Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy nasıl iyi biliyorum o duyguyu. direk doğumdan sonraki gömlek denemelerim geldi aklıma. 6-7 ay sonra biraz küçüldü ve ben 2 sene emzirdim tamamen bırakınca o zamanda bayaa bir küçüldü. Şimdi 34 beden olan gömleklerimin içine rahat rahat giriyorum. 34 beden pantolonlarım da oluyor artık yavaş yavaş. 38 beden 1 tane panolonum kaldı üzerime olan o da bol gelmeye başladı. 36 sanırım şu an için en rahatı. ama ben de 2 tane pantolonum var 34 beden onları sürekli deniyorum. 2 kilo daha versem o zaman olacak üzerime. O günü bekliyorum bende. Benim boyda 155 cm ile 160 cm arasında. Tam bilmiyorum. Ve bende 2. doğumdan korkuyorum. Çünkü bu yaza ikinciyi düşüüyorum artık. Allahım lütfen bu sefer kendime hakim olabileyim.

kızlar ya gögüs konusunda ben resmen inek gögüsleri gibiydim aynen öleydi zaten çok büyüklerdi normal halleride sütle dolunca iice şiştiler çok beterdiler çok resmen yuvarlak koca toptum

selam kızlar kaynatmışsınız gene
öğlene 1 tavuk but biraz tupşu 2-3 yk b.pilavı yedim.
ben dukandan çoook sıkıldım. yine protein ağırlıklı ama 1 dilimde olsa ekmek ve pilav ekleyerek devam edeceğim kızlar .
ara ara da atak yaparım diyorum. böyle bir fikrim geldi. mekik ve rus gacıylada spor yaparsam iyi olur diye düşünüyorum.
inanın çok sıkıldım paso tavuk ve sabzeden bende insanım yaaaa

dukanı bıraktınımı yahu kızlar noluyor yine benmi kaldım tek dukancı

evet bıraktım . çok sıkıldım ya. zaten çok sabırlı biri değilim denemedik diyet kalmdı. geri başa sarıyorum. 1 ay sonra gene dukanda görüşürüz yani.

dukanı bıraktınımı yahu kızlar noluyor yine benmi kaldım tek dukancı

ben varım bacım devam ediyorum hala. Sürekli caymama rağmen evdeki light ürünler bitmeden ve dukan için aldığım yulaf kepeğim, süt tozum, kakao, jelatin, tatlandırıcılar bitmeden bırakmayı düşünmüyorum.
Ben sıkılmadın aslında sürekli yeni şeyler yapıyorum ama kilo veremiyorum bir türlü, umarım yarına en azından 52,5 altına inmiş olurum. 3 gündür atak yapıyorum yine. Benim bir tek akşam yemeklerim sıkıntı oluyor malum biz kayın validelerde yiyoruz akşam yemeğini. Onlara da ben dukan diyeti yapıyorum sırf et yerim demeye dilim varmıyor. 3 hafta olacak her akşam bir bahane bulup sadece et türevi varsa yiyorum. Ama yakında iyice şüphelenecekler. Bizim gelinde etten başka bir şeyi beyenmiyor diyecekler. O yüzden bu işe çözüm bulmam lazım. Malum et fiyatlarını düşünüce böyle düşünsünler istemiyorum hakkımda kızlar. birde yapıyorum ama bana çok sağlıksız geliyor bu kadar yapay şey tükentmek, yok tatlandırıcı, yok light bilmem ne. Doğal olan tek şey tavuk ve yumurta onunda doğalını bul istanbulda bulabilirsen. Yani bence çok sağlıksız çok. Ve zayıflıycam diye vücuduma zarar vermekten çekiniyorum açıkçası. İşte uzun lafın kısası bende yapıyorum ama bir iki haftaya kalmaz bırakırım gibi. Daha normal beslenmeye geçerim. Ama yulaf kepeğini sevdim ve bndan sonra da yerim onu buldukça. en azından sabahları ekmek yerine onu yerim bir süre.

valla sezenciğim seninde öyle düşünmee sevindim. baktım sıkıldıkça saçma sapan şeyler yapıyorum. hiç yemediğim şeyler yemeye başladım. bari bırakayım yoksa verdiğim 2-3 kiloyuda geri alacağım.
iradesizliğime bahane değil ama evdekilere ayrı pişir kendine ayrı olmuyor ya bilmiyorum ben yapamadım.

