@Yakar, güneşi görüp temizliğe saranlardan biri de senmişsin bacım.Benim de her yerim ağrıyor valla.Sanki temizlik yapmamışım da güreş müsabakasına katılmış gibiyim
Haklısın, eski malkoçoğlularından kim kaldı, bir sen bir de ben.
Artık gitsin kilolar, gelsin yeni kıyafetler
@Özgey, valla dün gene dukan bıdıbıdısına bakarken, sana hayran kalıp, yapanlar arasında hiç bozmadan, harfiyen hem de uzun vadede yapan bir tek özgey'i tanıyorum, maşallah ona demiştim içimdenSpor hocanla düşman çatlatan azmin olsun, onca koş koş arasında aksatmaman olsun, dukan'a bağlılığın, onca kilo verişin...Tüm bunların sonunda pes etme bacım.Hayır söylemesi kolay belki diyorsun ama ben de can sıkıntısı ile savsaklamalar yaptım, eşimin iş bıdıbıdısına gerilip, 2 hafta diyetten kopmuştum.Ne oldu sonunda, benim onca emeğime yazık oldu, ama iş gene olacağına vardı.Yani kafaya taksan bile, yemeğe sardırmamaya çalış bacım.Nasılsa yemek yiyince dileklerimiz olmuyor, problemlerimiz çözülmüyor.Olsa şişmanlar dünyanın en mutlu insanları olurdu.
Sen benim idollerimden birisin ve eminim kısa vadede bu işi halledeceksin.Moral bozmadan yola devam edelim lütfen.
canım çok saol valla bu hafta bıkkınlık geldi nieyse benimde kocişin iş durumu yüzünden sapıttım ya zaten neyse bu gün düzgün şekilde devam etmeye karar verdim öğlen yoğurt yiycem sadece belki yemeğe bile gitmem ve bu akşam sporum var yine 1 saat önce gidip koşucam cumaya kilo veremesemde kendimi disipline etmek istiyorum kalmış şurda yarı çıtır olmama 7 kilo şurda ne kaldı verim dukan face ine resmimi koyacağım inşallah onun hayaliyle yanıp tutuşuyorummm
Tabii olur.
Ben de zayıflayıp öncesini sonrasını yapıp, sezen bacının evine postalayacağım
Ama üzerini naylonla kaplayacağım, malum sinirden fotomla oynar, kaş bıyık çizer diye
Se_zen bacıııım, kızmıyorsun değil miii?
Enerjimden kime saracağımı şaşırdım.
Baktım yakar temizlikten yorulmuş, özgey de sıkkın, bari dedim sezen' takılam.
Hem zaten hala geçen rüyamda seni öyle zayıf , kendimi de öyle şişman görmenin şokundayım.
Bu hafta seni seçtim pikaçu gibi, bu hafta seni seçtim bacım, gel kapışak
selam kızlar
özgeciğim sıkılman çok normal hep aynı şeyleri yiyoruz. uzun zamandır diyet yapıyoruz. diyetin adı bile strese sokarken bizler epeydir 1 ileri 2 geri bunlarla uğraşıyoruz. winstonunda dediği gibi yemekle mutlu olunsaydı şişmanların ağzı kulaklarında gezerlerdi. maalesef en mutsuzlar bizleriz. yiyip yiyip hem pişmanlık suçluluk duyuyoruz.
yemekle sorunlar çözülmüyormuş. x 2 oluyormuş.
cuma hastalanıp işten erken çıkmıştım. 1 tane biskrem büsküvi yedim .bayadır yemek istiyordum baya dediğim resmen aylardır yani.
yedim hem biraz kendime geldim . ama ne oldu 2 gündür acaba erittim mi diye durmadan düşünüyorum. adam gibi bir şey yemiyorum.
sorunumun farkındayım benim kilo problemim var.ve bu sorunumu çözmem lazım sabıra ve zamana ihhtiyacım var .ama olacak. er yada geç ben 55 i göreceğim ve onu koruyacağım.okadar kararlıyım ki anlatamam kızlar.
çok istediğim bir kıyafetin bedeni yok diye daha doğrusu bana olanı yok diye mağazalardan çokk çıktım. ama şimdi böyle olmayacak. inanıyorum. yapacağım. eminim ki sizlerde yapacaksınız.buna canı gönülden inanıyorum.
