slm kızlar arkadaşımdan az önce msj geldi size yazmazsam çatlarım beni çok güldürdü
iyi arkadaş sütyene benzer herzaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir.
*rahatlatıcıdır*destek verir*sımsıkı tutar ve*herzaman kalbine en yakın yerdedir.
kötü arkadaş ise dar dona benzer ne yaparsan yap kıçına kaçar. bu mesajı arkadaşlarına göndermezsen memelerin sarkarmış.
hani filmlerde olurya yıldız kayarken esas kız veya oğlan dilek tutar. sabah kalkarlar aman gerçekleşmiş. ne var bende sabah kalksam 55 kilo olmuşum. ne var ya çok mu istediğim.
slm kızlar arkadaşımdan az önce msj geldi size yazmazsam çatlarım beni çok güldürdü
iyi arkadaş sütyene benzer herzaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir.
*rahatlatıcıdır*destek verir*sımsıkı tutar ve*herzaman kalbine en yakın yerdedir.
kötü arkadaş ise dar dona benzer ne yaparsan yap kıçına kaçar. bu mesajı arkadaşlarına göndermezsen memelerin sarkarmış.
hani filmlerde olurya yıldız kayarken esas kız veya oğlan dilek tutar. sabah kalkarlar aman gerçekleşmiş. ne var bende sabah kalksam 55 kilo olmuşum. ne var ya çok mu istediğim.
hayırdır yakar depresyondaymıssın gıbı konustun ?? toparlan ya azıcık makyaj yap , esınle dısarı yemege cık degısıklık yap
kızlar sanırım bu hafta gruplar arasında bırıncıyız...
Birinciye baktınız mı?
%5,7 nedir ya, bir haftada 79dan 74e düşülmüş, ben de 1,5 kilo verdim diye sevineyim.
Çok pis hasetlendim, şaşırdım ayrıca da sinirlendim kendime
Ya hemde dukan yapmış ya. 1 haftada. Ya biz yanlış yanlış biliyoruz ya da o ekstra bir şey yapıyor. Bakındım ama bulamadım. Bulursanız haber verin.
su an eşim ve kızım bol soslu ve tereyağlı mantı yiyorlar ve ben pc basında onları görmemek ıcın oyalanıyorum .....tadına bıle bakmadım......kendımı tebrık edıyorum....
1.olan arkadas nasıl vermıs o kıloyu yazar herhalde bızde okuruz winston....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?