Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

bu günlerde çok sinirliyim yahu ne yapcamı şaşırdım dieti sürekli bir iki şeyle bozuyorum artık bir kendime gelme zamanım geldi ama nasıl yahu bunaldım yaaaaaa

günaydın can ciğer kuzu sarmalarım(aklımı yemekle bozdum :)))) sabah sabah light sütümü fondip yapıp içtim. lor peyniri almayı unutmuşum oyüzden elimdeki yaglı peyniri yemedim. açımmmmmmmm. şekersiz kahve var diyomkine içsemmi acaba. yoksam diyomkine elimdeki doğadan cayları karıstırıpmı içsem. haftaya salı günüm var. ogüne kadar acil atak yapıp gelenleri sok sok sok etmem lazım.

Günaydınlaaar,

Sabah erkenden kalkıp, kahvaltımı yaptım , sabah sporumu bile yaptım :129:
Panjurlu falan ama gene de delik gedikten görünürüm diye usturuplu giyindim.(eşimin donu yerine eşortmana geçtim )

Cumartesi-pazar kakılmışa döndüm resmen.Elime bir bidon çamaşır suyu alıp oda oda gezdim
Eşim de kolonya ile pcleri temizledi, hızlandırdı falan derken dün gece ikimiz çamaşır suyu ve kolonya sonucu iki sarhoş gibiydik
O kadar canım çıktı ki, her odanın eşiğine bezler koyup eşime "buralara ayak silinip, desturla girilecek artık uleeeyn" diye bir ara evde nara atıyordum.
Kaybolmayan sakız misali, kaybolmayan temizlik kokusu ve hijyen olsa ne güzel olurdu.Şimdi 2 gün sonra dön başa.
Hayır bizde çoluk çocuk da yok ama ev nasıl bu kadar dağılıp, kirleniyor anlamıyorum.
Demek hem şişko hem de pis insanlarız biz

Kahvaltım; bir yumurta, bir dilim ekmek, biraz peynir, bir domates, bir biber.
Spor; yarım saat bisiklet, 200 mekik, 100 bel eğip kalkma, 100 twist bıdıbıdısı.

Bu arada dün damacanın pompası içine kaçmış, bende baktım su gelmiyor, hemen su bitmiş diye su söyledim.
Meğer daha damacana doluymıuş.
Eşim de iki damacanayı yan yana koyup, "bu damacanayı sen içeceksin artık" diye benim bunaklığımla dalga geçti.
Şimdi günde 3 litre seve seve su içeceğim yani, yoksa dilinden kurtulamam

İstanbul'a sağanak geliyormuş, hava kapalı ama diyet için hava çok önemli bir faktör olsaydı, her şişman yazın incecşk olurdu değil mi ?
O yüzden ne yapıyoruz, hava nasıl olursa olsun, kendi havamıza bakıp, diyete devam edip, suyla kanka olup, sporun dibine vuruyoruz, sonra incecik oluyoruz, ve havalar ısındığında çıtır çıtır geziniyoruuzz :13:

Herkeseee güzel bir gün dilerim.

@Yakar, güneşi görüp temizliğe saranlardan biri de senmişsin bacım.Benim de her yerim ağrıyor valla.Sanki temizlik yapmamışım da güreş müsabakasına katılmış gibiyim
Haklısın, eski malkoçoğlularından kim kaldı, bir sen bir de ben.
Artık gitsin kilolar, gelsin yeni kıyafetler

@Özgey, valla dün gene dukan bıdıbıdısına bakarken, sana hayran kalıp, yapanlar arasında hiç bozmadan, harfiyen hem de uzun vadede yapan bir tek özgey'i tanıyorum, maşallah ona demiştim içimden Spor hocanla düşman çatlatan azmin olsun, onca koş koş arasında aksatmaman olsun, dukan'a bağlılığın, onca kilo verişin...Tüm bunların sonunda pes etme bacım.Hayır söylemesi kolay belki diyorsun ama ben de can sıkıntısı ile savsaklamalar yaptım, eşimin iş bıdıbıdısına gerilip, 2 hafta diyetten kopmuştum.Ne oldu sonunda, benim onca emeğime yazık oldu, ama iş gene olacağına vardı.Yani kafaya taksan bile, yemeğe sardırmamaya çalış bacım.Nasılsa yemek yiyince dileklerimiz olmuyor, problemlerimiz çözülmüyor.Olsa şişmanlar dünyanın en mutlu insanları olurdu.
Sen benim idollerimden birisin ve eminim kısa vadede bu işi halledeceksin.Moral bozmadan yola devam edelim lütfen.

