- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
bugün evdeydim ben de temizlik yapayım dedim daha şimdi oturdum.tabii bilgisayarı da ancak açabildim.bu arada hep merak ederdim insanlar temizlik yaparken kendinden geçip nasıl yemek yemeyi unuturlar diye.bugün onu yaşadım.bi baktım öğle yemeği yemeyi unutmuşum ve saat 3 karnım da acıkmadığı için yemedim ara öğününümü bekledim.
sabah:special k ve süt (tarçın koyuyorum içine süper oluyo)
ara öğün:2 diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay
öğle:yok
ara öğün:3 yk light yoğurt (nane ve pul biberle karıştırıyorum sanki mantı yiyiyormuş gibi oluyo bunu da tavsiye ederim)
5 badem
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
1 dilim kepekli ekmek
2 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi
spor:bugün yok kendime 1 gün izin verdim yarın hem spor salonuna hem de havuza gitmeyi planlıyorum.
Special k ya tarçınmı?? güzel fikirmiş bende her sabah ondan yiyorum tarçınlıda deneyeyim bari :)
Markete gİttim ne kadar light urun varsa topladim geldim light kasar sucuk ton baligi krem santi yogurt sut cocuk gibi sevindim
Kızlar bugün akşamdan beri callanetics egzersizlerini inceliyorum. Çok güzel gibi. İndirdim bilgisayara ve cd ye attım. Bayaa bir sıkılıaşmadan bahsediyoralr. Ama 21 gün düzenli yapmak gerekiyormuş. sadece hafada 1 gün yapmıyormuşsun. Deneyeceğim bakalım yarın sabah kalkabilirsem. Yapayım diyorum zaten benim vücudumun sıkılaşmaya çok ihtiyacı var. Sıkılaşsam zayıflamaya bile ihtiyacım kalmaz belki. 21 günde bütün dertlerden kurtulmak var valla. Sabah deneyelim bakalım. Ama özellikle karın bölgesine süper etki ediyormuş, gerçi benim bacaklara ihtiyacım var ama belki onlara da fayda sağlar.
Bende light ürünler kullanıyorum ama birdaha almamaya karar verdim çünkü içindekileri biraz araştırmıştım yağ yerine abidik gubidik maddeler oluyor. uzmanlarda light ürünleri kullanmaya gerek yok önemli olan dozu fazla kaçırmamak diyor. bu yüzen birdaa almayacağım
herkese günaydın kızlar
pek bi enerjiğim bu gün dışarda pırıl pırıl güneş var aylardan sonra ilk defa eksili rakamlardan kurtulduk bu gün burası 2 derece ay çok mutluyum
winston canım geçmiş olsun senin başına gelen şey dün benimde başıma geldi ben 1 gece önceden kayısı çayı içmiştim oda son derece etkili bi çay çünkü onunda içinde sinameki var neyse sabahınada işe gelince maydanozlu limonlu çay içtim oda bir nebze etkili neyse bu ikisi bi araya gelince bildiğin bi pimi çekilmiş el bombasına dönüştü bide bu arada ben arazideyim yürüyorum ama soğuk soğuk terlemeye başladım Allahım bakıyorum etrafta tuvalet falan yok 2 tanede arkadaş var yanımda en son dedim ben çok kötüyüm bana acilen bi tuvalet bulun neyse dağın başında bi tesis bulduk şansıma yarım saat tuvalette kaldım sölemesi ayıp.
