Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla seni tebrik ediyorum. brova kız. sanırım biz mızmız diyet yaparkene ejje bizi geçecek giderkende bize nanik yapacak . anlaşıldı.

günaydın kanki pampişlerim. gecen hafta 89100 bu hafta 87600.giden 1500.saygılar efendim. limon detoksu işe yaradı ama bırakınca hemen kg aldım sabah zeytin yapragı ile iberiyeyi içtim. henüz kahvaltıya fırsatım olmadı. gidip şimcik hindi salanmla bi dilim kepek ekmeği yiyecem. muck muckkkkk

çok haklısın valla. baktım kilolar takır takır gidiyor .bende baya abarttım.kendime özel bir şey yapmadım.ne bulursam onu yedim. az yiyip sarhoş gibi gezdim.
bende senin gibi yapayım.herşeyin başı sağlık.

kankidaş hayranım sana. bi 30da ben versem.tü tü tüüüüüüü maşaşşşlllaaaahhhhhhhh

geçen hafta 63,200
bu hafta 62,400
geçen haftaki listeye baktım.

sezencim tebrik ediyorum seni sonunda aynı kilodayız

Evet ortim sana yetiştim diye çok mutluyum ben. Artık beraber diyet yapıp rahat rahat nasıl kilo verdiğimizi görür ve daha çok motive oluruz. altı üstü 500 gram verdim ama çok sevindim valla. 52,5 benim hamile kaldığım kilom. Şimdi daha fazla sıkılaşmaya ihtiyacım var ve daha fazla kilo vermeye. 4,5 kilom kaldı hedefe. Çok mutluyum çookkk.

Ozgey 400 gram az değil ki sen dukana baya bizden önce başlamıştın ve 500 grama havada uçuyorum sende küçümseme bence böyle böyle gidecek. Ve evet sen spor yapınca daha güzel gidiyor.

Canim hemen hemen ayni kilodayiz menulerimizi eksiksiz yazalim birbirimizi denetleyelim ama ogun atlamayacagiz ara ogun de yapacagiz ev kucuk diye spor aletlerimi anneme goturmustum dun esime sabit bisikleti geri getirttim oglandan firsat bulabilirsem biraz spor yapacagim kilo olarak bana yetis lutfen seni rakip goruyordum gecince bosluga dusmus gibi hissettim sevgili rakibim

sen canını sıkma şekercim. benim regl bitsin tozunu attıracağım 3. takımın.
59 u bir görem hele . belki regl bitip tartılınca bakacam kine ben olmuş 59

Yakar hadi oturma mekik cek sen de diyeti elimize yuzumuze bulastiriyoruz madem sporla telafi edelim vakit olsa egzersiz benim isim zaten

valla canım haklısın sporla dahada çok gidio bu hafta sadece 1 gün spor yaptım nian sonunda 69 olabilmem için hızımı arttırmam gerekli ve sporumu düzgün takip etmeliyim ama bu hafta acaip kaçamak yaptım yoksa 1500 felan garantiydi ama haftaya inşallah :26:

günaydın

4 gündür kabızlık devam edıyor zorla giden -500 gr..ve sporla göbek bölgesinde giden 2-cm bir incelme....

geçen hafta 68(galıba)
bugun 68.5
gelen 500

ben pes ettim kızlar artık dıyet falan yapmıycam...başkan benı takımdan çıkarabılırmısın.bekleyen arkadaşlar takıma fırsın belkı onlar başarır...
herkese başarılar

Canim ya hepimizin morali bozuldugu zamanlar oluyor ama pes etmek ne demek ya dun ben oturdum agladim cocuk gibi dusunebiliyor musun ama pes etmedim daha da hirslandim gordugum kadariyla pek paylasim yapmiyorsun takima daha sik girsen burda birbirimizi gordukce motive oluyoruz boyun kac 68 kilo icin vucut kitle indeksin normal sinirlarda mi cikiyor ki vazgeciyorsun tamam kilo almak kolay vermek cok zor insanin omrinden omur gidiyor ama vazgecmek yok hemen toparlan

Niçin hemen canını sıkıyorsun anlamadım ben. Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri, bak ben kaç aydır burdayım ama sonuçta az veya çok vererek hedifime yaklşıyorum. 1 ay boyunca hiç veremediğim de oldu , üzerine 1-2 kilo aldığımda oldu ama sonuçta gidiyor yavaş yavaş, yine de sen bilirsin, kararın bu ise başkan bakacaktır duruma.

Oglumun uyanmasiyla bisiklet maceram son buldu yine de yarim saat cevirmis oldum hergun biraz biraz artiracagim ve bugunden itibaren ders calismaya basliyorum haziranda sinavim var gecemeyecegim bu gidisle

selam kızlar
öğlen menemen yaptım onu yedim.
benimde 28 nisanda sınavım var. hazırlanmaya çalışıyorum.inşallah kazanırım.(pek umudum yok ama)
neyse kızlar ben kaçar.

Kızlaaar selam nasılsınız ben bu sabah tartılmayı unuttum annemle bir arkadaşına kahvaltıya davetliydik.. geç uyandım geç kalacam telaşıyla tartılmayı tamamen unutmuşum

bu yüzden dünkü kilomu paylaşıyorum 80,1

100 gram fazla çıktım maalesef.. keşke bugün tartılabilseydim ne güzel dün bütün gün azıcık yemiştim :

buda haftaya biraz daha avantajlı olduğunu gösterir canım ne güzel işte sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…