okulda bütün millet börek, kurabiye götürüyodu yine, ben köşede form bisküvi kemirdim
ne fazlan var da diyet yapıyosun vs. bi sürü laf ettiler.
çok fazlam olsa neyse de 3-4 kilom kaldı, son kilolar inatçı oluyo dedim.
nerdeymiş 3-4 kilo dedi biri, ee kıçımı başımı siz görmüyosunuz tabi, dışı seni içi beni yakar
form bisküvinin bizim evdeki adı sunta. aynen suntaya benzemiyor mu.ama acayip tok tutuyor.
ne utanç verici bir durum. koca takımda bir ben kilo almışım.demek ki bu takımın en pis boğazı ben mişim.
Aslında kaçamaklı bir hafta geçirmedin, akşamları hafif yedin.Bence son zamanlarda yediğin şeyler belki su tutmuştur ya da regl öncesi sendromudur. Haftaya daha fazla vermiş olursun ortak.
Bir dünya yedüklerüm;
Sabah; yeşil çay bir yumurta
öğle; mercimek çorbası
akşam; köfte, piyaz, accuk patates püresi, yarım dilim mozaik pasta
Millet akşamı hafif geçirir ben tam tersi yaptım.
Dukancı kızlar sizi takip ediyordum ya, ben de bir kaç gün atak yapayım diyordum gizli gizli.
Ama sonuçları beğenmedim, hoş siz zayıfsınız gerçi ama gene de beklediğim etkiyi göremedim.
Ben gene 3-5 kilo verdikten sonra Montiyi deneyeceğim hem et diye ısrarı da yok, ben rahat yaparım gibime geliyor ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. :26:
vayy ortak mı oldunuz siz
tabiki . hem ortak hem silah arkadaşı hemde mekik kardeşliğimiz var.biz 48 liklere kaç cephede kaç savaş verdik biliyon mu ?
Aslında kaçamaklı bir hafta geçirmedin, akşamları hafif yedin.Bence son zamanlarda yediğin şeyler belki su tutmuştur ya da regl öncesi sendromudur. Haftaya daha fazla vermiş olursun ortak.
he ben bunalımdaydım o sıra ondan herhalde galiba sanırsam...bu arada ekleıdm face'te :)
tahta gibi diyolar bana daform bisküvinin bizim evdeki adı sunta. aynen suntaya benzemiyor mu.ama acayip tok tutuyor.
misafir sorunsalı başlamış bakıyorum. ben 1 haftadan sonra yola girebildim, sen kısa sürede başedersin umarımBir dünya yedüklerüm;
Sabah; yeşil çay bir yumurta
öğle; mercimek çorbası
akşam; köfte, piyaz, accuk patates püresi, yarım dilim mozaik pasta
Millet akşamı hafif geçirir ben tam tersi yaptım.
Dukancı kızlar sizi takip ediyordum ya, ben de bir kaç gün atak yapayım diyordum gizli gizli.
Ama sonuçları beğenmedim, hoş siz zayıfsınız gerçi ama gene de beklediğim etkiyi göremedim.
Ben gene 3-5 kilo verdikten sonra Montiyi deneyeceğim hem et diye ısrarı da yok, ben rahat yaparım gibime geliyor ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. :26:
ülkerinki o altınbaşak, güzel değil. etininki güzel. tabi paket paket yersen katkı maddeli bişey olduğundan acıktırır bi işe yaramaz.Altınbaşak vardı bir ara bilmem hala varmıi asıl sunta oydu.O zamanlar 100 kilo olan bir arkadaşım paket paket yerdi, bir hayrını göremedi garibim.Ben o zamanlar tabii pis bir sıskayım "onu yiyeceğine mobilya kemir aynı hesap " derdim.Şimdi onun ahını çekiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?