Eşim de yemekten kalktı, "tatlılardan ne var? " diyor şaka gibi
Herüf sankim yemeğe dışarı çıkmış gibi seçenek soruyor bir de utanmadan, "diyetteyim, kesme şeker yala "dedim
Bacım tatlıyı at aklından, ya da şu 140 kalorilik diyet çikolataları var, üzümlü falan yani 100 kişi gelse bu çikolatadır demez,garip bir nesne ama adı çikolata diye geçiyor,düşük kalorili, onlardan 3-5 eve stoklasak regl zamanı bir tane yesek keser bence.
Bu arada Allah zihin açıklığı versin.
Ben de kpssye gireceğim ama sanırsın einstein'ım mübarek, daha kitap yüzü açmadım, off offf
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, sonrası zaten sendeki irade ile kilo vermesi kolay olacaktır eminim.
Ara ara yaz bize lütfen, özletme kendini.
Güzel haberlerini almak üzere, sağlıcakla kalın.
Detoks neyin mi yaptın? Ben bir kere pancar detoksu yapmıştım, foşşşş diye gidivermişti durduk yerde, sonra kısa sürmüştü gerçi.
Ya da bu ara çok kilo verdiysen, düzen bozulmuş olabilir mi?
Bacım, sağlıkçı sensin, daha iyi bilirsin.
Umarım ciddi bir sıkıntı değildir.
ay çok sessiz bu gün burası
selam kızlar
çokk acıktım kızlar. acaba ders çalışmak kalori yaktırır mı?
sabahtan beri çalışıyorum kafam ağrıdı valla. inşallah bir yandanda eririm. (imza: herşeyden medet uman şişko)
biraz mola ver şekerim yorma fazla kendini bu arada ne sınavına çalışıyosun?
Selam çıtırlar,
ben dünden beri her yediğime içtiğime dikkat ediyorum. bugün dergidede okudum sebze meyveleri çiğ halde yemek vitamin ve tokluk hissi açısından çok önemli. bende bugünden itibaren başladım. detoks yapacağım pişmiş gıda tüketmeyeceğim. pişirilmesi gereken sebzeler sadece 5 dakika sıcak suda bekleyecek okadar.
henüz 7 günmü 14 günmü diye karar vermedim. sonuçları göreceğime inanıyorum.
bu yaz türkiyeye gitmeyi düşünmüyordum. ama karar verdim. 20 kilo vereceğim yaza kadar ve eşimin bile haberi yokken türkiyeye gideceğim. bunu yapmayı kendimde bu değişiliği herkese ilan etmeyi çok istiyorum herşeyimi heryerimi sadece kilo vererek ve spor yaparak değiştirecem.
hergün sabah akşam selülit kremlerimi yağlarımı sürüyorum vücudumun sıkılaşması için elimden geleni yapıyorum ve fazlasınıda yapmaya hazırım. bu yazda elbise tarzı mayo giyinmeyeceğim!!
--
bugün şu ana kadar yediklerim ve yiyeceklerim:
sabah: domates salatalık 1 dilim kepek ekmek 1 parça peynir
akşama kadar 2 elma yiyeceğim.
akşam ise: brokoli ve karnı bahar ( çok sıcak suda 5 dakika kalacaklar ) 1 kağıse yoğurt
spor: yarım saat bisiklet : 60 mekik
adı konmamış yazılı olmayan kanunlardan biridir. beklersin beklersin gelmez veya olmaz en olmadık en münasebetsiz zamanda olur.
senin pantolon ya sen evde yokkan gelir yada eşin evdeyken gelir. herifinede senle uğraşmak için 1 haftaklık malzeme geçer eline .
Selamlaaar,
Kendime geçen bir pantalon sipariş ettim internetten.Gaza getirsin diye, fiyatıda 3 kuruş bir şeydi zaten.
2 gündür siparişi bekleyip duruyorum, akşamları kalbim ağzımda, adam ha getirdi ha getirecek diye.
Malum el kadar bir şey sipariş ettim, eşim görünce giy de bakayım diyecek.
Onu giymem içinde 10 kilo vermem lazım dersem yaptığımla dalga geçecek, bana da gülecek
Gelemedi körolasıca yaaa.
Akşama da 18-20 arası dersim var, 4te evden çıkmam lazım, tee şehirlerarası gibi gideceğim yer zaten.
Gelmemiz de 10u buluyor eve.
Bunca bekledim gelmedi, ben yokken gelesi tutar, sonra kargo şubesine tabanvay koştur dur pööfff...
Eşim geçenlerde pc parçası söylemiş, 3 ayrı kargoyla sabahın 9unda geldiler, benimki hacdan gelen dede gibi özlemle ve inatla kendisini bekletiyor yaa
İşin kötüsü sabaha sarkarsa, yarın sabahtan da akşama kadar dersim var, dışardayım.
Pehh diyorum.
Ama bu bana ders oldu, be hödük madem evde değilsin, koşturuyorsun, internetten sipariş senin neyine..
Neyse...çok dertli oldum bugün valla...
Akşama da eve geç gelip yemeğe saldırırsam ohh şahane bir gün geçirmiş olacağım
Allah beterinden saklasın diyeyim, şükredeyim ben.
-Nankör, mızmız kedi winstonlight-
ne pantolonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?