Kizlar ya ben simdi kiyafet falan yerlestiriyor topluyorum ya tasinacagiz diye esimin beni istemeye geldiklerinde giydigim gomlek gecti elime bi denedim korkunctu cok moralim bozuldu sanirim benim gogusler uc kat buyumus gomlek degil kapanmak uclari birbirine yaklasmiyor bile of bekarlikta ne zayifmisim ne inceymisim
dukanı bıraktınımı yahu kızlar noluyor yine benmi kaldım tek dukancı
dukanı bıraktınımı yahu kızlar noluyor yine benmi kaldım tek dukancı
ben varım bacım devam ediyorum hala. Sürekli caymama rağmen evdeki light ürünler bitmeden ve dukan için aldığım yulaf kepeğim, süt tozum, kakao, jelatin, tatlandırıcılar bitmeden bırakmayı düşünmüyorum.
Ben sıkılmadın aslında sürekli yeni şeyler yapıyorum ama kilo veremiyorum bir türlü, umarım yarına en azından 52,5 altına inmiş olurum. 3 gündür atak yapıyorum yine. Benim bir tek akşam yemeklerim sıkıntı oluyor malum biz kayın validelerde yiyoruz akşam yemeğini. Onlara da ben dukan diyeti yapıyorum sırf et yerim demeye dilim varmıyor. 3 hafta olacak her akşam bir bahane bulup sadece et türevi varsa yiyorum. Ama yakında iyice şüphelenecekler. Bizim gelinde etten başka bir şeyi beyenmiyor diyecekler. O yüzden bu işe çözüm bulmam lazım. Malum et fiyatlarını düşünüce böyle düşünsünler istemiyorum hakkımda kızlar. birde yapıyorum ama bana çok sağlıksız geliyor bu kadar yapay şey tükentmek, yok tatlandırıcı, yok light bilmem ne. Doğal olan tek şey tavuk ve yumurta onunda doğalını bul istanbulda bulabilirsen. Yani bence çok sağlıksız çok. Ve zayıflıycam diye vücuduma zarar vermekten çekiniyorum açıkçası. İşte uzun lafın kısası bende yapıyorum ama bir iki haftaya kalmaz bırakırım gibi. Daha normal beslenmeye geçerim. Ama yulaf kepeğini sevdim ve bndan sonra da yerim onu buldukça. en azından sabahları ekmek yerine onu yerim bir süre.
valla sezenciğim seninde öyle düşünmee sevindim. baktım sıkıldıkça saçma sapan şeyler yapıyorum. hiç yemediğim şeyler yemeye başladım. bari bırakayım yoksa verdiğim 2-3 kiloyuda geri alacağım.
iradesizliğime bahane değil ama evdekilere ayrı pişir kendine ayrı olmuyor ya bilmiyorum ben yapamadım.
Selamlaaar,
Sporumu yaptım, duşumu aldım, o rehavetle ve uykusuzlukla sızmışım valla.
Rüyadan rüyaya atladım.
Ruslar kovalıyordu rüyamda, Rusça arkamdan sövüp, sopalarla peşimden koşuyorlardı
Bağıra bağıra kalktım, hayır tamam en pigmesi 1.80 ve 50 kilo, hoş hatunlar diye sevmem ben onları ama hiç de alakam yoktur, niyeki diye düşünürken aklıma geldi, sabah Yakar rus hatunla spor yaptım demişti, demek o girdi aklıma
Yaktın beni yakar, rüyada bile pis sıskalar tarafından kovalandım valla.
Yetti canıma dobişlik, bir sezen'i sıska görürüm, bir yakar'ın rus hocasını görürüm.
Zayıflarsam kabuslarım da düzene girecek inşallah
Bu akşamm Hürrem akşamı bu arada
Reklam aralarında da eskisi gibi mekik çekip, bisiklete bineceğim.
Kabuslardan da gerçek şişkoluktan da bıktım üleeyn
Hep birlikte zayıflayıp, el ele gidek buralardan.
Bazen bakıyorum da bu yarışmalara katılmak isteyen gerçekten çok hırslı ya da çaresiz kişiler varken, halk otobüsünde yer kapmış ve son durağa kadar ısrarla koltuğunu vermemek için giden tiplere benzetiyorum kendimi
Tamam geldin, motive oldun zayıfla ve git artık dobiş diyorum kendime
Neyse...Motiveyim özetle...Herkese hafif ve mutlu bir akşam dilerim.
merhaba
ilk defa kılo veremediğim için bir takımdan ayrılıyorum
bugun işe basladım ve orda malesef yemek secmem ımkansız
başa sardım
bu yuzden kılo verme yarısmasına devam edemıycem arkadaslar...
kaptan beni cıkarabılırsın..
kendınıze ıyı bakın..
Sac boyasi dediniz ya ben de almistim durup duruyor bogurtlen siyahiymis guzel olur mu ki bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?