tebrik ederim canım iradeni.
bizim de sarmalar poğaçalar vardı sofrada, yemiyo musun dediler, herkes canının istediğini yer dedim
arkadaşlar 54 fln gösterdiğimi söylediler bugün, 54 olmalıyım
ben sapıttım ya incecik kızlar olur hani, lise öğrencisi sonuçta zayıfsan o yaşlarda kilo alması zor olur, onlara özeniyorum.
boyu benim kadar olanların kol kadar üst bacağı var, benim de öyle olmalı. liseli çıtır olmalıyım.
o kilolarda diyete yeni de başladıysa hızlı gidiyo canım.
bizim kilolarda ayda 1-2 den fazlası sakıncalı. boşver sen
sezen , benım yedıklerımın 5 katını yiyipte zayıflarsan bılmıyorum artık naparım
bugunku yedıklerım
sabah 1 dılım kepek ekmegı , peynır , cay
öglen patates 5 kasık
aksam 1 kase yogurt
3 tane lokum
gece 2 portakal
ve cay
budur yanı yedıgım , ve koca bır göbek hala duruyor...
Çok kafamı kurcaladı valla, acep ben de yapsam ben de bir haftada 5,5 kilo verir miyim?
3 kilo versem de çok sevinirim valla.
Hem bu kişi 90-100 kilo değilki 70li kilolarda vermiş.
5 gün atak yapsam sonra 1 pro 1 et diye gitsem, kafam çok karıştı ya
Poffffff
kaptanım gunaydın , sen cıktıktan sonra hem aynalara hemde dıger arkadasa özelden mesaj attım ıkısıde baktılar tamam dıyıp duzeltıp yayınladılar , sorun degıl ya , olabilir acele ettın cekmıyor ınternet dıye ondandır , 1.ci olduk cok mutluyuz :))
sezenin yedikleri hep protein. dukan yapıyo, ben anlamam dukandan ama ben de protein ağırlıklı beslendim kilo verirken.sezen , benım yedıklerımın 5 katını yiyipte zayıflarsan bılmıyorum artık naparım
bugunku yedıklerım
sabah 1 dılım kepek ekmegı , peynır , cay
öglen patates 5 kasık
aksam 1 kase yogurt
3 tane lokum
gece 2 portakal
ve cay
budur yanı yedıgım , ve koca bır göbek hala duruyor...
bilmiyorum nerden çıktı hırsım ama iyi oldu.sagol canım , eger onlarla masaya oturmazsam yemıyorum , senın bu hırsın sebebını cok merak ettım valla hayırdır lıselıler gıbı olmamız mumkunmu acaba kemıklerımız bıle ızın vermez yaa
sen çok farklı diyetler şoklar denedin, daha az sonuç alabilirsin bu yüzden.Çok kafamı kurcaladı valla, acep ben de yapsam ben de bir haftada 5,5 kilo verir miyim?
3 kilo versem de çok sevinirim valla.
Hem bu kişi 90-100 kilo değilki 70li kilolarda vermiş.
5 gün atak yapsam sonra 1 pro 1 et diye gitsem, kafam çok karıştı ya
Poffffff
geçmiş olsun destinam. hastayken zor oluyo diyet flnya ben 10 gündür hastayım sürünüyorum dıye agzımda tat kalmadı mattika , sırf vıtamın olsun ayaga kalkayım işimi yapayım dıye yıyorum , hanı evde cıkolata olsa hak getıre paket paket bıterdı , aslında ıcımden yemek yapmak bıle gelmıyor evdekıler kendı yemeklerını yapsalar yeseler super olcak
kaynanalar hem sıkayet ederler hemde kg vermezler , benımkıde 85 kg , boy 1.60 , hem kepek ekmegı yer hem sıkayet eder , amannn bosver
bugun kımseler yok yıne
Selamlar,
Dukandan vazgeçtim.Haklısınız , ilk kez diyete başlasaydım daha iyi sonuç alabilirdim , şimdi çok geç.Ben de zaten 5 günde 5 kilo diyetiyle diyete başlayıp 5 günde 4.800 vermiştim.Şimdi bakınca "yuhh" diyorum ama tuzdu, ödemdi, suydu derken gitti, şimdilerde birebir uysam da ilk günkü gibi gitmeyeceğini biliyorum.Ne bileyim ya o 1.nin sonucunu okuyunca birden çok kıskandım, gaza geldim.
Mattika, haklısın bir düzene oturtamadım, bir şokluyorum bir çorba ağırlıklı besleniyorum, bir yoğurda koşuyorum derken ben bile ne yaptığımı anlamıyorumOlur da zayıflarsam, millet klasik " ne yaptın da zayıfladın?" dese, verilecek cevabım olmayacak
Ama planım var, 70-74 arasına düşünce monti gibi düzenli bir şeye geçeceğim, o yüzden son 3-5 kilo kaldı.Bunları da bir şekilde bir an önce versem çok güzel olacak.
İstanbul'da kar var bugün.Evde sıcacık oturunca çok tatlı oluyor izlemesi.Allah evsiz barksız, soğukta kalmak durumunda olanların yardımcısı olsun, öyle düşününce kabus gibi olsa gerek
Hepimize mutlu, sıcak ve hafif bir haftasonu dilerim.
Selam kızlar bende bugün bebek görmeye gittim.
O yüzden diyet bozuldu.
Yediklerim (bugün protein+sebze günümdü ama uyamadım)
Sabah
2 dukan lavaşı (1 kaşık yulaf kepekli)
peynir, pastırma, 1 dilim salam,
roka, maydonoz, domates salatalık
Öğle
Haşlanmış tavuk + yoğurt+maydonoz + roka
Ara
1 tane dukan kraker (yulaf kepeği ve 1 yumurta yaptım 12 tane oluyor) biraz tatlı yaptım (tatlandırıcı ile biraz normal yaptım)
Yine ara
3 kaşık kısır
Akşam
haşlanmış tavuk + yoğurt+kraker (yulaflı)
Krakerlerde bir sorun yok da yediğim kısır olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?