günaydın kızlar
dün akşam tam bir felaketti. resmen kendimi kaybettim. kendimede dukanada ihanet ettim.açlıktan nebulursam yedim. herşey silbaştan .3 gün atak yapacağım anca arınırım o derece yani.
bu sabah dukan lavaşına acı biber ekleyerek yaptım harika oldu.arasına peynir koydum yedim.
öğlene 2but var yanına az da yoğurt koyarım akşama çılbır yapmayı planlıyorum.bitki çayları aldım yanıma onlardan içeceğim. akşam da youtube da videolar buldum rus bir gacı ile spor yaptım anam oneyyy. her yerim acıyor .ağrımayan hücrem yok .
hadi kızlar kolay gelsin.
Yakarım olsun bacım , yapmasaydın iyiydi ama olmuş bi kere, ödül yemeği olarak düşünüp 3 gün atakla halledersin. Bak bende pazar akşamı kaçırdıydım bugün 3. atak günüm. Ama yapmasaydım ne güzel belki 52 olurdum fakat hala 52,5 olmaya çalışıyorum.
Tünaydınlaaar,
Gece 2de yatıp, sabah 6 da kalkıp güne başladım.Şimdi zombi gibiyim resmen.
Haaafiif bir kahvaltı ile derse gittim, derste az şekerli Türk kahvesi içtim.
Tenefüs zamanı benle patrona yapıyorlar, bende bulmuş da bunuyor gibi şekersiz yapın diyemiyorum, hem içip hem de içindeki bir şekerin kalorisi ve acısıyla derse devam ediyorum
Ekmeği komple çıkarıp, eski protein ağırlıklı diyetime geri döndüm.
Bir nevi çakma dukan yani
Biraz dinleneyim, sonra mekik, bisiklet, bel çalışmasına başlayacağım.
Bugün ne gaz yaptı anlamadım ama kocaman bir göbeğe sahibim.
Göbeğim ağzıma girecek kadar şişti, belki yeşil çay ödem attırır iyi gelir.
Bu cumaya yetişir mi bilmem ama haftaya cumaya iyi kilo vermiş ve de incelmiş olacağım inşallah.
@Özgey, ben de alsam mı demişsin kıyafet için, valla hem gaza getirdi beni hem de üzdü bacım ya.Pantolonu donu düşmüş insan gibi giyebildim, bildiğin diz kapaklarından yukarı çıkmıyorHem hırslandım, hem de ayna karşısında halime üzüldüm.Gerçi 42 bedenken 38 bedene gireceğimi hiç düşünmemiştim ama demek şişkonun umudu hiç bitmiyormuş Şimdi tüm ölçülerimi alıp, deli gibi sporla incelmeye çalışacağım.
Herkese hareketli ve hafif bir gün olur inşallah.
Super fikir gercekten cok begendim benim de icine giremedigim hamilelik oncesi kiyafetlerim var ama biraz daha abartip 34 beden bisey mi alsam 48 olmam gerek onun icin ama ben hic 48 kilo oldugumu hatirlamiyorum cok hirs yaparimTünaydınlaaar,
@Özgey, ben de alsam mı demişsin kıyafet için, valla hem gaza getirdi beni hem de üzdü bacım ya.Pantolonu donu düşmüş insan gibi giyebildim, bildiğin diz kapaklarından yukarı çıkmıyorHem hırslandım, hem de ayna karşısında halime üzüldüm.Gerçi 42 bedenken 38 bedene gireceğimi hiç düşünmemiştim ama demek şişkonun umudu hiç bitmiyormuş Şimdi tüm ölçülerimi alıp, deli gibi sporla incelmeye çalışacağım.
Herkese hareketli ve hafif bir gün olur inşallah.
canım ya hiç üzülme olur o pantolon sana çünkü diz kapağımdan girmeyen pantolon şuan bana bol geliyor zira sevdiğimden ve çok giydiğimden dizi yırtıldı ama şort yapmaya karar verdim :)9
Super fikir gercekten cok begendim benim de icine giremedigim hamilelik oncesi kiyafetlerim var ama biraz daha abartip 34 beden bisey mi alsam 48 olmam gerek onun icin ama ben hic 48 kilo oldugumu hatirlamiyorum cok hirs yaparim
Kizlar ya ben simdi kiyafet falan yerlestiriyor topluyorum ya tasinacagiz diye esimin beni istemeye geldiklerinde giydigim gomlek gecti elime bi denedim korkunctu cok moralim bozuldu sanirim benim gogusler uc kat buyumus gomlek degil kapanmak uclari birbirine yaklasmiyor bile of bekarlikta ne zayifmisim ne inceymisim
WinSton canim benim boyum kisa bunu atliyorsun sanki ama seni cok iyi anliyorum hamile kalmak kesinlikle bahane degil ilkinde yedim de yedim sonra kaldi kilolar annem de 80 kilo 4 kardesiz her hamileliginde biraz kalmis benim en korktugum sey bu takimta uzunca bir sure kaldim ilk hamilelikte ne eziyetler cektim o kilolari verene kadar ve tam verdim yeniden hamile kaldim sil bastan bu kez almayacagim dedim yine olmadi ama belli olmuyor sen bu kiloyla hamile kalsan bile belki bebek aldikca sen verirsin cok kilo almadan dogum yaparsin ama ben senin verecegine inaniyorum cok hirsli gordum seni
Ozge oyle soyleme bana neolur siskoyum ben ya hem dw cok 159 boyum var hic yeni kiyafet almadim ama 40 beden anca olur saniyorum
senden sadece 4 cm uzunum 76 kilıyum hedefim 60-65 inan verirsin istersen yaparsın ama kendini şişkoyum şuyum buyum diye yerlere sokma al eski kıyafetlerinden bir gömlek olana kadar devam bende 85 kilo ile doğuma gittim oğlum 3 aylıktı 75 dim sonra bir anda 95 e kadar çıktım kollarım çatladı yaşım 26 iken 40 rahat gösteriyordum yavaş yavaş veriyoruz nasılsa bünye meselesi snede verirsin merak etme 2 çocuğun peşinde koşturmaktan yemek yemeğe bile vaktin olmaz benim teyzem 2 doğum üst üste yaptı acaipti şimdi tığ iki cocğun peşinde evle kocayla ananemde yanında klıyor onlar ilgilenmekten tığ oldu sende verirsin[/QUOTE
95 ten bu kiloya inmen super gercekten ben ise baslasam cok rahat veririm bu kiloyu da evde hareketsizim surekli ya salliyorum ya emziriyorum verecegimden hic suphem olmadi zaten ben biseyi kafama takarsam onu mutlaka gerceklestiririm ama sabir yok iste hersey hemen olsun diyorum senn gibi zaman belirleyim en iyisi nisan sonuna 55 olacagim olamazsam bu takimdan ayrilacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?