Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

akşam koştur koştur eve gittim sonra evi topladım sonra bir hımbıllık geldi oturdum sporuma gittim

20 dk koştum
60 dakkada hocamızla çalıştık

yediklerim ;

1 yumurta
2 karper
2 salam

öğle

sulu köftelerin sadece köfteleri

ara yoğurt

akşam

yoğurt

1 tane nescafe içtim 2 litre su

sitede dukan yapan spora gelen bir bayan var kayınvalidesi çocuğuna bakıyor ve herşeyi yapıyor ona dün bana ekmek getirmiş yulaf kepeğinden bu sabah 2 dilim kesip yanıma aldım yarında tost yapıcam

bu akşam kayınvalideye gitcez gene döktüreceği için yemekleri yememem lazım

günaydın şekerler. how are you today donkkkkkkkkkk:)))))) bugün spor salonuyla görüşecem. olmuyor bu spro işi. sabah yürüyorum ama 25dakka tutuyor yolum nekadar uzatsamda. öğle arası yürüyeyim diyorum arkadaslrda takılıyor. onlarada caktırmadıgım için parka gidip turlayamıyorum. haydi alışverişe git.para harca. bide üstüne yemek ye:O offf ki ne offff.

vala bacım anlamadım gittti. bildiğin adet oluyorum. myom vardı bende ama kanama yapmazdı ameliyatta olmuştum. yarın gidecem bakalım draa.

kpss demişken arkadaslar eşiminde kazanması lazım. adam calışmıyor ya. madem öyle dedim dün internetten siparş verdim yargı pegem ve bikaç markanın kpss soru bankalarını aldım. cözmesinde göreyim. kafasına vura vura kpssyi kazandıracam.memur olana kadar göbeğim çatladı benim. sıra onda. bi eve 3500girmesi farklı 5000girmesi farklı. sen yardım et bize. hepimizin olur insallah

selam kızlar
çokk acıktım kızlar. acaba ders çalışmak kalori yaktırır mı?
sabahtan beri çalışıyorum kafam ağrıdı valla. inşallah bir yandanda eririm. (imza: herşeyden medet uman şişko)

ay çok sessiz bu gün burası

winston uyuyordur.
suhan dağ bayır geziyor
sezen müşterilere para vermemek için uğraşıyordur
heza bulduğu kaba ete iğne saplıyordur hışımla alsana alsana diye
ben ders çalışıyorum
başkan sabah diyete başlayıp akşama bozuyordur
yani anlayacağın ikimiz varız mahallede

Günaydınlaaar,

Gece yarısı saç boyama işine girince, 2 gibi yatağa girebildim valla.O saatte zaten fön makinası çalıştırmadan, rapunzel gibi saçlarımı saça saça yattım.Eşim "ıyyy saçın boya kokuyoor, ıyyy zehirleneceğim, ıyy şöyle böyle" diye beni itekleyip durdu.Ben de aldım yorganımı, yastığımı salona geçtim, bu sefer de salonda yatan kedim, gelip gelip kafamı koklayıp, söylenip durdu.Evde direkt kokarca gibi hissettim kendimi.İnsanından, kedisine beni yerden yere vurdular Sabaha kadar da ıslak saçla dondum resmen.Eşim de sabah 6buçukta başıma dikilmiş "ayyy yazıık, sen koltukta mı yattın, kıyamam, geç bari yatağa" diye lütfediyor
Saat 9 gibi ev telefonu çalar, söve söve giderim açarım " 2 koli bilmemne kremi ve de bilmemne şurubu, çabuk yollayın".."Hemen yolluyorum çocukla" deyip kapattım.Bizim evin numarasını bir annem biliyor, bir de eczanenin biri.3 günde bir arayıp ilaç siparişi veriyorlar.50 kez tartıştım, burası ecza deposu değil ev dedim ama nato kafa nato mermer.Haftada 3 kez düzenli sipariş veriyorlar, sonra da merak edip dönmüyorlar, çok ilginç Bir ara adreslerini alıp, ev terliği kargolamk istedim, hani belki buranın ev olduğuna inanırlar diye ama hala sabırla anlayacakları günü bekliyorum hanım hanım.

Tüm bunların sonunda öyle nur yüzlü bir şekilde uyanmış oldum ki anlatamam
Saçım da zaten tepesine bakınca iskoç kızı gibi kızıl, alta bakınca direk hakkarili kardelen siyahı...
Turuncu-siyah renkleri olan bir takım varsa, hayrına maskotları olabilirim o derece

Neyse efendim, herkese mutlu ve nur yüzlü oldukları bir gün dilerim.
Benden geçti, bari siz oluverin

Kızlar ya bende sabahtan beri bakınıp duruyorum nasıl fırsat bulsam da spor yapsam die. Yok anacım yok. Spor yapmaya fırsat yok bu hayatta. Sabah 2 tepineyim bari dediydim 15 dakika 15 dakikadır. Peşimden kocam kalktı onun peşinden kızım kalktı, yahu bir huzur yok bu hayatta bana. Birazdan gideyim tavukumu yiyeim mutlu mesut bari.

