görmek istemiyorum ya((
çenemi tutamadım soğuktan resmen birbirine vuruyodu ay vallaha Allah dışarda çalışanlara yardım etsin sıcak iş yerlerinin kıymetini bilmek lazım
öğlen mecburen dışarda yedim ama abartmadım kızlar menüm
2 yk pilav
kuşbaşı sote(domates,biber,soğan et karışıktı yani)
bu kadar ha bide unutmadan yolda giderken bi kaç susamlı çubukla bikaç tanede çizi yedim ay bunlar fazla oldu galiba ama ne yapayımya can sıkıntısı işte
akşam annnişkom peksemet yapmış 1 tanede ondan yerim çayla bukadar işte daha ne olsun mine yuhhh dediğinizi duyar gibiyim :18:
spor falan yapasım da yok dağ bayır yürüdüm bugün yeter bana bukadar spor
yanlız benim sonum iyi değil onu biliyorum böle yok onu yedim yok spor yapamam falan akıbet kötüye doğru gidiyo(

haftasonundan mıdır. benden midir bir yorgunluk bezginlik. anlatamam. her şey çok boş geliyor. zayıf olsan ne şişman olsan ne olacak yani. bazen gelirler bana .herşey manasız. hiç birşey yapasım yok. allahtan yemek aklıma gelmiyor. birde yesem tamamdır.

hayırdır yakar depresyondaymıssın gıbı konustun ?? toparlan ya azıcık makyaj yap , esınle dısarı yemege cık degısıklık yap

kızlar sanırım bu hafta gruplar arasında bırıncıyız...

Bu mesajı kime göndereceğim ya? Hem şişman hem sarkık memeli mi olacağım şimdi ? Güzelmiş.

hani filmlerde olurya yıldız kayarken esas kız veya oğlan dilek tutar. sabah kalkarlar aman gerçekleşmiş. ne var bende sabah kalksam 55 kilo olmuşum. ne var ya çok mu istediğim.

Ne güzel olurdu, yıldız neyin görürsen beni de araya sıkıştır lütfen."winston da zayıflasın " de Ama 55 de ölürüm ha, bana 68 yeter, rakamlar karışmasın lütfen

kafayı yiyecem 1 haftadan fazla oldu gece gündüz yağmur yağıyor. işyerinde donuyorum kilo veremedim. liste uzun . gerildim ya.
akşam sıcak bir banyo güzel bir film beni kendime getirir inşallah.2 gündür sinir stres .

yakar sonunda hafta sonunu getirebildik artık 2 gün evde iyce bi ısın bütün hafta dondun ordaya
önümüzdeki hafta inşallah olur sizin kaloriferler.

Kızlar takım ortalamamız %1.22. Sanırsam birinci olmuşuz. Yuhuuuu
Yapımda ve yayında ayrıca gaz vermede emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Salmak yok. Haftaya da kesin bireysellerde yakarı görmek istiyoruz. Ayrıca öyle ayda yılda bir alınan birincilikle olmaz. 3 hafta üst üste olsun ki sevinelim.

Birinciye baktınız mı?
%5,7 nedir ya, bir haftada 79dan 74e düşülmüş, ben de 1,5 kilo verdim diye sevineyim.
Çok pis hasetlendim, şaşırdım ayrıca da sinirlendim kendime

su an eşim ve kızım bol soslu ve tereyağlı mantı yiyorlar ve ben pc basında onları görmemek ıcın oyalanıyorum .....tadına bıle bakmadım......kendımı tebrık edıyorum....

1.olan arkadas nasıl vermıs o kıloyu yazar herhalde bızde okuruz winston....

Birinciye baktınız mı?
%5,7 nedir ya, bir haftada 79dan 74e düşülmüş, ben de 1,5 kilo verdim diye sevineyim.
Çok pis hasetlendim, şaşırdım ayrıca da sinirlendim kendime

Ya hemde dukan yapmış ya. 1 haftada. Ya biz yanlış yanlış biliyoruz ya da o ekstra bir şey yapıyor. Bakındım ama bulamadım. Bulursanız haber verin.

Ya hemde dukan yapmış ya. 1 haftada. Ya biz yanlış yanlış biliyoruz ya da o ekstra bir şey yapıyor. Bakındım ama bulamadım. Bulursanız haber verin.

o kilolarda diyete yeni de başladıysa hızlı gidiyo canım.
bizim kilolarda ayda 1-2 den fazlası sakıncalı. boşver sen

tebrik ederim canım iradeni.
bizim de sarmalar poğaçalar vardı sofrada, yemiyo musun dediler, herkes canının istediğini yer dedim
arkadaşlar 54 fln gösterdiğimi söylediler bugün, 54 olmalıyım

ben sapıttım ya incecik kızlar olur hani, lise öğrencisi sonuçta zayıfsan o yaşlarda kilo alması zor olur, onlara özeniyorum.
boyu benim kadar olanların kol kadar üst bacağı var, benim de öyle olmalı. liseli çıtır olmalıyım.

takım olaraktan birinci olmuşuz
maşallah kızlar size, ben takıma geldiğimden beri ilk defa birinci oluyoruz
herkese teşekkürler

Sabah:
1 yumurta
1 avuçiçi peynir
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 sb süt, 1 zeytin

Öğlen:
3-4 form bisküvi

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt, salata
1 kk tahin helvası
1 kk peynir

spor: yok
su. 2lt henüz

Birinci kızlar benim menüm

Sabah
dukan lavaşı
içinde 1 yumurta ve 1,5 kaşık yulaf var.
Peynir ve maydanoz

Öğle
6 tane ızgara köfte
çeyrek domates ve bir biber bir kaşık da domatesli salata (sonra üzüldüm daha ataktaydım ama umarım bozulmamıştır. Ben aynı devam ettim)

Ara
3 tane ızgara tavuk burger eti
Yemeyecektim ama öğlen o 6 köfteyi kuru kuru 1 dakikada falan yedim ve canım kocam her iki tabakta yer alan pilavı, patetes kızartmasını ve pideleri karşımda ağır ağır yiyince doymamışım bende 6 köfteyler

akşam
1 yumurtalı çılbır, yoğurtlu
3-4 kaşık kadar ızgara tavuk gögsü
2-3 tane tere

Saat 11 ve şimdi sütlü türk kahvesi içicem.

sezen , benım yedıklerımın 5 katını yiyipte zayıflarsan bılmıyorum artık naparım

bugunku yedıklerım

sabah 1 dılım kepek ekmegı , peynır , cay

öglen patates 5 kasık

aksam 1 kase yogurt

3 tane lokum

gece 2 portakal

ve cay

budur yanı yedıgım , ve koca bır göbek hala duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…