Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hatunlar bu biberiye ve zeytin yapragı sanırsam galiba zannımca işe yaradı. 3 gün aradan sonra wc ye cıktım .ohhbe. ulen ne zormuş. öğlen tavuk dürüm aldım. ekmeğin yarısını böldüm. baktım gene cok onunda yraısını yedim 1 denede ayram içtim. akşama sadece salata ve yogurt tüketmeyi düşünüyorum şimdilik.yaz geldi. kıyafetim yok. olsada giymek istemiyorum. 7ler gelin artık yaaaa. tut su koca boğazını pis özlem. vurun bana vurun

Canım menün gayet güzel, bitter çikolata danda bir şey olmaz. bu arada sen 52 oldun mu yine seni 52,8 diye hatırlıyordum, ne güzel sana yetişecektim cuma günü, ama artık hayal oldu galiba. Senin adına sevinip kendi adıma üzüldüm.

şarküteri ürünleri az yağlısı serbest diye biliyorum ama

yakarım şarküteri ürünleri serbest değil. Sadece yağsız ve içinde nişasta olmaması kaydıyla yağı çok az yada ayıklanmış jambonlara izin var. onun dışındakilere izin yok canım. çemensiz ve yağsız pastırmaya da izin varmış kitapta görmemiştim ama sonradan netten gördüm.

Benim kaynanam yok, yani var da yok neyse uzun hikaye.
Eşime bu anlarında hep söyleniyorum "çok şükür bana kaynana eksikliği göstermiyorsun, ara ara bu ızdırabı yaşatıyorsun" diye

Öğlen aradı ; çok uzatmayacağım, özür diliyorum, akşama da gönülünü alacağım dedi.
Yap, et üz sonra özür dile,eve de sözde özür diye çikolata, profiterol ya da künefe al gel.
Sonra ben hem üzülmüşlüğümle hem de kilo almışlığımla kalayım

GDO ile besinlerin içeriği, tipi falan değişiyor ya, erkeklerinde GDOsuyla oynayabilsek keşke

desene gitti bizim diyet . neyse allahtan az yedim 2 halkacıktı.

ben umudumu yitirmiyorum.herşeyin naklini buldular. gen naklide yapılsa ok. bizim sorunlar çözülecek.

ay bu gün bende eşime sinir oldum hatta öğle arasında tartıştık 2 haftadır gelicem diyo bişey çıkıyo bu hafta kesin gelicekti gene iş çıktı çok sıkıldım ya çocuklar babam gelsin artık diyo iki arada bi derede kaldım sinirlerim bozuk bu gün( şu tayin çıksada kurtulsam artık ne gelmez mayısmış ya

canım ya . allah sana yardım etsin senin işin hiç kolay değil. eşim vana görevli gitti çocuklar babamda babam deyip durdular. çok zor. hem ev iş çocuklar bir evin bütün sorumluluğu senin sırtına biniyor. seni çok iyi anlıyorum. allah sana kolaylık versin. neyse mayısa az kaldı.

Ne tesaduf ben de esimle tartistim biz de memnuniyetsiz ve herseyi kafasina takan benim esim de bi okadar gamsiz dunya yikilsa umrunda olmaz benden bes yas buyuk ama ben ondan once yaslanacagim bu gidisle

sağol yakarcım iyi niyetlerin için evet az kaldı ama bende az kaldım yani vallaha artık ha patladım ha patlıycam neyse Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.
bu gün herkesin kavga günü heralde:))) ama uzaktan uzağa kavga hiçte iyi olmuyo kızlar yanımda olsa canını okurdum ama böle bişey yapamıyorum:)

