Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlar bu sabah 5li sayilari gordum cok mutluyum bugun de gitmese pes edecektim artik

ooooo tebrikler. tam yakaladım derken gene mi kaçtın? şu tıkırını değiştirde 59 u görünce kuduram kudurdukça spor yapam olmamı?

Kizlar kilo verecegim diye oglumun sikinti cekmesini istemem dikkat edecegim meyve yiyordum zaten guclendirmedeki gibi saf pro gunu yapmayacagim artik cok tesekkur ederim
Heza bu ayin sonunda iki aylik olacak bes gundur kaka yapmiyor Bu arada keske o cocugun ailesine iki cift laf etseydin icime oturdu cok canim sikildi ya
Sezencim cok guzel gozukuyor nasil yaptin o ekmekleri

ooooo tebrikler. tam yakaladım derken gene mi kaçtın? şu tıkırını değiştirde 59 u görünce kuduram kudurdukça spor yapam olmamı?

Canim yarin degistireyim hem belki 58lere duser ne dersin sunu anladim anne sutunun cok yemeyle hic alakasi yokmus az yiyorum ama sukur sutum cogaldi Reglin bitince beni gecersin belki umidini kaybetme:))

Canim yarin degistireyim hem belki 58lere duser ne dersin sunu anladim anne sutunun cok yemeyle hic alakasi yokmus az yiyorum ama sukur sutum cogaldi Reglin bitince beni gecersin belki umidini kaybetme:))

58 mi ? neyyyyyyyyyy . maşallah maşallah. ilk mezunumuz sen olacan sankiiii:18:

58 mi ? neyyyyyyyyyy . maşallah maşallah. ilk mezunumuz sen olacan sankiiii:18:

Yok canim ya 59.5 ciktim 58 i goremem bi gunde saka yaptim ama wc ye gidersem belli olmaz tabi

Kızlar ekmeklerin tarifini simlanın bloğu var, dukandiyetim blog diye, oradan aldım. Nasıl özlemiştim tost yemeği. valla süper oldu, yulaf kokusu da olmadı. Nasıl mutlu tost yedim, kocama sürekli ben ekmek yaptım, tost yiyorum diyorum sırıtarak. O da "benim mucit karım ekmeği ve tostu yeniden icat etti" diye alay etti benle. REsmen öyle oldu ama ya. Bundan sonra sürekli yapmayı düşünüyorum. Niyeyse daha doyurucu geldi. 4 kaşık yulaf var içinde ve çıkan ekmeğin yarısı o sabah yediklerim yani 2 yk. o da günlük hakkıma denk geliyor. Yani süper oldu valla. Nasıl sevindim anlatamam. Bu en iyi buluş bence. Krep krep sıkılmıştım yahu. Tost yemekten sıkılmam ben. Hem bunu her türlü kullanabiliriz. Ki ben bundan sonra da yani zayıfladıktan sonra bile yapmayı düşünüyorum bunu, hem sağlıklı hem lezzetli. İçinede biraz salça sürdüm ve kekik attım, kaşarla süper oldu. Yapın bence kızlar inanın 5 dakikamı almadı. Yanlız kaşar yerine yağsız peynir almalıyım akşama, en azından 1 dilim ondan yerim daha az zararılı olur.

Canim mikrodalgada mi pisirdin benim ondan yOk normal firinim var olur mu

Bunu bizzat deneyen birinden duymak güzel oldu valla. O kadar kafaya taktım ki ben 2 sene kilolarımı ama korkudan yemeden duramıyorm. Hergün okuyup duruyordum diyet listelerni, başarı hikayelerini, ama ben yapamıyordum bir türlü. İkincide inşallah artık bu kadar saf olmuycam. Hayır bir de be salak kadın çocuk için yiyorum ama yediğim şeyler sanki çok bir faydalı, sütün çikolata ile ne alakası var, gece yarısı uyanıpta gofret yemenin alemi ne dime ama, kuruyemiş yesem anlayacağım da çikolata, gofret yiyordum sürekli yahu. Ne salaklık işte.

Canim mikrodalgada mi pisirdin benim ondan yOk normal firinim var olur mu

Yok canım benimde yok mikrodalga . Ben normal mini fırında pişirdim mini fırın sıcaklığı ile 200 derece gibi bir şey. Ama normal fırınlarda herhalde 180 e falan denk geliyor. KAre borcamda yaptım. tarifte yazmamıştı ama tepsinin altına peçete il eçooookkkk hafif yağ sürdüm. o kadar. yaklaşık 10-15 dakika arasında da pişti. Çıkınca biraz beklettim ve spatula ile çıkardım tepsiden. Soğuyunca da gayet güzel oldu. Yani ben çok beğendim.

