Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

form bisküvinin bizim evdeki adı sunta. aynen suntaya benzemiyor mu.ama acayip tok tutuyor.

ne utanç verici bir durum. koca takımda bir ben kilo almışım.demek ki bu takımın en pis boğazı ben mişim.

Bir dünya yedüklerüm;

Sabah; yeşil çay bir yumurta
öğle; mercimek çorbası
akşam; köfte, piyaz, accuk patates püresi, yarım dilim mozaik pasta

Millet akşamı hafif geçirir ben tam tersi yaptım.

Dukancı kızlar sizi takip ediyordum ya, ben de bir kaç gün atak yapayım diyordum gizli gizli.
Ama sonuçları beğenmedim, hoş siz zayıfsınız gerçi ama gene de beklediğim etkiyi göremedim.
Ben gene 3-5 kilo verdikten sonra Montiyi deneyeceğim hem et diye ısrarı da yok, ben rahat yaparım gibime geliyor ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. :26:

form bisküvinin bizim evdeki adı sunta. aynen suntaya benzemiyor mu.ama acayip tok tutuyor.

Altınbaşak vardı bir ara bilmem hala varmıi asıl sunta oydu.O zamanlar 100 kilo olan bir arkadaşım paket paket yerdi, bir hayrını göremedi garibim.Ben o zamanlar tabii pis bir sıskayım "onu yiyeceğine mobilya kemir aynı hesap " derdim. Şimdi onun ahını çekiyorum galiba

ne utanç verici bir durum. koca takımda bir ben kilo almışım.demek ki bu takımın en pis boğazı ben mişim.

Aslında kaçamaklı bir hafta geçirmedin, akşamları hafif yedin.Bence son zamanlarda yediğin şeyler belki su tutmuştur ya da regl öncesi sendromudur. Haftaya daha fazla vermiş olursun ortak.

pekte birşey yememişsin ya .vicdan yapacakbir durum yok. dukancı bacılar hem bir sürü et yiyip bu yoklukta paralarından oldular hemde okadar aç kaldılar sonuç ziroo.bende yedim baklavaları içli köfteleri börekleri anca 400 gr almışım. tıka basa yeselerdide 1-2 gr verirlerdi zaten.

Aslında kaçamaklı bir hafta geçirmedin, akşamları hafif yedin.Bence son zamanlarda yediğin şeyler belki su tutmuştur ya da regl öncesi sendromudur. Haftaya daha fazla vermiş olursun ortak.

öyle oturup tabak tabak yemedim.ama içli köfte yapılmış 1-2 , yok börek açılmış bir dilim falan yedim. adam akıllı spor yapamadım. birde reglim dün bitti. sanırım bunlur sebep oldu .inşallah bu hafta toparlarım.

evet , biraz hobiden cıktı ama bu hastalıktan dolayı cok aksadı , bılmıyorum nasıl toplarlanıcam ..bende severım , ilerdeki hayallerim kumas boyama ve dekupaj...

tahta gibi diyolar bana da napayım işe yarıyo, börek yemekten iyidir kesinlikle

misafir sorunsalı başlamış bakıyorum. ben 1 haftadan sonra yola girebildim, sen kısa sürede başedersin umarım

ülkerinki o altınbaşak, güzel değil. etininki güzel. tabi paket paket yersen katkı maddeli bişey olduğundan acıktırır bi işe yaramaz.
ben 4-5 tane yiyorum. aylardır yemiyodum karataycılığımdan, ama şimdi her türlü yardıma ihtyacım vardı

sezen vallaha azmine hayranım canımya ben senin kadar istikrarlı değilim bu hafta dağıldım dağıldım
bende regl dönemindeyim seninde sölediğin gibi tatlı krizine girdimya dün malesef dokuzkat yedim of dedim dünya varmış ne stres kaldı ne bişey kuş oldum kuş
dukana gelince aslında iyi bi diyet ama ben hep ataktan sonra saçmalıyorum sapıtıyorum
1 hafta daha dayanamadım sporda yapmıyorum tamamen salmış durumdayım.
annemde dün kızdı adam gibi yemek ye ne bu böle diye menümü yazayım barik
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 parça peynir
1 sb süt(yağsız)
1 tutam maydanoz
1 tane yeşil biber
öğlen:
yoğurt çorbası
1 porsiyon makarna
akşam:
yoğurt çorbası(1 kase)
yağsız et sote
1 dilim kepek ekmeği
ara:
iş te olduysa burda oldu 9 kat :18:
dayanamadımya Allahım nolur winston okumasın bunları dilinden kurtulamam artık Allahım nolur ya

bu günkü sabah kahvaltımda
1 dilim kepek ekmeği
6 yeşil zeytin
1 küçük parça peynir
yeşil biber
3 dilim domates
1 tutam maydanoz
1 sb süt(yağsız)
öğlen ve akşamı bilmiyorum çünkü göreve gidiyorum nerde yiycem belli değil ama hafif yemeye çalışıcam (

winston ben gidiyorum yerden yere vurabilirsin artık bacım beni ne desen haklısın sölücek bişeyim yok malesef

arkadaşlar ben dün gece kilomu yanlış yazsmışım şimdi farkettim.
geçen cuma 107. 9 yazmışım ama o 106.9 olucaktı.bi sorun olmaz şimdi kıontrol ederken gördüm tuşa yanlış basmışım herhalde.(

günaydın hatunlar..
bugünü sporsuz geçicem, duş alıp dışarı çıkmaktan üşüttüm gibi.
hedefi 52 fln mı yapsam ben, ya da 48
basen istemiyorum yaa, heralde 52 olsam basen kalmaz, kalanı da kolay sıkılaşır

Günaydınlaaaar,
Suhan geç kaldın okudum bile muhahaha şimdi seni kınayacağım.
Yok ya arada tatlı candır, regl zamanı bir kere bence anlayışlı davranılabilir, ben de dün yarım dilim mozaik pasta yedim.Ama tadı nasıl olmuş diye baktım Benim reglime daha bir de 10 gün var yani, benimki pisboğazlıktandı kesinlikle
Arada olur özetle, ben sadece yoğurt çorbası ve makarnayı sevmedim.Birinde pirinç var, diğeri makarna.Aynı öğünde 2 karnonhidrat bence hoş değildi ama dukan abi öyle diyorsa bilemeyeceğim.Her şekilde afiyet olsun, löp löp et olmasın.

Mattika, sen bu gidişle 45lere hedefi çekersen hiç şaşırmayacağım.Epey motivasyon dolmuşsun ne güzel, ben bir hedefime ulaşsam daha aşağısı, yok 100 gram aşağısı falan dinlemeden, davullar çalıp, sevinçle gideceğim buralardan İnşallah istediğin vücut tipine kısa sürede kavuşursun.

Bana gelince; dün akşam yemeğinde biraz saçmaladım ama bugün inşallah toparlayacağım.Bir de evde insanın annesi bile olsa düzeni değişiyor ve epey zorlanıyor.Kardeşim onu da yesin, bunu da özlemiştir yesin diye pişir, taşır durdum, e onun tadına bak, bu koktu, bu etti derken diyet acınacak hale geliyor.Nasılsa 1 hafta kadar daha bende kalacak, ona uyarsam acınacak hale düşeceğim, o yüzden kendime çeki düzen vermem lazım.

Hepimize mutlu ve huzurlu bir gün ve haftasonu dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…