Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

senin adına sevindim valla. evet bıktım sıkıldım ama bırakmadım. nerdeyse hergün - çıkıyor buda çok hoşuma gidiyor.senin gibi yapıp değişik şeyler deniyeyim. sıkılmam belki zevkli bile olabilir.
bugün işyerinden bir arkadaşım baya kilo verdin sen bende seni görünce baya heveslendim diyetebaşladım dedi. ay çok hoşuma gitti. hep ben başkalarına özenip diyete başlardım. bu arada diyete başladığımdan bu yana 10 kilo vermiş oldum. buraya 68 başlamıştım ama benim daha önceside vardı.

Son düzenleme:
Kızlar bugün akşamdan beri callanetics egzersizlerini inceliyorum. Çok güzel gibi. İndirdim bilgisayara ve cd ye attım. Bayaa bir sıkılıaşmadan bahsediyoralr. Ama 21 gün düzenli yapmak gerekiyormuş. sadece hafada 1 gün yapmıyormuşsun. Deneyeceğim bakalım yarın sabah kalkabilirsem. Yapayım diyorum zaten benim vücudumun sıkılaşmaya çok ihtiyacı var. Sıkılaşsam zayıflamaya bile ihtiyacım kalmaz belki. 21 günde bütün dertlerden kurtulmak var valla. Sabah deneyelim bakalım. Ama özellikle karın bölgesine süper etki ediyormuş, gerçi benim bacaklara ihtiyacım var ama belki onlara da fayda sağlar.

Evet canim guzel egzersizler cok zorluyor mutlaka sikilasirsin

herkese günaydın kızlar

pek bi enerjiğim bu gün dışarda pırıl pırıl güneş var aylardan sonra ilk defa eksili rakamlardan kurtulduk bu gün burası 2 derece ay çok mutluyum

winston canım geçmiş olsun senin başına gelen şey dün benimde başıma geldi ben 1 gece önceden kayısı çayı içmiştim oda son derece etkili bi çay çünkü onunda içinde sinameki var neyse sabahınada işe gelince maydanozlu limonlu çay içtim oda bir nebze etkili neyse bu ikisi bi araya gelince bildiğin bi pimi çekilmiş el bombasına dönüştü bide bu arada ben arazideyim yürüyorum ama soğuk soğuk terlemeye başladım Allahım bakıyorum etrafta tuvalet falan yok 2 tanede arkadaş var yanımda en son dedim ben çok kötüyüm bana acilen bi tuvalet bulun neyse dağın başında bi tesis bulduk şansıma yarım saat tuvalette kaldım sölemesi ayıp.
dersimi aldım artık sadece hafta sonları içerim öle şeyleri yoksa rezil ediyo insanı

bu sabah canım bişey istemedi sadece 1 bardak greyfurt sıkıp onu içtim dün kaçamak yaptım çok kötüyüm belki onun pişmanlığı var belkide hala hastalanmadım onun etkisi karnım taş gibi 1 lokma bişey yiyesim yok.

günaydın kızlar
dün akşam karnabahar yemeği yedim . spor olarak yürüyüş yapmam lazımdı ama hiççç yapasım yoktu. akşam akşam temizlik yaptım. çocuklar uyuyuncada plates topuyla bir kaç hareket yaptım. sabah tartıldım + dayım. panik yok dedim. sebze+pro olan günlerde + çıkıyor pro yaptığım gün fazlasıyla gidiyor.sabah 5'te kalktım. mekik çektim. step tahtamla step yaptım . artık iyice yoruldum dinleneyim dedim benim canavarlar uyandı. şimdi göz kapaklarım ağırlaşmaya başladı .
kahvaltım d. lavaşı arası sucuklu yumurta 2 kupa çay
herkese güzel bir gün arkadaşlar.

Günaydın kızlar,
Dün akşam gece 12 de uyumadan önce 15 dakika falan biraz bacaklarıma yönelik hareketler yaptım. Sabahda yarım saat erken kalktım. 20 dakika leslie ile yürüdüm, sonra da 10 dakika bacak çalıştım kendimce. şu callenetics den biraz, tubanın hareketlerden biraz, platesten biraz ortaya karışık bir şey çıktı. Ama bacaklarımı bayaa toparlıyor bunlar. Sabahda dukan lavaşı yedim +mantar, domates, biber, salatalık, az peynirle. Lavaşa da sabah zerdaçal kattım, sarı sarı çok hoş oldu, azıcık kokusu ağır geldi ama tadı değişik oldu. Öğlende balık +salata yerim. Akşama da haşlanmış kabak, yoğurt ve çiger yerim. Benimde sabah yine eksiyidi. İnşallah cumaya kadar böyle gider.

maşallah maşallah. çok güzel.eksiler x2 olur inşallah.:26:

günaydın arkadaslar. sabah kepekli galetyla peyni yedim. öğlende tavuk yiyecem. sonrasındada zeytin yapragı ile biberiyeyi karıstırıp içecem bakalım :) zayıflama yolunda sehir olmazsam iyidir :)

günaydın arkadaslar. sabah kepekli galetyla peyni yedim. öğlende tavuk yiyecem. sonrasındada zeytin yapragı ile biberiyeyi karıstırıp içecem bakalım :) zayıflama yolunda sehir olmazsam iyidir :)

afiyet olsun....sabah öglen guzelde aksam ne yıyeceksın onu anlamadım :))

sezen ciğer diye diye canımı cektırdın he...afiyet olsun..

sagol canım sanada , sucuk yasak degılmıydı ?

