Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Special k ya tarçınmı?? güzel fikirmiş bende her sabah ondan yiyorum tarçınlıda deneyeyim bari :)

Markete gİttim ne kadar light urun varsa topladim geldim light kasar sucuk ton baligi krem santi yogurt sut cocuk gibi sevindim

Bende light ürünler kullanıyorum ama birdaha almamaya karar verdim çünkü içindekileri biraz araştırmıştım yağ yerine abidik gubidik maddeler oluyor. uzmanlarda light ürünleri kullanmaya gerek yok önemli olan dozu fazla kaçırmamak diyor. bu yüzen birdaa almayacağım sadece yağsız et peynir vs. alacağım..

benim normalde hiç kabız olmam.. ama bir gün iş yerinde öğleden sonra ara ğünde kuru erik yedim (soft erik yazıyordu ne sertti kuruydu nede taze gibiydi ) bende çok sevdim tadını 3 tane yerine 10 tane yedim.. evede trenle gidiyorum 1,5 saatte anca eve varıyorum.. iş yerinde 2 saat içinde bu erikler etkisini gsterdi karnımdan kaynama sesleri bile geliyordu.. trende bile o sesi bastırana kadar çok uğraştım bidaha dedim asla kabızlığa iyi gelen birşeyin dozunu kaçırmayacam rezil olacaktım ya

sıkma canım canını.. her insan maalesef senin gibi düşünmüyor.. çok syleniyorum bende yeri gelince bir birikim gibi.. ufacık bir olay bir moral bozukluğu buna neden olabiliyor.. sen sıkma canını profiterol gelirse benim içinde yarım tane ye

ahhh canım sanki babamı tarif ettin...!!!!!!!! oda böyle iş yaparken yardım ediyormuş gibi olur ama benim yüreğimi tüketir çünkü neden neden ben diye sylenir durur.. bence eşinle konuşmalısın bu konuyu.. gerçi ben kaç kere syledim ama hiç başarılı olamadım.... ayrıca nedemek dağınıksın ne demek masayı sil? kaynana gibi ayol.. aslında verceksin bezi eline sil ozaman diceksin sende çocuğunla oynayacaksın yetmiyor sanki iş yerinde yoruluyorsun eve gelince yemek çocuk aaah aaah

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 çatal karnabahar yemeği
3 yk kepekli makarna (beş buçuk aydan beri ilk defa yedim makarna )
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi

spor:120 dk spor salonu + 15 dakika yüzme + 100 mekik

yaaa daa geçen hafta hergün yediğimin bir menünün resmini paylaşacaktım gene unuttum

bugünkü menüm:

sabah: special k
öğlen: sormayın gitsin
akşam: salata, 1 parça balık

su 1,5 litre oldu..

şimdi maç başladı bakalım sporumu yapabilecekmiyim..

koşan bir takımı görsek spor yapmış gibi olurmuyuz??

Hadi Fenerbahçe'm göstergücünü!!!!

Esimle arayi duzelttik ama oglum 4 gundur kaka ypamiyor ben kabiz o kabiz zeytinyagi da fayda etmedi ne yapcam ben akil verin kizlar ya

Esimle arayi duzelttik ama oglum 4 gundur kaka ypamiyor ben kabiz o kabiz zeytinyagi da fayda etmedi ne yapcam ben akil verin kizlar ya

Canım aç karnına kuru erik ye en iyi o çalıştırıyor bağırsakları, kayısıdan falan daha iyi. yoksa kayısı ya da sabah kalkar kalkmaz 1 elma ye, su iç ılık. Oğlun hangisi, yeni doğan ise 4 gün normal, benim kız 7 gün yapmıyordu çoğu zaman. Bir büyüğü ise ona da erik yedir sabah, öyle yiyemezse marmalet yap, kalkar kalkmaz yedir, bolca da kayısı. Diğeri ise zaten senin yediklerinde de etkilendiği için erik yemen ona bile fayda eder canım. bol ca da su. en güzel yolu bol su içmek.

selamın hello hatunlar.eşim gece calışacak. anladıgınız yapayalnızım. kızı uyutuum . mamasını içirip yatacam.şöle genleşe genleşe yatacam. bugün canımı sıkan bi olay oldu.4 yasındaki çocuga iğne yaptım. sonra cocuk ama ne cocuk ana avrat düz gitti. yemediğim küfür kalmadı. sonra bana baktı ve cıkarken koca göt dedi. ayı dedi. çok canım sıkıldı.bugün bi reprezant geldi. akupuntur yaptırmış oda. 2 ayda 26 kg vermiş. sadece 2 ay boyunca protein tükettim dyor. yogurt süt balık tavuk fazla olmamak kaydıyla kırmızıet....canım sıkkın hakketten. yemin olsun cocuk öyle dedikten sonra 1 paket sigara içmişim

Canım bence kesinlikle çocuğun sana koca göt ve ayı demesine aldırmamalısın. O çocuğun dediklerine sıkılmamalısın. O Çocuk terbiyesiz Aile terbiyesi görmemiş!! Annesini kınıyorum. 4 yaşındaki bir çoçuk bunları nasıl söyler terbiyesiz şey.

demekki annesi kilolu bayanlara byle diyormuşki küçücük çoçuk nelerde diyor!!!!

