Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S.A sevindim senin adına , ama bana kalırsa sen bunlarsız da sırf dikkat ederek verebilirsin gibi geliyor. Lakin çok güzel yöntem seçmişsin. Çiğ beslenmeyi bende geçen gün inceledim biraz güzel zayıflayanblar var bununla, ama ekmek yenmiyor diye biliyorum. Bak ne güzel hazır evdeyken spora daha fazla eğilmen lazım, inan bak biz fırsat bulsak da 10 dakika yapsak diye çabalıyoruz. Sen vaktini iyi değerlendir ve bu süreyi kendin için kullan.

Yakar sınavda başarılar. Valla bende anlamam bu habire sınav olayını, nedir ya . Birde geçen kpss ye girdiğimde sorulara uzayda yaşıormuşum gibi bakarken dedimki yahu bu memlekette bu kadar akıllı bu kadar çok memur varda ben mi göremiyorum, e o zaman ssk da falan bizleri tersleyenler, bilgisayarda a harfini arayan insanlar nereden geldi. Çıktım eşimle 2 saat bunun üzerine düşündük ya. Bu akıllı insanları ne yapıyorlar kppss den sonra bunların hepsini alıp nükleer araştırma merkezinde ya da tübitak ta falan mı çalıştırıyorlar. Neyse bacım sana kolay gelsin. Allah yardımcın olsun, benimde ömrüm sınav ile geçtiği için iyi bilirim.

Winston keşke onların teslim tarihlerine bakaydın ortalama 15 günden önce teslim olmuyorlar onlar. Ayrıca bende inanılmaz sabrsızımdır netten bir şey alırken beklemeyi hiç sevmem.

haftasonu çok yediğim için bugün az yedim.
sabah:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:3 yk light yoğurt
akşam:4 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
2 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi

spor:90 dakika spor salonu

İyi geceeeeleer,

Biraz önce gelip, yemek faslını hallettim şükür.
Kargom da tam evden çıkarken geldi kızlar, yani beş dakika erken çıksam rezillik yaşayacaktım.
Kurye de sanki taşıdığı bir parça kumaş değil de, savaşta top taşıyormuş gibi bir afralı bir tafralı.
Neyse halloldu.

Yarın erkenden derse gideceğim, artık öğlen gelince inceleyeceğim cicimi ve de içine girmeye çalışacağım
Ölçülerimi alıp, sıkı bir spor ve diyet programıyla içine girene dek pes etmeyeceğim.

Şimdi acuk dinlenip, yarınki derse hazırlanayım.
Herkese huzurlu bir akşam dilerim.

günaydın kızlar
dün akşam tam bir felaketti. resmen kendimi kaybettim. kendimede dukanada ihanet ettim.açlıktan nebulursam yedim. herşey silbaştan .3 gün atak yapacağım anca arınırım o derece yani.
bu sabah dukan lavaşına acı biber ekleyerek yaptım harika oldu.arasına peynir koydum yedim.
öğlene 2but var yanına az da yoğurt koyarım akşama çılbır yapmayı planlıyorum.bitki çayları aldım yanıma onlardan içeceğim. akşam da youtube da videolar buldum rus bir gacı ile spor yaptım anam oneyyy. her yerim acıyor .ağrımayan hücrem yok .
hadi kızlar kolay gelsin.

günaydın kızlar dün yediklerimi hemen sıralayayım

sabah 2 dilim dukan ekmeği
2 karper light peynir
1 yumurta ve 1 yeşil çay

öğlen 2 tabak cacık

4 de
1 kase light yoğurt

akşam ; bir kaç parça tavuk

işte can alıcı bölüm kayınvalide un helvası yaptı off yedim ya azcık ama tadına baktım

1,5 litre su içtim spor yok emirle bol bol koşturdum bu akşam sporum var vakit kaybetmeden gidip koşacağım

wistonlight bendemi senin takdiği uygulasam bende 40 beden bir elbise alayım bari içine girene kadar yapayım akıllıca