Tabii olur.
Ben de zayıflayıp öncesini sonrasını yapıp, sezen bacının evine postalayacağım
Ama üzerini naylonla kaplayacağım, malum sinirden fotomla oynar, kaş bıyık çizer diye
Se_zen bacıııım, kızmıyorsun değil miii?
Enerjimden kime saracağımı şaşırdım.
Baktım yakar temizlikten yorulmuş, özgey de sıkkın, bari dedim sezen' takılam.
Hem zaten hala geçen rüyamda seni öyle zayıf , kendimi de öyle şişman görmenin şokundayım.
Bu hafta seni seçtim pikaçu gibi, bu hafta seni seçtim bacım, gel kapışak
Amanın sana cevap vermeyip yemeğe koşacaktım ama duramadım, yahu 10 dakika önce öğlen yemesem mi karnım hala tok diyrodum nereye gitti bunlar 10 dakikada anlamadım. gurul gurul ses geliyor midemden yahu, nasıl kazındı bir anda, herhalde saatle acıkıyor benim midem.
gel bana gel anacım, sen zati benle uğraşınca rahatlıyorsun. bende senle kapışınca rahatlıyorum. Bens sana göndermeyip direk sayfaya koyacağım resmimi, hepinize örnek olsun diye. bugün sabah çekecektim gerçi ama şimdi zayıf olunca çokda belli olmıuor fotoda, biraz daha gitsin de öyle koyacağım sayfaya. Sonra da alısın artık buzdolabına, mı , dart tahtana mı yapıştırırsın bilmem.
4 kilon kalmış bacım maşallah
Bu ay verir, nisan sonu en kötü gidersin gibime geliyor.
Çıkınca bizleri unutma, mektup yaz, ara ara ziyaretimize gel
(dur hainlikte yapayım; sen dukan dondurmasına, haftasonu kaçamaklarına, eş dost ağırlamalarına tam gaz devam edersen, bir ihtimal birlikte buralardan giderizo yüzden ne diyoruz; can boğzadan gelir, ye bacım ye.Kendini de pek yorup spor mpor yapma bu ara, accuk dinlen )
merhaba öğle sebzeli tavuk ve yoğurt yedim geldim. üstüne 300 mekikk
Afiyet olsun, güzelmiş menü. ben biraz yoğurtu falan da azaltayım dedim bu hafta. Bak knorr un şu fırında tavuklar için sosları varya ondan denedim dün çok güzel oldu o tavuğun tadı , gögüs yti ile de güzel olsa süper olur onu da deneyeceğim bu akşam. kıskandım ama ben de spor yamak istiyorum. bu arada göbek sorunu içinde callenetics varmış ya o süper işe yarıyormuş gerçekten göbek için olan hareketlerini denedim, iki gün göbişim yandı, o mekik dene şey gerçekten benim sadece sırtımı çalıştırıyor kızlar, tek acıyan yerim sırtım ve boynum. ama bu hareketle gerçekten göbişim titriyor yahu yaparken. tavsiye ederim.
Canımcım dukan dondurması tam dukana göre ama. İçinde dukanı bozabilecek hiç bir şey yok ki kaçamak olsun. Tamam akşam kaçırdım ama onu ben telafi ederim hemen. Çatladın dime hem diyet yapıp hem dondurma, çikolata yiyorum ben naberrrrrr.....
Mmmmmm mis gibi mis mis. Havalarda ısındı ya bir iyi geldi ki sorma gitsin. Evde de dukana uygun nescafeli çikolatam var, o da dondurma topu gibi oldu valla. Akşama da ondan yerim. Ohhhh.
mektup yazarım size, kart da atarım.
bu arada hafta sonu beni gören komşular ayyy nasıl zayıfladın böyle dediler. Bende sinsi sinsi, hiççç işte iş ti çocuktu derken koşturmacada bir şey yapmama gerek kalmadı dedim.Pek öyle çok da zayıflamadım aslında dedim. Dediğim kilo da 8,4 kilo verdim toplamda ben buraya başlamadan bir ara 60,9 kiloydum şimdi 52,5. ama bilmesinler, yaza şöyle daracık elbisemle çıkayım karşılarına da o zaman görsünler. bu ara mahallede zaten sürekli kapatıyorum sağımı, solumu ki zayıfladığımı fark etmesinler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?