canım çok saol valla bu hafta bıkkınlık geldi nieyse benimde kocişin iş durumu yüzünden sapıttım ya zaten neyse bu gün düzgün şekilde devam etmeye karar verdim öğlen yoğurt yiycem sadece belki yemeğe bile gitmem ve bu akşam sporum var yine 1 saat önce gidip koşucam cumaya kilo veremesemde kendimi disipline etmek istiyorum kalmış şurda yarı çıtır olmama 7 kilo şurda ne kaldı verim dukan face ine resmimi koyacağım inşallah onun hayaliyle yanıp tutuşuyorummm

Canlar günaydın,

dün akşamki kaçamaklarımdan sonra bugün ve yarın atak yapıcam , anca arınırım. Onları ödül gibi düşünüp bugün protein günüm.
sabah 2 dilim dukan ekmeği ve incecik yağsız peynirimle tost yedim. Bim den aknaz marka yağsız peynir aldım. yağ oranı 2,5 muş. çok sevindim yağsız peynirlerin bile yağ oranı yüksek. Öğlene de fırın torbasında knorrun yeni sosları ile pişirdiğim tavuklarım var. Yanına diyet colam, akşama da ekşili köftem var ve vanım isterse mis gibi dukan çikolatalarım var hemde bitter. Dondurma gibiler yahu. günde 8 tane falan yenebiliyormuş ben 1 tane yiyorum bayaa bir kesiyor. Yoğurt ve süt olayını da azaltıyorum bu hafta. 2 gün atak sonra 1 gün seyir sonra yine atak. Bu hafta 52 altına düşmek istiyorum. Hala 52,5 um. Gerçi dünkü kaçamaktan sorna bugün tartılmadım.

Tabii olur.
Ben de zayıflayıp öncesini sonrasını yapıp, sezen bacının evine postalayacağım
Ama üzerini naylonla kaplayacağım, malum sinirden fotomla oynar, kaş bıyık çizer diye
Se_zen bacıııım, kızmıyorsun değil miii?
Enerjimden kime saracağımı şaşırdım.
Baktım yakar temizlikten yorulmuş, özgey de sıkkın, bari dedim sezen' takılam.
Hem zaten hala geçen rüyamda seni öyle zayıf , kendimi de öyle şişman görmenin şokundayım.
Bu hafta seni seçtim pikaçu gibi, bu hafta seni seçtim bacım, gel kapışak

selam kızlar
özgeciğim sıkılman çok normal hep aynı şeyleri yiyoruz. uzun zamandır diyet yapıyoruz. diyetin adı bile strese sokarken bizler epeydir 1 ileri 2 geri bunlarla uğraşıyoruz. winstonunda dediği gibi yemekle mutlu olunsaydı şişmanların ağzı kulaklarında gezerlerdi. maalesef en mutsuzlar bizleriz. yiyip yiyip hem pişmanlık suçluluk duyuyoruz.
yemekle sorunlar çözülmüyormuş. x 2 oluyormuş.
cuma hastalanıp işten erken çıkmıştım. 1 tane biskrem büsküvi yedim .bayadır yemek istiyordum baya dediğim resmen aylardır yani.
yedim hem biraz kendime geldim . ama ne oldu 2 gündür acaba erittim mi diye durmadan düşünüyorum. adam gibi bir şey yemiyorum.
sorunumun farkındayım benim kilo problemim var.ve bu sorunumu çözmem lazım sabıra ve zamana ihhtiyacım var .ama olacak. er yada geç ben 55 i göreceğim ve onu koruyacağım.okadar kararlıyım ki anlatamam kızlar.
çok istediğim bir kıyafetin bedeni yok diye daha doğrusu bana olanı yok diye mağazalardan çokk çıktım. ama şimdi böyle olmayacak. inanıyorum. yapacağım. eminim ki sizlerde yapacaksınız.buna canı gönülden inanıyorum.

keşke kaş bıyık çizse akrep nalanın fotosuna fotoşop yap sana geri yollar alsana diye .

