anladım ki haftasonu cozutan bi tek ben değilmişim iyi ki bi 30 kilo verdim sandım ki claudia schiffer olmuşum.yok bu ödül yok bundan bi şey olmaz öyle bi yedim ki tabii spor da yapamadım.bugün de gitmedim spora yemek yaptım yarın spordan gelince hazır olsun diye yoksa çok geç oluyo yemek için.bu arada hep kötü şeyler olmadı tabii haftasonu 10 gün önce lcw den pantolon almıştım arkadaş 10 günde pantolon bollaşır mı resmen üstümden düşmeye başladı.babam da haftasonu 3 pantolonumu daralttırmaya götürdü onun da vardı 2 tane daraltılacak.valla süper bi duyguymuş bu hep şişmanlıktan ağları sürtünür onları götürürdük tamire.tamir eden adam da şaşırmıştır noluyoruz diye
naber kızlar nasılsınız
ne durumda kilolar, ben aldım başımı gidiyorum
msjı kaydetmedi sandım bi daha gitti.
ya dikkat etsem de kalınlaştım ya, göğüsler iki katına çıktı, bel boşluğu diye bişey kalmadı
63 fln oldum şimdi, daha önce de bu kilodan geçmiştim böyle bi tip değildim
bebek iyi canım şimdilik, büyüyo inş.
özledim sizi, bi bakayım dedim
selam kızlar
varya tatlı birşey için ölüyorum. tatlı diye tavuk bacağı uzatsalar onu bile yerim.
şimdiye kadar dayandım. bu regl canımı okudu valla.inat ettim bu dönemde kilo almayacağım. sırf motive olayım bir şey yemeyeyim diye burayı açtım kızlar.
sınavım var ders çalışıyorum. okudum tüm cümlelerin sonu çukolata diye bitiyor.
iyice sıyırdım.
ya dikkat etsem de kalınlaştım ya, göğüsler iki katına çıktı, bel boşluğu diye bişey kalmadı
dün akşamdan beri kasıklarım grıyordu. ve akşam üstü bi baktım adet olmuşum.nasıl yaniya.bildiğiniz ped koydum. gebelik falanda yoktuki düşükmü yapıyorum desem
selam kızlar
varya tatlı birşey için ölüyorum. tatlı diye tavuk bacağı uzatsalar onu bile yerim.
şimdiye kadar dayandım. bu regl canımı okudu valla.inat ettim bu dönemde kilo almayacağım. sırf motive olayım bir şey yemeyeyim diye burayı açtım kızlar.
sınavım var ders çalışıyorum. okudum tüm cümlelerin sonu çukolata diye bitiyor.
iyice sıyırdım.
saolun kızlar, aslında girip okuyorum sizi arada, ama aşağıda kimse olmayınca yazmamıştım.
eylülde doğurcam inş, o zamana kadar gidersiniz siz, ben gelirim sonra
sezen yani aldığım 1 kilo göğüslerdedir kesin
irade fln kalmadı şimdi winston, hürrem gibi doymaz oldum, sonra geri gelir heralde, umarım yani
yine uğrarım ben, öptüm herkesi
ya bak bende nisan gibi gitmeyi düşünüyordum ama şimdi sende eylülde gelecekmişsin. 3-5 ayın lafı mı olur bekleyelim bari kızlar. Duydun mu kız winston bacın. E bekleriz şimdi mattikayı eylüle kadan. Ne oluvecek gız. Bekliyem bekliyem biz seni.
Terzi şaşırmıştır, ev halkı kıtlığa mı düştü ne oldu böyle hepsi süzüldü diye
Valla ben 80 kiloyu gördüm ve alışverişi kestim.
Şimdi bir kumaş bir kot bir kaç da capri cinsi pantalonum var, 3 de elbisem.
Yaz için de bol bol tunik tarzı şeylerim var ama hepsi de üç beş kuruşa alınmış sırf yazı geçirmek için şeyler.
Zayıflarsam zaten üç kuruşluk şeyler olduğu için terzi parası astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi olur bana
O yüzden güzel güzel cciler alacağım.
Off off çok plan projem var ama şu hedefi bir tutturmam lazım hepsini yapmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?