Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sagol canım , eger onlarla masaya oturmazsam yemıyorum , senın bu hırsın sebebını cok merak ettım valla hayırdır lıselıler gıbı olmamız mumkunmu acaba kemıklerımız bıle ızın vermez yaa

o kilolarda diyete yeni de başladıysa hızlı gidiyo canım.
bizim kilolarda ayda 1-2 den fazlası sakıncalı. boşver sen

Çok kafamı kurcaladı valla, acep ben de yapsam ben de bir haftada 5,5 kilo verir miyim?
3 kilo versem de çok sevinirim valla.
Hem bu kişi 90-100 kilo değilki 70li kilolarda vermiş.
5 gün atak yapsam sonra 1 pro 1 et diye gitsem, kafam çok karıştı ya
Poffffff

günaydın kızlaaarrr ne güzel ya 1.olmuşuz inş haftayada biz 1.olcazz ortime katılıyorum en az 3 hafta üst üste 1. olalım...

Valla canım ben dukan yapıyorum. Ona göre yiyorum. Bugün sebze+protein günüm. Ve bu kadar yememe rağmen zayıflayacağım da sanki. Bu sefer iradem çok iyi gidiyor. Gerçi paracıklarda gidiyor ama napalım. Diyetisyene gitsem de gidecek bu paralar. Benim valla göbek bayaa bi gitti. Gerçi çok yoktu ama. Ayrıca aç da kalmadığım için mutsuz da değilim.

Katılıyorum winston bir incele bakalım. Ama şöyle bir şey var sen o kadar diyet yaptığın için o kadar veremezsin. Bu kişi belki yeni başlamışdır. Biliyorsun yaptığın diyete göre değişiyor kilo vermen. Bende geçen sefer sadece 3 gün yapmıştım ve 2 kilo vermiştim bu sefer 5 gün atak yapıp 700 gram verdim. Yani bizim kilo vermemiz daha yavaş oluyor.

Destinam canım ben dün listeyi hazırladım kardeş takıma gönderdim oda bana liste doğru dedi ve yayınladım tabii ben farketmemiştim yanlış hesapladığımı. kendisi düzeltmiş. Özür dilerim canım.. şimdi verdiğin kilo doğru olarak yayınlanmış

Kızlar 1. olduk ve haftayada aynı performansı istiyoruz

Ben yeni üye davet edecem...

dün yediklerim:

sabah: klasik kahvaltı ( tahin pekmez yok yumurta yok)
öğlen: yarım tabak domatesli makarna
akşam: sinemaya gittik su içtim ve 2 avuç patlamış mısır yedim ( kuzenlerle eşim 1 orta boy koca poşeti bitirdiler zor tuttum kendimi çok yememek için)
eve gelincede 1 muz yedim

su 1 litre oldu
spor yok

bugün ise 1 yumurtalı kahvaltı ettim çok az ekmek yedim başkada bişe yemedim

kaptanım gunaydın , sen cıktıktan sonra hem aynalara hemde dıger arkadasa özelden mesaj attım ıkısıde baktılar tamam dıyıp duzeltıp yayınladılar , sorun degıl ya , olabilir acele ettın cekmıyor ınternet dıye ondandır , 1.ci olduk cok mutluyuz :))

ay sorma ya hem bağlantı gitmesin diye uğraşıyordum hemde liste doğru olsun diye cabalıyordum.. işin tuafı sayıları tek tek 2 defa daha kontrol ettim. içimdende eh be yani şimdi verilen kilolarıda hesap makinasiyla yap ki yanlış olmasın evet 1. olduk.. aslında hiç beklemiyordum. Ama süper bir durum bu.

sezenin yedikleri hep protein. dukan yapıyo, ben anlamam dukandan ama ben de protein ağırlıklı beslendim kilo verirken.
karatay da saf protein olmasa da protein ağırlıklı.
patates hem çabuk acıktırır hem kalorisi yüksek.gece 2 portakal da baya fazla, onun yerine süt içsen daha iyi. portakal da şeker sonuçta.
bir de sabah peynirin yanına yumurta zeytin ekle, sağlam bi kahvaltı çok işe yarıyo

sagol canım , eger onlarla masaya oturmazsam yemıyorum , senın bu hırsın sebebını cok merak ettım valla hayırdır lıselıler gıbı olmamız mumkunmu acaba kemıklerımız bıle ızın vermez yaa
bilmiyorum nerden çıktı hırsım ama iyi oldu.
yoksa memnunum halimden diye düşündükçe veremiyorum, şimdi ilk hedefim ince üst bacaklar, basene hayır.
lise öğretmeniyim ya kızları gördükçe kıskandım heralde

sen çok farklı diyetler şoklar denedin, daha az sonuç alabilirsin bu yüzden.
ama senin kilon da çok güzel, haftada 1 gider düzenli olarak. ama sistemi oturtamadın bi türlü

