canım onun tarifini aldım ama yapmak nasip olmadı onun yerine helva yapıp yemiştim ama bende normal salça kullancam bulamazsan domatesi kaynat yap katkısız satılıyormuş domates püresi bence domates kullan varsa aynı ordaki tarif gibi uygullıycam bende ama hala yapamadım :)
Benim konserve domateslerim var ondan kullanayim o zaman yarin deneyecegim bugunku kepek hakkimla Sezenin eksili koftesinden yaptim cunku bakalim guzel olur insallah yorumlarimi yazarim yarin
Ben de cok zor dayaniyorum abur cuburlara ama yememeliyiz hedefine ne kaldi surda sabredebilirsin bence yumruk yapmis miydin hic canim bi de onu dene istersen belki daha hizli verirsin
selam kızlar yorgun düşmüş bir vutla bu gün işteyim canım deli gibi abur cubur yemek istiyor düzgün kahvaltı yapmadım ondan olsa gerek zar zoruna verdiğim 19 kilo yordu beni sanırım artık kiloların en zor katına geldim onlar fos kiloydu sanırım kolay olarak belki 69 a inerim ondan sonrası çok zor temmuz sonu gibi artık zayıf olmak istiyorum çok yoruldum aşmamaya çalışıyorum direniyorum ama aklım diğer yiyeceklerden geçmiyor ama sbır diyorum temmuz sonun akadar zabır tam ağustosda havuza cup diye atlıycam yağsız vücudumla
yok canım yumruk yapmadım ama 1/1 yapyordum artık 5/5 yapıyorum bir hafta ps bir haftada sadece p bence böle daha iyi oldu bu benlik bir hafta yoğurt felan et idare ediyorum öbür hafta sebze felan ama az kaldı dişimi sıkarsam temmuz sonu 70 im
OZgey yemekler akalına gelince tadını biliyormusun ozgey diye sor kendine. sonra da kendi kendine cevap ver, inan bende inanılmaz işe yaradı. Ve ömür boyu yemeyecek değiliz onları, altı üstü bir kaç ay sonra yiyebileceğiz.
Bende onu merak ediyordum bana 5/5 ağır gelir ama 3/3 falan yapsam mı diye düşünüyordum. Çünkü cumartesinden beri ps/p yapıyorm ve kilom oynamadı gıcık oldum.
Tünaydınlaaar,
Size yazıp sinameki çayımı içip yola çıktım.Sözde detokslanacağım ya, hay kafama...
Arabaya bindim, inene kadar son nefesimi veriyordum resmen.
Tansiyon ilk defa yerlerde oldu, böyle soğuk soğuk terlemeler, afedersiniz hem alttan hem üstten neredeyse çıkarmaya 5 kala
Şirkete girdim, ben çok bilmiş bir gacıyım ya dedim bana tuzlu ayran getirin, o sırada anneme malum mu ne olmuş o aradı, dedim böyle böyle tuzlu ayran içeceğim.
"Kızım manyak mısın, tuzlu ayran tansiyonu düşürür, seninki zaten düşmüş, intihar mı ediyorsun? " dedi
Ne yapacağım dedim, "şekerli su iç" dedi.Gittim yemekhaneye, bir avuç şeker aldım at misali, bir bardağa koydum, o sırada öğrenci geldi, hem ders anlatıyorum hem şekerli su içiyorum, adam da anlamadı "hocam, sek rakı falan mı içiyorsunuz? Her yudumdan sonra ağzınızı burnunuzu büküyorsunuz" dedi
Tam denyoluktu yaşadığım yani.
Özetle ne öğrendik; aç karnına sinameki içmiyor, hatta sık sık da içmiyor, sadece çooook yediğimiz ve rahatsız olduğumuz zaman gece yemekten sonra, uykudan önce içiyoruz yoksa winston gibi mallık yaşıyoruz.
Hepimize sağlıklı bir gün olsun inşallah.
Tünaydınlaaar,
Size yazıp sinameki çayımı içip yola çıktım.Sözde detokslanacağım ya, hay kafama...
Arabaya bindim, inene kadar son nefesimi veriyordum resmen.
Tansiyon ilk defa yerlerde oldu, böyle soğuk soğuk terlemeler, afedersiniz hem alttan hem üstten neredeyse çıkarmaya 5 kala
Şirkete girdim, ben çok bilmiş bir gacıyım ya dedim bana tuzlu ayran getirin, o sırada anneme malum mu ne olmuş o aradı, dedim böyle böyle tuzlu ayran içeceğim.
"Kızım manyak mısın, tuzlu ayran tansiyonu düşürür, seninki zaten düşmüş, intihar mı ediyorsun? " dedi
Ne yapacağım dedim, "şekerli su iç" dedi.Gittim yemekhaneye, bir avuç şeker aldım at misali, bir bardağa koydum, o sırada öğrenci geldi, hem ders anlatıyorum hem şekerli su içiyorum, adam da anlamadı "hocam, sek rakı falan mı içiyorsunuz? Her yudumdan sonra ağzınızı burnunuzu büküyorsunuz" dedi
Tam denyoluktu yaşadığım yani.
Özetle ne öğrendik; aç karnına sinameki içmiyor, hatta sık sık da içmiyor, sadece çooook yediğimiz ve rahatsız olduğumuz zaman gece yemekten sonra, uykudan önce içiyoruz yoksa winston gibi mallık yaşıyoruz.
Hepimize sağlıklı bir gün olsun inşallah.
canım ya çok geçmiş olsun aman zayıflık namına kendimize bişey yapmayalım çok dikkatli ol sinamiki zaten çok içilmemesi gereken bir ot sen bize lazımsın dur ya
allah iyiliğini versin senin emi. en son bir gün paçadan sızdıracan rahatlayacan kız.
Bacım bak detokslanacağım derken o bağırsaklardaki yararlı parazitleri de atıyon vücuttan haberin ola. Ayrıca bağırsak duvarına da çok zararlı tek başına o kadar sinameki . Hem sen geçen sefer eve nasıl yetiştiğini pek çabuk unuttun bakıyorum. Gerçi benim şimdi içtiğim çaydada var sinamekiama o daha az sanırım. Birde tek başına değil, ve ben bunu içiyorum diye hergün düzenli kefir içiyorum ki biri bağırsakları kötüleştirirken diğeri iyileşsin. sonunda onlarda ne yapacaklarını şaşıracaklar. Bu arada senin detoksa yanlan olmuş o bir avuç şeker ile.
kız allah canını almasın tuz tansiyonu düşürmez. her ikiside aynı.ama sakın bidaha tansiyonu ölçtürmeden acaba düştümü dite şekerli yada tuzlu biişey yeme. allah korusun bizim hasta düştü diye tuzlu ayran içmiş beyin kanaması gecirdi. sinamekinide boşver. bak beyza diye biri var zeytin yapragı ve biberiye içiyormuş
açımmmmmmmmmmmmmmm çok açımmmmmmmmmmmm abur cubur istiyorummmmmm herşeyden hamburger dürüm simit istiyorummmmmm istiyorummmmmmmmmmmm
İtiraf ediyorum ben bu dukandan bikktim hem de cok biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?