Ben artık kalorilerine bakar oldum.
Bir gofrette 600-700 kalori var.Bir dilim kepek ekmeğinde 50 kalori desek, bir minik gofret 10 dilim kepek ekmeğine eş değer.
Hani bazen diyorlar ya " su içsem yarıyor, ay ben ekmek yemiyorum, makarna yemiyorum".
El insaf, istersen ekmeği hayatından çıkar, haftada yediğin bir gofret eğer eşitse 10 dilim ekmeğe, zaten sen her gün 1,5 dilim ekmeği otomatik yemiş oluyorsun.
Dün bir tabak makarna yedim misal, ortalama 300 kalori.
Bisiklette çalıştım kan ter içinde kaldım, giden : 300 kalori.
Yani o spordan ne anladım ben, yemem daha iyi..

Bu diyet serüveninde epey bilinçlendik, pişman olduk ve tövbe ettik diye düşünüyorum
Burası mapus damı gibi oldu yeminle, artık ıslah olduk, yanlışı doğruyu anladık diye düşünüyorum.
Artık af çıksın bacılar, biz de çıkak buralardan ve tekrar düşmeyelim inşallah.

Ben spora kaçar, hafif bir öğleden sonrası diliyorum.

grupçak çozuttuk ama 2 hafta önce 2xl giyiyordum şimdi xl ler oluyor bana ama zayıflamalıyım 3 ayım kaldı düğüne hızlanmalıyım bu akşam deli gibi spor yapcam bundan sonra sporumu aksatmak yok bu gün de öğlenleyin yoğurt yiycem

Amanın sana cevap vermeyip yemeğe koşacaktım ama duramadım, yahu 10 dakika önce öğlen yemesem mi karnım hala tok diyrodum nereye gitti bunlar 10 dakikada anlamadım. gurul gurul ses geliyor midemden yahu, nasıl kazındı bir anda, herhalde saatle acıkıyor benim midem.
gel bana gel anacım, sen zati benle uğraşınca rahatlıyorsun. bende senle kapışınca rahatlıyorum. Bens sana göndermeyip direk sayfaya koyacağım resmimi, hepinize örnek olsun diye. bugün sabah çekecektim gerçi ama şimdi zayıf olunca çokda belli olmıuor fotoda, biraz daha gitsin de öyle koyacağım sayfaya. Sonra da alısın artık buzdolabına, mı , dart tahtana mı yapıştırırsın bilmem.

4 kilon kalmış bacım maşallah
Bu ay verir, nisan sonu en kötü gidersin gibime geliyor.
Çıkınca bizleri unutma, mektup yaz, ara ara ziyaretimize gel

(dur hainlikte yapayım; sen dukan dondurmasına, haftasonu kaçamaklarına, eş dost ağırlamalarına tam gaz devam edersen, bir ihtimal birlikte buralardan gideriz o yüzden ne diyoruz; can boğzadan gelir, ye bacım ye.Kendini de pek yorup spor mpor yapma bu ara, accuk dinlen )

merhaba öğle sebzeli tavuk ve yoğurt yedim geldim. üstüne 300 mekikk

Son düzenleme:

Canımcım dukan dondurması tam dukana göre ama. İçinde dukanı bozabilecek hiç bir şey yok ki kaçamak olsun. Tamam akşam kaçırdım ama onu ben telafi ederim hemen. Çatladın dime hem diyet yapıp hem dondurma, çikolata yiyorum ben naberrrrrr.....
Mmmmmm mis gibi mis mis. Havalarda ısındı ya bir iyi geldi ki sorma gitsin. Evde de dukana uygun nescafeli çikolatam var, o da dondurma topu gibi oldu valla. Akşama da ondan yerim. Ohhhh.
mektup yazarım size, kart da atarım.
bu arada hafta sonu beni gören komşular ayyy nasıl zayıfladın böyle dediler. Bende sinsi sinsi, hiççç işte iş ti çocuktu derken koşturmacada bir şey yapmama gerek kalmadı dedim. Pek öyle çok da zayıflamadım aslında dedim. Dediğim kilo da 8,4 kilo verdim toplamda ben buraya başlamadan bir ara 60,9 kiloydum şimdi 52,5. ama bilmesinler, yaza şöyle daracık elbisemle çıkayım karşılarına da o zaman görsünler. bu ara mahallede zaten sürekli kapatıyorum sağımı, solumu ki zayıfladığımı fark etmesinler diye.