Valla kızlar ne dertli topikmişiz yahu. Herkes eşinden yana dertli. Biz kavga etmedik ama az kaldı biliyorum çünkü ikimizde çok gerginiz bu aralar. Ben sürekli bıdır bıdır söylenip duruyorum ve ne yapsa gözüme batmaya başladı bu aralar. Nedenine gelince de. Eşim çok iyidir falan am ahem herşeye çok karışır, hem çok yardım eder hemde yaptıklarını sanki söylenmek için yapıyormuşcasına söylenir. Be adam madem yapıyorsun söylenme, ya da söyleniyorsun yapma. Sürekli bana dağınık olduğumu falan söyler durur. Yahu sende uzayda yaşamıyorsun bu evde yaşıyorsun, o zaman topla diymi ama. Evden girerim kız bacağıma sarılıp aneeeeeeeeee diyeee bütün gece mızık mızık peşimde dolaşır, o da efendim dağınıkmışda, sigara içeceğine masayı silermiş insnada. Yahu çocuktan kaçabildiğim zaman zaten 5 dakika, o arada da neyi yapayım. masa mı siliyim, bulaşık mı yıkıyım. Ki 5. dakikamda kızım ağlayarak anne benimle oynarmısın diye mutfağa girer. Bari temizlikçi tutalım derim, ona surat yap, yok iyi yapamıyormuş, yon onun yaptığı işi kocam 1 saatte yaparmış, e yap o zaman diyorum, tamam deyip, orada kalıyor. Çoğu zaman tamam topluyor, yapıyor falan ama sanki o yaptıklarını söylenmek için yapıyor gibi geliyro bana. Tamam kardeşim kadınız bizim görevimiz ama el insaf yani bende akşama kadar evde yatmıyorum ki. Geliyorum saat 8 de eve sabah 8,30 da çıkıyorum. Yani kızlar yakında bende patlamak üzereyim. birde akşam müşterinin biri zorla buna içki içirmişte, gelmiş gecenin 12 sinde eve, nasıl söyleniyor, yok sıkıldım da yok mahvoldum da, yok bu neymiş de. İçimden dedim kardeşim başına silah mı dayıyorlar. ama hiç sesimi çıkarmadım, o leş gibi votka kokuyor, donmuş bende spor yapıyorum mis gibi, ona hiç bir şey demeden sen azıcık yaşlı görünmeye başladın bu aralar, biraz kendine baksana ya. dedim. sonra da yattım.

amanın bizim takımın durumu vahim meğer nekadar doluymuşuz ya
neyse ben eve gideyimde sakinleşmeye çalışayım biraz gerçi evdede 2 canavar beni bekliyo nasıl sakinleşceksem birinin dersi var biri oyun istiyo ay kafayı yemek üzereyim.

Bizim takım şahane ya.
Birimiz regl olur, arkasından 5 kişi regl olur.
Biri eşiyle tartışır, aynı anda 5 kişi de o dönem tartışır.
Biri diyeti patlatır hoop diğerleri de.
Biri bir diyet yolunu seçer, arkasından herkes o diyete...

Artık diyorum ki biri de zayıflasa, mezun olsa biz de arkasından hoop zayıflasak?

Ben bu grubu çok sevdim, umarım bir gün bir yerlerde yolumuz kesişir de bu güzel muhabbetleri bir de yüz yüze yaparız

Evet valla şahane takımız ya. Acılar paylaşınca azalrımış ya birimizin sıkıntısını hepimiz paylaşıyoruz.
Neyse benim zayıflamama azıcık kaldı şurda. Hepinizi peşinden beklerim.
İstanbuldakilerle nisanda buluşucaz zaten dime. Gelecekler de varsa valla harika olur.

al işte gelde orta yerinden çatlama.hatunlar bu güzel muhabbeti birde kahve keyfi yaparken yapacaklar.
bizne yapalım 3g ilemi bağlanak.he öyle yapalım.(aklımı seveyim)

akşam yemeği olarak 1 çay tabağı kadar y.fasulya ve 2 kase yoğurt.
oğlum güya ders çalışıyor bende sinir krizi geçiriyorum. ya satır yazmamak için yarım saattir wc de bekliyor.
her akşam ödev zamanı işkence zamanı tabi oğlum bana çektiriyor. allahım ben hiç böyle değildim ya . ödevimi kendi başıma yapar kalkardım. ben oğlumun başında nazi subayı gibi bekleyeceğim.

Evet kızlar akşam yemeğim, çok açtım doldurdum ama dolmaları ve 2 kaşık yoğurt yedim sadece, haşlanmış kabakları yiyemedim. Haydiyin size de afiyet olsun.

al işte gelde orta yerinden çatlama.hatunlar bu güzel muhabbeti birde kahve keyfi yaparken yapacaklar.
bizne yapalım 3g ilemi bağlanak.he öyle yapalım.(aklımı seveyim)

Ha hayyy 3g süper fikir. Toplaşmış oluruz işte ne güzel. Telefonu gezdiririz de biz açık büfenin önünde yemiş kadar olursunuz. Tabii bu durunda ben onun tadını biliyorum da işe yarar mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…