Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bugün yediklerim:

sabah: 1 tost (kepek ekmekli),1 çay
öğlen: 2 dilim pizza...
akşam: sebze çorbası ( kendim yaptım ve 1 damla bile yağ koymadım içinde: brokoli, karnıbahar patates havuç soğan sarımsak biber koydum )
gece: 1 tost

su 2 litre içtim..
spor olarakta temizlik yaptım

içimden dünyayı yemek geliyor.. keşke bende moralim bozuk olunca şu iştahı kesilenlerden olsaydım..

Tebrik ederim canim supersin once sonra foto koysana biraz motive olalim

koyucam koyucam da biraz daha gitsin kilolar ki iyice belli olsun resimlerden

valla seni tebrik ediyorum. brova kız. sanırım biz mızmız diyet yaparkene ejje bizi geçecek giderkende bize nanik yapacak . anlaşıldı.

teşekkür ederim.yaa ne demezsin sizden önce gitmek için haftada 10 kilo falan vermem gerek galiba.valla ben daha uzun zamanlar burdayım ama siz erkenden gideceksiniz diye şimdiden düşünmeye başladım nolucak bu topik sizsiz diye

kankidaş hayranım sana. bi 30da ben versem.tü tü tüüüüüüü maşaşşşlllaaaahhhhhhhh

valla kaçamak olmayınca sporu da bırakmayınca gayet de güzel veriliyo tabii biz haftasonu yiyip haftaiçinde anca onları verince gram gram gidiyo biraz daha gayret etsek süper olcak

oooo birinci olmuşum zaten beklediğim bi sonuçtu haftaya yine listenin üst kısımlarında olmak dileğiyle tabii dünkü kaçamaklarım bunun olmasına pek fırsat vermeyecek ama umut fakirin ekmeği işte

ona ben de bakmıştım süper ya idollerimden birisi inşallah günün birinde ben de öyle resimler koyabilirim

Kızlar yine sessizi. Bende kahvaltıdan sonra kızımla dışarı çıktım, sonra geldim şmdi öğlen için ızgara tavuk yapıyorum. Birde bugün dukan çikolata yaptım azıcık değişik yapmıştım,sonra buzluğa attım bir çıkardım resmen kakaolu dondurma gibi olmuş kızlar, zor tuttum kendimi hepsini yememek için bir iki kaşık alıp bıraktım ama umarım akşama da bırakabilirim. Resmen dondurma oldu kzılar. Çok sevindim ya. Üstelik tadı daha güzel oldu. Tarifi vereyim belki yapmak istersiniz.

4 yk süt
göz kararı kako 1yk kaşığı kadar attım
3 yk kaşığı ya da daha fazla süt tozu
1 yk kaşığı tatlandırıcı
ben içine 2 damla karamel aroması kattım ama tadını çok değiştirmedi olmasada olur yani
hepsini karıştırıp buzluğa attım sonra çıkarıp donunca bir daha karıştırdım. Aynı dondurma oldu.

Selam kizlar bugun itibariyla dukani terkettim bir hafta da boyle deneyim
Sabah iki dilim kepek ekmegiyle beyaz peynirli tost ve portakal suyu
Ara iki tane cekme helva
Ogle bir tabak peynirli makarna ozlemisim
Aksam da yogurt ya da meyve yiye egim

Canım akşamları hafif yiyerek de sen başarabilirsini, zaten bebeğin için en iyisi buydu açıkçası. İlk hafta sonuç alamazsan da ikinci haftadan itibaren alışacaktır vücudun. İlk hafta dukanı bırakman sebepli biraz artış olabilir ama 1 haftada alışır vucut.

Merhabalaaar,
Herkese güzel bir cumartesi olsun inşallah.
Spor, diyet, su, bitki çayı, hırs, azimle birlikte bu cumartesi güzel geçiyor.
Darısı diğer günlerin başına

Birazdan eşimle yürüyüşe çıkacağız.
Herkese hafif bir haftasonu diliyorum.

iyi akşamlar arkadaslar. ay anca girebildim. hava güzel diye kızla kızılaya gittik. ordanda kurtuluş parkına. ay allahım bizimki 2 saat aralıksız oyun oynayıp kaydı. ve ben gebeerdim. suan uyuttum hanımı. resmen bacaklarım titriyor. okadar yorgunumki yemek yemeye mecalim yok. eşimde maça gitti. kızın mamasını içirip uyumak istiyorum. bugün diyet değil açlık orucu yaptım.sabah tost yemiştim. hala bişey yemedim.ama 3 litre su içtim :) hergün böyle olsa ben 1 ayda 70kg olurum :) hepinizi öpüyorum.ay bu hafta kacıncı olduk daha ona bakamadım.

Akşam yemeğindede ciğer sote yedim.
Bu arada sabah yaptığım dondurma o kadar güzel olmuşki hepsini kızım yedim. Yedirmek istemiyordum tatlandırıcı var diye ama gördü. Sonrada durduramadım hepsini yedi. Neyse bana kalmadı. Eşime de tadına baktırdım aynı dondurma dedi o da. Kızıma sonra gerçek şekerle yine yaptıp şimdi dolapta.

