Bu arada dukancılara bir şey soracağım;
Bu yenen kepeğin amacı vücuda bir şekilde karbon girsin diye mi, yoksa doyurucu olsun diye mi, yoksa wc çıkış kısmına mı yardımcı olsun diye mi?
Yani bunu yemeden yaparsak, bir sıkıntı çıkar mı?
Ya da yemezsek daha hızlı kilo verebilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler.
@Özgey, balım bu ara çok sessizsin.Nerede o spora koşan, hocasıyla yaptığı sporla bizi hasetlendiren özgey?
Bak ben spor ve dukan yoluna girdim, sonra arkamdan ağlamayasın.
Gel kapışalım, birlikte bu diyarlardan gidelim.
Tamam ben de biliyorum, karşında koca bir malkoçoğlu var, işin zor ama bir dene istersen bacım
Bacım senin çizelgeye hep mal gibi bakıyorum.7 kilo vermiş, 13 kilosu kaldı diyor ama 13 kilo sonrası 55 etmiyor.62 kilodaysan 55e o kadar kilo yok yani.13 kilo verince 49 oluyorsun.Yoksa, yoksa sen de 48liklerden misin gizli ajan gibi1:1
benim bildiğim wc olayı + tok tutması
kepek olmasa wc ye gitmek epey sıkıntı.hele atakda tıkanır kalırsın.
Tok tutmasıysa o kolay, ben kuş kadar yemekle de doyuyorum, hem aç yatmak falan istiyorum.
Wc için de arada bitki çayı içsem, belki işe yarar diyorum.
Neyse şimdilik planımda kepek yok, bakalım.
Bu arada püsükletime geri dönüyorum.Malum bir hafta kadar çalıştığım ve de diyet yaptığım zaman 2.400 vermiştim.
Sonrasında bıraktım neden? Çünkü fır fır çok ses çıkarıyor, akşam yapamıyorum, öğlende korka korka biniyordum.
Hoş, millet 8de süpürge çalıştırır, gece 3e kadar üstümde tepinir ama ben 10 dakikalık sporun çıkaracağı sesten huysuzlanıyordum.
Şimdi panjurla kapalı ön balkona aleti taşıyacağım.
Hem sabahları, hem öğlen hem de akşam günde 3 kez bineceğim.
En azından millet sabah akşam balkonda oturmaz, yatmaz, böylelikle de rahatsız etmem diye düşünüyorum.
Suyumu da 3 litre doldurup yanıma koydum, mekik aletimi de silip parlattım, twist şeysi de hazır, diyetim de hazır.
Korkun üleeeeynnn bendennnn
(Bu arada Hürrem'i izleyenler bilir, her bölümde en az 3 kez Pargalı "Sen kimsin be adam?" der, ben de bu hesap haftanın 3 günü "korkun benden üleyyn" diyorumAma bu sefer son, valla son
Şimdi bacım yulaf kepeksizde yapılabilir aslında ama dukan amca olmaz sa olmaz diyor haberin ola. Bu kepek mideye girdiği anda kendinin 25 katı büyüyor ve diğer besinlere yapışarak onların daha geç emilmesini sağlıyor ayrıca bağırsaklarda akışkan bir madde haline dönüştüğü için dukan diyetinin en sık rastlanan kabızlık problemi için bir nebze çözüm oluyor. Kan şekeri seviyesinin hızlı düşmesini önlüyor, kötü kolestrolü düşürüyor ki bence en önemlisi bu çünkü neredeyse sürekli kolesterol yapacak şeyler yiyoruz.
arkadaşlar bu zayıflama işi nasıl oluyor banada yardımcı olsanızda bende hırs yapsam kilo versem yeni üye oldum ama biraz bilgisizim bu konuda
Bu arada dukancılara bir şey soracağım;
Bu yenen kepeğin amacı vücuda bir şekilde karbon girsin diye mi, yoksa doyurucu olsun diye mi, yoksa wc çıkış kısmına mı yardımcı olsun diye mi?
Yani bunu yemeden yaparsak, bir sıkıntı çıkar mı?
Ya da yemezsek daha hızlı kilo verebilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler.
@Özgey, balım bu ara çok sessizsin.Nerede o spora koşan, hocasıyla yaptığı sporla bizi hasetlendiren özgey?
Bak ben spor ve dukan yoluna girdim, sonra arkamdan ağlamayasın.
Gel kapışalım, birlikte bu diyarlardan gidelim.
Tamam ben de biliyorum, karşında koca bir malkoçoğlu var, işin zor ama bir dene istersen bacım
winston damarıma bastın ama şimdi sen dukana yapmaya başlarsan atak yapacaksın ve 3-4 kilo gidecek sonra aaa özgey yendim seni diyceksin sen atağını yap sonra seyirine geç öle kapışak bacım herzaman varım ama bu hafta için iddalı değilim açıkcası
ayrıca kepek karbonhidrat ihtiyacımızda karşılıyor çünkü karbonhidrat almayan vucutta kafa çalışmıyor malesef
artı bende çok kepek tüketmiyorum malesef çünkü yapmaya vaktim yok çok canım tatlı isteyince yapıyorum onla bişeyler birde zaten elimde kuş kadar stok kaldı onuda zor anıma saklıyorum
Tamam bacım, ben de zaten bugün bir kilo fazla çıktım.
Artık regl sonu hesabı mı yoksa yediğim lüp lüp künefelerdenmi bilemiyorum
Bana dukan 1 gün atak dedi geçen, çok sinir oldum.
Ben inadına 5 gün yapacağım ama belki de boşa yapacağımHerüfün bir bildiği vardır yani
Bu hafta cuma olmaz da , haftaya kapışak ya da benim haftaya atak dönemim bitsin, eşit kapışak.
Amaaan neyse ne, sonuçta önce buralardan ben gideceğim, işte bu kadar
Neyse ben derse kaçar..Görüşürüz sonra.
Cok sukur yapti kakasini altin bulmus kadar sevindim:))
selam kızlar
bende aşırı bir yorgunluk halsizlik . kolumu kıpırdatmaya takatim yok . hala baş ağrıları çekiyorum. sizlerdede varmı kızlar? yoksam ben ölecekmiyim?:18:
Tamam bacım, ben de zaten bugün bir kilo fazla çıktım.
Artık regl sonu hesabı mı yoksa yediğim lüp lüp künefelerdenmi bilemiyorum
Bana dukan 1 gün atak dedi geçen, çok sinir oldum.
Ben inadına 5 gün yapacağım ama belki de boşa yapacağımHerüfün bir bildiği vardır yani
Bu hafta cuma olmaz da , haftaya kapışak ya da benim haftaya atak dönemim bitsin, eşit kapışak.
Amaaan neyse ne, sonuçta önce buralardan ben gideceğim, işte bu kadar
Neyse ben derse kaçar..Görüşürüz sonra.
Ayyy evet ya bende yapıyorum bazen. Ama en komiği de tosttan daha kötü şeyler yerken bir taraftan diyet listelerine bakmak. Ben elimde koca bir çikolata ile çok okumuşumdur zayıflama bloglarını. Ama artık yapmıyorum öyle cıs şeyler. Güzel güzel şeyler yapıp resmini çekip buraya koyuyorum o daha çok motive etmeye başladı beni valla. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?