merhaba öğle sebzeli tavuk ve yoğurt yedim geldim. üstüne 300 mekikk

Afiyet olsun, güzelmiş menü. ben biraz yoğurtu falan da azaltayım dedim bu hafta. Bak knorr un şu fırında tavuklar için sosları varya ondan denedim dün çok güzel oldu o tavuğun tadı , gögüs yti ile de güzel olsa süper olur onu da deneyeceğim bu akşam. kıskandım ama ben de spor yamak istiyorum. bu arada göbek sorunu içinde callenetics varmış ya o süper işe yarıyormuş gerçekten göbek için olan hareketlerini denedim, iki gün göbişim yandı, o mekik dene şey gerçekten benim sadece sırtımı çalıştırıyor kızlar, tek acıyan yerim sırtım ve boynum. ama bu hareketle gerçekten göbişim titriyor yahu yaparken. tavsiye ederim.

bende öğlen yemeğimi yedim geldim
1 kase tavuk çorbası
ara:
1 kupa bitki çayı
bu arada hala regl olmadım patlamak üzereyim sinirlerim bozuk ay çıldırıcam

iyi hatırlattın valla .epey oldu knorr dan almıştım çokda hoşuma gitmişti.bende şu regl dönemini bir atlatsam kazasız belasız. vermesemde almayayım bari diye uğraşıyorum. tartı +da ama pes etmeyeceğim.
topikçe tavuk yiye yiye yeni bir dil geliştireceğiz. gıdaklamayla konuşma arası bir şey.
nerdeyse herkesin menüsünde tavuk var

O kadar da değil canım bacım, çok gaza gelme
Senin 4 kiloyu vermen benim 20 kiloyu vermeme eş değer olacak, unutma ben dobişim ve dobişler çabuk erir
Dondurma dukanınmış, tamam o zaman booool boool ye, her akşam 5 top yesen hımmm güzel plan
Konu komşu iyi olmuş farkı görüp, seni motive etmişlerdir ne güzel.
Ben çoook eskiden 90dan 70e düştüğümde mal bir akrabam "içinden insan çıkmış, yarım insan kalmışsın" demişti Yarım insan ne tövbe tövbee.Sözde iltifat edecekti hödük.
Neyse şimdi bu hödükçe iltifatlara bile ruhum aç valla, hele bir hedefe ulaşayım, çeyrek insan bile deseler aldırmayacağım

Kahvaltım normal insan kahvaltısıydı.
Öğlen : yok
Akşam: bir kase yoğurt
Spor; yarısı öğlen bitti yarısı akşama. (kredi kartına 12 taksit gibi oluyor ama ne yapayım )
su: az (1 litre ancak), yatana kadar su ve wc ziyareti ile belki 2 lt olur.

Herkeeeese hafif bir akşam diliyorum.

anladım ki haftasonu cozutan bi tek ben değilmişim iyi ki bi 30 kilo verdim sandım ki claudia schiffer olmuşum.yok bu ödül yok bundan bi şey olmaz öyle bi yedim ki tabii spor da yapamadım. bugün de gitmedim spora yemek yaptım yarın spordan gelince hazır olsun diye yoksa çok geç oluyo yemek için.bu arada hep kötü şeyler olmadı tabii haftasonu 10 gün önce lcw den pantolon almıştım arkadaş 10 günde pantolon bollaşır mı resmen üstümden düşmeye başladı.babam da haftasonu 3 pantolonumu daralttırmaya götürdü onun da vardı 2 tane daraltılacak.valla süper bi duyguymuş bu hep şişmanlıktan ağları sürtünür onları götürürdük tamire.tamir eden adam da şaşırmıştır noluyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…