Selam kızlar,
Dün akşam resmen midemin gurultusundan uyuyamadım. Eşim duymasın diye habire öksürüp durdum. Adam diyecek yahu manyakmısın. Açlıktan bir ara gece 12 falan herhalde başım dönmüş, baktım ben lambaları falan kontrol eidyorum deprem mi oluyor diye. Yatağa uzanmamla beraber mübarek midem bir başladı resmen 60 lık plak doldurulur. birde uyumlu. Midemden başlayıp sola doğru bağırsaklara doğru uzanan bir ses. Bir an önce uyuyayım diye uğraştıkça döndüm durdum, ben döndükçe midemdeki sesler yükseldi, yükseldi. Sabah bir kalktım sadece 100 gram azalmışım ve hala 52,5'a ulaşamadım. Yahu çok yavaş veriyorum ya. Spor da yapamıyorum. Gece sabaha kadar uyumadık ma aile, sabahta azıcık spor yapayım dedim kızım da benle bir kalktı 6,45'te anne oyun oynayalım diye. Kurmalı saat gibi ya. Gözünü açıyor anne oyun oynayalım diye.

Sabah kahvaltım
1 dilim dukan ekmeğim ile domatesli tost
1 yumurta

Yakarım olsun bacım , yapmasaydın iyiydi ama olmuş bi kere, ödül yemeği olarak düşünüp 3 gün atakla halledersin. Bak bende pazar akşamı kaçırdıydım bugün 3. atak günüm. Ama yapmasaydım ne güzel belki 52 olurdum fakat hala 52,5 olmaya çalışıyorum.

ay hiç deme keşke yapmasaydım ama başlarım diyetine kilosuna açım diye saydırıp duruyordum. okadar sıkılmıştım. ama sonra ne gerek vardı dedim once emek var 72 den 62 ye düşmüşüm kalan 7 kilo . dedim gidip spor yaptım bugün daha motive oldum.arasıra kaçamak doping gibi geliyor. (yaptığımı masum gösterme çabası) :18:

Selam kizlar utancimdan giremedim dukani biraktim bir kilo aldim simdi cumaya hem onu verip hem de uzerine kilo vermeliyim kendime soz verdim haftaici kilo alsam da cuma gunu onceki haftadan eksi cikmak icin elimden gelen herseyi yapacagim boylece her hafta kilo vermis olacagim ve de takimi utandirmayacagim

Tünaydınlaaar,
Gece 2de yatıp, sabah 6 da kalkıp güne başladım.Şimdi zombi gibiyim resmen.
Haaafiif bir kahvaltı ile derse gittim, derste az şekerli Türk kahvesi içtim.
Tenefüs zamanı benle patrona yapıyorlar, bende bulmuş da bunuyor gibi şekersiz yapın diyemiyorum, hem içip hem de içindeki bir şekerin kalorisi ve acısıyla derse devam ediyorum

Ekmeği komple çıkarıp, eski protein ağırlıklı diyetime geri döndüm.
Bir nevi çakma dukan yani

Biraz dinleneyim, sonra mekik, bisiklet, bel çalışmasına başlayacağım.
Bugün ne gaz yaptı anlamadım ama kocaman bir göbeğe sahibim.
Göbeğim ağzıma girecek kadar şişti, belki yeşil çay ödem attırır iyi gelir.

Bu cumaya yetişir mi bilmem ama haftaya cumaya iyi kilo vermiş ve de incelmiş olacağım inşallah.

@Özgey, ben de alsam mı demişsin kıyafet için, valla hem gaza getirdi beni hem de üzdü bacım ya.Pantolonu donu düşmüş insan gibi giyebildim, bildiğin diz kapaklarından yukarı çıkmıyor Hem hırslandım, hem de ayna karşısında halime üzüldüm.Gerçi 42 bedenken 38 bedene gireceğimi hiç düşünmemiştim ama demek şişkonun umudu hiç bitmiyormuş Şimdi tüm ölçülerimi alıp, deli gibi sporla incelmeye çalışacağım.

