öğlen yemeğini yedim geldim menümü yazabilirim artıkın
sabah:
1 greyfurt suyu
ara:
2 lokma simit
öğlen:
brokoli salatası
2 incir
ara:
1 lokmacık bitter
akşam:
1 kase yoğurt
bitki çayı
1.5 su
ne kadar sade bi menüm olmuş ay gözlerim yaşardı çikolatada olmasa çok süperdi ama neyse artık tatlı isteğimi bastırmam gerekiyodu çok tehlikeli bi dönemdeyim(((((
şarküteri ürünleri az yağlısı serbest diye biliyorum ama
maalesef bende senin eşin gibi bir eşe sahibim. adamda hiç şükür yok . her zaman bir sızlanma mutlu olmama devamlı neden neden demesi beni sinir ediyor. önceki iş ortamından şikayet ederdi. yok sen klimalı yerde çalışıyon yok ben sokakdayım. yandım piştim yok dondum soğukda devamlı böyle. iş ortamı bölümü değişti. önceki işim çok iyiydi. burası böyle kötü böyle can sıkıcı . yani var yam cüssem gücüm yerinde olsa herifi iyi bir pataklayıp içimin yangınını söndürecem.
güya inançlı bir insan şükür rabbim daha kötü olabilirdi demiyor da niye şöyle niye böyle
ohhh önce anasını çekiştirdim şimdide kendisini
Canım menün gayet güzel, bitter çikolata danda bir şey olmaz. bu arada sen 52 oldun mu yine seni 52,8 diye hatırlıyordum, ne güzel sana yetişecektim cuma günü, ama artık hayal oldu galiba. Senin adına sevinip kendi adıma üzüldüm.
yakarım şarküteri ürünleri serbest değil. Sadece yağsız ve içinde nişasta olmaması kaydıyla yağı çok az yada ayıklanmış jambonlara izin var. onun dışındakilere izin yok canım. çemensiz ve yağsız pastırmaya da izin varmış kitapta görmemiştim ama sonradan netten gördüm.
Benim kaynanam yok, yani var da yok neyse uzun hikaye.
Eşime bu anlarında hep söyleniyorum "çok şükür bana kaynana eksikliği göstermiyorsun, ara ara bu ızdırabı yaşatıyorsun" diye
Öğlen aradı ; çok uzatmayacağım, özür diliyorum, akşama da gönülünü alacağım dedi.
Yap, et üz sonra özür dile,eve de sözde özür diye çikolata, profiterol ya da künefe al gel.
Sonra ben hem üzülmüşlüğümle hem de kilo almışlığımla kalayım
GDO ile besinlerin içeriği, tipi falan değişiyor ya, erkeklerinde GDOsuyla oynayabilsek keşke
Canım menün gayet güzel, bitter çikolata danda bir şey olmaz. bu arada sen 52 oldun mu yine seni 52,8 diye hatırlıyordum, ne güzel sana yetişecektim cuma günü, ama artık hayal oldu galiba. Senin adına sevinip kendi adıma üzüldüm.
üzülme sezencim ben çizelgeyi değiştirmedim cuma günü normalde 52.6 çıkmıştım beni geçmiş bile olabilirsin.
şişkinliğim hala geçmedi ama cumaya kadar kurtulurum o fazlalıktan eminim yani
ay bu gün bende eşime sinir oldum hatta öğle arasında tartıştık 2 haftadır gelicem diyo bişey çıkıyo bu hafta kesin gelicekti gene iş çıktı çok sıkıldım ya çocuklar babam gelsin artık diyo iki arada bi derede kaldım sinirlerim bozuk bu gün( şu tayin çıksada kurtulsam artık ne gelmez mayısmış ya
Evet valla şahane takımız ya. Acılar paylaşınca azalrımış ya birimizin sıkıntısını hepimiz paylaşıyoruz.
Neyse benim zayıflamama azıcık kaldı şurda. Hepinizi peşinden beklerim.
İstanbuldakilerle nisanda buluşucaz zaten dime. Gelecekler de varsa valla harika olur.
al işte gelde orta yerinden çatlama.hatunlar bu güzel muhabbeti birde kahve keyfi yaparken yapacaklar.
bizne yapalım 3g ilemi bağlanak.he öyle yapalım.(aklımı seveyim)
Eki Görüntüle 373004
Evet kızlar akşam yemeğim, çok açtım doldurdum ama dolmaları ve 2 kaşık yoğurt yedim sadece, haşlanmış kabakları yiyemedim. Haydiyin size de afiyet olsun.
amanın oneyyyyyemekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?