Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada deli emin gibi oldum, burası babamın yeri misali ohh yazıp duruyorum
Hürrem iyi değildi bu gece, bebeğinin rahatsızlığı ile de üzdü.
Çocuk belli ki yatınca huzursuz oluyor, her yattığı sahnede bebek ağladı, ben evde kudurdum, acaba bebeği ağlatmak için bir şey mi yapıyorlar diye.
Tamam anladık sırt, bel sorunu var, ağlatmayın şu bebeyi diye evde höykürdüm resmen.
Genel olarak pek aksiyonlu değildi, sevmedim.

Destinam gitti diye arkasından kendimi tuzlu fıstığa vurdum.Yedim accuk.
Bu da benim bahanem olsun diyeyim.

Neyse millet, herkese kabussuz iyi uykular diliyorum.
Güzel bir güne, sağlıkla uyanalım inşallah.

Winston bilmiyorum ki hic denemedim siyahi degisiklik olsun diye aldim ben kumralim hic kuaforde boyatmadim bir kac kez kendim boyadim sacimi normalde hep dogal haliyle durur kasimi bile nadiren aldiririm artik dogalmiyim bakimsiz mi bilemiyorum
Bu ara ben de ruyalarimda yemek goruyorum super bir sofra ben de senin gibi cok taktim bu isi gece gunduz diyet sitelerine giriyorum versek de kurtulsak artik sen de biraz hizlan canim durakladin bu ara yeme o fistiklari cok kalorili cis

Cok guzel menu nazar degmesin

günaydın bacılar
sabah sabah iyi güldüm kızlar.winston seni kovalayan rus kesin benim rus gacıdır.oda öyle sıska beşe onluk kalas gibi
kızlar aslında havalar ısınmaya başladı .mangalcıların sezonu gibi diyet sezonuda başladı.bizim şuana daha heyecanlı daha hevsli olmamız gerekirken bir yaprak dökümüdür gidiyor.
bugün epeydir yapmadığım şekilde kahvaltı yaptım 2 dilim minik ama börek yedim.öğlene taze fasulye var 1 tabak onu ve yanına yoğurt yiyip akşamda 1 kase yoğurt yemeyi planlıyorum.çok acıkırsam 1 havucu dilimleyip cips gibi yerim. oyalıyor beni bayada açlığımı bastırıyor.
bu arada rüya demişken winston şükret haline bacım sıska hatunlarla uğraşıyon .ben ahırla inekle zibille uğraştım durdum.ben ahırdayım bir baktım çiçekçi. 2 buket harika çiçek bana gönderilmiş. kabustu resmen .akşam yatmadan önce gübreler konusuna çalışmıştım. bu kadar mı etkilenir insan. manyadım iyice

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
annem gitti kayınvaldem çocuklara bakmak için kaldı artık benim diyet falan yapmama gerek yok kendi kendime eriririm zaten o hiçbişey yemiyo ya bende yanında yiyemem bi bakmışınız ben iğne ipliğe dönmüşüm.
neyse menümü yazayım bare
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 tane ceviz
4 zeytin ve 1 parça peynir,çay
öğlen:
2 yk sulu köfte
1 kase yoğurt çorbası
akşama bunlardan 2 şer yemek kaşığı yerim artık eşim geliyo yemessem kesin laf söyler yiyomuş gibi yaparım artık yanında

ay senin adına sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. :yemek yesen bile sinirden kesin zayıflarsın.

Allah kolaylık versin bacım sana. Kayınvalide ile işin zormuş valla. Neyse zayıflarsın en azından. dikakt et de diyetini sabote etmesin çaktırmadan. Menünde güzelmiş genel olarak. Eşinin gelmesi de ayrıca güzelmiş. Sen kesin zayıflarsın zayıflarsın.