Aynen ben de cikolataya dayanamayanlardanim tek mantik su tatli seyler su iciriyor su da sut yapiyor kilolar da yanimiza kaliyor ama ben doktorlari dinledim etrafimdakileri degil cok fazla su iciyorum gercekten teyzem bile ne vicdansizsin diyet yapiyorsun sutun kesilecek dedi ama onceye gore daha da artti biraz da psikolojik bu is ben bu kilolarla mutsuz olursam asil o zaman kesilir sutum

Tamam deneyecegim o zaman sen guzel diyorsan guzeldir:)

Kızlar ne haber.. ben zayıflamanın yöntemini buldum..

işte bu: demin elimde beyaz ekmekle ve kaşarla sucukla yapılmış küçük bir tost vardı, burayı açtım ve yazdıklarınızı okuyunca yediklerim boğazıma dizildi ve tostu bitirmedim.. kısacası yemek yerken burayı açın ve okuyun acaip iştah kesiyor.

Ayyy evet ya bende yapıyorum bazen. Ama en komiği de tosttan daha kötü şeyler yerken bir taraftan diyet listelerine bakmak. Ben elimde koca bir çikolata ile çok okumuşumdur zayıflama bloglarını. Ama artık yapmıyorum öyle cıs şeyler. Güzel güzel şeyler yapıp resmini çekip buraya koyuyorum o daha çok motive etmeye başladı beni valla. tavsiye ederim.

Tünaydınlaar,

@sezen, aktarcı bacıdan sonra, Emine Beder olmuşsun arkadaşım, maşallah
Fotoğraflar çok iyi olmuş, hem fikir veriyor, hem daha görsel, hem de zararlı şeyler yerine koca bir tabak sağlıklı şeyle de doyulabileceğini beyin bir kez daha kavramış oluyor.

@yakar, bacım sen de yarın öbürgün mezun olursun gibime geliyor bu hırsla
3 kilo şahane.Bir haftada mı verdin, orasını anlamadım ama çoook kıskandım.

@Heza, balım boşver.Her yerde densiz insanlar var.Bunları şimdilik hırslanmak için kullanabilirsin.Ben ara ara sapıtacağım zaman tatili düşünüyorum, tatilde gene Kemer tarafına gideriz diyorum, Antalya havaalanında bana hamile etiketi yapıştıran o hödük görevliyi düşünüyorum,bu sene kimmiş hamile göstereceğim diyorum Can sıkıcı evet, ama bunu değiştirmek ve bu lafları eden hödüklere en güzel cevabı zayıflayarak vermek şahane.

öğlen yemeğimi yedim geldim offf mis gibi çorbaydı tavsiye ederim kızlar hem doyurucu hem hafif. bu arada yanında yarım bardakta ayran içtim.

evet silah arkadaşım dukana başladım başlayalı 3 kilo gitti.dünden beri + dayım ama bu sabah regl oldum oyüzdendir. kilo olarak da değil grla + dayım. inşallah bu regl sonrasında daha çok veririm.
darısı hepimizin başına . tezelden gitsin bu kilolar.

Bu arada dukancılara bir şey soracağım;
Bu yenen kepeğin amacı vücuda bir şekilde karbon girsin diye mi, yoksa doyurucu olsun diye mi, yoksa wc çıkış kısmına mı yardımcı olsun diye mi?
Yani bunu yemeden yaparsak, bir sıkıntı çıkar mı?
Ya da yemezsek daha hızlı kilo verebilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler.

@Özgey, balım bu ara çok sessizsin.Nerede o spora koşan, hocasıyla yaptığı sporla bizi hasetlendiren özgey?
Bak ben spor ve dukan yoluna girdim, sonra arkamdan ağlamayasın.
Gel kapışalım, birlikte bu diyarlardan gidelim.
Tamam ben de biliyorum, karşında koca bir malkoçoğlu var, işin zor ama bir dene istersen bacım

Bacım senin çizelgeye hep mal gibi bakıyorum.7 kilo vermiş, 13 kilosu kaldı diyor ama 13 kilo sonrası 55 etmiyor.62 kilodaysan 55e o kadar kilo yok yani.13 kilo verince 49 oluyorsun.Yoksa, yoksa sen de 48liklerden misin gizli ajan gibi 1:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…