valla haklısınız kızlar her gün değişik şey yemek et yemek zor ama ben şunu yaparak çareyi buldum 2 görümcemde dukan yapıyorlar onlar et süt herşey var kaynanamda benimde işime geliyor zaten kocam muşlu evde her akşam nerdeyse et yemeği oluyor annemede gittiğimde spordan çıkmış ve 1 litre suyla soymuş oluyorum emirin peşinde koşuyorum bişey yemiyorum işi çözüyorum ben 60-65 arasına düşene kadar dukanı bırakmak yok ölmek var dönmek yok vallahi kendime saç boyası aldım 69 a düştüğümde saçlarımı boyıycam buda winston tarzına yakın bir kilo verme iteklemesi ara sıra duraklama yaşıyorsun ama sonra geçiyor görümceler bir hafta duruyorlar diğer hafta veriyorlar valla inanılmaz zayıfladılar

Selamlaaar,

Sporumu yaptım, duşumu aldım, o rehavetle ve uykusuzlukla sızmışım valla.
Rüyadan rüyaya atladım.
Ruslar kovalıyordu rüyamda, Rusça arkamdan sövüp, sopalarla peşimden koşuyorlardı

Bağıra bağıra kalktım, hayır tamam en pigmesi 1.80 ve 50 kilo, hoş hatunlar diye sevmem ben onları ama hiç de alakam yoktur, niyeki diye düşünürken aklıma geldi, sabah Yakar rus hatunla spor yaptım demişti, demek o girdi aklıma

Yaktın beni yakar, rüyada bile pis sıskalar tarafından kovalandım valla.
Yetti canıma dobişlik, bir sezen'i sıska görürüm, bir yakar'ın rus hocasını görürüm.
Zayıflarsam kabuslarım da düzene girecek inşallah

Bu akşamm Hürrem akşamı bu arada
Reklam aralarında da eskisi gibi mekik çekip, bisiklete bineceğim.
Kabuslardan da gerçek şişkoluktan da bıktım üleeyn

Hep birlikte zayıflayıp, el ele gidek buralardan.
Bazen bakıyorum da bu yarışmalara katılmak isteyen gerçekten çok hırslı ya da çaresiz kişiler varken, halk otobüsünde yer kapmış ve son durağa kadar ısrarla koltuğunu vermemek için giden tiplere benzetiyorum kendimi
Tamam geldin, motive oldun zayıfla ve git artık dobiş diyorum kendime

Neyse...Motiveyim özetle...Herkese hafif ve mutlu bir akşam dilerim.

wiston ve eneteresan rüyaları çok gırgır hatunsun valla bende motiveyim canım topladım kendimi bu hafta bu akşam sporum var 1 saat koşmaya söz veriyorummm

ozgey- ben bizimkilere dukan bile diyorum o derece yani. Öyle evdede sürekli et falan pişmez, haftada 3 gün kızartme yapılır, 2 gün hamur işi , 1 gün sebze, 1 günde et yapılır genel olarak. Yemeyi ve yedirmeyi çok severler bizimkinler, yemeyince de bozuluyorlar sürekli. O yüzden ben uzun süreli yapamayacağım yani.

Winstonlight senin rüyalara hastayım bacım, uyurken acep üzerini açık mı bırakıyorsun sen.
Bende rus kızı görünce heh dedim yakardan etkilenmiş hemen rüyasını bile görmüş. Çok hızlısın bacım. ama sürekli zayıflardan kaçıyorsun rüyanda bu bence bilinçaltı olabilir mi? Sen bak bakalım buna bence. Ben rüyalara bir yerlerim açıkta bile kalsa hep kulak asarım. Yani şöyle sen bu kadar uğraşırken aslında zayıf olmaktan kaçıyor olabilirmisin. Zayıf hatunları sıska falan diye sürekli düşünüp sen o kiloya inmek istemesen bile zayıflama lafı ile bağdaştırıp acep senin zayıflama isteğine engel mi oluyor dersin.:26:
Belki inanmıyor olabilirsin ben yine de aklıma geleni söyleyeyim dedim. Bende öyle manyak değilim herşeyi bilinçaltından çözmeye çalışan ama bazen gerçekten bulunabiliyor sorun.

Akşam kendime ziyafet yaptım kızlar.
tavuklu iskender yedim.
Fırında torbada pişirdiğim tavuklarım vardı. Sabahda yulaf ekmeğimin yarısını yemiştim hemen kaşık salçalı sos yaptım.
Ekmek üzerine tavuklar, üzerine sos ve yoğurt yanına turşu ile bir güzel yedimç Şimdi de son olarak 3 adet çikolatamı yiyorum. yeşil çayımı da içip bugünü kaparım inşallah. Gece yatana kadar da çay içerim şimdiden sonra. Çok acıkınca içine 1 tane karanfil atıyorum sanki tutyor gibi geldi bana 2 gündür.

slm kızlar ben bu ara yürüyüşü düzene koymaya çalışıyorum bu akşam hiç halim yoktu ama dedim kalk zorla çıktım koşu bandına 4.5 km yürüdüm...