elam kızlar
öğlen 1 tabak karnabahar yemeği 1 kase yoğurt 2-3 turp dilimi şimdiden gazman oldum
bakıyorumda herkes bir yoğun yoğun
hadi kolay gele ders çalışam barii

Selamlaaar,

Kendime geçen bir pantalon sipariş ettim internetten.Gaza getirsin diye, fiyatıda 3 kuruş bir şeydi zaten.
2 gündür siparişi bekleyip duruyorum, akşamları kalbim ağzımda, adam ha getirdi ha getirecek diye.
Malum el kadar bir şey sipariş ettim, eşim görünce giy de bakayım diyecek.
Onu giymem içinde 10 kilo vermem lazım dersem yaptığımla dalga geçecek, bana da gülecek
Gelemedi körolasıca yaaa.

Akşama da 18-20 arası dersim var, 4te evden çıkmam lazım, tee şehirlerarası gibi gideceğim yer zaten.
Gelmemiz de 10u buluyor eve.
Bunca bekledim gelmedi, ben yokken gelesi tutar, sonra kargo şubesine tabanvay koştur dur pööfff...

Eşim geçenlerde pc parçası söylemiş, 3 ayrı kargoyla sabahın 9unda geldiler, benimki hacdan gelen dede gibi özlemle ve inatla kendisini bekletiyor yaa
İşin kötüsü sabaha sarkarsa, yarın sabahtan da akşama kadar dersim var, dışardayım.
Pehh diyorum.
Ama bu bana ders oldu, be hödük madem evde değilsin, koşturuyorsun, internetten sipariş senin neyine..
Neyse...çok dertli oldum bugün valla...
Akşama da eve geç gelip yemeğe saldırırsam ohh şahane bir gün geçirmiş olacağım
Allah beterinden saklasın diyeyim, şükredeyim ben.
-Nankör, mızmız kedi winstonlight-

winston vallaha bişeyi bekleyince öyle oluyo bende çok sinir oluyorum.internetten nevresim takımı aldım 6 gün oldu hala tedarik ediliyor deli etti beni ya

biraz mola ver şekerim yorma fazla kendini bu arada ne sınavına çalışıyosun?

Selam çıtırlar,

ben dünden beri her yediğime içtiğime dikkat ediyorum. bugün dergidede okudum sebze meyveleri çiğ halde yemek vitamin ve tokluk hissi açısından çok önemli. bende bugünden itibaren başladım. detoks yapacağım pişmiş gıda tüketmeyeceğim. pişirilmesi gereken sebzeler sadece 5 dakika sıcak suda bekleyecek okadar.

henüz 7 günmü 14 günmü diye karar vermedim. sonuçları göreceğime inanıyorum.

bu yaz türkiyeye gitmeyi düşünmüyordum. ama karar verdim. 20 kilo vereceğim yaza kadar ve eşimin bile haberi yokken türkiyeye gideceğim. bunu yapmayı kendimde bu değişiliği herkese ilan etmeyi çok istiyorum herşeyimi heryerimi sadece kilo vererek ve spor yaparak değiştirecem.

hergün sabah akşam selülit kremlerimi yağlarımı sürüyorum vücudumun sıkılaşması için elimden geleni yapıyorum ve fazlasınıda yapmaya hazırım. bu yazda elbise tarzı mayo giyinmeyeceğim!!

--

bugün şu ana kadar yediklerim ve yiyeceklerim:

sabah: domates salatalık 1 dilim kepek ekmek 1 parça peynir
akşama kadar 2 elma yiyeceğim.
akşam ise: brokoli ve karnı bahar ( çok sıcak suda 5 dakika kalacaklar ) 1 kağıse yoğurt

spor: yarım saat bisiklet : 60 mekik

biraz mola ver şekerim yorma fazla kendini bu arada ne sınavına çalışıyosun?

görevde yükselme sınavı açmış bakanlık. ona giriyorum. 1 ay sonra olacak . okadar zor konular ki sanki ziraat değilde tıpta yükselme sınavı. iyice suyunu çıkardılar. tek derdimiz maaşımız 3-5 kuruş daha artar mı ? bunlarınki çin işkencesi valla . iyice sinir oldum.

senin adına sevindim kardeş. bak pes etmek yok

Son düzenleme:
sporumuda yapmışım gibi yazmışım yaa.. biracıktan kalkıp yaparım..

sauna eşofmanlaırmıda giyineyim..

ne pantolonu

adı konmamış yazılı olmayan kanunlardan biridir. beklersin beklersin gelmez veya olmaz en olmadık en münasebetsiz zamanda olur.
senin pantolon ya sen evde yokkan gelir yada eşin evdeyken gelir. herifinede senle uğraşmak için 1 haftaklık malzeme geçer eline .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…