dersimi aldım artık sadece hafta sonları içerim öle şeyleri yoksa rezil ediyo insanı
benim normalde hiç kabız olmam.. ama bir gün iş yerinde öğleden sonra ara ğünde kuru erik yedim (soft erik yazıyordu ne sertti kuruydu nede taze gibiydi ) bende çok sevdim tadını 3 tane yerine 10 tane yedim.. evede trenle gidiyorum 1,5 saatte anca eve varıyorum.. iş yerinde 2 saat içinde bu erikler etkisini gsterdi karnımdan kaynama sesleri bile geliyordu.. trende bile o sesi bastırana kadar çok uğraştım
Tünaydınlar,
Hiç modum yok bugün.Eşimle accuk tartıştım.Bazen işten stresli gelince kaynana gibi tüm gece evde her şeye takılıyor,sorun çıkarıyor.Yok mouse'u bozulmuş, yok aradığını bulamamış, yok şu ,yok bu.Benim de en dayanamadığım insan tipi budur.Sağlıksın şükür, sevdiklerin hayatta, maddi olarak şükür idare ediyorsun, evliliğin yolunda, işinden sıkıntılıydın daha iyi işe girdin...Daha ne be adam? Daha ne yani?Azcık şükret, mızmızlık yapma, elindekilerin farkına var.Yok..Regl olmuş hatun gibi bir şikayet, bir mızmızlık, bir illa sorun yaratacağım isteği...Olmaz inşallah ama ona da diyorum, Allah bir dert verecek ömür boyu çekeceksin, anlayacaksın anyayı konyayı diye.
Özetle canım sıkkın işte.
Kahvaltı; peynir, ekmek, yeşil çay.
Herkese huzurlu bir gün dilerim.
sıkma canım canını.. her insan maalesef senin gibi düşünmüyor..
Valla kızlar ne dertli topikmişiz yahu. Herkes eşinden yana dertli. Biz kavga etmedik ama az kaldıbiliyorum çünkü ikimizde çok gerginiz bu aralar. Ben sürekli bıdır bıdır söylenip duruyorum ve ne yapsa gözüme batmaya başladı bu aralar. Nedenine gelince de. Eşim çok iyidir falan am ahem herşeye çok karışır, hem çok yardım eder hemde yaptıklarını sanki söylenmek için yapıyormuşcasına söylenir. Be adam madem yapıyorsun söylenme, ya da söyleniyorsun yapma. Sürekli bana dağınık olduğumu falan söyler durur. Yahu sende uzayda yaşamıyorsun bu evde yaşıyorsun, o zaman topla diymi ama. Evden girerim kız bacağıma sarılıp aneeeeeeeeee diyeee bütün gece mızık mızık peşimde dolaşır, o da efendim dağınıkmışda, sigara içeceğine masayı silermiş insnada. Yahu çocuktan kaçabildiğim zaman zaten 5 dakika, o arada da neyi yapayım. masa mı siliyim, bulaşık mı yıkıyım. Ki 5. dakikamda kızım ağlayarak anne benimle oynarmısın diye mutfağa girer. Bari temizlikçi tutalım derim, ona surat yap, yok iyi yapamıyormuş, yon onun yaptığı işi kocam 1 saatte yaparmış, e yap o zaman diyorum, tamam deyip, orada kalıyor. Çoğu zaman tamam topluyor, yapıyor falan ama sanki o yaptıklarını söylenmek için yapıyor gibi geliyro bana. Tamam kardeşim kadınız bizim görevimiz ama el insaf yani bende akşama kadar evde yatmıyorum ki. Geliyorum saat 8 de eve sabah 8,30 da çıkıyorum. Yani kızlar yakında bende patlamak üzereyim. birde akşam müşterinin biri zorla buna içki içirmişte, gelmiş gecenin 12 sinde eve, nasıl söyleniyor, yok sıkıldım da yok mahvoldum da, yok bu neymiş de. İçimden dedim kardeşim başına silah mı dayıyorlar. ama hiç sesimi çıkarmadım, o leş gibi votka kokuyor, donmuş bende spor yapıyorum mis gibi, ona hiç bir şey demeden sen azıcık yaşlı görünmeye başladın bu aralar, biraz kendine baksana ya. dedim. sonra da yattım.
ahhh canım sanki babamı tarif ettin...!!!!!!!! oda böyle iş yaparken yardım ediyormuş gibi olur ama benim yüreğimi tüketir çünkü neden neden ben diye sylenir durur.. bence eşinle konuşmalısın bu konuyu.. gerçi ben kaç kere syledim ama hiç başarılı olamadım.... ayrıca nedemek dağınıksın ne demek masayı sil? kaynana gibi ayol.. aslında verceksin bezi eline sil ozaman diceksin sende çocuğunla oynayacaksın yetmiyor sanki iş yerinde yoruluyorsun eve gelince yemek çocuk aaah aaah