Vallakızlar siz bıkmışsınız ama benimde hoşuma gitmeye başladı, değişik şeyler yapınca güzel oluyor yahu. Hemde acıkmıyorum hiç. Şu aromalarımı da alsam tamamdır bu iş. Bir de gojj berry var tabii bir türlü bulamdım o tatlı ihtiyacını kesiyordu. Akşamda çiğer sote ve kefir içtim. Tokum.
Kızlar bugün akşamdan beri callanetics egzersizlerini inceliyorum. Çok güzel gibi. İndirdim bilgisayara ve cd ye attım. Bayaa bir sıkılıaşmadan bahsediyoralr. Ama 21 gün düzenli yapmak gerekiyormuş. sadece hafada 1 gün yapmıyormuşsun. Deneyeceğim bakalım yarın sabah kalkabilirsem. Yapayım diyorum zaten benim vücudumun sıkılaşmaya çok ihtiyacı var. Sıkılaşsam zayıflamaya bile ihtiyacım kalmaz belki. 21 günde bütün dertlerden kurtulmak var valla. Sabah deneyelim bakalım. Ama özellikle karın bölgesine süper etki ediyormuş, gerçi benim bacaklara ihtiyacım var ama belki onlara da fayda sağlar.
Günaydın kızlar,
Dün akşam gece 12 de uyumadan önce 15 dakika falan biraz bacaklarıma yönelik hareketler yaptım. Sabahda yarım saat erken kalktım. 20 dakika leslie ile yürüdüm, sonra da 10 dakika bacak çalıştım kendimce. şu callenetics den biraz, tubanın hareketlerden biraz, platesten biraz ortaya karışık bir şey çıktı. Ama bacaklarımı bayaa toparlıyor bunlar. Sabahda dukan lavaşı yedim +mantar, domates, biber, salatalık, az peynirle. Lavaşa da sabah zerdaçal kattım, sarı sarı çok hoş oldu, azıcık kokusu ağır geldi ama tadı değişik oldu. Öğlende balık +salata yerim. Akşama da haşlanmış kabak, yoğurt ve çiger yerim. Benimde sabah yine eksiyidi. İnşallah cumaya kadar böyle gider.
günaydın arkadaslar. sabah kepekli galetyla peyni yedim. öğlende tavuk yiyecem. sonrasındada zeytin yapragı ile biberiyeyi karıstırıp içecem bakalım :) zayıflama yolunda sehir olmazsam iyidir :)
Günaydın kızlar,
Dün akşam gece 12 de uyumadan önce 15 dakika falan biraz bacaklarıma yönelik hareketler yaptım. Sabahda yarım saat erken kalktım. 20 dakika leslie ile yürüdüm, sonra da 10 dakika bacak çalıştım kendimce. şu callenetics den biraz, tubanın hareketlerden biraz, platesten biraz ortaya karışık bir şey çıktı. Ama bacaklarımı bayaa toparlıyor bunlar. Sabahda dukan lavaşı yedim +mantar, domates, biber, salatalık, az peynirle. Lavaşa da sabah zerdaçal kattım, sarı sarı çok hoş oldu, azıcık kokusu ağır geldi ama tadı değişik oldu. Öğlende balık +salata yerim. Akşama da haşlanmış kabak, yoğurt ve çiger yerim. Benimde sabah yine eksiyidi. İnşallah cumaya kadar böyle gider.
günaydın kızlar
dün akşam karnabahar yemeği yedim . spor olarak yürüyüş yapmam lazımdı ama hiççç yapasım yoktu. akşam akşam temizlik yaptım. çocuklar uyuyuncada plates topuyla bir kaç hareket yaptım. sabah tartıldım + dayım. panik yok dedim. sebze+pro olan günlerde + çıkıyor pro yaptığım gün fazlasıyla gidiyor.sabah 5'te kalktım. mekik çektim. step tahtamla step yaptım . artık iyice yoruldum dinleneyim dedim benim canavarlar uyandı. şimdi göz kapaklarım ağırlaşmaya başladı .
kahvaltım d. lavaşı arası sucuklu yumurta 2 kupa çay
herkese güzel bir gün arkadaşlar.
herkese selam kızlar bok eksili günler
facebook gıbı begen tuşu koymus kazen sagolsun hepınızı begendım ona göre...
bana gelince....
dun öglen 1 sat yurudum geldım dus aldım , 2 tavuk göğsü hasladım bol yogurt nane pul biberle yedım aksamada pılav vardı dayanamadım hıc ekmeksız yedım
sabah baktım -eksideyim :))
cıktım yollara....yürüdüm yürüdüm....markete gırdım
erpiliç in kadınbudu köftesını buldum 1.5 tlya 4 tane onu yagsız teflonda kızarttım bol yogurt nane pul bıber bol su
tartıldım sabahkınden -200 gr daha eksiğim
yani cok mutluyum :))
su an ayaklarım zonkluyor...aksama patlıcan yemeği yapmam lazım hafif bir tarif verin bana...
Tünaydınlar,
Hiç modum yok bugün.Eşimle accuk tartıştım.Bazen işten stresli gelince kaynana gibi tüm gece evde her şeye takılıyor,sorun çıkarıyor.Yok mouse'u bozulmuş, yok aradığını bulamamış, yok şu ,yok bu.Benim de en dayanamadığım insan tipi budur.Sağlıksın şükür, sevdiklerin hayatta, maddi olarak şükür idare ediyorsun, evliliğin yolunda, işinden sıkıntılıydın daha iyi işe girdin...Daha ne be adam? Daha ne yani?Azcık şükret, mızmızlık yapma, elindekilerin farkına var.Yok..Regl olmuş hatun gibi bir şikayet, bir mızmızlık, bir illa sorun yaratacağım isteği...Olmaz inşallah ama ona da diyorum, Allah bir dert verecek ömür boyu çekeceksin, anlayacaksın anyayı konyayı diye.
Özetle canım sıkkın işte.
Kahvaltı; peynir, ekmek, yeşil çay.
Herkese huzurlu bir gün dilerim.
afiyet olsun....sabah öglen guzelde aksam ne yıyeceksın onu anlamadım :))
sezen ciğer diye diye canımı cektırdın he...afiyet olsun..
sagol canım sanada , sucuk yasak degılmıydı ?
ben yeni katıldım aranıza bende kilolu bir bayanım boyum 1.65 kilom 99 10aylık bir kızım var emziriyorum ve zayıflamak istiyorum spor yapmak istiyorum niveya bodynin cdsini internetten indiremedim diyette yapamıyorum dayanamıyorum çikolataya bana biraz tiyolar verirmisiniz lüttttfeeeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?