sorma başkanım ya. aman işte. zamanın behrinde dukanla 1 hafta atak yapıp 6 kg vermiştim. acep yine işe yararmıki. ay artık iyice kilo manyagı oldum. yaz geliyor. her sey üstüste geldi. mangoya gittik öğle arası. neler var neler. indrimde var. herkes birsürü sey aldı. ben yok ona benim tarzım dedğil bu kısa unun rengi kötü bahanesiyle tototma baka baka işe döndüm. offff offff.

canım dukan işe yararmı bilemiyorum ben hiç denemedim açıkçası.. ama tekrar denemeye değer bence bırakmamak üzere bir yönteme başvurmalısın.

hıı alışveriş konusunda haklısın..

ben onu geçtim.. kaynım nişanlanıyor yakında yeni gelin benden zayıf.. anası dahada zayıfmış. valla ben zayıflamadan birdaha gitmem oraya... başta kaynanam olmak üzere HERKES zayıflayabileceğimi grecek... artık yediklerimde bile yeni gelini düşünüyorum

:) benimde kardeşim 2 ay oldu sözlendi kız arkadasıyla. allahım yarabbim tek bacagım kadar gelin.yaza amerikadan gelince kardeşim düğün olacak eylülde yada. anlayacagın benimde bir an önce 70olmam lazım. valla çırpı 48liklerden istemiyom :). yok abi 70e razıyım. hele suan 80e bile razıyım.aslında kasımın 26sıydı sanırsam diyete basladıgımda .4 ay olmadı daha 19 kilo fena değil. ana kızıın mamasını unutttum:) ben kaçar

canım sen bi 80 e gel.. ben şu an 80 kiloyum.. ozaman diyeceksinki 70 ondan sonrada hayır diyeceksin 60. istedikçe isticeksin..

ah ben bi 60 olsam

19 kilo hiç fena değil ben hiiiiç veremedim hiiiç

Sezencim yenidogan oglum ya fitil alip yapacagim artik cok sikintili cunku bu ara mamayi iyice azalttim benim sutumle doyuyor acaba yediklerimden mi etkilendi hic bu kadar surmemisti dogdugundan beri erigi deneyecegim bakalim benim yediklerimden kaynaklaniyorsa dukan falan tanimam

Kahvaltım.
mmmmm. çok güzeldi. yanlız kaşarı normal kullandım kızlar, o kadarcık olsun napalım. Azıcık zaten.

hatice seni çok fazla emiyosa kesinlikle senin yediklerinden etkileniyodur istersen biraz yediklerine dikkat et canım

herkese günaydın kızlar
sevgi kelebeğiyim gene ben bu gün
akşam sadece yoğurdumu yedim ve yattım offff süperdi gece bi ara kalktım artık midemden gurultular geliyodu kesinlikle bu hafta kilo verdim hissedebiliyorum özellikle aç yatınca süper işe yarıyo
bu günkü menümüde yazayım
sabah:
3-4 çatal menemen
1 kuru kayısı ve 1 kuru incir(ikiside çok küçüktü)
1 çatal beyaz peynir
ara:
1 havuç
öğlen:
sebze çorbası(içinde 1 fincan mercimek,1 kereviz,1 kabak,1 patates,1 soğan,5/6 diş sarımsak,maydanoz var)
ara:
3-4 kayısı ve 2 kuru erik
akşam:
1 kase yoğurt
arlardada canım isterse bitki çayları içiyorum

hatice kesinlikle senden etkileniyordur ben bir kere kendime kayısı kaynatmıştım bende olmuştum oğlum beni emdi bir yaptı bir yaptı doldurmuştu sen dukanın güçlendirme evresinden başlasaydın keşke herkese öle öneriyorlar emzirenler için

canım moralin tabi bozulacak . bende yaşadım hadi bu 4 yaşında terbiyesiz birçocuk.sırf beni incitmek için her zaman kilo muhabbeti yapan kocaman eşşek kadar insanlar var etrafımda. onlara en iyi cevap verdiğin kilolar olacak. bak ben dukan yapmaya başkayalı 3 kilo gitti. protein + sebze yiyoruz. sende dene inan faydasını göreceksin. ha gayret bir başla bakalım. verdikçe insan daha iştahlanıyor . 1 kilo daha vereyimdiye hevesleniyorsun. şuan bunalım takılacak vaktimiz yok .kolları sıva hıncını kilolarından al.
az kaldı şimdi ben memlekete gidince 7/24 kilo muhabbeti yapacam .okadar hırslı ve hınçlıyım .

herkese günaydın kızlar
sabah
1 yumurta az peynir 3 dilim hindi salam
öğlene dukan lavaşı arası peynir+ yoğurt
akşama hiç bilmiyorum.
çılbır olabilir.
kızlar regl oldum. maalesef 800 gr + yım . bırakmak yok devam. eşim acayip zayıfladın dedi sabah sabah iyi motivasyon oldu.
ama acayip şişim kızlar. wc problemide var neyse herkese kolay gelsin.

geçmiş olsun. emdiği için sen ne yersen ondan etkilenir. dikkat edersen narenciye baklagil ve soğanlı bir şey yersen o gün bebeklerde acayip gaz sancısı olur.
yinede sen bilirsin ama diyeti biraz gevşet . haftada 1 kilo vermede 500 gr ver. hadi allah kolaylık versin sana .

hatice nekadarlık oglun.kaç gündüz kabız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…