Sezencik o yedigin sinirli izinli cikolatalar yuzunden 52.5 altini goremiyor olmayasin canim:)

Evet valla haklısın sanırım. Gerçi ben öyle çok yemiyorum. Dukan amca günde 1 kaşık kakao ya izin vermişti. Benim çikolatada 2 tatlı kaşığı yok bile kakao. Ve ben bunu pazar gününden beri yiyorum. Yani yaptıklarını iki günde yiyebilirsin ben dört gündür yiyorum daha da var evde ama haklısın kendimi kandırmayayım ve bırakayım onları. Kendime diyet süt ve süt tozu ile light labne mayaladım. Bu akşam onu süzerim ve kahvaltı için değişiklik olur benim için. Light peynirden bile daha light. Yoğurtum da pek güzel olmu. Yahu yarım kilo diyet oğurt 4-5 lira ya. Süt 1,5 lira desek (bim'in sütü) 1,5 liralık sütle 1 kiloya yakın yoğurtum oluyor. Hemde ev yapımı bayılırım. Çikolataları keseyim bir süre.

ayrılsanda dikkatli git bence yine pilavdan makarnadan uzak dur kendini salma sakın işin hayırlı olsun canım

günaydınnnnnnnnnnnn bayanlar

dün yediklerimi yazıyorum hemen

2 dilim dukan ekmeği
1 peynir

öğlen köfte

ara yoğurt

akşam yoğur bir kaşık ıspanak

ve sporum

tam 40 dakka koştum yürüyüş bandından indiğimde yüzüm kıpkırmızı domates misali idi

sonra 1 saat canım hocamla spor

2,5 litre su 2 fincan yeşil çay

çok verimli bir gündü dilerim yarın sabah tartıldığımda bu verimi çıkarırım

günaydın hatunlar moralim -1000.dün kadın dopuma gittim. sürpiz 2 myom + 2 tane 3cm lik kist. ne ararsan var ben masallah. hormon ilacı basladı.ç dedim bu narin ince bedenim ya kilo alırsa yok dedi iştahını acar birazda ödem yapar ama dikkat edersen pek almazsın dedi. dalga gecti zannettim. ya ben zayıflamaya calışıyorum deyince diyete gönderdi. kadın suratıma bikere bakar gibi oldu sanırsam. sonra kg mu sordu yazdı boyumu yazdı. diyet uyguladınmı dedi. dedim 20 kg verdim nerdeyse deyince ozaan niye buraya geldin dedi.klasik seyleri yazdı çizdi. al dedi pışpışladı beni.ne şimdi bu. kilo alırsam valla bidaha bukadar azimli olamam ben ya. offff

öncelikle geçmiş olsun canım.
Hormon ilacını o kadar kafana takma bence. Ben daha önce doğum kontrol ilacı kullanırken 10-15 arası kilo vermiştim. Kilo aldırır bilirsin. Ki verirken de kilom çok yoktu yani daha zor verilen kilolardan dı. Sende verebilirsin bence. Yanlızca belki daha dikkatli olman lazım. Ve bu dönemde metobolizmanı daha fazla zorlaman ve hızlandırmak için elinden geleni yapmalısın. Ödem için bol bol maydonoz yersin. suyunu da ihmal etmezsen bence normal seyirinde kilo vermeye devam edersin. Tedavin herşeyden daha önemli.

geçmiş olsun canım
çok dikkatli gidersen bişey olmaz bence yaz geliyor nasılsa meyve salata her akşam yürüyüş aksine seni zayıflatır bile o kadar kilo vermişsin azmini kaybetme

Tünaydınlaaar,

@yakar, kabusuna güldüm valla Ama senin kabusta sana ahırda bile olsan çiçek geliyor, bunu güzel şeyler olacak, hediye falan diye belki yorabiliriz ama benimkinin yorulası bir şeyi yok Bu aralar sanırım yoruluyorum, yatağa ölü gibi yatınca abidik gubidik şeyler görüyorum beyin dolu olduğundan.

