efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
Yakarcim bende biraz halsizlik var ama senin kadar degil esime oglumayemek yapiyordum kendimi onemsemiyordum tavuk gormekten sikildim ama bu dukan bagimlilik yapiyorr sanirim ben de birakcam dedim sabah krep yaptim yiyorum simdi guclendirmeden devam edecegim sen de oyle yap istersen kotulesiyorsun baksana yavas verelim sagligimizdan olmayalim dun aksami odul yemegi kabul ediyorum
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
sezencim tebrik ediyorum seni sonunda aynı kilodayız
günaydın dietdaşlar dukancanlar,
bu hafta dünyayı yedim kaçamaklar yaptım zaten kocişte işsiz morel 0 dı nitekim fazla kilo veremedim ama haftaya kendimi düzeltmeye karar verdim emeklerime yazık dedim ve nisan sonuna kadar hiç bir kaçamak yapmadan tartıda 69 u görmeye karar verdim bu haftaki skorum berbat zaten bu hafta sporuda baştan sağma yaptım ama yarından itibaren müthiş geliyorum haberiniz olca zaten sporumun bir günü cumartesiye alındı iyide oldu winstoncuğum senle atağın bittikten sonra kapışalım tatlım atağın haftaya cuma biter sonra savaş başlar bu hafta kilo almışsın ama dukanla çok iyi verirsin merak etme
geçen hafta 76,00
bu hafta : 75,600
verilen 400 gram ama haftaya süper olucam emin olun
çok haklısın valla. baktım kilolar takır takır gidiyor .bende baya abarttım.kendime özel bir şey yapmadım.ne bulursam onu yedim. az yiyip sarhoş gibi gezdim.
bende senin gibi yapayım.herşeyin başı sağlık.
Canim hemen hemen ayni kilodayiz menulerimizi eksiksiz yazalim birbirimizi denetleyelim ama ogun atlamayacagiz ara ogun de yapacagiz ev kucuk diye spor aletlerimi anneme goturmustum dun esime sabit bisikleti geri getirttim oglandan firsat bulabilirsem biraz spor yapacagim kilo olarak bana yetis lutfen seni rakip goruyordum gecince bosluga dusmus gibi hissettim sevgili rakibim
sen canını sıkma şekercim. benim regl bitsin tozunu attıracağım 3. takımın.
59 u bir görem hele . belki regl bitip tartılınca bakacam kine ben olmuş 59
Evet ortim sana yetiştim diye çok mutluyum ben. Artık beraber diyet yapıp rahat rahat nasıl kilo verdiğimizi görür ve daha çok motive oluruz. altı üstü 500 gram verdim ama çok sevindim valla. 52,5 benim hamile kaldığım kilom. Şimdi daha fazla sıkılaşmaya ihtiyacım var ve daha fazla kilo vermeye. 4,5 kilom kaldı hedefe. Çok mutluyum çookkk.
Ozgey 400 gram az değil ki sen dukana baya bizden önce başlamıştın ve 500 grama havada uçuyorum sende küçümseme bence böyle böyle gidecek. Ve evet sen spor yapınca daha güzel gidiyor.
geçen hafta 68(galıba)
bugun 68.5
gelen 500
ben pes ettim kızlar artık dıyet falan yapmıycam...başkan benı takımdan çıkarabılırmısın.bekleyen arkadaşlar takıma fırsın belkı onlar başarır...
herkese başarılar
geçen hafta 68(galıba)
bugun 68.5
gelen 500
ben pes ettim kızlar artık dıyet falan yapmıycam...başkan benı takımdan çıkarabılırmısın.bekleyen arkadaşlar takıma fırsın belkı onlar başarır...
herkese başarılar
Kızlaaar selam nasılsınız ben bu sabah tartılmayı unuttum annemle bir arkadaşına kahvaltıya davetliydik.. geç uyandım geç kalacam telaşıyla tartılmayı tamamen unutmuşum
bu yüzden dünkü kilomu paylaşıyorum 80,1
100 gram fazla çıktım maalesef.. keşke bugün tartılabilseydimne güzel dün bütün gün azıcık yemiştim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?