- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Cok guzel menu nazar degmesinbugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:2 diyet bisküvi
akşam:5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
spor:60 dakika spor salonu bugün vaktim çok yoktu sadece yürüyüş yapabildim bir saat
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
annem gitti kayınvaldem çocuklara bakmak için kaldı artık benim diyet falan yapmama gerek yok kendi kendime eriririm zateno hiçbişey yemiyo ya bende yanında yiyemem bi bakmışınız ben iğne ipliğe dönmüşüm.
neyse menümü yazayım bare
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 tane ceviz
4 zeytin ve 1 parça peynir,çay
öğlen:
2 yk sulu köfte
1 kase yoğurt çorbası
akşama bunlardan 2 şer yemek kaşığı yerim artık eşim geliyo yemessem kesin laf söyler yiyomuş gibi yaparım artık yanında
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
annem gitti kayınvaldem çocuklara bakmak için kaldı artık benim diyet falan yapmama gerek yok kendi kendime eriririm zateno hiçbişey yemiyo ya bende yanında yiyemem bi bakmışınız ben iğne ipliğe dönmüşüm.
neyse menümü yazayım bare
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 tane ceviz
4 zeytin ve 1 parça peynir,çay
öğlen:
2 yk sulu köfte
1 kase yoğurt çorbası
akşama bunlardan 2 şer yemek kaşığı yerim artık eşim geliyo yemessem kesin laf söyler yiyomuş gibi yaparım artık yanında
Sezencik o yedigin sinirli izinli cikolatalar yuzunden 52.5 altini goremiyor olmayasin canim:)
merhaba
ilk defa kılo veremediğim için bir takımdan ayrılıyorum
bugun işe basladım ve orda malesef yemek secmem ımkansız
başa sardım
bu yuzden kılo verme yarısmasına devam edemıycem arkadaslar...
kaptan beni cıkarabılırsın..
kendınıze ıyı bakın..
günaydın hatunlar moralim -1000.dün kadın dopuma gittim. sürpiz 2 myom + 2 tane 3cm lik kist. ne ararsan var ben masallah. hormon ilacı basladı.ç dedim bu narin ince bedenim ya kilo alırsayok dedi iştahını acar birazda ödem yapar ama dikkat edersen pek almazsın dedi. dalga gecti zannettim. ya ben zayıflamaya calışıyorum deyince diyete gönderdi. kadın suratıma bikere bakar gibi oldu sanırsam. sonra kg mu sordu yazdı boyumu yazdı. diyet uyguladınmı dedi. dedim 20 kg verdim nerdeyse deyince ozaan niye buraya geldin dedi.klasik seyleri yazdı çizdi. al dedi pışpışladı beni.ne şimdi bu. kilo alırsam valla bidaha bukadar azimli olamam ben ya. offff
günaydın hatunlar moralim -1000.dün kadın dopuma gittim. sürpiz 2 myom + 2 tane 3cm lik kist. ne ararsan var ben masallah. hormon ilacı basladı.ç dedim bu narin ince bedenim ya kilo alırsayok dedi iştahını acar birazda ödem yapar ama dikkat edersen pek almazsın dedi. dalga gecti zannettim. ya ben zayıflamaya calışıyorum deyince diyete gönderdi. kadın suratıma bikere bakar gibi oldu sanırsam. sonra kg mu sordu yazdı boyumu yazdı. diyet uyguladınmı dedi. dedim 20 kg verdim nerdeyse deyince ozaan niye buraya geldin dedi.klasik seyleri yazdı çizdi. al dedi pışpışladı beni.ne şimdi bu. kilo alırsam valla bidaha bukadar azimli olamam ben ya. offff
offfffff bu ne ya kimse yok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?