Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar kızlar,
Akşam yemeğimi de yedim,
4 köfte
1 kornişon turşu ve 1 yk yoğurt ile sos yaptım, yanına 1 bardak kefir içtim. 1 parçadan kocamın yediği yumurtadan kaçırdım. sucukluydu.

Şimdi yarına ekmeğim bitti onu yapayım. Birazda tavuk gögsü çıkardım dolaptan onlar erisinde yarına fırında şu soslarla pişireyim bakayım yiyebilecekmiyim. Bir türlü sevemedim şu tavuk gögsünü, çok kuru geliyor zorla yutuyorum. Göstersin bakalım şu soslar marifetini.

He unutmadan 1 tane de dukan çikolatamdan yedim.

Terzi şaşırmıştır, ev halkı kıtlığa mı düştü ne oldu böyle hepsi süzüldü diye
Valla ben 80 kiloyu gördüm ve alışverişi kestim.
Şimdi bir kumaş bir kot bir kaç da capri cinsi pantalonum var, 3 de elbisem.
Yaz için de bol bol tunik tarzı şeylerim var ama hepsi de üç beş kuruşa alınmış sırf yazı geçirmek için şeyler.
Zayıflarsam zaten üç kuruşluk şeyler olduğu için terzi parası astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi olur bana
O yüzden güzel güzel cciler alacağım.
Off off çok plan projem var ama şu hedefi bir tutturmam lazım hepsini yapmak için.

naber kızlar nasılsınız
ne durumda kilolar, ben aldım başımı gidiyorum

selam kızlar
varya tatlı birşey için ölüyorum. tatlı diye tavuk bacağı uzatsalar onu bile yerim.
şimdiye kadar dayandım. bu regl canımı okudu valla.inat ettim bu dönemde kilo almayacağım. sırf motive olayım bir şey yemeyeyim diye burayı açtım kızlar.
sınavım var ders çalışıyorum. okudum tüm cümlelerin sonu çukolata diye bitiyor.
iyice sıyırdım.

selam kızlar
varya tatlı birşey için ölüyorum. tatlı diye tavuk bacağı uzatsalar onu bile yerim.
şimdiye kadar dayandım. bu regl canımı okudu valla.inat ettim bu dönemde kilo almayacağım. sırf motive olayım bir şey yemeyeyim diye burayı açtım kızlar.
sınavım var ders çalışıyorum. okudum tüm cümlelerin sonu çukolata diye bitiyor.
iyice sıyırdım.

msjı kaydetmedi sandım bi daha gitti.
ya dikkat etsem de kalınlaştım ya, göğüsler iki katına çıktı, bel boşluğu diye bişey kalmadı
63 fln oldum şimdi, daha önce de bu kilodan geçmiştim böyle bi tip değildim

bebek iyi canım şimdilik, büyüyo inş.
özledim sizi, bi bakayım dedim

Son düzenleme:

bizlerde merak ettik hatta geçgnlerde winston sormuştu özelde görüşen varmı diye.bizler burdayız özletme kendini.

dün akşamdan beri kasıklarım grıyordu. ve akşam üstü bi baktım adet olmuşum. nasıl yaniya.bildiğiniz ped koydum. gebelik falanda yoktuki düşükmü yapıyorum desem

Eşim de yemekten kalktı, "tatlılardan ne var? " diyor şaka gibi
Herüf sankim yemeğe dışarı çıkmış gibi seçenek soruyor bir de utanmadan, "diyetteyim, kesme şeker yala "dedim
Bacım tatlıyı at aklından, ya da şu 140 kalorilik diyet çikolataları var, üzümlü falan yani 100 kişi gelse bu çikolatadır demez,garip bir nesne ama adı çikolata diye geçiyor,düşük kalorili, onlardan 3-5 eve stoklasak regl zamanı bir tane yesek keser bence.
Bu arada Allah zihin açıklığı versin.
Ben de kpssye gireceğim ama sanırsın einstein'ım mübarek, daha kitap yüzü açmadım, off offf

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, sonrası zaten sendeki irade ile kilo vermesi kolay olacaktır eminim.
Ara ara yaz bize lütfen, özletme kendini.
Güzel haberlerini almak üzere, sağlıcakla kalın.

dün akşamdan beri kasıklarım grıyordu. ve akşam üstü bi baktım adet olmuşum. nasıl yaniya.bildiğiniz ped koydum. gebelik falanda yoktuki düşükmü yapıyorum desem

Detoks neyin mi yaptın? Ben bir kere pancar detoksu yapmıştım, foşşşş diye gidivermişti durduk yerde, sonra kısa sürmüştü gerçi.
Ya da bu ara çok kilo verdiysen, düzen bozulmuş olabilir mi?
Bacım, sağlıkçı sensin, daha iyi bilirsin.
Umarım ciddi bir sıkıntı değildir.