Tünaydınlar,
Hiç modum yok bugün.Eşimle accuk tartıştım.Bazen işten stresli gelince kaynana gibi tüm gece evde her şeye takılıyor,sorun çıkarıyor.Yok mouse'u bozulmuş, yok aradığını bulamamış, yok şu ,yok bu.Benim de en dayanamadığım insan tipi budur.Sağlıksın şükür, sevdiklerin hayatta, maddi olarak şükür idare ediyorsun, evliliğin yolunda, işinden sıkıntılıydın daha iyi işe girdin...Daha ne be adam? Daha ne yani?Azcık şükret, mızmızlık yapma, elindekilerin farkına var.Yok..Regl olmuş hatun gibi bir şikayet, bir mızmızlık, bir illa sorun yaratacağım isteği...Olmaz inşallah ama ona da diyorum, Allah bir dert verecek ömür boyu çekeceksin, anlayacaksın anyayı konyayı diye.

Özetle canım sıkkın işte.
Kahvaltı; peynir, ekmek, yeşil çay.

Herkese huzurlu bir gün dilerim.

herkese selam kızlar bok eksili günler

facebook gıbı begen tuşu koymus kazen sagolsun hepınızı begendım ona göre...

bana gelince....

dun öglen 1 sat yurudum geldım dus aldım , 2 tavuk göğsü hasladım bol yogurt nane pul biberle yedım aksamada pılav vardı dayanamadım hıc ekmeksız yedım

sabah baktım -eksideyim :))

cıktım yollara....yürüdüm yürüdüm....markete gırdım

erpiliç in kadınbudu köftesını buldum 1.5 tlya 4 tane onu yagsız teflonda kızarttım bol yogurt nane pul bıber bol su

tartıldım sabahkınden -200 gr daha eksiğim

yani cok mutluyum :))

su an ayaklarım zonkluyor...aksama patlıcan yemeği yapmam lazım hafif bir tarif verin bana...

Patlıcanları közde közle, üzerine sarımsaklı yoğurt dök, üstüne de yağsız kıyma gezdir, al sana ali nazik...
Yulaf hakkın varsa, alt kastına da yulaftan pide yap onları koy
Kenarına da biberle, domates közle...
Off olsa da yesem

iyi dedin de , ev halkı ne yıyecek ...doymazlarki onla...kıza ayrı , kocaya ayrı yemek yapıyoruz ondan veremıyoruz zaten...musakka yapayım dedım yaglı olcak dımı..

öğlen yemeğini yedim geldim menümü yazabilirim artıkın
sabah:
1 greyfurt suyu
ara:
2 lokma simit
öğlen:
brokoli salatası
2 incir
ara:
1 lokmacık bitter
akşam:
1 kase yoğurt
bitki çayı
1.5 su
ne kadar sade bi menüm olmuş ay gözlerim yaşardı çikolatada olmasa çok süperdi ama neyse artık tatlı isteğimi bastırmam gerekiyodu çok tehlikeli bi dönemdeyim(((((

ben yeni katıldım aranıza bende kilolu bir bayanım boyum 1.65 kilom 99 10aylık bir kızım var emziriyorum ve zayıflamak istiyorum spor yapmak istiyorum niveya bodynin cdsini internetten indiremedim diyette yapamıyorum dayanamıyorum çikolataya bana biraz tiyolar verirmisiniz lüttttfeeeeeeeeeen

maalesef bende senin eşin gibi bir eşe sahibim. adamda hiç şükür yok . her zaman bir sızlanma mutlu olmama devamlı neden neden demesi beni sinir ediyor. önceki iş ortamından şikayet ederdi. yok sen klimalı yerde çalışıyon yok ben sokakdayım. yandım piştim yok dondum soğukda devamlı böyle. iş ortamı bölümü değişti. önceki işim çok iyiydi. burası böyle kötü böyle can sıkıcı . yani var yam cüssem gücüm yerinde olsa herifi iyi bir pataklayıp içimin yangınını söndürecem.
güya inançlı bir insan şükür rabbim daha kötü olabilirdi demiyor da niye şöyle niye böyle
ohhh önce anasını çekiştirdim şimdide kendisini

afiyet olsun....sabah öglen guzelde aksam ne yıyeceksın onu anlamadım :))

sezen ciğer diye diye canımı cektırdın he...afiyet olsun..

sagol canım sanada , sucuk yasak degılmıydı ?

şarküteri ürünleri az yağlısı serbest diye biliyorum ama

bir benden hatun daha hemen seni dukan diyetine yönlendirmek istiyorum aynı moddaydım canım zayıflamak istiyorsan dukanı araştır bul ve yap 163 ve 95 kilo idim şuan 76 yım tabi 8 kilosunu felan dukanla verdim 40-45 günde kabaca anlattım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…