Kızlar valla emine bederliğim üstümde. Şimdi de kendime labne yapıyorum dukana uygun ve de yoğurdum kalmamıştı pahalı gelmişti yağsız yoğurtlar almadım şimdi yoğurt mayalıyorum bide. Sonra da yarın sabah için dukan simidi yapıcam kendime. ay görende kilo alma forumuna geldim sanacak.

merhaba

ilk defa kılo veremediğim için bir takımdan ayrılıyorum

bugun işe basladım ve orda malesef yemek secmem ımkansız

başa sardım

bu yuzden kılo verme yarısmasına devam edemıycem arkadaslar...

kaptan beni cıkarabılırsın..

kendınıze ıyı bakın..

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:2 diyet bisküvi
akşam:5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

spor:60 dakika spor salonu bugün vaktim çok yoktu sadece yürüyüş yapabildim bir saat

Öncelikle işin hayırlı olsun. Ama yemek seçmek imkansız diye diyet bırakılmaz. Sonuçta bu grubun yarısı çalışıyor. Ve hepimiz bir sürü zorluk yaşıyoruz. Yine de karar senin tabii ki.

@sezen bacım haklısın, ben de rüyaların biliçaltındaki şeyleri üste çıkardığına inanırım.Ama genellikle yaz kış, atlet gibi body, altımda şortla yatarım, deli gibi yattığımdan da yorgan yastık hep yerde olur.Yani evet bir yerlerim çok açıkta kalır, bel ağrım da üşüttüğümden hiç bitmez ama nato kafa nato mermer işte.Dediklerine katılıyorum ama şu an 50 kilo olup bir deri bir kemik bile kalmaya razıyım valla.İçten içe zayıflamamayı istemek bilmiyorum şu an benim için çok imkansız.Bence ben bu işi çok kafama taktım bu ara.Sürekli zayıflayacağım, spordu, diyetti, sokaktaki hatunlara sapık gibi bakmaktı derken bence beynim çok yoruldu, hayatım zayıflamak olunca, sürekli kabuslarımda böyle oldu.Umarım bu maraton biter ve kabuslarım da yokolur

@ejje bacım, sporuna hayranım.Her gün 1 saat düzenli spor yapsam her halde insana benzerim, ama bir gün yapsam ikinci gün savsaklıyorum.Ben şu sporu sevemedim gitti arkadaş yaa..

@destinaaaaam, eski ortağımmm, bacım ne oluyor ya? işin hayırlı olsun bu arada.
Sırf öğlen iş yerinde yemek yiyeceksin diye gruptan ayrılman bilmiyorum pek makul gelmedi.
Sen istersen bir kez daha düşün bacım.
Burada sohbet, muhabbet, yeni fikirler, diyetler derken akmasa da damlıyor bacım.
Çok güzel bir ortam oluşturmuştuk
Dağılmalar kopmalar olmasa keşke bacılar ya ben üzülüyorum...

Mattika gitti önce, nihan sanırım ayrıldı, destinam gidiyor...
Üzüntüden önümdeki fıstığı yiyeceğim valla...
Diyet kardeşliği bozuluyor üleeyn diye ağlamak istiyorum

Sac boyasi dediniz ya ben de almistim durup duruyor bogurtlen siyahiymis guzel olur mu ki bilemiyorum

Siyah deyince; geçen sene eşime boya aldırmıştım.Bir markanın sütlü kahvesi diye geçiyor, açık kumral gibi, nasıl güzel bir renk.Bir boyadım çıktım ki; beni gören İbrahim Tatlıses der, aynı onun saçları gibi kuzguni siyaah.Sanki ayakkabı boyasıyla boyamışım
Ama boya bir kaliteli, bir kalıcı, bir parlak çıktı anlatamam, ben istemedikçe boya her gün kendini yeniledi yeminle, 4 ay geçti hala kafamda ışıl ışıldı.Kaybolmayan sakız hesabı, kaybolmayan saç boyası valla.
Ama benim kaşım gözüm de siyah olduğundan, beni çok kapadı, çok karanlık yaptı.
Şimdi anca bir senenin sonunda siyahı kırabildim çok şükür, bir daha tövbe.

Bacım seninki de sanırım ışıltılı bir siyah olur.Eğer uzuuuun bir süre kullanırım dersen, dene, siyahla pek aran yoksa yanından bile geçme derim, zira dönüşü kabus oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…