aman da aman taze anne ve bebişimiz teşrif etmiş. Ne kadar oldu bebiş. Hiç uğramıyorsun, geçen dedim dur şu hamilelerin topiklerine bakyım bizim mattikayı yakalayayım. Sonra baktım bulamıycam, vaz geçtim, upra arada bir. Bak sen yoksun grup kendini kaybettin, sağlıksız diyen de yok cümbür cemaat dukan yapar olduk haberin ola. Her menü yazarken şimdi mattika olsa bize bir sürü kızar diye geçiyor içimden. Sen sağlıkla doğur bebişi sonra gelirsin aramıza kızarsın bize dukan yapıyoruz diye. Biz buralardayız anlıyacağın. Bu arada o gögüsler hamile iken benim başıma bela olmuştu. Kardeşim bankada masamda oturuyorum benim gögüsler habire masanın üstüne çıkıyordu o derece yani. Ama şimdi 75 bedene düştü, küçüçük kaldı ki ben hemile kalmadan önce bile 90 takardım. Nasıl o kadar küçüldüler anlamadım valla.

yakar alsana marketten süt tozu valla süper çikolaya oluyor haberin olsun, uğraşma öyle tavuk bacağı ile falan. Pınar marka büyük marketlerde var bacım.

saolun kızlar, aslında girip okuyorum sizi arada, ama aşağıda kimse olmayınca yazmamıştım.
eylülde doğurcam inş, o zamana kadar gidersiniz siz, ben gelirim sonra

sezen yani aldığım 1 kilo göğüslerdedir kesin
irade fln kalmadı şimdi winston, hürrem gibi doymaz oldum, sonra geri gelir heralde, umarım yani

yine uğrarım ben, öptüm herkesi

ya bak bende nisan gibi gitmeyi düşünüyordum ama şimdi sende eylülde gelecekmişsin. 3-5 ayın lafı mı olur bekleyelim bari kızlar. Duydun mu kız winston bacın. E bekleriz şimdi mattikayı eylüle kadan. Ne oluvecek gız. Bekliyem bekliyem biz seni.

Nisan sonu en geç mayıs başı bilemedin mayıs ortası winston kaçar
Ama iletişimi koparmamak için misafir olarak gelip yazacağım.
5 ay ne bacım ya, ben duvara çentik atıyorum resmen evde "gel tezkere" diye türkü çığırıyorum
Maksimum 1,5 ay, sonra winston bu diyarlardan hafif bir ceylan gibi zıplaya zıplaya kaçar

Ayrıca mattika değil 9 ay, 19 ay bebek taşısa gene de bana rakip olacak derecede dobiş olamaz
O yüzden onla kulvarlarımız ayrı, ben beklemem onu
Az biraz savsaklarsam da, mattika doğurur, gelir, beni geçer, mezun olur, ben hala hödük gibi arkasından bakakalırım
Onun iradesi ve disiplini beni korkutuyor, hazır yokken biz de gel el ele verek kaçak buralardan :13:

Bu arada herkese yarın mutlu ve sağlıklı bir gün ola inşallah.
Ben de gece gece saç boyama işlemi yapam da yarına insan kılığına girem biraz.
Winston kaçar, herkese mutlu uykulaaaar

günaydın kızlar nasılsınız bakem ?
mattikacım nasılsın?bebişte iyiymiş çok sevindim dert etme kiloyu falan sen nasıl olsa verirsin kendine dikkat et

sabah sabah canım bişey istemedi 1 bardak çay içtim bi tanede minik kayısı attım ağzıma iştahım yok aman olmasında
öğlen ve akşamda ne yaparım bilmiyorum artıkya bu gün gene göreve gidiyorum öfya bitiriyo beni şu öğlen yemeklerini dışarda yemek((
yanıma beyaz leblebi aldım bu gün sadece onu yesem bol bolda su içsem bu arada dünde regl oldum (sonunda) bu gün kendimi aç bırakayımda belki düşerim bikaç gram(

bende aynı senin gibiyim 1 kotum 1 ketenim 1 kapri güzel gömleklerim var olmayan ve yavaş yavaş olan zayıfladığımda güzel bir alışveriş yapıcam

cümletten günaydın analar bacılar
güneş çıktı bende bir yaşama sevinci bir mutluluk bir saadet sevgi pıtırcığı gibiyim.
gelelim diyetimize
1 duki lavaşı arası yarım yumurta az peynir.boool çay
erken kalkmıştım bir kaç göbek hareketi yaptım.
herkese kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…