@hatice, bence en güzeli doğal olmak bacım.Bence hiç siyaha falan bulaşma.Benim tepemde 3 tel beyazım çıkıyor uzun zamandır.Ama öyleki, fön çeksem, köpükle yatırsam hatta üzerine beton atsam o saçlar yatmıyor, 2 dakika sonra böcek anteni gibi o 3 tel saç dikiliyor böyle.Onlara sinirimden boya işine girdim.Bu seferde her ay dibim çıktı, oram çıktı, 3 tel beyazım gene çıktı diye el mahkum boyuyorum işte.Zaten her şey kirlendi, kimsayallaştı bir de beyne saç boyası yedirmek bence çok saçma da gel de anlat benim gibi birine işte.

@sezen, bacım sen dinleme arkadaşları ye çikolatalarını.Kızcağızın bir çiko keyfi var bozmayın yaa.Zaten accuk kilosu kalmış, onu da çikoyu kesip verirse, ben hırsımdan yatak döşek ağlarım buralarda Dokunmayın sezen'ime, yesin lütfen. O, her şekilde kilo verir zaten, aceleye gerek yok

@Hezacım, geçmiş olsun bacım.Kendini şartlamazsan daha iyi olur.En basiti doğum kontrol hapları misal iştah açar, kilo aldırır derler.Ben ilk kullanmaya başladığımda sporun da etkisiyle 7 kilo vermiştim hapa rağmen, şimdilerde hap beni şişiriyor diyorum.Yani boğazı tutup, spor yaparsak aslında bizi şişiren bir şey olmaz, böyle düşün, buna inan ve kilo falan almazsın bacım inşallah.Şimdilerde hava da ısınıyor, belki akşamları yürüyüşe bile çıksanız ailecek, o bile spor olur ve kilo vermeni de hızlandırır.

Bu arada evet diyet sezonu yavaştan açıldı.Bir gazete bilmemkaç kupona kan grubuna göre zayıflama kitabı veriyor.Şimdi posta falan gibi gazeteler 3 günde 8 kilo verdiren diyet, yok diyet yapmadan bir haftada 20 kilo falan gibi sayfalar yazıp çizecek, haber bültenlerinde de "hanımlar yaza incecik girmek için tüyolar" diye, manken görüntülerinin yanına yemek yiyen şişkoları koyup "yok ekmeği azaltın, su için, siz de böyle 45 kilo 1.80 boyundaki yabancı manken gibi olabilirsiniz, bak valla,yeminle" diye haber yapacaklar...

Bu kabus dolu anlar çoğalmadan zayıflamalı, o haberler çıktığında ekran karşısında gevrek gevrek gülüp "ben önceden zayıfladım zaten pehhh" demek lazım

Neyse ben spora kaçar.
Bu hafta pek kayda değer bir sonuç çıkmasa bile haftaya ve sonraları bomba gibi eksilerde olacağım inşallah.

Herkese hafif, hareketli, mutlu bir gün dilerim.

çok geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önce gelir düşünme sen şimdi kiloyu falan önce sağlığına bak kiloyu nasıl olsa vericeksin baksana 20 kilo vermişin geriside gelicek inşallah ilaçlarını kesinlikle kullan dikkat edersen kilo falanda almassın merak etme.

öğlen yemeğimi yedim geldim sadece köfte yedim çorba daha hazır değilmiş neyse doydum ama çorbanın yerine 3 tane ceviz yedim iyi geldi
akşamada çorbamı yerim şimdilik iyi gidiyorum bakalım nekadar farkedicek kilom gerçi bu hafta umutlu değlim ama haftaya kesinlikle inmiş olurum hala hastalığım geçmedi şişlik var vücudumda(
ama bu gün pantalonum belimde oynadı çok sevindim daha önce giydiğimde oturunca yukarıya doğru fazlalıklar çıkardı şimdi yok bu iyiye işaret:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…