Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim konserve domateslerim var ondan kullanayim o zaman yarin deneyecegim bugunku kepek hakkimla Sezenin eksili koftesinden yaptim cunku bakalim guzel olur insallah yorumlarimi yazarim yarin
Ben de cok zor dayaniyorum abur cuburlara ama yememeliyiz hedefine ne kaldi surda sabredebilirsin bence yumruk yapmis miydin hic canim bi de onu dene istersen belki daha hizli verirsin

yok canım yumruk yapmadım ama 1/1 yapyordum artık 5/5 yapıyorum bir hafta ps bir haftada sadece p bence böle daha iyi oldu bu benlik bir hafta yoğurt felan et idare ediyorum öbür hafta sebze felan ama az kaldı dişimi sıkarsam temmuz sonu 70 im

OZgey yemekler akalına gelince tadını biliyormusun ozgey diye sor kendine. sonra da kendi kendine cevap ver, inan bende inanılmaz işe yaradı. Ve ömür boyu yemeyecek değiliz onları, altı üstü bir kaç ay sonra yiyebileceğiz.

Bende onu merak ediyordum bana 5/5 ağır gelir ama 3/3 falan yapsam mı diye düşünüyordum. Çünkü cumartesinden beri ps/p yapıyorm ve kilom oynamadı gıcık oldum.

bende öle çakılıp kalmıştım işte sonra 5/5 yaptım oynadı tekrar kilom vücut öle bişeyki hemen herşeye adapte oluyor alışıyor evet bunu denerim ya şurda 5 ay daha sıksam dişimi fıstık gibi hatun olcamm

kızlar baskandan haber varmı ya?

ben tavuk hasladım bol yogurt ve nane pul biberle yedım yağsız derisiz cok halsizdim gözlerım acıldı...

Tünaydınlaaar,
Size yazıp sinameki çayımı içip yola çıktım.Sözde detokslanacağım ya, hay kafama...
Arabaya bindim, inene kadar son nefesimi veriyordum resmen.
Tansiyon ilk defa yerlerde oldu, böyle soğuk soğuk terlemeler, afedersiniz hem alttan hem üstten neredeyse çıkarmaya 5 kala
Şirkete girdim, ben çok bilmiş bir gacıyım ya dedim bana tuzlu ayran getirin, o sırada anneme malum mu ne olmuş o aradı, dedim böyle böyle tuzlu ayran içeceğim.
"Kızım manyak mısın, tuzlu ayran tansiyonu düşürür, seninki zaten düşmüş, intihar mı ediyorsun? " dedi
Ne yapacağım dedim, "şekerli su iç" dedi.Gittim yemekhaneye, bir avuç şeker aldım at misali, bir bardağa koydum, o sırada öğrenci geldi, hem ders anlatıyorum hem şekerli su içiyorum, adam da anlamadı "hocam, sek rakı falan mı içiyorsunuz? Her yudumdan sonra ağzınızı burnunuzu büküyorsunuz" dedi
Tam denyoluktu yaşadığım yani.
Özetle ne öğrendik; aç karnına sinameki içmiyor, hatta sık sık da içmiyor, sadece çooook yediğimiz ve rahatsız olduğumuz zaman gece yemekten sonra, uykudan önce içiyoruz yoksa winston gibi mallık yaşıyoruz.
Hepimize sağlıklı bir gün olsun inşallah.

canım ya çok geçmiş olsun aman zayıflık namına kendimize bişey yapmayalım çok dikkatli ol sinamiki zaten çok içilmemesi gereken bir ot sen bize lazımsın dur ya

allah iyiliğini versin senin emi. en son bir gün paçadan sızdıracan rahatlayacan kız.

Bacım bak detokslanacağım derken o bağırsaklardaki yararlı parazitleri de atıyon vücuttan haberin ola. Ayrıca bağırsak duvarına da çok zararlı tek başına o kadar sinameki . Hem sen geçen sefer eve nasıl yetiştiğini pek çabuk unuttun bakıyorum. Gerçi benim şimdi içtiğim çaydada var sinameki ama o daha az sanırım. Birde tek başına değil, ve ben bunu içiyorum diye hergün düzenli kefir içiyorum ki biri bağırsakları kötüleştirirken diğeri iyileşsin. sonunda onlarda ne yapacaklarını şaşıracaklar. Bu arada senin detoksa yanlan olmuş o bir avuç şeker ile.

kız allah canını almasın tuz tansiyonu düşürmez. her ikiside aynı.ama sakın bidaha tansiyonu ölçtürmeden acaba düştümü dite şekerli yada tuzlu biişey yeme. allah korusun bizim hasta düştü diye tuzlu ayran içmiş beyin kanaması gecirdi. sinamekinide boşver. bak beyza diye biri var zeytin yapragı ve biberiye içiyormuş

canım ya çok geçmiş olsun aman zayıflık namına kendimize bişey yapmayalım çok dikkatli ol sinamiki zaten çok içilmemesi gereken bir ot sen bize lazımsın dur ya

Yok bacım ya çok içmiyorum, öyle sapıttığımda akşam içerdim.
Sabah dedim bu regl şişkinliğini sinameki atsa atar, içeyim dedim.
Üstüne de bir şey yemeyince, feleğim şaştı işte.
Dikkat etmek lazım işte, neyse bana ders oldu artık sinameki içmek yok.

allah iyiliğini versin senin emi. en son bir gün paçadan sızdıracan rahatlayacan kız.