Sabah:
1 yumurta, 4 ceviz
1 avuçiçi peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 tk susam ezmesi, 1 kk tahin helvası

patates kızartması, börek vs bunlara dönüp bakmadım ama helvayı yedim yaa
neyse yakarım heralde gün içinde.

kaynanamın 1.60 boyu var, 74 kilo.
beli ağrıyomuş 5-10 kilo versen belin rahatlar dedim, 10 kilo verse bi deri bi kemik kalırmış hasta gibi dururmuş
ne değüşük bi algı di mi.

sabah dedikodusunu da yaptım

Son düzenleme:
ya ben 10 gündür hastayım sürünüyorum dıye agzımda tat kalmadı mattika , sırf vıtamın olsun ayaga kalkayım işimi yapayım dıye yıyorum , hanı evde cıkolata olsa hak getıre paket paket bıterdı , aslında ıcımden yemek yapmak bıle gelmıyor evdekıler kendı yemeklerını yapsalar yeseler super olcak

kaynanalar hem sıkayet ederler hemde kg vermezler , benımkıde 85 kg , boy 1.60 , hem kepek ekmegı yer hem sıkayet eder , amannn bosver

bugun kımseler yok yıne

Selamlar,
Dukandan vazgeçtim.Haklısınız , ilk kez diyete başlasaydım daha iyi sonuç alabilirdim , şimdi çok geç.Ben de zaten 5 günde 5 kilo diyetiyle diyete başlayıp 5 günde 4.800 vermiştim.Şimdi bakınca "yuhh" diyorum ama tuzdu, ödemdi, suydu derken gitti, şimdilerde birebir uysam da ilk günkü gibi gitmeyeceğini biliyorum.Ne bileyim ya o 1.nin sonucunu okuyunca birden çok kıskandım, gaza geldim.

Mattika, haklısın bir düzene oturtamadım, bir şokluyorum bir çorba ağırlıklı besleniyorum, bir yoğurda koşuyorum derken ben bile ne yaptığımı anlamıyorum Olur da zayıflarsam, millet klasik " ne yaptın da zayıfladın?" dese, verilecek cevabım olmayacak

Ama planım var, 70-74 arasına düşünce monti gibi düzenli bir şeye geçeceğim, o yüzden son 3-5 kilo kaldı.Bunları da bir şekilde bir an önce versem çok güzel olacak.

İstanbul'da kar var bugün.Evde sıcacık oturunca çok tatlı oluyor izlemesi.Allah evsiz barksız, soğukta kalmak durumunda olanların yardımcısı olsun, öyle düşününce kabus gibi olsa gerek

Hepimize mutlu, sıcak ve hafif bir haftasonu dilerim.

merhaba arkadaşlar. hepinizi tebrik ediyorum. bana rağmen 1. olmuşuz.

geçmiş olsun destinam. hastayken zor oluyo diyet fln

senin ilacın spor. bi yolunu bul başla. sonra ne diyeti yaparsan yap yanına

menümü yazayım

Sabah:
1 yumurta, 4 ceviz
1 avuçiçi peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 tk susam ezmesi, 1 kk tahin helvası

Akşam:
1 parça etliekmek
Yoğurt
salata

spor yok yaparsam yazarım
su da çok az

etliekmeği bilen varsa 5te 1ini yedim, yemem dedim ama gidip masaya oturunca hem de aç olunca yedim.

Selam kızlar bende bugün bebek görmeye gittim.
O yüzden diyet bozuldu.

Yediklerim (bugün protein+sebze günümdü ama uyamadım)
Sabah
2 dukan lavaşı (1 kaşık yulaf kepekli)
peynir, pastırma, 1 dilim salam,
roka, maydonoz, domates salatalık

Öğle
Haşlanmış tavuk + yoğurt+maydonoz + roka

Ara
1 tane dukan kraker (yulaf kepeği ve 1 yumurta yaptım 12 tane oluyor) biraz tatlı yaptım (tatlandırıcı ile biraz normal yaptım)

Yine ara
3 kaşık kısır

Akşam
haşlanmış tavuk + yoğurt+kraker (yulaflı)

Krakerlerde bir sorun yok da yediğim kısır olmadı.

dukana göre kısır yasak ama tam ölçüsünde yemişsin, bulgur iyidir. ölçülü ve seyrek yersen bozmaz diyeti hem de tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…