Herkese hareketli ve hafif bir gün olur inşallah.

canım ya hiç üzülme olur o pantolon sana çünkü diz kapağımdan girmeyen pantolon şuan bana bol geliyor zira sevdiğimden ve çok giydiğimden dizi yırtıldı ama şort yapmaya karar verdim :)9

Super fikir gercekten cok begendim benim de icine giremedigim hamilelik oncesi kiyafetlerim var ama biraz daha abartip 34 beden bisey mi alsam 48 olmam gerek onun icin ama ben hic 48 kilo oldugumu hatirlamiyorum cok hirs yaparim

Kizlar ya ben simdi kiyafet falan yerlestiriyor topluyorum ya tasinacagiz diye esimin beni istemeye geldiklerinde giydigim gomlek gecti elime bi denedim korkunctu cok moralim bozuldu sanirim benim gogusler uc kat buyumus gomlek degil kapanmak uclari birbirine yaklasmiyor bile of bekarlikta ne zayifmisim ne inceymisim

canım ya hiç üzülme olur o pantolon sana çünkü diz kapağımdan girmeyen pantolon şuan bana bol geliyor zira sevdiğimden ve çok giydiğimden dizi yırtıldı ama şort yapmaya karar verdim :)9

Valla hadi inşallah diyorum. Sanki biraz uçtum gibime geldi.Mübarek 42 bedensin bari 40 al değil mi ama, nerdeyse utanmasam 34 beden alacakmışım Neyse 40 beden bir kotum var, o da sıfır duruyor.Beden beden içine girme çabasında olacağım, bakalım.

Super fikir gercekten cok begendim benim de icine giremedigim hamilelik oncesi kiyafetlerim var ama biraz daha abartip 34 beden bisey mi alsam 48 olmam gerek onun icin ama ben hic 48 kilo oldugumu hatirlamiyorum cok hirs yaparim

Ben de 38 bedeni en son 6 sene önce görmüştüm.Ama imkansız değil, herşey bizim elimizde diye sabah sabah gaza geldim.
İstediklere bedene girenler, istediklerini giyenler, istedikleri kiloya inenler nasıl yapıyorlar bacılar? Biz de istersek yaparız.
Keşke benimde 3-5 kilo fazlam olsaydı...
Bazen yolum çok uzun geliyor...
Hamileliğimi falan ya da sonrasını bile düşünemiyorum kızlar..
Hatice bacı sana da gıpta ile bakıyorum valla, hem 2 çocuk hem bu kilolarda olman, bu kadar hırsla devam etmen maşallahlık valla
Ben kesin hamile kalınca 20 kilo alır, doğura doğura 2 kilo doğurur, doğumdan sonra da süt yapsın, et yapsın diye dünyaları yer, her halde sonra kapılardan geçemem.
Bilinçlenmek lazım, eğitim şart diyorum

canım ya sen şimdide şişman değilsinki e bebek oldu haliyle olcak o kadar moreliniz bozma bence

WinSton canim benim boyum kisa bunu atliyorsun sanki ama seni cok iyi anliyorum hamile kalmak kesinlikle bahane degil ilkinde yedim de yedim sonra kaldi kilolar annem de 80 kilo 4 kardesiz her hamileliginde biraz kalmis benim en korktugum sey bu takimta uzunca bir sure kaldim ilk hamilelikte ne eziyetler cektim o kilolari verene kadar ve tam verdim yeniden hamile kaldim sil bastan bu kez almayacagim dedim yine olmadi ama belli olmuyor sen bu kiloyla hamile kalsan bile belki bebek aldikca sen verirsin cok kilo almadan dogum yaparsin ama ben senin verecegine inaniyorum cok hirsli gordum seni
Ozge oyle soyleme bana neolur siskoyum ben ya hem dw cok 159 boyum var hic yeni kiyafet almadim ama 40 beden anca olur saniyorum

senden sadece 4 cm uzunum 76 kilıyum hedefim 60-65 inan verirsin istersen yaparsın ama kendini şişkoyum şuyum buyum diye yerlere sokma al eski kıyafetlerinden bir gömlek olana kadar devam bende 85 kilo ile doğuma gittim oğlum 3 aylıktı 75 dim sonra bir anda 95 e kadar çıktım kollarım çatladı yaşım 26 iken 40 rahat gösteriyordum yavaş yavaş veriyoruz nasılsa bünye meselesi snede verirsin merak etme 2 çocuğun peşinde koşturmaktan yemek yemeğe bile vaktin olmaz benim teyzem 2 doğum üst üste yaptı acaipti şimdi tığ iki cocğun peşinde evle kocayla ananemde yanında klıyor onlar ilgilenmekten tığ oldu sende verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…