Valla giderken durum vahimdi, şimdi adam beni şirkete götürüyor, kenarda inecek var afedersiniz z.çacak var denmiyor ama dönüşte nasılsa eve getiriyor, baktım bir sızıntı var hemen sağda kendimi bir bahaneyle indirtirim diye plan üstüne plan yaptım
Çok şükür sızıntısız geldim.

Haklısın bacım, artık sadece senin önerdiğin mate ile yeşil çay içeceğim.
Ben dersimi aldım, paçalardan akıtıp rezil olup aynı anda da o reillikle hastaneye düşmeden dersimi aldım
Mate bana enerji veriyor, ben sevdim bu çayı.
Kefir hiç içmedim, aslında deneyebilirim.

Ne bilem canım ya, kulaktan duyma şeyler işte.Allaha şükür tansiyon sorunum hiç olmadı (domuz gibi yediğim için ) Birden olunca, ilk yardıma gidip hastanın boynunu kıranlar gibi, sözde ben de kendimi tedavi ettim
Aman bitkiye, çaya son artık, bir de zeytin yaprağı, otu neyin uzak olsun benden

açımmmmmmmmmmmmmmm çok açımmmmmmmmmmmm abur cubur istiyorummmmmm herşeyden hamburger dürüm simit istiyorummmmmm istiyorummmmmmmmmmmm

Kızlaaar ne haber bakalım?? gene günlerce giremedim cma cumartesi berbat geçti.. dün anca biraz kendime geldim ve eski iş yerinden bir arkadaşla buluştum. kendisi hamiledir dün ne güzel sabahtan kalkmışım sporm yapımışımm öğleden sonra mc donalds diye tutturmazmı.. e hadi gittik bakalım diyette oldğumu çaktırmadan yemek yiyeyim dedim.. ( ayy genemi diyettesin demesin diye )

dün yediklerim:

Sabah: 2 lokma ekmek birazcık peynir
öğlen (mc donaldsta): 1 şişe su, bir mc chicken (patates kızartmasını yemedim colada içmedim ) bahane olarakta aç olmadığımı eşlik etmek için yediğimi söyledim
akşaM: hiçbirşey

spor: yarım saat bisiklet, 40 mekik

sauna eşofmanlarımda gelmiş dün şuncacık sporda nasıl terledim anlatamam size.. mekikleride yerde çektim umarım sakatlamam kendimi

bugün şu ana kadar yediklerim:

sabah: 1 kağıse special k
öğlen: 1 parça kızarmış tavuk eti salata ketçap ve salatalık turşus
akşama ise meyve yemeyi düşünüyorum..

sporumuda yapacağım bugün..

yaza ne kaldıki şurda nasılsa bu hafta 79 u görecem 80 olduktan sonra gerisi kolay ( şuraya bakın 1,2 kilo verince böylee diyorum 12 kilo vermiş gibi

açımmmmmmmmmmmmmmm çok açımmmmmmmmmmmm abur cubur istiyorummmmmm herşeyden hamburger dürüm simit istiyorummmmmm istiyorummmmmmmmmmmm

ye canım ye can boğazdan gelir

kızlar boşverin hepsini yiyin nasılsa bir gün bi doktor çıkacak hepsini yasaklicak

bugün evdeydim ben de temizlik yapayım dedim daha şimdi oturdum.tabii bilgisayarı da ancak açabildim.bu arada hep merak ederdim insanlar temizlik yaparken kendinden geçip nasıl yemek yemeyi unuturlar diye.bugün onu yaşadım.bi baktım öğle yemeği yemeyi unutmuşum ve saat 3 karnım da acıkmadığı için yemedim ara öğününümü bekledim.
sabah:special k ve süt (tarçın koyuyorum içine süper oluyo )
ara öğün:2 diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay
öğle:yok
ara öğün:3 yk light yoğurt (nane ve pul biberle karıştırıyorum sanki mantı yiyiyormuş gibi oluyo bunu da tavsiye ederim)
5 badem
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
1 dilim kepekli ekmek
2 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi

spor:bugün yok kendime 1 gün izin verdim yarın hem spor salonuna hem de havuza gitmeyi planlıyorum.

Vallakızlar siz bıkmışsınız ama benimde hoşuma gitmeye başladı, değişik şeyler yapınca güzel oluyor yahu. Hemde acıkmıyorum hiç. Şu aromalarımı da alsam tamamdır bu iş. Bir de gojj berry var tabii bir türlü bulamdım o tatlı ihtiyacını kesiyordu. Akşamda çiğer sote ve kefir içtim. Tokum.

Markete gİttim ne kadar light urun varsa topladim geldim light kasar sucuk ton baligi krem santi yogurt sut cocuk gibi sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…