Gunaydin kizlar bu sabah 5li sayilari gordum cok mutluyum bugun de gitmese pes edecektim artik
ooooo tebrikler. tam yakaladım derken gene mi kaçtın? şu tıkırını değiştirde 59 u görünce kuduram kudurdukça spor yapam olmamı?
Canim yarin degistireyim hem belki 58lere duser ne dersin sunu anladim anne sutunun cok yemeyle hic alakasi yokmus az yiyorum ama sukur sutum cogaldi Reglin bitince beni gecersin belki umidini kaybetme:))
ooooo tebrikler. tam yakaladım derken gene mi kaçtın? şu tıkırını değiştirde 59 u görünce kuduram kudurdukça spor yapam olmamı?
58 mi ? neyyyyyyyyyy . maşallah maşallah. ilk mezunumuz sen olacan sankiiii:18:
Kızlar ekmeklerin tarifini simlanın bloğu var, dukandiyetim blog diye, oradan aldım. Nasıl özlemiştim tost yemeği. valla süper oldu, yulaf kokusu da olmadı. Nasıl mutlu tost yedim, kocama sürekli ben ekmek yaptım, tost yiyorum diyorum sırıtarak. O da "benim mucit karım ekmeği ve tostu yeniden icat etti" diye alay etti benle. REsmen öyle oldu ama ya. Bundan sonra sürekli yapmayı düşünüyorum. Niyeyse daha doyurucu geldi. 4 kaşık yulaf var içinde ve çıkan ekmeğin yarısı o sabah yediklerim yani 2 yk. o da günlük hakkıma denk geliyor. Yani süper oldu valla. Nasıl sevindim anlatamam. Bu en iyi buluş bence. Krep krep sıkılmıştım yahu. Tost yemekten sıkılmam ben. Hem bunu her türlü kullanabiliriz. Ki ben bundan sonra da yani zayıfladıktan sonra bile yapmayı düşünüyorum bunu, hem sağlıklı hem lezzetli. İçinede biraz salça sürdüm ve kekik attım, kaşarla süper oldu. Yapın bence kızlar inanın 5 dakikamı almadı. Yanlız kaşar yerine yağsız peynir almalıyım akşama, en azından 1 dilim ondan yerim daha az zararılı olur.
Canim yarin degistireyim hem belki 58lere duser ne dersin sunu anladim anne sutunun cok yemeyle hic alakasi yokmus az yiyorum ama sukur sutum cogaldi Reglin bitince beni gecersin belki umidini kaybetme:))
Canim mikrodalgada mi pisirdin benim ondan yOk normal firinim var olur mu
Bunu bizzat deneyen birinden duymak güzel oldu valla. O kadar kafaya taktım ki ben 2 sene kilolarımı ama korkudan yemeden duramıyorm. Hergün okuyup duruyordum diyet listelerni, başarı hikayelerini, ama ben yapamıyordum bir türlü. İkincide inşallah artık bu kadar saf olmuycam. Hayır bir de be salak kadın çocuk için yiyorum ama yediğim şeyler sanki çok bir faydalı, sütün çikolata ile ne alakası var, gece yarısı uyanıpta gofret yemenin alemi ne dime ama, kuruyemiş yesem anlayacağım da çikolata, gofret yiyordum sürekli yahu. Ne salaklık işte.
Yok canım benimde yok mikrodalga . Ben normal mini fırında pişirdim mini fırın sıcaklığı ile 200 derece gibi bir şey. Ama normal fırınlarda herhalde 180 e falan denk geliyor. KAre borcamda yaptım. tarifte yazmamıştı ama tepsinin altına peçete il eçooookkkk hafif yağ sürdüm. o kadar. yaklaşık 10-15 dakika arasında da pişti. Çıkınca biraz beklettim ve spatula ile çıkardım tepsiden. Soğuyunca da gayet güzel oldu. Yani ben çok beğendim.
Kızlar ne haber.. ben zayıflamanın yöntemini buldum..
işte bu: demin elimde beyaz ekmekle ve kaşarla sucukla yapılmış küçük bir tost vardı, burayı açtım ve yazdıklarınızı okuyunca yediklerim boğazıma dizildi ve tostu bitirmedim.. kısacası yemek yerken burayı açın ve okuyun acaip iştah kesiyor.
Gunaydin kizlar bu sabah 5li sayilari gordum cok mutluyum bugun de gitmese pes edecektim artik
Tünaydınlaar,
@sezen, aktarcı bacıdan sonra, Emine Beder olmuşsun arkadaşım, maşallah
Fotoğraflar çok iyi olmuş, hem fikir veriyor, hem daha görsel, hem de zararlı şeyler yerine koca bir tabak sağlıklı şeyle de doyulabileceğini beyin bir kez daha kavramış oluyor.
@yakar, bacım sen de yarın öbürgün mezun olursun gibime geliyor bu hırsla
3 kilo şahane.Bir haftada mı verdin, orasını anlamadım ama çoook kıskandım.
@Heza, balım boşver.Her yerde densiz insanlar var.Bunları şimdilik hırslanmak için kullanabilirsin.Ben ara ara sapıtacağım zaman tatili düşünüyorum, tatilde gene Kemer tarafına gideriz diyorum, Antalya havaalanında bana hamile etiketi yapıştıran o hödük görevliyi düşünüyorum,bu sene kimmiş hamile göstereceğim diyorumCan sıkıcı evet, ama bunu değiştirmek ve bu lafları eden hödüklere en güzel cevabı zayıflayarak vermek şahane.
evet silah arkadaşım dukana başladım başlayalı 3 kilo gitti.dünden beri + dayım ama bu sabah regl oldum oyüzdendir. kilo olarak da değil grla + dayım. inşallah bu regl sonrasında daha çok veririm.
darısı hepimizin başına . tezelden gitsin bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?