Kızlar yemek konusunda biraz saçmaladım.. haftasonu arkasına sığınmayacam annem bile ben senin zayıflayabileceğine inanmıyorum yaptığın diyetler 1 gün bile sürmüyor.. ben senen umutlu değilim dedi... sen o forumda takımın kaptanlığını nasıl yapıyorsun dedi zayıfla her hafta biraz ver birbirinize örnek olun dedi..

kadın benden umutlu olmamakta haklı..
üstüne birdde dün yeni bir hayatın ilk bölümünü izledim yazık tartılırken ağladılar.. en hafifi 102 kilo en ağırı... 239,9 kilo

şimdide gerçekten artık değişmem lazım.. nereye kadar böyle gidecek.. bilemiyorum..

Valla kızlar sardım dondurma olayına. Dün akşam yaptığım dondurma sabah muhteşem olmuştu. eşimde çok beğendi. Tabii hepsini kuzucum yedi bayıla bayıla. Artık daha sağlıklı dondurma yapabilicem kızıma. Çok sevindim.

selam kızlar
güzel ve yoğun bir haftasonu geçiyor. kendime yemekler yaptım yapıyorum.stokluyorum. hala +dayım şiş ve mızmızım. ağrımayan bir hücrem yok.
neyse sabırla dikkat ediyorum. neyse herkese güzel bir pazar kızlar.

Mutlu Pazarlaaarrr herkeseee

Sabah buzdolabı temizliği yaptım. Tüm riskli gruplardan eşime sofra hazırladım, koyun peyniri aklımı çeldirmesin diye kargaya yarım kalıp peynir koydum
Ev temizliğine giriştim, caaanım püsükletimi balkona taşıdım, hazır havalarda güzel, şimdi sabah-öğle-akşam balkonda (Allahtan panjurlu, yoksa yedi cihan benle dalga geçerdi ) çalışıp, sonrasında mekik ve twist zımbırtısına geçeceğim.

Diyet konusunda da bir diyet uygulamamaya karar verdim.Ne zaman bir diyete niyetlensem aç olmamama rağmen saldırıyorum, aklımda kalanlar oluyor o yüzden sağlıklı, az ve doyurucu şeyler ve de booool su ve spor ile yoluma devam edeceğim.

İstanbul bugün güneşli, içim kıpır kıpır.
Bu kıpırtı geçmeden spor yapayım bari

Herkese mutlu bir gün olur inşallah.

Kızlar dukana ihanet edip bira içiyorum. Dukan beni affetsin. Ödül ödül bu. Biliyordum ben zaten yapacağımı. Ama bunu ödül gibi değerlendirip kaldığım yerden devam ediyorum. 2 gün atak yapıcam şimdi bu bir bardak bira için . :18:

zayıflyana kadar misafir gelmese olmaz dimi:) gitti diyet. pide yaptırdım 1 yarım yedim. eee uzun zamandan sonra meyveli pastayı görünce dayanayıp 1 dilim yedim ...eeee kolasızda olmaz.yarun hızlı yürüyüş sabah 30 dakkaöğle arası 1 saat. dukancı olmayacagım ama dukana özel protein agırlıklı hatta ful protein besleneceğim 1 hafta. bakalım sonuc ne olacak

İyi geceleeer,

@Sezen bacım, bu hafta hezimet ötesi bir sonucum olmasaydı seni burada kınım kınım kınardım
Ohh sefan olsun, löp löp göbeğe yapışmadan gitsin o kaçamakların kalorisiiii...

@Heza, sana da afiyet olsun bacım.Arada vücut istiyor ama o arayı 3günde bir yapınca ben gibi bir haftada 1 kilo alınıyor

Bugün ev temizliği yaptım, dip köşeee.Mekiğe falan halim kalmadı valla.

Yediklerim
Sabah: yok
Öğle: 1 tabak makarna
Akşam:yok

spor: accuk bisiklete binme
su:4 litre kesin vardır, küveti doldurup hepsini içsem aynı kapıya çıkardı
600-700 kalori ile kapadım günü.Sağlıksız oldu gerçi ama temizlik sevdasından yemeğe fırsat bulamadım doğru düzgün.Sil, süpür derken de çok terledim, suya dayadım ağzımı resmen.

Herkese güzel ve mutlu bir haftabaşı diliyorum.

günaydın hanımlar
yoğun yorucu bir haftasonu geçirdim. azıcık güneş gördüm diye evde yıkamadık silmedik bir yer bir şey koymadım. resmen saat dokuzda olduğum yerde sızmışım. her yerim kırık gibi ağrıyor. yemeye dikkat ettim baya .kaçamak hakkımı cuma kullandım.
ama hala +dayım 1,5 kilo .olsun ben devam ediyorum diyete .
winston kardeş havaya girmene sevindim. hadi bu hafta göster malkoçoğlu hünerini
evet kızlar bu sabah yediklerim
1 d.lavaş arası peynir küçük kase yoğurt 3dilim h.salamı
öğlene sebzeli tavuk yoğurt
akşama karnabahar yoğurt
hadi şimdilik benden bu kadar byyy

günaydın kızlar nasılsınız?
bende yoğun bi hafta sonu geçirdim kayınvaldem geldi baya hareketliydi hafta sonumuz:)
sabah 1/2 dilim kepek ekmeği,peynir,1 zeytin ve domates yedim
1 kupada nescafe içtim(3ü bi arada)

amanın suhan desene bol ekşın varmış sende . hadi allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…